![]() spiderman falls for the black cat.
Please Comment, LIKE and SUBSCRIBE if you like this video so that we can bring you more! Thank you!!! https://www.youtube.com/watch?v=VJRMhzqHyK4&feature=youtu.be< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
En İyi Spider-Man Serisi

-
-
Aklımdan geçen buydu.Filmler bunun yanında hikaye hele şu veled suratlı, oyunculuğu beş para etmez Tom Holland filmlerinden iğreniyorum.Artık izlemiyorum...
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aslında ben Spider-Man hayranı olarak hepsini seviyorum. Spectecular hariç. Çünkü Animated Series i kopyala yapıştır yapmışlar ve görsel olarak hoşuma gitmemişti
En güzeli Animated Series daha sonra da Ultimate Spider-Man geliyor
Ultimate den sonra da Disney yeni bir seri daha çıkarmış adı Marvel’s Spider-Man. İzleme şansım olmadığı için bunun hakkında yorum yapamayacam
Keşke Marvel ı Disney satın almasaydı ve özgün kalsaydı
Ayrıca Disney eski Fox Kids programlarının telif hakkını da elinde tutuyor ama hiç bir yerde de yayınlamıyor.
Disney Plus ta Animated Series Spider-Man ve Fox Kids programları olursa satın alacağım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hiçbiri
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bu seriyi türkçe altyazı ya da dublaj olarak nerden izleyebilirim ?
-
2012 2013 zamanları olsaydı YouTube da bulabilirsin derdim ama o yılların sonrasında yayınlanamaz oldu
Disney telif hakkından dolayı izin vermiyor
Hatta araştırdım Disney Plus ta 1994 Spider-Man yayınlanıp geri kaldırılmış. Ülkemize bile gelmedi hala Disney Plus
Galiba The Animated Series çok beğenildiğinden ve açık ara tartışmasız en iyi seri olduğundan belki de Disney yayınlamak istemiyor. Marvel ı satın aldıktan sonra kendi hazırladığı Spider - Man yapımlarının yayınlamasını istiyor sadece belki de
marvelin solo süper kahraman filimlerini artık çok basit işliyor oyunculuk desen zaten hak getire daha çok 15 yaş altı çocuklar için bol efektli bol ışık uçmalı kaçmalı lunapark gösterisi gibi birşeyler oldu perdede green screen efeckt görmekten gına geldi artık oyüzden spıderman 1-2-3 diyorum
-
Buldum nasıl izleyebileceğini bu siteden dublajı seç izle sırayla
sezonlukdizi1.com
Spider-Man 1. Sezon 1. Bölüm Türkçe Dublaj izle - SezonlukDizihttps://sezonlukdizi1.com/spider-man-the-animated-series/dublaj/1-sezon-1-bolum.html
Ben de tekrar izlemeye başladım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X