Şimdi Ara

En İyi Spider-Man Serisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    spiderman falls for the black cat. Please Comment, LIKE and SUBSCRIBE if you like this video so that we can bring you more! Thank you!!!
    https://www.youtube.com/watch?v=VJRMhzqHyK4&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aklımdan geçen buydu.Filmler bunun yanında hikaye hele şu veled suratlı, oyunculuğu beş para etmez Tom Holland filmlerinden iğreniyorum.Artık izlemiyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aslında ben Spider-Man hayranı olarak hepsini seviyorum. Spectecular hariç. Çünkü Animated Series i kopyala yapıştır yapmışlar ve görsel olarak hoşuma gitmemişti

En güzeli Animated Series daha sonra da Ultimate Spider-Man geliyor

Ultimate den sonra da Disney yeni bir seri daha çıkarmış adı Marvel’s Spider-Man. İzleme şansım olmadığı için bunun hakkında yorum yapamayacam

Keşke Marvel ı Disney satın almasaydı ve özgün kalsaydı

Ayrıca Disney eski Fox Kids programlarının telif hakkını da elinde tutuyor ama hiç bir yerde de yayınlamıyor.

Disney Plus ta Animated Series Spider-Man ve Fox Kids programları olursa satın alacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hiçbiri

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu seriyi türkçe altyazı ya da dublaj olarak nerden izleyebilirim ?

• 2012 2013 zamanları olsaydı YouTube da bulabilirsin derdim ama o yılların sonrasında yayınlanamaz oldu

Disney telif hakkından dolayı izin vermiyor

Hatta araştırdım Disney Plus ta 1994 Spider-Man yayınlanıp geri kaldırılmış. Ülkemize bile gelmedi hala Disney Plus

Galiba The Animated Series çok beğenildiğinden ve açık ara tartışmasız en iyi seri olduğundan belki de Disney yayınlamak istemiyor. Marvel ı satın aldıktan sonra kendi hazırladığı Spider - Man yapımlarının yayınlamasını istiyor sadece belki de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • marvelin solo süper kahraman filimlerini artık çok basit işliyor oyunculuk desen zaten hak getire daha çok 15 yaş altı çocuklar için bol efektli bol ışık uçmalı kaçmalı lunapark gösterisi gibi birşeyler oldu perdede green screen efeckt görmekten gına geldi artık oyüzden spıderman 1-2-3 diyorum

• Buldum nasıl izleyebileceğini bu siteden dublajı seç izle sırayla

sezonlukdizi1.com
    Spider-Man 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Dublaj izle - SezonlukDizi
    https://sezonlukdizi1.com/spider-man-the-animated-series/dublaj/1-sezon-1-bolum.html

Ben de tekrar izlemeye başladım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.