Şimdi Ara

En İyi Savaş/Dram Filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
7.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1)Er Rayn'ı Kurtarmak (Saving Private Ryan) Tom Hanks
    2)Rüzgarla Konuşanlar (Windtalkers) Nicolas Cage - Adam Beach
    3)Güneşin Gözyaşları (Tears Of The Sun) Bruce Willis

evet sizlerden de tavsiye bekliyorum...

• 1-Schindler's list
    2-Pianist
    3-Cidade de Deus
    4-American Beauty
  • Cesur yürek
    Er ryan ı kurtarmak
    Şindlerin listesi
    Kapımdaki Düşman
    Kwai köprüsü
  • er ryan'ı kurtarmak
    schindler's list
    ingiliz hasta
  • pianist...savaş içindeki dram...savaş başlı başına bi dram aslında demi:)
  • a bridge too far (savaş köprüleri).. (seyretmeyenlere şiddetle tavsiye ederim)
    navarronun topları
    kwai köprüsü
    platoon (müfreze)
    ve tabiiki das boot..
    birde bir film vardı bir rus tankı/mürettebatının afgan savaşçılar
    tarafından takibini anlatıyordu. süper bir savaş dramı idi..
    adını hatırlayamadım..
  • valla sana bide band of brothers ı tavsiye edecem!!!10 bölüm yani insan kendinden geçiyo izlerken sabah oturup akşam kalkarım bi çalıştırabilsem şu divx leri!!!!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Birincisi bence Braveheart .
  • ilginize teşekkürler arkadaşlar bu filmleri aramaya başladım hatta bazılarını izledim bile. ben diğer arkadaşlardan da tavsiye bekliyorum bilmediğimiz daha çok film vardır bu kategoride. ayrıca filmleri orjinal isimleri ile birlikte yazarsanız iyi olur.

şimdi bendeki sistemden bahsedeyim size elimde skystar2 digital tv kartı ve ispanyol uydusu hispasata dönük bir çanağım var. bu uyduda biri ispanyol biri portekiz olmak üzere iki paket digital yayın var. portekiz paketinde fimlerin tamamı portekizce altyazılı olduğundan işe yaramıyor fakat ispanyol paketinde 10 tane vizyon kanalı + 9 tane de film kanalı var. bu pakette filmler orjinal diliyle ve altyazısız yayınlanıyor ben de bunları mpeg2 formatında kayıt edip divx yapıyorum ve altyazılarını da internetten alıp cd ye çekiyorum... 1 ay boyunca yayınlanacak fimlerin listesi pdf formatında internete veriliyor. bu nedenle eski yeni farketmez filmleri orjinal isimleriyle yazarsanız bulup kaydetme imkanım var...

• vizyon kanallarında şu an oynayan filmlerden bazıları;

gangs of new york (leonardo di caprio - cameron diaz)

solaris (george clooney)

analyze that (robert de niro)

daredevil

ghost ship

national security

catch me if you can (tom hanks - leonardo di caprio)

sinema kanallarında önüzmüzdeki günlerde oynayacak filmlerden bazıları;

jurassic park 3, spider-man, beautiful mind, black hawk down, d-tox, blade 2, scary movie 2, feardotcom, pulp fiction...
  • 1- savaş köprüleri
    2- kardeşler takımı (band of brothers)
    3- er ryan'ı kurtarmak
    4- jacob'un yalanları

arkadaşım jacob'un yalanlarını kesinlikle tavsiye ederim, beni en çok etkileyen filmlerden biri oldu.
    ayrıca yanlış hatırlamıyorsam band of brohthers 13 bölüm diye hatırlıyorum. dizinin en büyük özelliği her bölümü farklı yönetmenlerin çekmiş olması. gerçekten izlenmeye değecek ender filmlerden biri.
    şiddetle tavsiye ederim.
  • kwai köprüsü
    band of brothers
    er ryanı kurtarmak
    rüzgarla konuşanlar
  • greenhell;

jacob'un yalanları filminin orjinal ismi nedir?
  • AMEN 'i izlemeni öneririm 2.dünya savaşını ele alan en iyi filmlerden biri.arkadaşların söyledikleri de harika filmler ama çok fazla duyulmamış sayısız avrupa filmi var ve bunların işlenişi her amerikan filminde olduğu gibi kahramanlık ve amerikan milliyetçiliği üzerine değil, savaşın yıkıntıları üzerine ve daha duygulu.savaş ve dram değil de dram olarak istersen "günahkar rahibeler" "karşı pencere" ,
    daha bi fantastik olanlar ise "donnie darko" ve "clockwork orange" çok zevk alınabilincek filmler bunlar.bazılarının orijinal isimlerini hatırlayamadım ama bilmek istiyorsan söyle bulurum.

hade sağlıcakla..
  • alternate;

savaş/dram kategorisindeki avrupa filmlerinden birkaç tanesinin orjinal ismini yazarsan iyi olur. onlarca film oynuyor bu yabancı kanallarda. örneğin The Pianist filmini daha dün yakaladım ve izledim çok güzeldi. donnie darko filmini ise 1 hafta sonra izleme imkanım var.
  • bu arada band of brohthers filmini geçen maltepe pazarında gördüm ama 2 cd idi. 13 bölüm var diyorsunuz nasıl buluruz tamamını?
  • en kisa zamanda daha fazla ve orijinal isimleriyle yazıcam.hade eyvallah...
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by duner2000</i>
    <br />a bridge too far (savaş köprüleri).. (seyretmeyenlere şiddetle tavsiye ederim)
    navarronun topları
    kwai köprüsü
    platoon (müfreze)
    ve tabiiki das boot..
    birde bir film vardı bir rus tankı/mürettebatının afgan savaşçılar
    tarafından takibini anlatıyordu. süper bir savaş dramı idi..
    adını hatırlayamadım..
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

Filmin adı "potemkin zırhlısı.."
  • sağolun arkadaşlar iyi gidiyor burası. bu arada Behind Enemy Lines (Düşman Hattı) filmini de izledim fena değildi özellikle F16 ların güdümlü füzelerden kaçış sahnesi iyiydi...
  • cans jacob'un yalanları'nın orjinal ismini hatırlıyamıyorum ama "jacob's lies"dır sanırım. çok oldu izleyeli hatırlamıyorum.
    düşman hattında hele diğer adamı farkettikleri an varya adamlar makinelilerle adamın arkasından ateş ediyorlar, o mermilerin vızır vızır geçişi baya manyaktı. baya iyi film.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.