Şimdi Ara

EN İYİ TV MARKASI HANGİSİ? (Tavsiye) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
0
Favori
207.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Goruntu kalitesi olarak en iyisi plazmadir. Plazma olarak da en iyisi Panasonic'tir. (Eskiden Pioneer'di ama artik uretmiyor) LG ucuz oldugu icin cok satar ancak benim icin Vestelden farki yoktur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yerli Malı Yurdun malı......!!! Her kes onu kullanmalı...
    Ben VESTEL diyorum... Diğer markalardan hiç bir eksiği yok.. fazlası var.... Üstelik daha uygun fiyat ve servisi ile...
    Nacizane tavsiyem.... <full olsun diyorsanız.. <yani.. ( 3D-Smart-PVR-Led-Full HD-Uydu alıcılı ..vs... 42PF8060 modeli ... şu an 1700 TL... )
    Veya.. 3D olmasın diğerleri olsun diyorsanız... 40PF7014 modeli... şu an 1250 TL.....
    Ben 40PF7014 ü aldım... 3D si yok ama... Usb ' ye kayıt özelliğinden tutun.. hepsi var... Ve en önemlisi ne biliyormusunuz..? SERVİS HİZMETİ......

    Şunu da unutmayın ki... Elektronik alet bir şans işidir... En pahalısı demek hiç arıza yapmıyacak ve en iyisi demek değilidir...!!!
    Vestel.. şu an marka olarak çok üst düzeylerde ama.. maalesef bizim toplum bunu görmüyor.. görmek istemiyor..
    Tabii ki renkler ve zevkler hiç bir zaman tartışılmaz... İsteyen istediğini almakta özgür...




  • ben 2011 de her şeyiyle full lg LCD almıştım.2012 de de samsung sıradan LCD. inanın ki samsungun görüntüsü daha gerçekçi,gözü yormuyor,hareketli sahnelerde çamur gibi erimiyor.haa bi de unutmuştum.samsung ara sıra kafayı yiyip kendi kendine kapanmıyor. oysa iki katına aldığım lg 4 defa servise gider garantisi geçer ve tv hala aynı rezalet.ben yandım lütfen siz yanmayın. lg almayın dünyanın en dandik markasını alın.karar sizin.
  • Televizyon : SONY
    Philips , panasonic , toshiba , sharp gibi markalarda çok iyidir , ama sony nin yeri ayrıdır.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bencede samsung un yeri ayrıdır hem panel üretiyor hemde tv diğer birkaç marka gibi toplama tv yapmıyor
  • EFSANE PİONEER

    PLAZMADA PANASONİC
    LED TV DE SHARP , LOEWE, TOSHİBA, SONY , PHİLİPS , PANASONİC

    SON 10-15 YILDA GÖRDÜĞÜM EN REZİL TVLER SAMSUNG VE LG
  • görüntüde samsung bir numara ama pahalı.lg ise samsung çakması zaten biraz ucuz olmasıda bu yüzden.sony ve philps bana biraz teknoloji yoksunu eski tas eski hamam tv ler gibi geliyor nedense..
  • herkes kendi kullandığı markayı övüyor fakat şu bir gerçekki artık her markanın kaliteli ve kalitesiz giriş seviyesi modelleri var.Bende kendi kullandığım tv yi öveyim Samsung 46c650 kullanıyorum Paneli samsung üretimi ve 3 yıldır alet banamısın demedi.görüntü bana göre süper. gören yakınlarımın ağzı açık kalıyor:) HD görüntülerdeki keskinliği renk canlılığı ,objelerin ekrandan çıkacakmış gibi 3d hissi vermesi (3d özelliği olmamasına rağmen) ve hareketli sahnelerde bocalamadan geçiş yapması çok iyi. SD kaliteside gayet tatmin edici.detaylı ve Biraz uğraştıran ince ayarlar neticesinde mükemmel sonuçlar alınabiliyor..Samsungun giriş seviyesi modelleri media oynatıcısı olsun ucuz olsun derseniz alınır fakat görüntüden fazla bir şey beklemeyin.Ucuz yollu panel kullanıyor..
    LG nin üst seviye modelleri alınabilir fakat bir arkadaşıma ısrarla lg alacağım diye tutturması sonucu 82'' aldık.eleman aldığına bin pişman oldu görüntü ortalama nın altında bazı ses kodeklerini, DTS yi ve yine bazı video formatlarını desteklemiyor..Üst seviye modelleri alınabilir görüntü kaliteleri mağazalarda gördüğüm ve kendi televizyonum ile kıyasladığım zaman gayet iyi 3d ve 2000 tl üzeri modellerine hasta kalmadım değil
    Sony nin de yine HX ve NX modelleri iyidir EX serisi halen varmı bilmiyorum fakat giriş seviyesi modelleridir ve o fiyata Samsungun daha iyi panelli tv lerinden almak daha mantıklıdır.Ayrıca Sony usb üzerinden media görüntüleme konusunda samsungun ve LG nin gerisindedir ne de olsa korsan formatlara pek sıcak bakmaz
    Sharp ın yine giriş modelleri cırttır çünkü bildiğim kadarıyla giriş seviyelerinde kendi panelini kullanmıyor fakat yüksek modelleri hayran bıraktırır özellikle renk doğallığı ve siyah başarımı piyasadaki bütün markalardan iyidir diyebilirim.
    Diğer markaları kullanmadım ve açıkçası fazlada merak etmedim Fakat şu bir gerçek ki artık hangi marka olursa olsun belli standartları yakalamış durumda ve birbirlerinin parçalarını kullanıyorlar bu yüzden markadan ziyade hangi model alınmalı ? konusunu yorumlara taşımak gerekir...




  • Sessiz@Saglıkcı kullanıcısına yanıt
    ıyı gunler 2 tv arasında secım yapamadım sızce hangısı ıyı bırde evde laptop ve kablosuz net var sızce smart tv almalıyım yoksa 3 d mi teşekkürler

    http://www.kliksa.com/urun/philips-42pfl4208k-12-dvb-s-full-hd-led-lcd-tv/901783869#%21OdemeSecenekleri

    http://www.electroworld.com.tr/p/panasonic-viera-tx-l42et5e-3d-led-tv/




  • Selam Arkadaşlar benim araştırmalarıma göre şu anda fiyat ve özellik açısından en iyi tv markası LG ve SAMSUNG
    birbirine yakın özellikli kaliteli televizyonlar.LED tv alacaksanız eğer bu iki marka çok başarılı.plazma alacaksanız panasonic çok başarılı.Sony konusunda uzman ama fiyat olarak çok pahalı.bu yüzden de özellikle LG çok satılıyor.çok özelliği uygun fiyata veriyor.kore malıdır.phılıps tv lerin eski kalitesinde olduğunu düşünmüyorum.vestel arçelik beko bunlar bu markaların pek gerisinde değiller teknolojik olarak iyi seviyedeler ama fiyat olarak yerli üretim olarak çok pahalı.bu konuda en önemlisi servis bunda da en başarılı servis ağı da yine LG de...
  • Yukarıda bir arkadaş LG kalitesiz ucuz demiş... LG'nin ucuz değil uygun fiyatlıdır çünkü dünyanın en büyük panel üreticisidir. LG Electronics Sony, Philips gibi firmalara panel üretimi yapar. Bugün kullandığımız bir çok teknolojide LG mühendislerinin imzası vardır.

    LG Led Tvlerde IPS panel kullanılır bu panel 178 dereceye kadar izleme açısı sağlar çift katmanlı dayanıklı bir paneldir. Hem darbeye karşı dayanıklıdır hem de görüntünün doğal izlenmesini sağlar gözü yormaz. Samsunglarda ise tam tersi parlak panel kullanılır ve bu paneller gözü acayip yorar. Ayrıca 3D teknolojisinde LG açık ara öndedir çünkü kendi panellerine özel pasif gözlükler kullanır. Diğer birçok markada özellikle Samsung'da kullanılan titreşimli(aktif) gözlükler yine göz sağlığını olumsuz etkiler 30 dakika kadar izleme sonucunda baş dönmesi yapar izleyenler bilir. Ayrıca bu titreşimli aktif gözlükler pasif gözlüklerden çok pahalıdır. Tanesi 130-280 TL civarı satılır. Pasif gözlükler ise tanesi 20-30 TL civarıdır.

    Takım tutar gibi LG-Samsung tartışmalarına gerek yok farkları çok açık ortadadır. LG daha üstündür.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kyodio

    Yukarıda bir arkadaş LG kalitesiz ucuz demiş... LG'nin ucuz değil uygun fiyatlıdır çünkü dünyanın en büyük panel üreticisidir. LG Electronics Sony, Philips gibi firmalara panel üretimi yapar. Bugün kullandığımız bir çok teknolojide LG mühendislerinin imzası vardır.

    LG Led Tvlerde IPS panel kullanılır bu panel 178 dereceye kadar izleme açısı sağlar çift katmanlı dayanıklı bir paneldir. Hem darbeye karşı dayanıklıdır hem de görüntünün doğal izlenmesini sağlar gözü yormaz. Samsunglarda ise tam tersi parlak panel kullanılır ve bu paneller gözü acayip yorar. Ayrıca 3D teknolojisinde LG açık ara öndedir çünkü kendi panellerine özel pasif gözlükler kullanır. Diğer birçok markada özellikle Samsung'da kullanılan titreşimli(aktif) gözlükler yine göz sağlığını olumsuz etkiler 30 dakika kadar izleme sonucunda baş dönmesi yapar izleyenler bilir. Ayrıca bu titreşimli aktif gözlükler pasif gözlüklerden çok pahalıdır. Tanesi 130-280 TL civarı satılır. Pasif gözlükler ise tanesi 20-30 TL civarıdır.

    Takım tutar gibi LG-Samsung tartışmalarına gerek yok farkları çok açık ortadadır. LG daha üstündür.


    bende arada kaldım ne almak lazım.
    Aklımdan geçen LA660S 42/47" LG

    samsung da var.. çok model mevcut.
    660/680 serisi vs..

    400/700MHz çok büyük etkenmi tabi 700Mhz gerçekse



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibraxi -- 10 Ağustos 2013; 20:51:47 >




  • Pasif 3D teknolojisi her bir göze 1080p çözünürlüğü yarım (540p) kesen gözlükler kullanır. samsung Aktif 3D gözlük her iki göze Full 1080p hd deneyimi sunar.Pasif bir 3D TV’de 3D içeriği görüntülerken, ekranın üst kısmından alt kısmına yatay olarak soluk siyah çizgilerin görünmesi veya göreceli olarak kısa dikey açılarda 3D görüntü kalitesinin kaybedilmesi yaygındır. Bu, Samsung Aktif 3D teknolojisi ile meydana gelmez. Samsung Aktif 3D teknolojisi tutarlı olarak her bir göze 1080p HD deneyimi gösterir ve 178 dereceye kadar açılarda bile mükemmel 3D resim sunar.Tartışmasız Samsung derim.
  • reklamı olmayan ve pahalı olan ürün kalitelidir reklamın amacı nedır satabilmek kaliteli markalar reklama ihtiyaç duymaz çünkü keendilerini kanıtlamışlardır SAMSUNG iyi bilinir ki öyledir dee SAMSUNG un stratejisi teknoloji pazarını ele geçirmek her kulvarda koşuyor beyaz eşya dan tut güvenlik kamerasına varıncaya dek yapıyor adamlar paranın ve pazar liderliğinin peşinde APPLE niye beyaz eşya yapmıyor çünkü adamların çir çizdisi var APPLE nin t yaptığını düşünün kimse başka tv almaz sanırım :) çoğu marka kalite olayını aşmiş durumda ve hepsıde parçaları fason yaptırıyor ( çinde işçilik ucuz olduğundan dolayı kendileri uğraşmıyor ve orada yaptırıyor bence ürün alırken parçaların nerede ve kimin yaptığını iyi araştırmak gerekir ( sharp ın herşeyi kendi yaptığını duydum APPLE ye de ekran yapıyor ) bu arada bende SAMSUNG çuyum ama en iyisi degil sadece özellik bakımından tercihim bence ürün almadan önce kullanabilecegi özellikleri tespit edip ürün almalı 3D tv olsun şu olsun bu olsun isteriz hep kaç aded 3D film var ? vs vs teknolojiye güç yetmez (garurlar herşeyin hesabını yapıyor 2000 tl ye tv izlemek varken 5000 tl ye film izlemeyı doğru bulmuyorum buda benim nacizhane düşüncem saygılar...




  • bende regal ve seg'in plazma tvsi var özellikle regalden gayet memnunum
  • konuya aslında öncelikle plazma mı yoksa LED aydınlatmalı LCD mi diye sorarak başlamak gerekiyor bence. bazı yorumlarda plazma teknolojisi eski gibi kulaktan dolma şeyler de yazılmış ama öncelikle plazma ve LED aydınlatmalı LCD konusunda net bilgi lazım. piyasada LED diye satılan tüm tv'ler maalesef LCD'dir. LED TV değildir yani. LCD'ler ilk çıktığında görüntü aydınlatması için floresan lambalar kullanılıyordu. daha sonra bu floresan lambalar yerine LED lambalar yerleştirildi ve bu sayede panelin daha ince olması ve de elektrik tüketimi azaltıldı. ancak sonuçta LCD paneldir. piyasada tezgahtarların LED aydınlatmalı TV'ye yönlendirmelerindeki esas amaç; LED aydınlatmalı TV'lerin maliyeti düşük ancak suni talep artışı nedeniyle satış fiyatı yüksektir, bu da ciddi kar marjı ve dolayısıyla tezgahtara ciddi oranda yüksek prim demektir. plazmaların üretim maliyeti yüksektir ve şu anki oluşan piyasa koşulları nedeniyle kar marjları çok düşüktür. sonuç olarak 1700TL'ye aldığınız bir plazma tv 3000TL'ye aldığınız LED aydınlatmalı LCD TV'den daha iyi görüntü üretir. LED aydınlatmalı LCD tv'lerde dibine kadar açılmış kontrast ayarlarıyla size mağazada gösteri yaparlar ancak evde tv izleme süreniz 1 saatten fazlaysa o parlak gözleri yakan görüntüye dayanamazsınız. plazmanın soft ve gözleri yormayan doğal renklere sahip görüntüsü sinema salonunda film izleme zevkini yaşatır. işte burada başka bir parametre daha devreye giriyor tv'yi kullanım amacı. siz tv'yi sadece NTV, cnn gibi haber kanallarını ve klasik kanal d, Show tv gibi ulusal kanalları izlemek için alıyorsanız size normal tüplü tv yeter. ancak görüntüden çok şey beklenilen film izleme alışkanlığınız varsa plazma modellerine bakacaksınız. bu arada tüm plazma modellerinde aktif 3d gözlük kullanılır LG'ler dahil. Maalesef LG'nin LED aydınlatmalı LCD tv'lerinde pasif 3d gözlük kullanılmakta ve her göze 1080p'nin yarısı verilmektedir. atkif 3d gözlüklerde her göze 1080p. sonuç olarak şu anda fosforlu gaz ile elde edilen görüntü likid kristalde edilde edilen görüntüden daha doğaldır ve izlemesi zevk verir. LED aydınlatmalı LCD'lerdeki sulu boyayla boyanmış hissi veren aslıyla uzaktan yakından alakası olmayan süni görüntüler izlemek zorunda kalırsınız. plazma üreten markalar Panasonic, samsung ve lg'dir. tespitlerime göre en iyi plazma Panasonic vt serisidir. ancak ciddi şekilde pahalı ülkemizde maalesef. bunun dışındaki Panasonic gt ve st serileri, samsung c serileri ve lg'nin pz, pm, ph serileri birbirine eşdeğerdir. yani Panasonic vt alamıyorsanız bu saydığım diğer marka ve modellerden en ucuz bulduğunuzu kapıp götürün eve. özellikle Türkiye'de ciddi LED aydınlatmalı LCD propagandası olduğundan plazma panellerin fiyatları çok uygun. bilinçsiz kullanıcılar bırakın LED aydınlatmalı LCD'lere tonlarca para döksünler siz aklınızı kullanıp maliyetine yakın satılan plazma panellerden birine sahip olun. tv almadan önce forumlara başvurmayı düşündüğünüze göre bilinci tüketici sınıfındasınız demektir zaten. yine de ben ikna olmadım LED aydınlatmalı LCD alacam diyorsanız Sony'de HX modelleri hep dikkatimi çekmiştir. sharp ve toshiba'lara da bakın mutlaka. çoğu mağazada paneller kutularından çıktığı ayarlarla veya mağaza modunda teşhir edilir. bunlara kesinlikle kanmayın. genelde ne kadar parlak olursa o kadar müşteri çekeriz mantığı vardır. ama evde o halde seyredemezsiniz hiçbir paneli.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zulu123

    konuya aslında öncelikle plazma mı yoksa LED aydınlatmalı LCD mi diye sorarak başlamak gerekiyor bence. bazı yorumlarda plazma teknolojisi eski gibi kulaktan dolma şeyler de yazılmış ama öncelikle plazma ve LED aydınlatmalı LCD konusunda net bilgi lazım. piyasada LED diye satılan tüm tv'ler maalesef LCD'dir. LED TV değildir yani. LCD'ler ilk çıktığında görüntü aydınlatması için floresan lambalar kullanılıyordu. daha sonra bu floresan lambalar yerine LED lambalar yerleştirildi ve bu sayede panelin daha ince olması ve de elektrik tüketimi azaltıldı. ancak sonuçta LCD paneldir. piyasada tezgahtarların LED aydınlatmalı TV'ye yönlendirmelerindeki esas amaç; LED aydınlatmalı TV'lerin maliyeti düşük ancak suni talep artışı nedeniyle satış fiyatı yüksektir, bu da ciddi kar marjı ve dolayısıyla tezgahtara ciddi oranda yüksek prim demektir. plazmaların üretim maliyeti yüksektir ve şu anki oluşan piyasa koşulları nedeniyle kar marjları çok düşüktür. sonuç olarak 1700TL'ye aldığınız bir plazma tv 3000TL'ye aldığınız LED aydınlatmalı LCD TV'den daha iyi görüntü üretir. LED aydınlatmalı LCD tv'lerde dibine kadar açılmış kontrast ayarlarıyla size mağazada gösteri yaparlar ancak evde tv izleme süreniz 1 saatten fazlaysa o parlak gözleri yakan görüntüye dayanamazsınız. plazmanın soft ve gözleri yormayan doğal renklere sahip görüntüsü sinema salonunda film izleme zevkini yaşatır. işte burada başka bir parametre daha devreye giriyor tv'yi kullanım amacı. siz tv'yi sadece NTV, cnn gibi haber kanallarını ve klasik kanal d, Show tv gibi ulusal kanalları izlemek için alıyorsanız size normal tüplü tv yeter. ancak görüntüden çok şey beklenilen film izleme alışkanlığınız varsa plazma modellerine bakacaksınız. bu arada tüm plazma modellerinde aktif 3d gözlük kullanılır LG'ler dahil. Maalesef LG'nin LED aydınlatmalı LCD tv'lerinde pasif 3d gözlük kullanılmakta ve her göze 1080p'nin yarısı verilmektedir. atkif 3d gözlüklerde her göze 1080p. sonuç olarak şu anda fosforlu gaz ile elde edilen görüntü likid kristalde edilde edilen görüntüden daha doğaldır ve izlemesi zevk verir. LED aydınlatmalı LCD'lerdeki sulu boyayla boyanmış hissi veren aslıyla uzaktan yakından alakası olmayan süni görüntüler izlemek zorunda kalırsınız. plazma üreten markalar Panasonic, samsung ve lg'dir. tespitlerime göre en iyi plazma Panasonic vt serisidir. ancak ciddi şekilde pahalı ülkemizde maalesef. bunun dışındaki Panasonic gt ve st serileri, samsung c serileri ve lg'nin pz, pm, ph serileri birbirine eşdeğerdir. yani Panasonic vt alamıyorsanız bu saydığım diğer marka ve modellerden en ucuz bulduğunuzu kapıp götürün eve. özellikle Türkiye'de ciddi LED aydınlatmalı LCD propagandası olduğundan plazma panellerin fiyatları çok uygun. bilinçsiz kullanıcılar bırakın LED aydınlatmalı LCD'lere tonlarca para döksünler siz aklınızı kullanıp maliyetine yakın satılan plazma panellerden birine sahip olun. tv almadan önce forumlara başvurmayı düşündüğünüze göre bilinci tüketici sınıfındasınız demektir zaten. yine de ben ikna olmadım LED aydınlatmalı LCD alacam diyorsanız Sony'de HX modelleri hep dikkatimi çekmiştir. sharp ve toshiba'lara da bakın mutlaka. çoğu mağazada paneller kutularından çıktığı ayarlarla veya mağaza modunda teşhir edilir. bunlara kesinlikle kanmayın. genelde ne kadar parlak olursa o kadar müşteri çekeriz mantığı vardır. ama evde o halde seyredemezsiniz hiçbir paneli.

    hocam cidden mütiş bir yazı olmuş üşenmeden hepsini okudum elinize sağlık.




  • zulu123 Z kullanıcısına yanıt
    Çok sade çok aydınlatıcı bir yazı, elinize sağlık.
    Aklımda 64f8500 ve 65vt60 var ama fiyatlarının düşmesini bekliyorum. vt60'ın 55 i gelmedi. st 60 var piyasada o da başlangıç segmete göre
    çook pahalı. bekliyorum aralığın sonunu. 3000-4000 ranjına düşerse diye.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: canreyiz06

    quote:

    Orijinalden alıntı: zulu123

    konuya aslında öncelikle plazma mı yoksa LED aydınlatmalı LCD mi diye sorarak başlamak gerekiyor bence. bazı yorumlarda plazma teknolojisi eski gibi kulaktan dolma şeyler de yazılmış ama öncelikle plazma ve LED aydınlatmalı LCD konusunda net bilgi lazım. piyasada LED diye satılan tüm tv'ler maalesef LCD'dir. LED TV değildir yani. LCD'ler ilk çıktığında görüntü aydınlatması için floresan lambalar kullanılıyordu. daha sonra bu floresan lambalar yerine LED lambalar yerleştirildi ve bu sayede panelin daha ince olması ve de elektrik tüketimi azaltıldı. ancak sonuçta LCD paneldir. piyasada tezgahtarların LED aydınlatmalı TV'ye yönlendirmelerindeki esas amaç; LED aydınlatmalı TV'lerin maliyeti düşük ancak suni talep artışı nedeniyle satış fiyatı yüksektir, bu da ciddi kar marjı ve dolayısıyla tezgahtara ciddi oranda yüksek prim demektir. plazmaların üretim maliyeti yüksektir ve şu anki oluşan piyasa koşulları nedeniyle kar marjları çok düşüktür. sonuç olarak 1700TL'ye aldığınız bir plazma tv 3000TL'ye aldığınız LED aydınlatmalı LCD TV'den daha iyi görüntü üretir. LED aydınlatmalı LCD tv'lerde dibine kadar açılmış kontrast ayarlarıyla size mağazada gösteri yaparlar ancak evde tv izleme süreniz 1 saatten fazlaysa o parlak gözleri yakan görüntüye dayanamazsınız. plazmanın soft ve gözleri yormayan doğal renklere sahip görüntüsü sinema salonunda film izleme zevkini yaşatır. işte burada başka bir parametre daha devreye giriyor tv'yi kullanım amacı. siz tv'yi sadece NTV, cnn gibi haber kanallarını ve klasik kanal d, Show tv gibi ulusal kanalları izlemek için alıyorsanız size normal tüplü tv yeter. ancak görüntüden çok şey beklenilen film izleme alışkanlığınız varsa plazma modellerine bakacaksınız. bu arada tüm plazma modellerinde aktif 3d gözlük kullanılır LG'ler dahil. Maalesef LG'nin LED aydınlatmalı LCD tv'lerinde pasif 3d gözlük kullanılmakta ve her göze 1080p'nin yarısı verilmektedir. atkif 3d gözlüklerde her göze 1080p. sonuç olarak şu anda fosforlu gaz ile elde edilen görüntü likid kristalde edilde edilen görüntüden daha doğaldır ve izlemesi zevk verir. LED aydınlatmalı LCD'lerdeki sulu boyayla boyanmış hissi veren aslıyla uzaktan yakından alakası olmayan süni görüntüler izlemek zorunda kalırsınız. plazma üreten markalar Panasonic, samsung ve lg'dir. tespitlerime göre en iyi plazma Panasonic vt serisidir. ancak ciddi şekilde pahalı ülkemizde maalesef. bunun dışındaki Panasonic gt ve st serileri, samsung c serileri ve lg'nin pz, pm, ph serileri birbirine eşdeğerdir. yani Panasonic vt alamıyorsanız bu saydığım diğer marka ve modellerden en ucuz bulduğunuzu kapıp götürün eve. özellikle Türkiye'de ciddi LED aydınlatmalı LCD propagandası olduğundan plazma panellerin fiyatları çok uygun. bilinçsiz kullanıcılar bırakın LED aydınlatmalı LCD'lere tonlarca para döksünler siz aklınızı kullanıp maliyetine yakın satılan plazma panellerden birine sahip olun. tv almadan önce forumlara başvurmayı düşündüğünüze göre bilinci tüketici sınıfındasınız demektir zaten. yine de ben ikna olmadım LED aydınlatmalı LCD alacam diyorsanız Sony'de HX modelleri hep dikkatimi çekmiştir. sharp ve toshiba'lara da bakın mutlaka. çoğu mağazada paneller kutularından çıktığı ayarlarla veya mağaza modunda teşhir edilir. bunlara kesinlikle kanmayın. genelde ne kadar parlak olursa o kadar müşteri çekeriz mantığı vardır. ama evde o halde seyredemezsiniz hiçbir paneli.

    hocam cidden mütiş bir yazı olmuş üşenmeden hepsini okudum elinize sağlık.

    MERABA HOCAM Bİ TAVSİYE İSTİYORUM SHARP 60 LED ALACAM 60 LED 752 MODELİ DÜŞÜNÜYORUM ÖNERİRMİSİNİZ YA DA 60 İNÇ GÖRÜNTÜ KALİTESİ İYİ OLAN FİLM VE MAÇ İZLEYEBİLECEĞİM BİR TV OLSUN YETER DİĞER ÖZELLİKLERİ FAZLA DA ÖNEMLİ DEĞİL ÖNEMLİ OLAN GÖRÜNTÜ KALİTESİ TAVSİYELER BEKLİYORUM TEŞEKKÜRLER BÜTÇEM MAKSİMUM 4.000 TL




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.