Şimdi Ara

En iyi usb bağlantılı kulaklık tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:49:58 >

• 200 tl ye g930 bulduysan daha bişey arama hiç.pişman olmazsın emin ol.beğenmezsen de türkiyede ikinci elini 300 tl ye satanlar var kafan rahat olsun yani
  • hatta bana da getirebilirmisin ya ordan 200 al sen.ben burda 250 veririm sana.
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:48:50 >
  • 7h da iyidir ama bence roccat kave + x-fi titanium alsan daha iyi edersin.sonuçta gerçek 5.1 nede olsa.mesela ben şu anda roccat kave + 60 liralık bi ses kartı alıcam çünkü gerçek 5.1 istiyorum
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:48:42 >
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:48:32 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • offf be 140 liraya g35 :D hacı süper yapmışsın :D
  • aedit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aRnOaLd -- 2 Ocak 2021; 2:48:27 >
  • G35 in en kötü yanı herhalde agır olması onun dısında olumsuz yanını okumadım ben
  • sen o yorumlara hiç aldırma kim ne derse desin her konuda tatmin eder seni g35.daha fazlasını aramazsın yani.zaten 140 tl ye almışsın ona göre bak biraz da yorumlara ayrıca g35 in malzeme kalitesi olağan üstü piyasının en iyyissi gibi birşey.ayrıca hiç de ağır değil bence g35.ben denedim oldukça hafif geldi bana.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.