Eylül 2012'de aldığım ve yakında emekli olma sinyalleri veren emektar Dell Inspiron 15R SE 7520 model laptopumun yerine ne alacağımı şimdiden düşünmeye başladım.
Her şeyden önce bi marka seçmem lazım. 2012'de Dell alırken Dell'in evde servis uygulaması vardı, 1 kere laptopumu değiştirdiler(sadece 1 hafta beklettiler) 2 kere de aşırı ısınma olduğu için fanı değiştirdiler(aradıktan sonraki gün gelip 15 dakikada kasayı temizleyip fanı değiştirdiler). Çok memnundum ama duyduğuma göre evde servis uygulaması kaldırılmış ve Koçsistem'le ortak çalışmaya başlamışlar. Koçsistem de teknik servis ve müşteri memnuniyeti konusunda Dell'den çok çok geride, haliyle bir çok kişi de bu durumdan hiç memnun değil. Bir de yaklaşık 10 sene önce aldığım Acer laptopum hala çatır çatır çalışırken(tabii günümüz teknolojisinin çok gerisinde olduğu için performansı falan içler acısı) bu laptopun 3-4 kere sorun çıkarması ve şimdiden ekran kartıyla ilgili sorunlar yaratması kafamı kurcalıyor. Yani üründe beklediğim dayanıklılığı bulamadım.
Neyse işte. Dell konusunda kafam karıştığı için çevreme danıştım, en iyisi Lenovo diyenler oldu Dell'den şaşma diyenler de oldu ama ben emin olamadığımdan burada da sormak istedim, en iyi teknik servis sizce hangi firmada?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme