Şimdi Ara

En İyi Su Arıtma Cihazı Hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
5.621
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Son bir kaç Aydır Evimize deneme amaçlı takılan ve sonradan suyunun tadı bozulduğu için geri verdiğimiz bir su arıtma cihazından sonra. İyi Bir su arıtma cihazı almaya karar verdik. onlarca firma onlarca marka inceledikten sonra kafam cacığa döndü desem yeridir. Belirtmek istiyorum ki halen bir su arıtma cihazı almış değilim ama bu araştırdığım süre zarfında. Aslında su arıtma cihazlarının çoğuna güvenilmeyeceğini, Üst komşumuzun, 2 yıldır taksit ödeyerek aldığı ve 2000 lira ödediği cihazın aslında 700 tl olduğu. Reverse Osmosis system nedir ne işe yarar gibi bir çok konuya vakıf oldum. Aslına bakarsanız, Dikkat edilmesi gereken bir kaç konu dışında çok fazla irdelememeye karar verdim konuyu. Dün itibari ile bir su arıtma cihazına karar verdim. ve bu gün iş çıkışında gidip satın alıcam. çünkü bu ekonomik sıkıntıların arasında damacana sulara verdiğim paraya cidden acııyorum. Neyse bu başka bir konu, o konuyla ilgili olarak ta sizleri bilgilendirmek istediğim bir kaç konu var fakat, öncelikle bir çok kişinin Bu 500 tl lik 700 tl lik alınabilecek su arıtma cihazlarını, üst katımızda oturan teyzeler gibi yaşlı insanlara, 2000 tl ye satarak o insanların almış olduğu üç beş kuruşun peşine düşen kişilerden, Evinize gelerek sua rıtma cihazı satmaya çalışan ve 1500 2000 tl den fiyat açıp, 1000 tl ye düşen ve bunu 20 aya bölen kişilerden uzak durmanızı tavsiye ediyorum.

Benim Araştırmalarım sonucunda Sağlıklı bir su arıtma cihazına sahip olabilmek için, Bir kaç konuya dikkat etmeniz gerekiyor arkadaşlar, paranızın boşa gitmemesi için ve özellikle ailenizin ve sizin sağlığına direk etki eden bir ürünü öyle gözü kapalı alamazsanız. Bu yazacaklarıma bir su arıtma cihazı satın alırken muhakkak dikkat etmenizi tavsiye ediyorum. Çin malı 5 para etmez ürünlerle hem sağlığınızdan hem de cebinizdeki paradan olmak istemiyorsanız. Dikkatlice okuyun lütfen.

- Su Arıtma Cihazının Aşama Sayısı ; Şimdiye kadar bildiğiniz su arıtma cihazlarını unutmanızı tavsiye ediyorum. Bilindik su arıtma cihazlarından kastım 5 filtreden oluşan, Deposunun ayrı olarak bulunduğu, Suyun bir sert bir yumuşak olduğu, Filtrelerini 50 tlye 100 tlye tümünü değiştirebildiğiniz. Su Arıtma Cihazlarından uzak durun. Filtre ve aşama sayıları daha fazla olan su arıtma cihazlarına yönelmenizi tavsiye ediyorum. Hem Suyun ph derecesi açısından hem de, Suyun yumuşaklığı ve içimi konusunda daha iyi olmasının yanında, En önemlisi daha Sağlıklı su tüketilmesi için, 6 Filtre 9 aşamalı ya da yarın satın alacağım gibi 8 filtre 11 aşamalı su arıtma cihazlarından birini satın almanızı öneririm.

- İkinci önemli konu bence NSF Belgesi İlk okuduğumda bu NSF belgesi de neyin nesidir demiştim. Sonra NSf belgesi diye araştırdığımda, önemli bir konu olduğunu gördüm. NSF Dünya Sağlık Kurumu tarafından verilen bir belge olduğunu ve sadece insan sağlığına yararlı ürünlere verildiğini öğrendim. Bu konu Su Arıtma Cihazlarında Çok önemli bir konu, Sadece Filtrelerden oluşan bir su cihazın Filtrelerinin NSF onaylı olması gerekmekte, işin Garip kısmı, Ülkemizde Hem Su Arıtma Cihazlarının Sağlıklı Olup olmadığını denetleyen bir kurum mevcut değil, hem de yurtdışından gelen özellikle uzak doğudan çok fazla sağlıksız su arıtma cihazı bulunmakta. Bu sebepten Dolayı Filtrelerin NSF onaylı olup olmadığı konusu direk sağlığımızla alakalı bir konu. Nasıl ki bir bilgisayar alırken işlemcisinden tutunda, ekran çözünürlüğüne kadar dikkatle inceliyorsak direkt sağlığımıza etki eden bu ürünlere bence daha da dikkat etmeliyiz.

- Bir başka Önemli konu. Su Arıtma Cihazının Ana Filtresi, ben Bütün filtreleri eşit düzeyde iş yapıyor sanıyordum ama, öyle değilmiş. Ana Filtre Yani asıl işi yapan filtre Membran Filtreymiş asıl işi yapan, Membran Filtreniz ne kadar kaliteli ise Üretilen suya doğrudan etkisi bulunmakta. Yine Karşıma Çıkan en iyi 3 Ana Filtreyi sizlerle paylaşmak istiyorum.

1. LG Chem Membran Filtre
    2. Vontron Membran Filtre
    3. Filmtec Membran Filtre

Bu üç filtreden birine sahip bir Su Arıtma Cihazı Almanızı Tavsiye Ederim.

Bu Saydıklarıma dikkat edince emin olun sağlıklı ve Orjinal bir su arıtma cihazına sahip olmuş olursunuz. Buradan Sizlere Ahkam Keserek Şu Su Arıtma Cihazını Alın bunu alın diyecek değilim. Ama Dışarıda Üst komşumu Kandıran gibi insanlara pirim vermemeniz. Ailenizin Rızkını bu tip kişilere kaptırmayın.

Bu yukarıdaki saydığım özelliklere sahip bir su arıtma cihazını internet üzerinde bulmam zaman aldı biraz, Ama hepsine Sahip ve Müşteri Memnuniyeti gayet yüksek bir firmaya ulaştığım için, Birazdan gidip cihazı satın alıcam. Çünkü ikinci bir alternatif maalesef bulamadım. Sizinde, Su Arıtma Cihazı Alma Gibi bir niyetiniz varsa, Benim Kadar araştırmamanız için, Direk İnceleyebileceğiniz bir adres bırakıyorum. 2 ay sonucunda bulabildiğim tek ürün. Spring Water Su Arıtma Cihazları. İnternet adresini hatırlamıyorum şuan ama, Aratırsanız bulursunuz heralde.

Dikkate almanızı tavsiye ederim.

• Hocam Şimdi Biz bir su arıtma cihazı kullanıyoruz. Fakat Sürekli Filtre değiştiriyoruz. Damacana Parasından kurtulalım diye aldık. İyi mi ettik kötümü bilmiyorum açıkçası. Sizin Bahsettiğiniz bu cihazda durum nasıl. aynı mı?
  • seokafasi.com S kullanıcısına yanıt
    Hocam Araştırmadan alınca böyle sonuçlarla karşılaşmamak elde değil, Bu sadece su arıtma cihazı için deği, Tüm ürünler için böyle. ama aldığım üründe müşteri şikayeti sıfır ve araştırmalarım sonucunda, tüm okuduklarımı karşılayan en iyi cihaz diye düşünüyorum. Dün akşam kurulumu yapıldı. Suyun tadı şimdilik mükemmel. ki adalar cihazın arkasında güveniyorlar, bu da çok güzel bişey. izde bi araştırın isterseniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi Su Arıtma Cihazı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.