Şimdi Ara

En iyi taahhütsüz internet hangisi arkadaşlar?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
3.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TTnet e para kaptırmak istemiyorum açıkçası ama yine mecbur bağlatacağım gibi.Evimin orda fiber olmadığını ma yakınında olduğu için hiper netten faydalanabileceğimi söyledi müşteri hizmetleri.

TTNET
    24 mbps 75 gb AKK 78 Lira Bağlantı ücreti 48 lira
    35 mbps 100 gb AKK 87 Lira Bağlantı ücreti 48 lira

DOPİNG
    müşteri hizmetleri rezalet bilgi alamadım
    müşteri hizmetleri diye amele koymuşlar oraya adama taahhütsüz diye sordum anlattı anlattı her şey güzel emin olmak için taahhütsüz bağlantı ücresiz 16 mbps 61 e mi veriyorsunuz dedim adam bu söylediklerim taahhütlü diyor.Dayaklık bunlar Açık mert korkusuz

SUPERONLİNE

Sadece fiber de taahütsüz verebiliyorlarmış.Sorgulattım bizim sitede fiber altyapı yok.ADSL de de sadece taahhütlü kampanyaları var.

YANİ ARKADAŞLAR BU Açık Mert Korkusuz'duğumun ÜLKESİNDE NE YAPARSANIZ YAPIN BAZI 5 PARA ETMEZ HIRSIZ YANDAŞI FİRMALARIN ELİNE KALIYORSUNUZ.BEN ŞİMDİ İSTEMEYE İSTEMEYE BU DOLANDIRICI TTNETTE 400 LİRA CİVARI PARA KAZANDIRACAĞIM DİYECEKLERİM BU KADAR TEŞEKKÜRLER.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akagami No Shanks -- 31 Mayıs 2015; 14:56:04 >

• 24mbps 75gb akk yalın hiper interneti 59tlye kullanıyorum, ikna bölümünden almıştım ben taahhütle yine bu civarlardadır heralde. taahhütsüz niye alıyorsun ki?
  • Bende sınırsız taahhütsüz yalın internet arıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

24mbps 75gb akk yalın hiper interneti 59tlye kullanıyorum, ikna bölümünden almıştım ben taahhütle yine bu civarlardadır heralde. taahhütsüz niye alıyorsun ki?

Şehir dışında okuyorum hocam 4 ay tatile geleceğim, kardeşimde ygs lys ye hazırlanacak bu yıl o yüzden internetin durmasının mantığı yok malesef
  • Merhaba,

ttnet al 25 gb akk 96 kbps hız ile dünya sıralamasında.

Iyi forumlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • Dopingi aradım müşteri hizmetleri diye amele koymuşlar oraya adama taahhütsüz diye sordum anlattı anlattı her şey güzel emin olmak için bir daha sordum taahhütsüz,bağlantı ücretsiz 16 mbps 61 e mi veriyorsunuz dedim adam bu söylediklerim taahhütlü diyor.Dayaklık bunlar Açık mert korkusuz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Fixnet,himnet,göknet e bi bakın hocam. Birde iss bölümüne yazsaniz daha iyi olur

• SUPERONLİNE

Sadece fiber de taahütsüz verebiliyorlarmış.Sorgulattım bizim sitede fiber altyapı yok.ADSL de de sadece taahhütlü kampanyaları var.

YANİ ARKADAŞLAR BU Açık Mert Korkusuz'duğumun ÜLKESİNDE NE YAPARSANIZ YAPIN BAZI 5 PARA ETMEZ HIRSIZ YANDAŞI FİRMALARIN ELİNE KALIYORSUNUZ.BEN ŞİMDİ İSTEMEYE İSTEMEYE BU DOLANDIRICI TTNETTE 400 LİRA CİVARI PARA KAZANDIRACAĞIM DİYECEKLERİM BU KADAR TEŞEKKÜRLER.
  • Benimde 4 ayım kaldı.

Superonline fiber yok hala güngörende, umarım gelirde geçerim..
  • Bende öyle bişeyler arıyorum ama bulamadım ttnete kaldık yine. 8 senedir ttnetliydim pek bi yanlışlarını görmedim en azından müşteri hizmetleri iyidi alo dedimmi gün içinde eleman geliyodu sorunu hallediyodu.

Ama taahhüdsüz ve yalın internet lazım şimdi bana da. Araştırma sonucunu bekliyorum :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu arayan bir tek ben değilmişim geçen sene Yazlık Net vardı ttnet'te baya memnundum bu sene böyle bir kampanyaları yok geçen sene kullanıcısı olup donduranlar faydalanabiliyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: sche.0

Bunu arayan bir tek ben değilmişim geçen sene Yazlık Net vardı ttnet'te baya memnundum bu sene böyle bir kampanyaları yok geçen sene kullanıcısı olup donduranlar faydalanabiliyormuş

aynen yaa yazlık internet yok bu sene :( nasıl dondurmak ua 3 aylık degil mi zaten?

• En iyisi taahhütsüz olanıdır.

• Dondurma işlemi üyeliği dondurmak, geçen sene kullanıp eğer iptal ettirdiyseniz kullanamazsınız. Kesinlikle taahhütsüz internet en iyisi kafa rahat
  • uydunet 150gb akk 24mbps 2 yıl taahüt verirsen 55tl yine uydunette 75gb akk 24mbps + sinema paketi cart curt 50tl

• Superonline fiber al ttnet gibi bır şey alıp hataya düşme 2 yıl çektik acısını sonra dava açtık sacma sapan alt yapıları var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.