Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
41.240
Cevap
601
Favori
6.482.693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jiyan_21

sağol nod 35 hocam

09.00 � 12.00 ilk 450-500 kök alınır, bekletılmeden ekılır.

12.00 � 13.30 yemek ve dınlenme molası

13.30 � 17.30 ıkıncı grup 450-500 kök alınır, bekletilmeden ekılır.
    her seans 800-1000 kök çalışması
    Özel dizayn extraction iğneler ile başın arka kısmından (ense donor) ve eğer ihtiyaç olur ise sakal, göğüs ve bacaklardan canlı saç kökleri tek tek alınır. Çalışılan iğnelerin 0,5mm ve 0,8mm arasında değişen çaplarda çok ince iğneler olması nedeni ile herhangi bir iz kalması sözkonusu değildir.
    Ekim yapılacak tüm alan uyuşturularak, köklerin ekileceği kesiler önceden açılarak kısa sürede kök ekimi esası ile çalışılmaz. Her kök için ayrı bir kesi açılıp, önce açısı verilerek kök yerleştirilir, ardından yeni bir kesi açılır ve kök yerleştirilir. Bu aslında ekim aşamasının uzun saatlere yayılmasına neden olmakla birlikte, alınacak en iyi sonuç için önemli bir ekim tekniğidir.

hocam anlattıgın kadarıyla kaliteli ekim yapılıyor burada..greftlerin sağlığı için önce kesi sonra yerleştirme sonra kesi işlemi sanırım greftın en az zararla ekılmesi için..birde göğüsten ekim yapması ayrıca avantaj donor bolgesi yeterli olmayanlar için... hocam sana zahmet hocaya sorarmısın gogusten greft alınırsa goguste ız kalırmı,cunku cogu ekım yerı bunu soyledi bana,ben ince uc kullanılırsa olmayabılır dedım onlar ız kalır dedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nod35

quote:

Orijinalden alıntı: jiyan_21

sağol nod 35 hocam

09.00 � 12.00 ilk 450-500 kök alınır, bekletılmeden ekılır.

12.00 � 13.30 yemek ve dınlenme molası

13.30 � 17.30 ıkıncı grup 450-500 kök alınır, bekletilmeden ekılır.
    her seans 800-1000 kök çalışması
    Özel dizayn extraction iğneler ile başın arka kısmından (ense donor) ve eğer ihtiyaç olur ise sakal, göğüs ve bacaklardan canlı saç kökleri tek tek alınır. Çalışılan iğnelerin 0,5mm ve 0,8mm arasında değişen çaplarda çok ince iğneler olması nedeni ile herhangi bir iz kalması sözkonusu değildir.
    Ekim yapılacak tüm alan uyuşturularak, köklerin ekileceği kesiler önceden açılarak kısa sürede kök ekimi esası ile çalışılmaz. Her kök için ayrı bir kesi açılıp, önce açısı verilerek kök yerleştirilir, ardından yeni bir kesi açılır ve kök yerleştirilir. Bu aslında ekim aşamasının uzun saatlere yayılmasına neden olmakla birlikte, alınacak en iyi sonuç için önemli bir ekim tekniğidir.

hocam anlattıgın kadarıyla kaliteli ekim yapılıyor burada..greftlerin sağlığı için önce kesi sonra yerleştirme sonra kesi işlemi sanırım greftın en az zararla ekılmesi için..birde göğüsten ekim yapması ayrıca avantaj donor bolgesi yeterli olmayanlar için... hocam sana zahmet hocaya sorarmısın gogusten greft alınırsa goguste ız kalırmı,cunku cogu ekım yerı bunu soyledi bana,ben ince uc kullanılırsa olmayabılır dedım onlar ız kalır dedi...

nod 35 hocam ben dediğim gibi yarın yola çıkacağım akşam tahliler yapılacak ve perşembe günü sabah operasyona başlanılacak onlarla yüz yüze konuşmak daha doğru olur gerekirse bende bi 50-100 tane göğsümden denerim belki diyorum çünkü onlar ne diyecek bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: flex_brk

Sayın İlhan Serdaroğlu ile ilgili bilgisi olan,ekim yaptırp tecrübesi olan arkadaşlar düşüncelerini paylaşabilir mi?

Teşekkürler...

Bilgin senin nasıl gidiyor şu an bir sıkıntı var mı,sanırım sen sayın Serdaroğlu'na ekim yaptırmıştın,bir sorun var mı?

Abi 20. gündeyim. Şok dökülme evresindeyim.
    Ekilenlerin çoğu döküldü. Ekim yapılan alanda hafif bir hissizlik var.
    Şu an beklemedeyim, 3-4 ay sonra işin başarısı hakkında fikirler edinebiliriz sanırım.
    Gelişmelere göre fotoğraflar eklicem.

-----------

Mikromotor konusunda ufak bir iki şey söylemek istiyorum.
    Biliyorsunuz ki Ensar Hastanesi ve Aspendos'da Hakan Doğanay çok başarılı ekimler gerçekleştiriyor.
    Bunlar mikromotor kullanıyorlar. Eğer öcü bişey olsaydı bu adamlar kullanmazdı.
    Ha evet, el ile tek tek alım yapan doktorlar fiyatlarda bu kadar uçuk olmasalardı ben de bu işi onlardan birine yaptırırdım.
    Ama gel gör ki o kadar paramız yok ve kellik de pek hoşumuza giden bişey değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bilgin

quote:

Orijinalden alıntı: flex_brk

Sayın İlhan Serdaroğlu ile ilgili bilgisi olan,ekim yaptırp tecrübesi olan arkadaşlar düşüncelerini paylaşabilir mi?

Teşekkürler...

Bilgin senin nasıl gidiyor şu an bir sıkıntı var mı,sanırım sen sayın Serdaroğlu'na ekim yaptırmıştın,bir sorun var mı?

Abi 20. gündeyim. Şok dökülme evresindeyim.
    Ekilenlerin çoğu döküldü. Ekim yapılan alanda hafif bir hissizlik var.
    Şu an beklemedeyim, 3-4 ay sonra işin başarısı hakkında fikirler edinebiliriz sanırım.
    Gelişmelere göre fotoğraflar eklicem.

-----------

Mikromotor konusunda ufak bir iki şey söylemek istiyorum.
    Biliyorsunuz ki Ensar Hastanesi ve Aspendos'da Hakan Doğanay çok başarılı ekimler gerçekleştiriyor.
    Bunlar mikromotor kullanıyorlar. Eğer öcü bişey olsaydı bu adamlar kullanmazdı.
    Ha evet, el ile tek tek alım yapan doktorlar fiyatlarda bu kadar uçuk olmasalardı ben de bu işi onlardan birine yaptırırdım.
    Ama gel gör ki o kadar paramız yok ve kellik de pek hoşumuza giden bişey değil.

Aynen mikromotorun bende öyle öcü bişey olduğunu düşünmüyorum. ondada başarılı ekimler çıkıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi english-ali -- 20 Nisan 2011; 1:12:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caceislife

quote:

Orijinalden alıntı: sertacbjk06

quote:

Orijinalden alıntı: caceislife

quote:

Orijinalden alıntı: 21indeyim

abilerim kardeşlerim öncelikle selamünaleyküm dün akşam üstü sorduğum soruyu gören olmamış galiba ben konyada ikamet ediyorum yaşım 21 saçlarımda sorun var dökülmeler var abiler bana bu civarlarda iyi bir dermatolog önerecek olanınız var mı mesafe sorun değil uzak olsada giderim ama iyi bir dermatolog olması lazım :D yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim ALLAH bütün herkezin saç sorununa deva vermesi dileğiyle hepinize iyi akşamlar :))))

eğer çok açıklık varsa benim gibi bekleme ekim için ... yoksa gençlik yıllarını saçsız geçirdiğinle kalırsın ben de henüz 20 sindeyim

arkadaşlar benimde yaş 20 forumu uzun zamandır takip ediyorum önceki sayfalarda resimlerimi paylaşmıştım bu yaşlarda özellikle inanılmaz psikolojik sorun oluyor,ben birçok doktora mail attım görüştüm 2000 greft gerekli olduğunu söylediler ama forumdaki tecrübeli abilerimden gördüğüm kadarıyla ve fiyatı sebebiyle ensar hast.karar kılmıştım aslında gönlüm antalyadaki hakan beyden yana ama ücreti çok fazla neyse ensara mail attım geçenlerde döndüler ve dr.hamdi osmanoğlunun resimlerime baktığını şu an için erken olduğunu ekim yaparsa güzel bi görüntü olmıycağını bu nedenle de haram para alırız düşüncesinde olduğunu belirtti en az 23 yaşında gel dedi bütün umutlarım yıkıldı :(

geçmiş olsun öncelikle.. ne diyeceğimi bilemiyorum,cidden büyük bir risk bu yaşlarda ekim yaptırmak ama sürekli saçma sapan rüyaların, aynalara küsmenin de bir sonu oluyor bu operasyon. bunun yerini para ve ya başka bir şey tutar mı? kesinlikle hayır.. önceden çok takardım saçlarım döküldü diye ama şimdi elimden gelebilecek en son şeyi yaptım diyorum en azından o rahatlık var artık içimde..

hocam teşekkürler insan inan gerçekten en çok bu yaşta arıyor olsa gerek şimdi güzel gözükmycezde ne zaman gözükcez ensarla yüzyüze görüşücem bu konuyu diretmeyi düşünüyorum saç ekimi sonrası mezoterapi ile dökülmeyi bitirebilme durumunu felan araştırıyorum şimdi
  • jiyan21 igne ile alınan dönör sonuclarını burda sabırsızlıkla bekliyoruz.:)

Nod35 Hocam yazimi dikkatli okursan anlarsın ne demek istendigini. zamanla ekim sonuclarına gore 0,7 ye düştü mikro motor ucları. halen 1.0 ile yapan yerler varlar.07 uclara düşme nedenleri benım yazımda ki tespitler yüzünden.bu uclarla ekim yapılan insanlar kobay olarak kullanıldı.bizlere yapılmadı diye sonucları değiştiremeyiz. biz bilgilerimizi paylaşıyoruz. dikkat edilsin diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faroek

12Leyli Hocam cidden güzel görünüyor Yaşınıza da uygun bir saç cizgisi ve ekimi olmuş inşallah çıktıgı zamanda sizi mennun Eder.
    Ama bir şey dikkatimi cekti, Ayşegül hanım ekimlerinde hep 4000li greftlerden bahsediliyor. bu 4000 Greft demek minimum 12bin saç teli eder. Malesef size ekilen miktarda ben o kadar çok goremedim Aynı şekilde yseg abimizde 4000li greftlerden bahsediyordu ondada o kadar yok sanırım. Kimsenin gunahını almak istemem ben işin ehli de degilim ama gördügüm kadarıyla söylüyorum ben. Yanlışım varsa affolsun.

BAZI ARKADASLAR ENSE TAHRİBATİNİ MERAK EDİYOR. İGNE İLE ALINAN KÖKLER VE MİKRO MOTORLA ALINAN KÖKLER ARASINDA COK FARK VAR. MİKRO MOTORLA ALINAN KÖKLER DAHA COK ENSEDE TAHRİBAT YAPIYOR DİYE SOYLENTİLER VAR.

Ben Araştırdıgım Kadari ile aktarayım Arkadaslar Mikro Motor Dez Avantajlarını.

İç çapı 0.4 mm fue iğneleri ile manuel yapılan saçekimi yönetinin avantajları;

1. Saçın arkasındaki verici bölgedeki çok küçük delikler iz bırakmadan kendiliğinden kapanır.
    2. Verici bölgeden alınan saçköklerinin etrafındaki köklere zarar verilmez.
    3. Kök kalınlığı çok ince olduğu için 0.5 mm lik kanallara ekilebilir, bu sayede doğal ve sık saç ekimi yapılabilir, alıcı bölgede herhangi bir iz kalmaz.
    4. Ciltte hasar oluşturmadığı için verici bölgede iyileşme çok hızlı olur. Ayrıca oluşan şişlik oldukça azdır, krut ve kabuklar 2-3 günde dökülür.
    5. Saç arkasından alınan kökler çok ince iğne ile alındığından bir seansta bile 4000 kök 10000'e yakın saç teli nakledilebilir.
    6. Ekim yapılmamış bölgeye 3-4 hafta sonra tekrar saç ekimi için verici saha uygun hale gelir.

Mikromotor yöntemi ile (1 mm ve üzeri iğneler) yapılan saçekiminin dezavantajları;

1. Saçın arkasındaki verici bölgedeki zımba deliği gibi izler kalır, bu izler saçlar kısa kesildiğinde belirgin şekilde gözükür.
    2. Verici bölgeden alınan saçköklerinin etrafındaki köklere zarar verilir. Çünkü motor matkap prensibiyle çalıştığı için alırken etraf kökler de hasar görür. Bu sebeple oluşan iz daha büyük oluşabilir.
    3. Kök kalınlığı kalın olduğu için 1.5 mm lik kanallara ekilebilir, bu nedenle seyrek ve kaba görünümlü bir ekim yapılabilir, alıcı bölgede de büyük kanallar açıldığı için iz kalabilir.
    4. Motorun ciltte oluşturduğu hasar nedeniyle iyileşme yavaş olur. Ayrıca oluşan şişlik daha fazladır, krut ve kabuklar 10-15 gün gibi geç bir sürede dökülür.
    5. Saç arkasından alınan kökler kalın bir motor iğnesi ile alındığından bir seansta bile 2000-2500 köke yakın bir saç teli nakledilebilir.
    6. Ekim yapılmamış bölgeye 6 ay sonra tekrar saç ekimi için verici saha uygun hale gelir.

PEKİ NEDEN MİKRO MOTOR TERCİH EDİLİYOR. Cünki Daha hızlı saç kökü toplanıyor ve zamandan kazanılıyor. bir nevi basite kaçma yolu. Arada ki fiyat farkları da burdan cıkıyor. Bütün Hastaneler Mikro Motor Kullanırken, Kendini ispat etmiş Diger Plastik Cerrahlar Kendi ELiyle toplama işlemine gidiyor.
    Hastaneler 2500 4500 Tl Arası fiyatlandırma Yaparken, Kendi Adına Calışan Plastik Cerrahlar Greft Başı 1, 1,5 2, 2,5 Euro Diye Fiyatlandırıyor. Toplama Fiyat biçmiyor. Cunki Aldıgı HER GREFT BAŞINDA BİR EL EMEGİ VAR:)

Arkadaslar Saç ekiminde Her bir bilgi Cok onemli. Sadece oncesi Sonrası Resimleri Görmek Ve güzel olmuş diyerek Oraya gitmek Sizinde SAç ekiminizin Güzel olacagı anlamına gelmiyor. Herkezin Kafa Yapısı Saç Yapısı Saç Acıklıgı Cilt Hassasiyeti Cok farklı. Bunun için Cok iyi araştırmak gerekiyor

kardeşim harika bir tespit ..kesinlikle dediğiniz gibi igneye yogunlasmak lazım..tekrar sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: resat@resat

karann1905 benimde aklım karıştı 4350 greft tek seansta çıkarmı benim bildiğim 2500 2300 greft yada aşağısı 1650 greft aldılar benden saat 12 de 6 bitti ama bu sefer ince çaplı iğne kullandılar dediğin gibi kellik değişiyor insada tamamen kel bir insanın saçı eskisi gibi olmaz bunu dr söylüyor tvlerde 2. seansta 2300 greft aldılar saç kenarlarından ve birazda göğüsten aldılar toplam 2300 olmuştu

merhabalar kardeş 3000 3500 greft yazmıstım 4500 olan fiyatıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: referee-34

(HERKES OKUSUN ARKADAŞLAR)
    KARAN1905 arkadaşım bakın hepiniz okumuş insanlarsınız sağlıkta garanti diye bir şey yoktur. Adam sana saç ekimini yapmadan önce bir taahhütname imzalatıyor kendi rızamla herşeyi kabul ediyorum diye sana o garanti belgesini verse bile o imzayı attıktan sonra bunun bir geçerliliği kalmıyor. kanmayın böyle şeylere. ben 35 gün önce ektirdim forumda böyle bir şey okudum sağlık bakanlığından onaylı belge veriyorlarmış kendi yaptırdığım yerle görüştüm böyle bir şeyin olamayacağını söylediler. zaten böyle bir şey söylemelerinin nedeni olarak hastaların güvenmesini sağlamak içinmiş. hastayı yüzyüze ikna edemiyorlar böyle bir saçmalığa başvuruyorlar. sakın inanmayın. sana verebilecekleri tek belge faturadır. hatalı ekim olduysa zaten tekrar yapmaları lazım. bir arkadaş sormuş. ense bölgesinde iz kalıyormu diye ben 30. gün kuaföre gittim arka kısmı toplattırdım şu an hiçbir iz kalmadı. şok dökülmem devam ediyor bugün kontrole gittim dökülmeleri sormak için gayet normal olduğunu söylediler. MEZOTERAPİ ise kesin sonuç alınıyormuş. saçların %90 oranla dökülmesini durduruyorlar ve dökülenlerin tekrar çıkmasını sağlıyormuş ayrıca saç ektirenlerin ikinci seans yapmasını önlüyor ve ekilen saçların erken çıkmasını sağlıyormuş. toplam 10 seans sürüyor ve seansı 150 tl.

kardeş zaten bende biliyorum bunları bana yolladıgı maili yazdım buraya herkes okusun bilgi sahibi olsun diye...
  • quote:

karann1905 benimde aklım karıştı 4350 greft tek seansta çıkarmı benim bildiğim 2500 2300 greft yada aşağısı 1650 greft aldılar benden saat 12 de 6 bitti ama bu sefer ince çaplı iğne kullandılar dediğin gibi kellik değişiyor insada tamamen kel bir insanın saçı eskisi gibi olmaz bunu dr söylüyor tvlerde 2. seansta 2300 greft aldılar saç kenarlarından ve birazda göğüsten aldılar toplam 2300 olmuştu

4350 greft bence zor ,ben 3200 greft olarak işe başladım. İlk seantsta (bir gün) 1600 greft şimdi ikinci seansı bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faroek

jiyan21 igne ile alınan dönör sonuclarını burda sabırsızlıkla bekliyoruz.:)

Nod35 Hocam yazimi dikkatli okursan anlarsın ne demek istendigini. zamanla ekim sonuclarına gore 0,7 ye düştü mikro motor ucları. halen 1.0 ile yapan yerler varlar.07 uclara düşme nedenleri benım yazımda ki tespitler yüzünden.bu uclarla ekim yapılan insanlar kobay olarak kullanıldı.bizlere yapılmadı diye sonucları değiştiremeyiz. biz bilgilerimizi paylaşıyoruz. dikkat edilsin diye.

hocam dediklerine aynen katılmış ve teşekkürlerimi iletmiştim zaten...
    ben sadece bana anlatılanı ifade ettim harici olarak...fikir ayrılığına düştüğümüz nokta yoktu...
    tekrar teşekkürler
  • fırca gibi saçlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat@resat -- 21 Nisan 2011; 17:43:22 >
  • quote:

fırca gibi saçlar

Bunlar ekimden sonraki resimlermi? herhalde sok dokulme baslamiz sende
  • Arkadaslar Ilhan Serdaroglunda ektiren varmi sac??
  • çok dökülme olmadı kabuklarla birlikte biraz şu an tüy şeklinde kıl değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat@resat -- 20 Nisan 2011; 16:33:38 >
  • Normaldede bazi insanlarin saclari hemen uzar bazilarin da yavas. Birde beslenmeye bagli vitamin eksikliginden ince sac olabilir. Belki saglikli yemek yada iyi vitamin hapi da yadimci olabilr. Ama doktorla gorusmek bunun en herzaman en iyisi.
    O ince killar kalinlasip kendini toparlar daha bence.
  • Orijinalden alıntı: Guvence01

fırca gibi saçlar

kac günlük bu ekim resat kardes
  • Orijinalden alıntı: 12leyli-12

Orijinalden alıntı: Guvence01

fırca gibi saçlar

kac günlük bu ekim resat kardes

15 gün
  • 12 leyli 12 abi saçların süper olmuş İnşallah hiç kayıp vermeden çıkarlar :) senin saçların 1 sene sonrasını hayal bile edemiyorum ve resat abi senin saçlarda inşallah kayıpsız çıkar galiba sen en son alın çizgini biraz öne aldırmıştın ama hiç iz yok şok dökülme oldumu olmadımı anlamadım birde tüy gibi saçlar var onlar ektirdiklerin mi yoksa daha şok dökükülme olmayan saçlarmı bizi bi aydınlatırsan iyi olur :D
  • abilerim sorum şu benim saçlarda dökülüyor malum ama dökülme kafamın genelinde var ensemin en ucundan bile saç geliyor elime mesela faullerimin bir santim üstünden bile saç geliyor elimi kafama her attığımda saç derimin acayip yağlı olduğunu hissediyorum parmak uçlarıma yağlar birikiyor birde kendiliğinden dökülen saçların köklerinde genellikle iğne ucu kadar yağ topluluğu oluyor elimle dokunduğumdada kolay kolay düşmüyor acaba bu aşırı yağlılık saç köklerini boğup bir dökülmeye neden olmuş olabilirmi birde ben üniversite dolayısıyla yaşadığım şehri değiştirdim birazda sinir stres var tabi ne yapacağımı anlayamadım bi yardımcı olursanız çok dua ederim noolur abiler...( birde şunu belirteyim üniversitedeki hocamız sakın bu çeşme suyunu kaynatıpta çay kahve filan içmeyin dedi ve biz bu suyla kafamızı yıkıyoruz acaba onunda bir etkisi olabilirmi )
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.