4500 civarı maaşım var Kenara çok az para atıyorum oda kötu gün için Beni zengin etmeyecek veya mal sahibi yapmayacak Kalifiye eleman 10,000 alsın bunun yarısını yer 5000 bile koysa kenara birşey alamaz para çok değersiz Mal sahibi olmak iyi hayat yaşamak için ayda en az 20,000 lira kazanmak lazım İstanbul'da 3+1 daire ortalama 500 k oda çok iyi konumda değil Binilecek araba eli yüzü düzgün en az 150 k Toplam 650 k Ayda kenara 5000 atsanız 11 yılda filan bunlara sahip oluyorsunuz oda enflasyon artmazsa Gerçekten 4 kişilik aile için konuşuyorum 20,000 den az gelirleri varsa hayattan zevk alamazlar Para çok değersiz çünkü 20,000 lira 1900 Euro filan ediyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En iyisi kendi isini kurmak

-
-
Çok çalışıp başaracaksınız kardeşim.
Çalışmayana ekmek yok bu hayatta , çalışana da Allah her zaman verir.
-
Bi sus ya hükümeti savunma
Çalışsan ne olacak para çok değersiz herşey hayvan gibi pahalı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
aynen verir kesin zuhahahhhahaha mantığa bak nereye çalışıyorsun passat arabanın 900 bin tl olduğu yerde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: BenYoruldumHayatBi sus ya hükümeti savunma
Çalışsan ne olacak para çok değersiz herşey hayvan gibi pahalı
diğer ülkeler çok mu kolay sanıyorsun
asgari ücret 2000 dolar civarı brada
kıytırık bir bodrum dairesinin kirası 1500
göçmenler sabah akşam çalışıyor , ağır şartlarda. Dünya düzeni böyle artık, vasıfsız isen para yok.
Okuyup doktor olsaydın kardeş, kendi başarısızlığının suçunu devlete atma
-
asgari ücretli çalışan sayısı yok denecek kadar az sallama ayrıca New York’un göbeğinde tutmadığın sürece 1000 dolardan az internette ev ilanları olmasa bizi yutturacak
ESAT ŞENOLyoutube
İngilizce bilmeden Mesleksiz Haftalık 2.500 DOLAR nasıl kazanılırhttps://www.youtube.com/watch?v=lriDCQgn2Zs&feature=youtu.be -
Paramız yok kendi işimizi nasıl kuracağız çalış çalış ananın şeyi bir karış
quote:
Orijinalden alıntı: highest in the room
asgari ücretli çalışan sayısı yok denecek kadar az sallama ayrıca New York’un göbeğinde tutmadığın sürece 1000 dolardan az internette ev ilanları olmasa bizi yutturacakKanada , Toronto diyorum
gir bak fiyatlara
-
baktım gayet uygun
quote:
Orijinalden alıntı: highest in the room
baktım gayet uygunBilmediği için konuşuyor garibim
-
Kanada çarşı alayına karşı
En Beğenilen Yanıtlar

Bi sus ya hükümeti savunma Çalışsan ne olacak para çok değersiz herşey hayvan gibi pahalı |
aynen verir kesin zuhahahhhahaha mantığa bak nereye çalışıyorsun passat arabanın 900 bin tl olduğu yerde
|
asgari ücretli çalışan sayısı yok denecek kadar az sallama ayrıca New York’un göbeğinde tutmadığın sürece 1000 dolardan az internette ev ilanları olmasa bizi yutturacak
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X