Şimdi Ara

EN İYİ SU ARITMA CİHAZI HANGİSİ ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
166
Cevap
18
Favori
265.529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlısı hocam ama yinede burda servisi ve sarf malzemesi olmayan bir seyi alıp kullanmak cesaret işi uzun vadede sıkıntı yaratabilir aldınız gitti artık ustune dusunmenin bi faydası olmayacak gule gule kullanın
  • teacher47 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler sıkıntı çıkarması konusunda en ufak problemim yok çünkü amazon.com'a güveniyorum. Muhteşem bir müşteri hizmetleri var en ufak sorunda yardımcı oluyorlar.

Tek sıkıntı filtrelere her sene 150 lira vermek mantıklı mı :) Bizim türk mallarının filtreleri ne kadar?
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt
    hocam sizin muhatabınız amazon degil satıcı firma . Turk firmalarınının filtre fiyatları degiskendir kim kime ne gecirirse benim kullandıgım turksu 3 filtreye toplam 35 alıyor toplu alımda set olarak alırsanız ama bi waterbox waterlife vb sırf ismi marka olmus aynı filtreye etiketini basıp 150-200 den fiyat istedikleri oluyor sırf bu yuzden sikayetvarda tonla sikayet okudum GG tarzı sitelerde belki daha da ucuza filtre bulursunuz ama sizi muhatap alack bi firma olması sart yani anlıyacagınız cihazınızı alırken filtre hesabı mutlaka yapın cunku siz aslında cihaz almıyorsunuz filtre alıyorsunuz eskiden bir toneryazıcı parasına toner degisirdi o misal ;)
    yanlış bir bilgi var düzelteyim, benim muhattabım satıcı değil amazon :) Amazon.com'da ben ürünü sattım bundan sonrası seninle satıcı arasında diye bir şey söz konusu değil. En ufak bir şeyde yine amazon ile iletişime geçiyorsunuz ve hemen çözüyorlar sorunu.
  • Nerminator N kullanıcısına yanıt
    yanlıs anladınız sanırım muhatabıınız amazon degil derken amazon aracı ama aldıgınız firma tedarikci yani yarın bi gun garantiyle ilgili bir sıkıntı olsa amazon muhatabınız olmaz o sadece sizden parayı alır karsı tarafa verir ordanda cihazı alır size verir hepsi bu
    Tds metre aldım bir tane, evimizin çeşme suyunu 150 çıkarttı.

Daha sonra erikli suyu test ettim 60 çıktı o da.

Erikli su da 60 çıkması biraz fazla değil mi hocam? Tds metre mi kalitesiz acaba diyeceğim de alakası olduğunu sanmam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de eve su arıtma cihazı almayı düşünüyorum ve şuan araştırma aşamasındayım. Ve deneyimli arkadaşlardan öğrenmek istediklerim var.

1. Su arıtma cihazları eve bağlandıktan sonra bunun faturaya etkisi ne kadar oluyor? Bazı sitelerde ters ozmos sisteminin 1 litre su üretebilmesi için 5 litre su harcadığı yazıyordu.

2. Yandaki linkteki ürünü almayı düşünüyorum ve bu ürünü kullanan var mı?

Not: Satıcılardan rica ediyorum, reklam amaçlı ürün tanıtımı vs. yapmayın çünkü çok belli oluyor.

• Ters ozmoz yapmayan bir arıtma cihazı önerebilecek olan var mı?
  • VipLife kullanıcısına yanıt
    ters ozmoz yapmayan sistem 3 li filtreleme sistemidir efendim karbon ve recine filtresinden oluşan filtreleme sistemi arıtma değil yani 3 lü filtreleme sistemi diye arama yaparsanız bulursunuz. genelde fiyatı 50 ila 150 tl arasında değişiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilimveteknik

ters ozmoz yapmayan sistem 3 li filtreleme sistemidir efendim karbon ve recine filtresinden oluşan filtreleme sistemi arıtma değil yani 3 lü filtreleme sistemi diye arama yaparsanız bulursunuz. genelde fiyatı 50 ila 150 tl arasında değişiyor

Sadece apartman tipi olarak bulabildim.. Tezgah üstü kullanıma uygun örnek verebilirmisiniz?
  • Google da tezgah ustu su atitma cihazi yaz çıkar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devilsadvocate

donanımforumun artık hepsiburada.com'un sahte yorumlarından farkı kalmamış durumda ne yazık ki. hangi konuda bir araştırma yapmaya kalksam sayfaların neredeyse tamamı çöp reklam. yazık koca siteye.

Size sonuna kadar katılıyorum.Ürün hakkında bilgi almak için giriyoruz ama satıcıların ürünlerini teşhirinden başka bişey yok.Kimse malım kötü demiyor.Ama burası satış değil bilgilendirme platformu satıcılar bilgi verebilir ama ürün reklamı teşhiri yapması bana ters geldi
    Ters osmos,gravity,green vs...
    Bakın Lazurat arkadaşımızdı galiba yanlış hatırlamıyorsam mitsubishi ürün almış belli bir süre sonra ürünün %80 oranında temizlediğini satıcı söylüyor.Bunu yani iyi ve kötü yönlerini sadece satayım sonrası ne olursa olsun felsefesinden çıkmadıkça bizler maalesef ki maalesef yurtdışındaki satıcılara güvenmek zorunda kalıyoruz
    Herkes şapkasını önüne koysun lütfen...Kendi ülkesinin ürününe ve satıcısına güvenememek benim için gerçekten çok üzücü
    Satıcı arkadaşlardan ricam ürün reklamı yerine bize kendi ürünlerinizi değil olması gerekeni yani bilimsel araştırmaya dayalı bilgiyi verin...Satıcılık sadece ürün satmak değildir
    Satıcı aynı zamanda DANIŞMANDIR.

• aura (ihlas) kullanıyoruz,filtreler 6ayda bir değişiyor,kendi evimde 6 yıl oldu ailemde 10yıldır kullanıyor,memnunuz,
  • Arkadaşlar bu yerçekimi sistemiyle çalışan arıtıcılardan nerde bulabilirim
  • tüm cihazlar aynı derken hepsini tek tek denedin sanırım cinden taiwandan gelen cihazlarla başka ülkelerden gelen cihazların aynı olduğu kanısına varman seni kutluyorum büyük başarı sen tüm cin ve taiwan malı cihazlar aynı demen lazımdı ki link deki cihazda zaten cin-taiwan malıdır.
    bu senin dediğin cin malı bir cakma telefona orjinal şarj cihazı kullanman gibi bir durum oluyor maalesef. 290 tl cihaz al sonra tüm filtreleri amerikan yapsan en az bir 300 tl daha ödemen lazım
    1 adet filmtec membran aldın piyasada en ucuz :90-150 tl ye bulursun
    2. omnipure post karbon taktın: 50-70 tl
    3.omnipure alkali taktın 6. aşama olarak 70-100 tl arasında
    4.alt filtreleride usa yapsan toplam 120-150 de onlar
    toplam ne eder en az fiyat: 330
    max. fiyat: 470

şimdi 290 tl cihaz + 330 da filtre=620 yada 760 bunun neresi iyi montaj varmı yok garanti varmı sözde var yarın bir gün depo arızalandı farz edelim adam senden en az 100 tl para ister çünkü sattığı cihazdan kazandığı 50 tl belkide garanti verme şansı yok dostum.

öyle her cihaz aynı demeyle iş bitmiyor. insanları bir bakışda doğru gibi görünen arkasını kurçalayınca maalesef yanlış olduğu ortaya cıkıyor.

ÖYLE HER PARÇAYI AYRI YERLERDEN ALMAKTANA TÜM FİLTRELERİ USA MALI OLAN VE 10 YIL GARANTİ VEREN + ÜCRETSİZ SERVİS MONTAJI HİZMETİ VEREN + DİĞER PARÇALARIDA TÜRK-USA MALI OLAN BİR CİHAZ ÖNEREÇEĞİM SİZE KARAR SİZİN HANGİSİ DAHA MANTIKLI SİZ DEĞERLENDİRİN.

https://forum.donanimhaber.com/m_120843257/tm.htm

• dostum markasız oem ürünleri alıp kullanmaya devam edebilirsin ürün açıklamasında nsf wqa ce tse vs. belgeleri olduğunu belirtmiş ama sattığı ürünün markası yok bu nasıl oluyor acaba buna açıklamanı bekliyor olaçağım oem marka ürün kullanmakla markalı ürünleri bir tutmak yanlış.
  • Aynı oem marka Çin Taiwan malı ürünleri daha ucuza satanlarda var siz pahalıya mal etmişsiniz. senin ürün aldığın kişinin sattığı ürün açıklamasında da dediği gibi NSF WQA CE belgeli cihazları tercih edin diyor ama sattığı cihazın hiç bir belgesi bulunmuyor geniş açıklamalarınıza teşekkür ederiz.

İnsan biraz açıklamalara yazı yazarken kendisi de inanmalı sağdaki soldaki web sitelerin yazdığı yazıları kopyalayıp yapıştırmakla bu işler olmuyor. size kolay gelsin ben maalesef o ürünleri tavsiye edemem. Samsung'la Vestel aynı telefonları satıyor zaten hiç bir farkı yok niye pahalısını alayım ki senin mantığınla bir yere gidilmez.
  • Ben BMS'nin tezgah üstü su arıtma cihazını kullanıyorum, gayet memnunum. Yazın yazlığa taşıma şansımız olduğundan dolayı tezgah üstünü tercih ettim. Tezgah üstünde motorlu/motorsuz olarak 2 versiyonu mevcut, su tazyiği yazlıkta düştüğü için ben motorlusunu tercih ettim. Fiyat olarak biraz yüksek, 1000 TL altına da farklı markaların arıtma cihazı bulabilirsiniz. Her yıl filtre temizliği ücretsiz yapılacak, birkaç yıl sonra duruma göre filtre değişimi yapılacak. Ucuz olan arıtmalarda filtre değişim süresi 6 ay diye biliyorum.
    Ağız tadım her suyu beğenmez, örneğin Erikli suyu beğenmem, Nestle'yi tercih ederim. Farklı marka arıtıcıların suyunu denediğimde tatlarını beğenmemiştim, BMS'nin içimi benim ağız tadıma uygun.

Filtreler:

1. SEDİMENT (Omnipure - Made in USA)
    2. ÖN KARBON (Omnipure - Made in USA)
    3. MEMBRAN KORUYUCU (Bygreenpure - Made in Europe)
    4. MEMBRAN (Dow Filmtec - Made in USA)
    5. SON KARBON (Omnipure - Made in USA)
    6. ALKALİ - Mineral Filtre (Bygreenpure - Made in Europe)

EN İYİ SU ARITMA CİHAZI HANGİSİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adurgun -- 6 Ekim 2016; 15:09:28 >

• adurgun A kullanıcısına yanıt
    bu cihazın filtreleri ucuz satılan arıtmanın filtresinden daha ufak nasıl 1 yıl dayanma ömrü oluyor. bunlar daha kısa sürede değişmesi gerekli. ister usa malı olsun ister taiwan farketmez filtre değişim süreci filtrenin büyüklüğüne ve kullandığın suyun yoğunlığuna göre değişir.

bilip bilmeden kafana göre yazılar yazma derim bildiğin konuda yorum yaz. bunun içinde kullanılan filtrenin aynısını bizde satıyoruz. ve ömrü 6 aydır. ama sen istersen 2 yılda bir değiştir. kirli su içmek istiyorsan.

Kendi sattığın ürünü övmen için yalan konuşmaya gerek yok bu filtreleri üreten mühendisler 3-6 ay ömür biçmiştir. üretim fabrikası öyle diyor çünkü
  • Yılın Cihazı Buyrun 250 Tl Havaleli Fiyatı 265 TL taksitli Fiyatı %100 Taiwan Malı Bazı Arkadaşlar Ucuz Ürün Arıyor.
    Royal Green Su Arıtma Cihazları
    Royal Green Soft Organik Arıtma - Royal Green Su Arıtma Cihazları
    http://www.rosuaritma.com/urunler/tezgahalti-evtipi-suaritma/rohz-150-pompasiz-su-aritma-cihazi

EN İYİ SU ARITMA CİHAZI HANGİSİ ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tersosmos -- 6 Ekim 2016; 23:29:00 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.