Şimdi Ara

En iyi Web Tarayıcı (Explorer,Firefox vs) Buldum!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Maxthon. Internet Explorer üzerine kuruluyor. Hızlı. Adblock vs var. Opera gibi sitelerde sorun çıkartmıyo. Opera,Firefox,Safari vs gibi siteler bankacılık işlemleri yapamazken yapıyor. E okula giriyor. Internet Explorer gibi! Gelişmiş hali! Tab sistemide var! Opera,Firefox yalan bi deneyin 100000000basar!

Addon plugin desen kuruluyor. Spyware asla girmiyor...

Edit:

Anam anam ben operanın açıldıgı resimli ekrana alıştım diyosanız

http://forum.maxthon.com/viewthread.php?tid=72029&extra=page%3D1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herhangibiinsan -- 19 Haziran 2008; 12:37:38 >

• Gayet güzel ama hız bakımından Operanın yanına yaklaşamaz.
  • birde şu var.Alışmışım ben sayfaları hep yeni pencerede açıyorum. Ama maxthonda gördüğüm kadarıyla böyle bişey yok.Sekmelerden nefret ediyorum.
  • maxthonu baya bi önce kullanmıştım ama firefox çıkıp yaygınlaşınca yanına bile yanaşmadım.
  • ie tabanlı zaten o...
  • Sen yenisin galiba :P
  • operayı tam 2.5 senedir kullanıyorum hiçbie sorunum yok sizin pclerinizde sorun var
    ayrıca o eklentiler operada kendiliginde var ve 9.5 ile güvenlik en üst seviyeye çıktı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kapatabiliyorsun onu. Ayar merkezinden
  • Bütün tarayıcıları denedim. Operada işbankasına yada E-okula girmeyi deneyin. Yada bazı yarışmalara?.1.000.000$ Lık teklifi kabul etmedi yapımcısı.
  • geçen gün opera yüklemiştim tüm forumlar ie ve maxthonda beni tanırken opera ile dh' ye girmek istediğimde bana kullanıcı girişi yapmamı istedi en çok orda kıllandım opera bayaa bi gelişmiş bence opera üzerinden şifre çalma gibi pislikler olabilir ayrıca maxthon' un nesi size yavaş geldi anlamadım zaten dh' nin açılması 3 saniye sürüyor opera olsun olsun da bunu 2 saniye yapsın bu mu hız?

not: maxthon klasik öneririm sitesinde de mevcut myie2 diye geçiyor skinlerler beraber çok güzel oluyor klasik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerOn -- 19 Haziran 2008; 12:50:16 >
  • Yanlız bi sorun var explorer firefox bütün hepsinde. Atıyom 10 dakka önce konu dışına girdim. Bıdaha girince yenile yapmadan güncel hali çıkmıyo . Bu nasıl düzelir.
  • arkadaşım Opera da java çalıştırmayı bile bilmiyosun konuşuyosun
  • Çalışıyor. Fakat kilitleniyor. Formattan önce yapmıyordu. Bende anlamadım. Operada açılmıyor bi türlü. Istedigin kadar uğraş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Herhangibiinsan

Yanlız bi sorun var explorer firefox bütün hepsinde. Atıyom 10 dakka önce konu dışına girdim. Bıdaha girince yenile yapmadan güncel hali çıkmıyo . Bu nasıl düzelir.

yokmu bunu bilen.VB programlama biliyom bunu bilmiyom
  • ya bu opera nın yeni sekme illetinden nasıl kurtulacaz? masaustunden yeni bi opera penceresı acmak ıstıyorum acık olan opera penceresinde yeni sekme açıyor...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.