Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.252
Cevap
600
Favori
6.492.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hasan ŞAHİN ben 2 seans orda yaptım Dr.Çağrı UYSAL

Orijinalden alıntı: Bilgin

quote:

Orijinalden alıntı: bloodymoon1907

quote:

Orijinalden alıntı: Guvence01

ocam.samsundayım ben.burda FBM estetik var.orayla görüşeceğim.bakalım ne dicekler.3000 tl.ye razıyım.

quote:

Evet mesala dr İlhan Serdaroglu 2500tl ye yapiyor

Mesajlarına baktım da sadece buraya post atmışsın, burnuma pis kokular geliyor...

Ilhan Serdaroglunun adamımısın?

Şu "0" mesaj sayılı olup da buraya mesaj atanların nerdeyse %90'ı fake geliyor bana...

Birinin avukatlığını yapmış gibi olmak istemem ama bir insanı bu kadar basit bir şekilde suçlayamazsınız.
    Arkadaşımızın burda yazdığı diğer mesajları da incelerseniz reklamcılık yapmadığını, saç nakli konusunda yardım ve görüş almak için buraya üye olduğunu anlayacaksınızdır. Zaten sadece bu konudan dolayı bu foruma üye olan birçok kişi var burda.
    Ben de İlhan Bey'e yaptırdım saç naklimi. Burda kendisini methedecek çok şey yazmışımdır, belki işin kalitesi için konuşmak erken ama ben daha çok kişiliği hakkında yorum yapmışımdır. Guvence01 ile bir mail trafiğimiz oldu, kendisi reklamcı değildir. Yıldızlar ve mesaj sayıları size güven veriyorsa tamam.

Bilgin arkadas gereken cevabi yazmis sagolsun, artik bende birsey demiyorum, sadece guluyorum bu tip suclamalara.
    Boyle bisey yazacaksan birinci iyice arastir eski mesajlarimi oku oyle yaz. Ve forumu bence boyle sacma sapan seylerle doldurma!!
  • arkadaşlar gayet düzgün bir forum birbirimize sarmayalım lütfen..bu arada emre cicek adlı doktoru surekli tv de izliyorum ektiren yada arastıran var mı?? bir kaç foto yollamıstım 3000 3500 greft yeterli olur 4500 tl belli kredi kartlarına 12 taksit demiş...dikkatimi çeken fue plus ve garanti belgeli olması demiş (ekilen sacların en az yuzde 90 ı cıkacak diye taahhut etmiş ) bilen yada arastıran var mıdır?

Orijinalden alıntı: Hasan ŞAHİN

quote:

Orijinalden alıntı: Guvence01

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nod35

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nod35

quote:

Merhaba arkadaşlar.35 yaşındayım.artık saç ektirme zamanının geldiğine karar verdim.resmime bakarak yorum yaparsanız çok sevinirim.
    http://tinypic.com/r/28l6ltu/7
    http://tinypic.com/r/16kddg7/7
    http://tinypic.com/r/2j0b7ex/7

hocam ense yapınız sık ve alanınız pek acık değil..istenilen kadar greft alınabilir,basarılı bir ekim olur düşüncesindeyim....eski haline gelir bence....

Ne kadar maliyeti olur hocam?

hocam maliyeti gittiğiniz yer belirler...bazı yerler var ne alırsak ne ekersek ekelim fiyat sabit diyorlar,azı yerler ise greft basına para alıyorlar ama genelde greft basına calısan yerler genelde pahalı yerler oluyor...en düşük limit 2000 tl den baslar hocam....

Çok teşekkürler hocam.samsundayım ben.burda FBM estetik var.orayla görüşeceğim.bakalım ne dicekler.3000 tl.ye razıyım.

Evet mesala dr İlhan Serdaroglu 2500tl ye yapiyor

Ankara Konhair Dr.Çağrı UYSAL'a mail attım.Fotoğrafları incelemiş ve 2500tl.ekim yapacaklarını belirtti.Fiyatta uygun geldi bana.Çağrı UYSAL'a ekim yaptıran arkadaşlar var mı?

Benim anlamadigim nokta bu: biri 4500 TL yada 3000 euro derken oburu neden 2500TL-3000TL ye yapabiliyor acaba? Aradaki fiyat farki nedir bilen varmi?

cok para iyi ekim veya az para bu kadar ekim diye birsey yok bence, doktorun refaranslari iyi ise ister,
    isim yapmayan yer iyi olayimda bende isim yapayim diye calisir, güvence veren yerlerde yavas yavas bu forum sayesinde ön plana cikacak diye düsünüyorum
    ve bu sebebden dolayi bütün ektiren ektirmek düsünen arkadaslardan ekim önce sonra bigilerini paylasirsa kötü yerler elenecektir iyi yerlerde tabiiki.

herkese bol sacli günler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat@resat -- 19 Nisan 2011; 13:52:32 >

Orijinalden alıntı: 12leyli-12

toplam 4350greft saymislar, dedigim gibi ben saymak istemedim, 2500lira ödedim, kizariklik hala var ama suanlik beni rahatsiz etmiyor, hersey yolunda gözüküyor. saygilarimla

öncelikle hayırlı olsun kardeşim allah analı babalı uzatsın :) ense tarafı hep böylemi kalacak düzelecekmi acaba onu sordunmu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karann1905 -- 19 Nisan 2011; 16:15:49 >

Arkadaslar bi cok doktor ile konustum arastirmak icin ve burada paylastim herkez ile izlenimlerimi, arastirmam devam edecek ama artik doktor yada hastane ismi vermeden yapacagim bunu... sonra bazilari reklam demesin diye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guvence01 -- 19 Nisan 2011; 14:32:00 >
  • sakiii abi öncelikle mesajın için çok teşekkür ederim dediklerini yapacam ama bikaç soru sormak istiyorum prp işi ne iş anlayamadım ve mezoterapi de kesin sonuç alınır diyorlar acaba doğrumu bu konuda beni bilgilendirirseniz çok sevinirim ... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat@resat -- 19 Nisan 2011; 16:17:31 >
    Ama bir şey dikkatimi cekti, Ayşegül hanım ekimlerinde hep 4000li greftlerden bahsediliyor. bu 4000 Greft demek minimum 12bin saç teli eder. Malesef size ekilen miktarda ben o kadar çok goremedim Aynı şekilde yseg abimizde 4000li greftlerden bahsediyordu ondada o kadar yok sanırım. Kimsenin gunahını almak istemem ben işin ehli de degilim ama gördügüm kadarıyla söylüyorum ben. Yanlışım varsa affolsun.

BAZI ARKADASLAR ENSE TAHRİBATİNİ MERAK EDİYOR. İGNE İLE ALINAN KÖKLER VE MİKRO MOTORLA ALINAN KÖKLER ARASINDA COK FARK VAR. MİKRO MOTORLA ALINAN KÖKLER DAHA COK ENSEDE TAHRİBAT YAPIYOR DİYE SOYLENTİLER VAR.

Ben Araştırdıgım Kadari ile aktarayım Arkadaslar Mikro Motor Dez Avantajlarını.

İç çapı 0.4 mm fue iğneleri ile manuel yapılan saçekimi yönetinin avantajları;

1. Saçın arkasındaki verici bölgedeki çok küçük delikler iz bırakmadan kendiliğinden kapanır.
    2. Verici bölgeden alınan saçköklerinin etrafındaki köklere zarar verilmez.
    3. Kök kalınlığı çok ince olduğu için 0.5 mm lik kanallara ekilebilir, bu sayede doğal ve sık saç ekimi yapılabilir, alıcı bölgede herhangi bir iz kalmaz.
    4. Ciltte hasar oluşturmadığı için verici bölgede iyileşme çok hızlı olur. Ayrıca oluşan şişlik oldukça azdır, krut ve kabuklar 2-3 günde dökülür.
    5. Saç arkasından alınan kökler çok ince iğne ile alındığından bir seansta bile 4000 kök 10000'e yakın saç teli nakledilebilir.
    6. Ekim yapılmamış bölgeye 3-4 hafta sonra tekrar saç ekimi için verici saha uygun hale gelir.

Mikromotor yöntemi ile (1 mm ve üzeri iğneler) yapılan saçekiminin dezavantajları;

1. Saçın arkasındaki verici bölgedeki zımba deliği gibi izler kalır, bu izler saçlar kısa kesildiğinde belirgin şekilde gözükür.
    2. Verici bölgeden alınan saçköklerinin etrafındaki köklere zarar verilir. Çünkü motor matkap prensibiyle çalıştığı için alırken etraf kökler de hasar görür. Bu sebeple oluşan iz daha büyük oluşabilir.
    3. Kök kalınlığı kalın olduğu için 1.5 mm lik kanallara ekilebilir, bu nedenle seyrek ve kaba görünümlü bir ekim yapılabilir, alıcı bölgede de büyük kanallar açıldığı için iz kalabilir.
    4. Motorun ciltte oluşturduğu hasar nedeniyle iyileşme yavaş olur. Ayrıca oluşan şişlik daha fazladır, krut ve kabuklar 10-15 gün gibi geç bir sürede dökülür.
    5. Saç arkasından alınan kökler kalın bir motor iğnesi ile alındığından bir seansta bile 2000-2500 köke yakın bir saç teli nakledilebilir.
    6. Ekim yapılmamış bölgeye 6 ay sonra tekrar saç ekimi için verici saha uygun hale gelir.

PEKİ NEDEN MİKRO MOTOR TERCİH EDİLİYOR. Cünki Daha hızlı saç kökü toplanıyor ve zamandan kazanılıyor. bir nevi basite kaçma yolu. Arada ki fiyat farkları da burdan cıkıyor. Bütün Hastaneler Mikro Motor Kullanırken, Kendini ispat etmiş Diger Plastik Cerrahlar Kendi ELiyle toplama işlemine gidiyor.
    Hastaneler 2500 4500 Tl Arası fiyatlandırma Yaparken, Kendi Adına Calışan Plastik Cerrahlar Greft Başı 1, 1,5 2, 2,5 Euro Diye Fiyatlandırıyor. Toplama Fiyat biçmiyor. Cunki Aldıgı HER GREFT BAŞINDA BİR EL EMEGİ VAR:)

Arkadaslar Saç ekiminde Her bir bilgi Cok onemli. Sadece oncesi Sonrası Resimleri Görmek Ve güzel olmuş diyerek Oraya gitmek Sizinde SAç ekiminizin Güzel olacagı anlamına gelmiyor. Herkezin Kafa Yapısı Saç Yapısı Saç Acıklıgı Cilt Hassasiyeti Cok farklı. Bunun için Cok iyi araştırmak gerekiyor
  • arkadaşlar bakın ucuza kaçmayın biraz daha biriktirin öyle yaptırın. bu, insan ömründe bir defa yapılan bir şey. bir de hastane ortamında yaptırın kimisi kendi merkezinde yapıyor. Allah korusun o an insanın kalbi dursa ne olacak? olmaz demeyin arkadaşlar. biraz ucuza yaptıracağız diye kaliteden ödün vermeyin. ben yaptırdım çok memnunum.

Arkadaslar selam,
    Yukarıdakı doktorlar ıle ılgılı fiyat,kalite ve deneyimi olan arkadaslar var mı?

Tesekkurler

Orijinalden alıntı: Faroek

12Leyli Hocam cidden güzel görünüyor Yaşınıza da uygun bir saç cizgisi ve ekimi olmuş inşallah çıktıgı zamanda sizi mennun Eder.
    Ama bir şey dikkatimi cekti, Ayşegül hanım ekimlerinde hep 4000li greftlerden bahsediliyor. bu 4000 Greft demek minimum 12bin saç teli eder. Malesef size ekilen miktarda ben o kadar çok goremedim Aynı şekilde yseg abimizde 4000li greftlerden bahsediyordu ondada o kadar yok sanırım. Kimsenin gunahını almak istemem ben işin ehli de degilim ama gördügüm kadarıyla söylüyorum ben. Yanlışım varsa affolsun.

BAZI ARKADASLAR ENSE TAHRİBATİNİ MERAK EDİYOR. İGNE İLE ALINAN KÖKLER VE MİKRO MOTORLA ALINAN KÖKLER ARASINDA COK FARK VAR. MİKRO MOTORLA ALINAN KÖKLER DAHA COK ENSEDE TAHRİBAT YAPIYOR DİYE SOYLENTİLER VAR.

Ben Araştırdıgım Kadari ile aktarayım Arkadaslar Mikro Motor Dez Avantajlarını.

İç çapı 0.4 mm fue iğneleri ile manuel yapılan saçekimi yönetinin avantajları;

1. Saçın arkasındaki verici bölgedeki çok küçük delikler iz bırakmadan kendiliğinden kapanır.
    2. Verici bölgeden alınan saçköklerinin etrafındaki köklere zarar verilmez.
    3. Kök kalınlığı çok ince olduğu için 0.5 mm lik kanallara ekilebilir, bu sayede doğal ve sık saç ekimi yapılabilir, alıcı bölgede herhangi bir iz kalmaz.
    4. Ciltte hasar oluşturmadığı için verici bölgede iyileşme çok hızlı olur. Ayrıca oluşan şişlik oldukça azdır, krut ve kabuklar 2-3 günde dökülür.
    5. Saç arkasından alınan kökler çok ince iğne ile alındığından bir seansta bile 4000 kök 10000'e yakın saç teli nakledilebilir.
    6. Ekim yapılmamış bölgeye 3-4 hafta sonra tekrar saç ekimi için verici saha uygun hale gelir.

Mikromotor yöntemi ile (1 mm ve üzeri iğneler) yapılan saçekiminin dezavantajları;

1. Saçın arkasındaki verici bölgedeki zımba deliği gibi izler kalır, bu izler saçlar kısa kesildiğinde belirgin şekilde gözükür.
    2. Verici bölgeden alınan saçköklerinin etrafındaki köklere zarar verilir. Çünkü motor matkap prensibiyle çalıştığı için alırken etraf kökler de hasar görür. Bu sebeple oluşan iz daha büyük oluşabilir.
    3. Kök kalınlığı kalın olduğu için 1.5 mm lik kanallara ekilebilir, bu nedenle seyrek ve kaba görünümlü bir ekim yapılabilir, alıcı bölgede de büyük kanallar açıldığı için iz kalabilir.
    4. Motorun ciltte oluşturduğu hasar nedeniyle iyileşme yavaş olur. Ayrıca oluşan şişlik daha fazladır, krut ve kabuklar 10-15 gün gibi geç bir sürede dökülür.
    5. Saç arkasından alınan kökler kalın bir motor iğnesi ile alındığından bir seansta bile 2000-2500 köke yakın bir saç teli nakledilebilir.
    6. Ekim yapılmamış bölgeye 6 ay sonra tekrar saç ekimi için verici saha uygun hale gelir.

PEKİ NEDEN MİKRO MOTOR TERCİH EDİLİYOR. Cünki Daha hızlı saç kökü toplanıyor ve zamandan kazanılıyor. bir nevi basite kaçma yolu. Arada ki fiyat farkları da burdan cıkıyor. Bütün Hastaneler Mikro Motor Kullanırken, Kendini ispat etmiş Diger Plastik Cerrahlar Kendi ELiyle toplama işlemine gidiyor.
    Hastaneler 2500 4500 Tl Arası fiyatlandırma Yaparken, Kendi Adına Calışan Plastik Cerrahlar Greft Başı 1, 1,5 2, 2,5 Euro Diye Fiyatlandırıyor. Toplama Fiyat biçmiyor. Cunki Aldıgı HER GREFT BAŞINDA BİR EL EMEGİ VAR:)

Arkadaslar Saç ekiminde Her bir bilgi Cok onemli. Sadece oncesi Sonrası Resimleri Görmek Ve güzel olmuş diyerek Oraya gitmek Sizinde SAç ekiminizin Güzel olacagı anlamına gelmiyor. Herkezin Kafa Yapısı Saç Yapısı Saç Acıklıgı Cilt Hassasiyeti Cok farklı. Bunun için Cok iyi araştırmak gerekiyor

mrb arkadaşlar kısa süreliğine olsada yoktum aranızda ama hep takip ediyorum faroek kardeşim valla ben kendi adıma söyliyim saymadım greftleri ektirirken inandım güvendim gittim tabi bu konular genelde güvenle alakalı işlerdir ama inanki bu sözü bana söyleyen ilk kişi sen değilsin ne demişler olduyla bittiye çözüm yok aynen öyle artık bizlere beklemek sabretmek kaldı ve sonuçları ozaman daha net görecez şuan bende 20.günümdeyim şok dökülme olayı bende bayadır başladı hatta hiç saçlarımın zevkini çıkaramadım desem yeridir beilkide bende böyle oldu neyse ...dr görüştüm ilaç karışımı bir şampuan aldım gözenekleri açıp saç dokusuna vitamin yerleşmesini sağlayacak bakalım ne kadar işe yarayacak:)

saç ekiminden sonraki resimlere tabiki aldanmamak lazım ben öyle yaptım malesef arkadaşlar daha sağlıklı sonuç almak istiyorsanız en az 3 ay geçmesi lazım ekimden sonra ozamanki resimlere bakıp daha sağlıklı karar verebilirsiniz tabiki bu işler maddiyata bakmamalı ucuza kaçıpta sonra pişman olmakta var ama en iyisi hem işçilik açıısndan hem maddiyat açısından size en uygununu seçmek
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.