Ben bişey sormak istiyorum.Ben lvl 15 oldum aege serverindeyim.Bu serverda olan arkadaşlara soruyorum; başka bi servere mi geçiyim.Çünkü ben thief olmak istiyorum.Yanıtınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler
bence geçmelisn geç kalmışsın ilk serverllardan biridir aege o yuzden her meslekte zorlanırsın lvlını kasmalısın ama meslek olmayıncanda da zevki çıkmıyor bence greece geç en yenisi o.
bence en dandik server dır aege en iyisi ise babel bence hiç lag yok zaten çoğunda yok ama sen yine de gel babel e en iyisi o bence
aege hıc dandık bı server degıl bı kere yenı gelen patch le lag da ortadan kalktı ben yukardakı arkadas gıbı babel dandık server demıcem ama babel ı tavsıye etmem sana meslek ıcın oynıcaksan mutlaka greece gıtmen lazım orda yuksek lvl sayısı dıger server lara gore nerdeyse %50 az
aege girilmesi en kolay server o yüzden orda kal sen
Babel de herkes 4 veya 5. charını açtı. Ortalık lvl 60+ dan geçilmiyor. Bence yeni serverlerden birini düşün. BAbel de 60+ charla trade yaparken bile huzursuzum. Bir de en sağlam vietnam serveridir. Adamlar istila etmiş resmen. Hepsi ama hepsi 60+ üstelik. Salla Babel i. Forever ezik kalırsın orada.
siz neden bahsediyosunuz ya greecede lvl 60+ doldu adamların çoğu botu bide alıyolar ticketları 2 haftada 40 lvl atlıyolar
Peki oasis nası sizce?Meslek yapmak için trader için?
Babel kardeş en sağlam server ks yok bir iki ayar ve gıcık türkün dışında sakin bir server ortamda var ama bazı guıldler acaip şeefsiz ama ks yok sadece tek bir sorun war zaten OYUNA GİRMEK!!!
Ya ben meslek seçimi için soruyorum zaten kagdan fazla şikayetim yok
Babel ve Oasis'ten ba$ka server'da oyuna ba$lama...Ben Athen's ta oynuyorum ve yeni char açtığımda Babel'de açmadığıma bin pi$manım...Athen's laglı bir Server gece 12.30'dan önce oyun oynamak çoook zor...Yüksek LvL'lileri kafana takma oyunu takip ettiğin sürece ilerde bir farkın kalmayacak...Yeni diye Greece'de falan oyunada ba$lama...Oynanmayacak derecede laglı bir server...
yeni açılacak server senin için en iyis olacak temmuzun başında diyorlar buyuk ihtimalle digerhafta açarlar inş yani
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme