Şimdi Ara

En iyi türk rapçi kim ? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
0
Favori
45.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • burdaki iş çok farklı olaylar neyseki bizimkiler dünyanın en iyileri değil neden basit adamların pazarlanma şekilleri farklı ne yolla pazarlandıklarını bilseniz bu kadar dünya markası olamazlar o yüzden mantıklı konuşun en iyi rapçi olarak eminem derler 1.pazarlanma şekli 2.ingilizce söylemesi dünya çapında hangi dil hakim ? ... bizim değil ama dünya sıralaması yaptığın zaman iyi yerlerdedir özellikle ceza avrupa %90 tanınan biri ameridaki bi çok underground gruplarla düetleri ünlü kişilerle düetleri olan birisi o yüzden sagopa kolera falan demesin onlar rap yapmayı bile bilmiyor türkiyeye gelince herkesde bi endişe var dı acaba bumuydu omuydu üstad:ceza tartışmasız herkes kimin en iyi olduğu biliyor
    pit10,şanışer,sagopa,kolera gelmeleri gereken daha çok yollar var ceza arasında herkes bunu bilsin...
  • Pit10 - En Sevilen Nefret Edilen Adam
  • orontez
    diyar
    sansar
    sago
    pit10
    mode xl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetcank -- 27 Aralık 2010; 11:46:43 >
  • sansar
    pit10

okadar.
  • hani cidden rap anlamayıp sagopayı savunanlar var (bkz:zaten rap konusunda bir şey bilmediğinizi belli ettiniz hani rap'in ne olduğunu bilmeyenler var)bakın kısa ve özet konuşacam ceza kadar yetenekli var mı? ki adam yurt dışında adını duyurdu sagopa ne yaptı? yani anlayın artık kimin iyi olduğu bir sahnede freestyle 'e çıksanlar bakalım kim yenecek sagopa bir söz bile söyleyemez ... bunuda herkes bilir adam zaten suçlu ayrılma sebebinde yerin dibine girer utançtan bkz:beyaz showda bile nasıl konuştuğunu görmediniz mi? güldürmeyin beni (ayrıca melankolia diye bir rap türü yoktur...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 11 Ocak 2011; 16:56:37 >
  • Pit10 Diyorum bende
  • Sitem Depresif
    Mozole Mirach
    Ados
    Sancak
    Da Poet
    Patron

quote:

Orijinalden alıntı: cr7_35

hani cidden rap anlamayıp sagopayı savunanlar var (bkz:zaten rap konusunda bir şey bilmediğinizi belli ettiniz hani rap'in ne olduğunu bilmeyenler var)bakın kısa ve özet konuşacam ceza kadar yetenekli var mı? ki adam yurt dışında adını duyurdu sagopa ne yaptı? yani anlayın artık kimin iyi olduğu bir sahnede freestyle 'e çıksanlar bakalım kim yenecek sagopa bir söz bile söyleyemez ... bunuda herkes bilir adam zaten suçlu ayrılma sebebinde yerin dibine girer utançtan bkz:beyaz showda bile nasıl konuştuğunu görmediniz mi? güldürmeyin beni (ayrıca melankolia diye bir rap türü yoktur...)

Melankolia zaten plak şirketinin adı, rap türü falan yok öyle birşey kandırmışlar seni

• SANSAR bir numaraya sago 5 numaraya ve burdan selamlar koleraya ,)
  • quote:

hani cidden rap anlamayıp sagopayı savunanlar var (bkz:zaten rap konusunda bir şey bilmediğinizi belli ettiniz hani rap'in ne olduğunu bilmeyenler var)bakın kısa ve özet konuşacam ceza kadar yetenekli var mı? ki adam yurt dışında adını duyurdu sagopa ne yaptı? yani anlayın artık kimin iyi olduğu bir sahnede freestyle 'e çıksanlar bakalım kim yenecek sagopa bir söz bile söyleyemez ... bunuda herkes bilir adam zaten suçlu ayrılma sebebinde yerin dibine girer utançtan bkz:beyaz showda bile nasıl konuştuğunu görmediniz mi? güldürmeyin beni (ayrıca melankolia diye bir rap türü yoktur...)

Hocam alınma ama sana iki mesajın arasında kimse bi cevap vermemiş. Neden böyle isyana bağladın ?
    Ayrıca en iyi rapçi kim diye millet kendi görüşünü söylüyor. Daha doğrusu beğendiği ismi buraya yazıyor. Kimse sagopa rapçi değil muhabbeti yapmamış..
    Sagopa'yı millet bu konuya yazmasın da arabeske mi yazsın ? en iyi rockçı mı desin sagopaya ? Metal müziğin babası mı desin ?
    Hadi bu adam rap yapmıyor ne yapıyor o zaman ? Gerçekten bilmediğimden soruyorum ? Nereye yazalım bu adamı ?

• quote:

Orijinalden alıntı: ResT_In_PeaCe

quote:

Hocam alınma ama sana iki mesajın arasında kimse bi cevap vermemiş. Neden böyle isyana bağladın ?
    Ayrıca en iyi rapçi kim diye millet kendi görüşünü söylüyor. Daha doğrusu beğendiği ismi buraya yazıyor. Kimse sagopa rapçi değil muhabbeti yapmamış..
    Sagopa'yı millet bu konuya yazmasın da arabeske mi yazsın ? en iyi rockçı mı desin sagopaya ? Metal müziğin babası mı desin ?
    Hadi bu adam rap yapmıyor ne yapıyor o zaman ? Gerçekten bilmediğimden soruyorum ? Nereye yazalım bu adamı ?

alınmıyorumda adamlar cezayı hiç sayıyor yani türkçe rapi buralara taşıyamakta %70 i cezanın herkeste biliyor bunu sagopaya gelince ceza fuat hatta bi çok rapçi sagopadan nerfret ediyor ve rap yapmadığını söylüyor şimdi ben ve sen neyiz rapçi mi? yani bu tür olaylara cevap verenler üstadlardır...

• bende eskiden rap dinlerdim.eskiden derken 6-7ay öncesine kadar sıkı bi sagopa dinleyicisiydim. sonra ne olduysa artık sinir stres derken kafa dağıtmak bağırmak çağırmak için nu metal dinlemeye başladım sonra oda çok sert geldi en son heavy metalde karar kıldım ve rap i tamamen unuttum.telefonumdaki sagopa şarkılarının hepsini sildim.ve rap/pop bana şuan o kadar anlamsız geliyorki anlamsız derken müzikaliteden bahsediyorum.bilgisayarda yapılan müzik insana ne kadar keyif verebilirki? Her neyse şunu diyorum rap adamı depresyona sokar mahfeder.rock keyif verir gaza getirir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ezio Auditore

Sitem Depresif
    Mozole Mirach
    Ados
    Sancak
    Da Poet
    Patron

quote:

Melankolia zaten plak şirketinin adı, rap türü falan yok öyle birşey kandırmışlar seni

dostum bana değil sagoculara söyle onu adam akıllı yorum yapan yok ki

• quote:

Orijinalden alıntı: .solitario.

bende eskiden rap dinlerdim.eskiden derken 6-7ay öncesine kadar sıkı bi sagopa dinleyicisiydim. sonra ne olduysa artık sinir stres derken kafa dağıtmak bağırmak çağırmak için nu metal dinlemeye başladım sonra oda çok sert geldi en son heavy metalde karar kıldım ve rap i tamamen unuttum.telefonumdaki sagopa şarkılarının hepsini sildim.ve rap/pop bana şuan o kadar anlamsız geliyorki anlamsız derken müzikaliteden bahsediyorum.bilgisayarda yapılan müzik insana ne kadar keyif verebilirki? Her neyse şunu diyorum rap adamı depresyona sokar mahfeder.rock keyif verir gaza getirir...

dinlemesini bilirsen iyidir rap çünkü son zamanda yaygınlaşıyor artık pop jazz geç bunları anlamsız tonlarca kelime dersen türkiyede rap ceza dinlenir şarkılar kaliteli ve anlamlı ben cezacıyım ama full dinlediğim söylenemez ne zaman pc açsam rap rock karışıktır rock olarak drake bell rap ceza neyse konu bu değildi bazıları bir şey anlamak istemiyor rapten tonlarca saçma yorum

• quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyy

sansar salvo

pit10

norm

gerisini at çöpe

Not: Türkçe rap dinlemem Türkçe rap olduğuna inanmam. Ama bir şeyler yapıyorlarsa bunlar yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shitty Life˜ -- 13 Ocak 2011; 16:54:56 >
  • Pit10 tabiki
  • Pek Rap dinlemem ama Sehabe'i iyi bulurum.
  • bide bilmem dinledizmi.ados combo mekanize diye bi adam var.şarkıları güzel.ekimoz diye bi şarkısı var metallicanın no leaf clover sound unun üzerine söylüyor.bi dinleyin derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shitty Life˜

quote:

Orijinalden alıntı: slimshadyy

sansar salvo

pit10

norm

gerisini at çöpe

Not: Türkçe rap dinlemem Türkçe rap olduğuna inanmam. Ama bir şeyler yapıyorlarsa bunlar yapıyorlar.

Katılıyorum Türkçe rap duymadım hiç:)
  • Gekko
  • Sagopa Kajmer tabiiki...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.