Şimdi Ara

En Iyi Surus Keyfi Yasatan Araclar (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
6.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Tesla roadster d e garip bir araba, elektrikli, motor, egzoz sesi yok, vnnnn şeklinde, 1-2-3-4 viteste yok D modunda sadece tek vites, garip biraz.
  • GT-R
    97 civic type-r
    ZR-1
  • Öncelikle Gran Turismo'yu taktığımda yaptığım tek şey Nürburgring Nordschleife pistinde zamana karşı araçları test etmek. Kariyerde kazandığum tüm parayı (23. seviyedeyim) değişik araçlara yatırdım. Maksat test etmek. Şunu söyleyebilirim ki sürüş seçeneklerinden Abs hariç tüm sistemleri kapatıp oynadım ve Lotus Evora'daki sürüş zevkini hiçbir araçta alamadım. Virajlar, hızlanması, yanlaması o kadar keyifliki denemenizi tercih ederim. Oyunda bazı yamuk araçlarda yok değil. Lamborghini LP 670 SV ile virajları almak çok zor, ayrıca Jaguar XKR, Lexus İS F ve Bugatti Veyron beğenmediğim araçlar. Özellikle Audi R8 ve Lexus İS F ile arka arkaya yarış yaparsanız farkı anlarsınız. Audi R8 (4.2) ne kadar çevik iken Lexus İS F o kadar kütük. Ne virajları alabiliyorsun ne de sürüş zevkini yaşayabiliyorsun. Birde şu var oyunda Abs hariç tüm sistemleri kapatın Nürburgring pistinin yağmurlusunu açın Evo X ile rahat bir yarış çıkarırken, Subaru İmpreza WRX STİ (Hatchback kasa) ile düz yolda bile gidemiyorum. Bunun nedenini bi çözemedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askimbunlarcips -- 3 Eylül 2011; 3:35:12 >




  • bugatti veyron kullanmak çok kolay :) dodge viper srt10 kullanmak biraz daha zor bugattiye göre ama sesi süper kamyon gibi :) super veloce zevkli, birde tesla roadster ı seviyorum tek vitesli sesi çıkmıyor :)
  • Honda nsx

    Bu araç ciddi anlamda çok özel, düşük beygir gücüne rağmen ringde üst düzey makinalarla dalga geçebiliyor.
  • Corvette zr1 gercekten cok güclu araba top speedle oynayınca 425i goruyo special r 7de bugattiyi tokatlıyo dönüşleri cok hantal hafif frende kayıyo nissan gtr vspec yol tutusu mukemmel surusu cok zevkli bir araç özellikle keskin uirajlarda virajı cok iyi alıyo top speedle oynayınca 400 goruyo
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.