Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.252
Cevap
600
Favori
6.492.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    ben yaklasik 2 ay önce ensar hastanesinde ekim yaptirdim, fakat ekim bölgesinde sivilce tarzi (su toplamasina benzeyen) birsey cikti, aceba cikan saclara zarari olurmu? ayrica yikama süresinde kabuklar soyulurken ekilen saclarin cogu döküldü sanirim köküyle birlikte, onlar simdi cikmicak mi? 2ay gecmesine ragmen fazla fark göremiyorum :( yardimci olursaniz sevinirim.. bu arada yurt disinda kaldigim icin kontrole gidemiyorum. saygilarimla
  • englis-ali alp hocayla ilgili senin izlenimlerin neler .tekrar yazabilirmisn?yada msj atabilrsin..ben biraz para biriktirip ekimi yaptırmayı düşünüyorum.zaman olarakta kesin bişey diyemiyorum..en geç eylülde yaptırmayı düşünüyorum..alp hoca bana tepeye sıklaştırma ön alın çizgisi ve şakaklara normal ekim toplam 3500 greft gider dedi.yaş 31 benm ikinci seansa gerekebilir dedi 5-6 sene sonra .dökülme devam ederse. sıklaştırma hakkında bilgisi olan varmı???bu işlem ile saç derisi tamamen kapanıyormu??diğer sağlıklı saçlara zarar vermeden yapılması gereken bi işlem sanırım..aralara ekim yapılıyor..

Orijinalden alıntı: 12leyli-12

tartar, gecmis olsun kardesim, umarim hersey istediginiz gibi olur, saygilarimla
    Zafer kardesim sagol, hepimize hayirlisi, sanki baska birisi olmussun
    yseg kardesim üst baya toparlanmis gözüküyor gelismeleri bekliyoruz, tekrar gecmis olsun
    nod35 kardesim, kararini cok merak ediyorum,
    cenderme kardesim nerdesin
    ve forumdaki bütün arkadaslara yardimlarindan, desteklerinen dolayi tesekkürler

Merhaba arkadaslar,
    12leyli arkadasim saclarin cok güzel görünüyor süper olmus....
    arkadaslar uzun zaman forumdan uzaktim bugün geldim,
    bende yaralar iyilesti gibi yikamalarim bitti uyusukluk devam ediyor ve de kizariklik var .....
    selamlar.....

Orijinalden alıntı: cenderme.07

quote:

Orijinalden alıntı: 12leyli-12

tartar, gecmis olsun kardesim, umarim hersey istediginiz gibi olur, saygilarimla
    Zafer kardesim sagol, hepimize hayirlisi, sanki baska birisi olmussun
    yseg kardesim üst baya toparlanmis gözüküyor gelismeleri bekliyoruz, tekrar gecmis olsun
    nod35 kardesim, kararini cok merak ediyorum,
    cenderme kardesim nerdesin
    ve forumdaki bütün arkadaslara yardimlarindan, desteklerinen dolayi tesekkürler

Merhaba arkadaslar,
    12leyli arkadasim saclarin cok güzel görünüyor süper olmus....
    arkadaslar uzun zaman forumdan uzaktim bugün geldim,
    bende yaralar iyilesti gibi yikamalarim bitti uyusukluk devam ediyor ve de kizariklik var .....
    selamlar.....

merak etme onlarda 1 hafta sonra azalarak geçecektir uyuşuklar, kızarıklar ise biraz zamanla geçer fazla kaşıma yeter
    12.leyli 12 tşk kardeşim evet üst toparladı şuan dökülmeler artmaya başladı valla artık zamanın geçmesini bekliyorum şu mezoterapiyide yaptırayım daha iyi olacak her şey sadece bana beklemek kaldı nerdeyse 1 aya yakın olacak ektireli ense durumum iyi yanlar biraz seyrek onlarda toparlanır işallah yarın saçalrımı 3 numaraya kestirecem zaten resimleri her 10 günde bir ekliyorum gelişmelerden haberdar ederim ...
  • sorunlu86 arkadaşım eğer sivilcelerin 10 taneden fazlaysa on ları ekim yaptırdığın yere git ve onlar patlatsın sen sakın elleme. yıkamayı kendin mi yaptın? dökülen saçların köküyle geldiğini tahmin etmiyorum çünkü 3 gün de kökler yerine oturuyormuş. ben yıkamayı hiç kendim yapmadım hergün gittim ekim yaptırdığım yere onlar yıkadı. 8. yıkamada kabuk kalmadı. ARKADAŞLAR MEZOTERAPİ NE ZAMANDAN İTİBAREN YAPILIYOR VE KAÇ SEANS? AYRICA FİYATI NEDİR? BİLEN VARSA YAZSIN.
  • Arkadaşlar herkese hayırlı geceler. Daha önce 26 Nisan pazartesi olarak planladığımız saç nakil işlemimi salı gününe ertelemek durumunda kaldım. Bugün saç naklettirmeye karar verdiğim yere gidince içim kıpır kıpır oldu:) Hep burada sorduğumuz nakli üzerinden 1 yıl geçmiş fotoğraf durumu vardıya;ben bugün tam 3 canlı örneği ile tanıştım:) Ne yalan söyleyeyim çok etkilendim. İnşallah benim nakil işlemim de onların ki gibi olur. Bugünkü arkadaşlardan birisi geniş bir alana ekim yaptırmış; ama nüfus cüzdanındaki önceki resmini gösterince inanın: Hadi be! dedim. Arkadaşlar saç demek ki o kadar değiştiriyormuş insanı. Abartısız 10 yıl geriye çekmiş o arkadaşı. Fotoğrafları ararken canlısını bulmak inanın daha da rahatlattı beni. Onlardan bu 1 yıllık dönemi anlatmalarını rica ettim; sağolsunlar vakitlerini bana harcayarak anlattılar. Şu an içim çok rahat bu nakil konusunda. Kafamda en ufak bir soru kalmadı. Burada bir konuya değinmek istiyorum, gerçekten saç nakli görünüşte epey bir değişiklik sağlıyor, insanın özgüvenini kazandırıyor. Burada ben çok şey öğrendim siz değerli arkadaşlarımdan. Benim çıkardığım sonuç şudur ki: Bu saç nakli çok önemli bir şey. O yüzden herkes en iyisini ister. Ama bu göreceli bir kavram; benim en iyi tasarrufum belki bir başka arkadaşım için en iyi olmaya bilir. >Bunu göz önünde tutmak lazım. Burada yazılanlardan bilgilenme doğrultusunda yararlanmak lazım, ama nerede nakil ettireceğinize kendinizin karar vermesi lazım. Unutmayın her bir seçim bir vazgeçimdir. Ben vazgeçilmezimi daha fazla ertelemek istemediğim için Salı günü nakil yaptırıyorum:) Herkese bol saçlı günler dileyerek ekim öncesi ve sonrası resimlerimi buraya eklemek için sabırsızlandığımı bildirmek isterim. Kalın sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariefe -- 22 Nisan 2011; 11:21:07 >
  • 11.gün,
    yeni ektiren arkadaslara hayirli olsun

Orijinalden alıntı: bariefe

ilk 1500 greft ekildi 15 gün sonra 1500 greft daha ekilecek. ekim fotolarını aktarıp atacağım. İzmir de saç ekim yaptırdım.

hocam izmirde nerede ekim yaptırdınız acaba

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camel_filters -- 7 Haziran 2011; 11:38:41 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Camel_filters -- 22 Nisan 2011; 14:42:48 >

Ben plastic cerrahin kontrolunde yapilan ekimlere yada ekimi kendi yapan plastik cerrah in olmasi taraftariyim acikcasi. Ve tabi belge vermesi de onemli kendi ektigine ve hangi cerrahin ektigine ve kac greft ektigine dahil. Tabiki ekilenlere cikma garantisi verilmesi de bellirli bir guven veriyor bence. Yani bunu veren cerrah kendine guveniyorki veriyor bunlari bence.
    Mesala telefonda dogalligi konusmak ta onemli.

Tabiki bunlar benim dusuncelerim. Iyi secmeler

Orijinalden alıntı: Camel_filters

Arkadaşlar yardıma ihtiyacım var. Aşağıda resimlerimi ve gönderdiğim maillere gelen cevapları görebilirsiniz. Sizden ricam, farzedin ki bu resimler size ait. Gelen cevaplara göre nasıl bir yol haritası çizersiniz kendinize? Hangisi daha mantıklı görünüyor?

RESİMLER:

GELEN MESAJLAR:

İlhan Serdaroğlu

Sayın XXX,
    2003 yılından bu yana yoğun olarak saç ekimiyle ilgileniyorum ve yaklaşık 2500 saç ekiminde imzam var. Özellikle son 3 yıldır sadece fue yöntemi ile saç ekimi uygulamaktayım. Her seans saç ekiminde 2500-4500 greft , yani 6000-12000 saç teli alabilirim ve bu alımı tek başıma baştan sona bizzat ben yapmaktayım.Tabii ki çok tecrübeli bir ekiple birlikte saç transferini gerçekleştiriyorum ama tüm aşamalarında kontrolüm altında yapılan bir operasyon olduğunu bilmenizi isterim.Fotoğraflara bakıldığında yaklaşık olarak 2700-3000 greftlik bir saç ekimi ile tek seansta açık alanlar kapatılabilir. Saç ekim ücretim 2500 tl nakittir. Saç ekim işlemi yaklaşık olarak 7-8 saat sürer ve işlemden 2 gün sonra ilk yıkama tarafımızdan uygulanır. Daha sonra tekrar evinize dönebilirsiniz. Ücretsiz muayene ve randevu için sekreterim Esra hanımı arayabilirsiniz.
    En kısa zamanda görüşmek dileğiyle saygılarımı sunarım.

İstanbul Estetika (Ayşegül Hanım)

Saçınızın açıklığı çok güzel. Saçı alacağımız bölge çok iyi tek seansta çok güzel sonuç alabileceğimiz bir açıklık. Öne ekim yapmadan olmaz ön çizgiyi birlikte belirleriz yüzünüze uygun bir şekilde elimizden geleni yaparız.
    Görüşmek üzere hoşçakalın

Boğaziçi Tıp Merkezi

Sayın XXX,
    Öncelikle kurumumuza göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Gönderdiğiniz fotoğraflar kurumumuz plastik cerrahi uzman doktorlarımız tarafından incelenmiştir.
    Boğaziçi Tıp Merkezi’nde Saç Ekimi tedavileri kişiye özel planlanmaktadır. Uzman doktorlarımızın Fotoğraflarınız üzerinde yaptıkları çalışma sonucu saçınızdaki boşlukları doldurmak ve seyrekliği gidermek için 2500-3000 civarında greft ekimine ihtiyacınız olduğu belirlenmiştir.Belirlenen greft sayısı FUT ya da FUE yöntemi ile olabilmektedir.
    FUT ve FUE yöntemiyle yapılan saç ekiminde fiyatlarımız 1500 TL+KDV’den başlamakta olup, sizeönerilen greft sayısı için 1 greft ekim ücreti=1.20TL’+KDV’dir.
    Fotoğraflarınıza dayanılarak yapılan öneri,tahmin ve projeksiyonlar kesinlik ifade etmemektedir.Zira saçınızın kalınlığı ve yoğunluğu,rengi,saç derinizin yapısı vs.gibi özellikler karar vermede önem taşımaktadır. Bu durumlar ancak canlı fiziksel muayene sonucu belirlenebilmektedir.
    Sizin için en uygun greft sayısı ve yöntem hakkında detaylı bilgi almak amacıyla, kurumumuzu ziyaret etmeniz ve plastik cerrahlarımızla ücretsiz bir görüşme yapmanız çok yararlı olacaktır.
    Şu anda kurumuza gelmeniz mümkün değilse, Size ulaşabileceğimiz bir telefon numarasını biz bildirmekten çekinmeyiniz.Erişilebilir bir telefon numarası bildirmeniz halinde, arkadaşlarımız tarafından detaylı olarak bilgilendirilmeniz mümkün olabilecektir.

Ensar Hastanesi

(ilk mail)
    merhaba XXX
    doktor bey resimlerinizi değirlendirdi saç ekimi için uygun olduğunuzu ama tek seansın yeterli olmayacağını söyledi.
    (ikinci mail)
    iki seans kesin, gerekirse 3 seansta yapılabilir.öncelik konusunda sizede danışılarak karar veriliyor.saç keimi sonrasında tabiki ilaç kullanıyorsunuz 2 hafta kadar yıkama işlemini burda doktor bey size gösteriyor.

İstanbul Saç Estetik (Alp Arslan)

Sayın XXX Bey
    Mailiniz için teşekkür ederim. Gönderdiğiniz resimleri inceledim ve 1'er gün arayla 2 seans yapmak mümkün. İki kulak arası mevcut verici alan üzerindeki saç oranınızdan dolayı işlem son derece tatmin edici bir sonuç alabiliriz. Bu konudaki detayları sizinle bire bir konuşmak isterim.

hocam sana göre en uygunu hangisi ise ona git derim senin açıklığın fazla yok o açıdan şanslı sayılırısn bir bakıma şahsen senin yerinde olsaydım bağoziçini ensarı kafadan elerdim geriye iki seçenek kalırdı sana uygun olan şuanda AYŞEGÜL HANIM eğer ist da isen yüzyüze konuş derim bu yerlerle daha sağlıklı sonuç alırsın mail tlf la olmuyor bu işler ama tabiki seçim senin hangisi hayırlı ise hakkından o olsun derim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat_ -- 22 Nisan 2011; 17:49:08 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi resat_ -- 1 Haziran 2011; 16:43:30 >
  • tesekkür ederim referee arkadas, sivilce bir tane var ama cok büyük dedigim gibi yurt disinda kaldigimdan dolayi gidemiyorum ektirdigim hastaneye.. yikama sürecinde dökülen saclar cikmaz mi diyorsun? kabukla birlikte cok dökülmüstü ya:(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izzet0121 -- 2 Eylül 2011; 11:53:00 >
    ben de FUE ile yakın zamanda saç ekimi yaptırmayı ve işlemin bir doktor tarafından gerçekleştirilmesi gerektiğini düşünüyorum. İzmir'deki ekim merkezlerine güvenemediğimden, bu işlem için İstanbul'a gelmek zorundayım. Bir kaç yerle telefonlaştım ve emailleştim, fiyat-kalite oranını sağlıyan bir iki hekim kaldı.

İçinizde aşağıda İstanbul'daki doktorlarda ekim yaptırmış arkadaşlarımızın deneyimlerini paylaşmalarını rica ediyorum:

1) Op. Dr. İlhan Serdaroğlu (3.500 - 4.000 greft 2.500 TL)
    2) Op. Dr. Alper Tuncel / REPAIR SAÇ EKİMİ) (3.000 greft 1.000 € + KDV) (Sekreter hanım. bu da kdv dahil 2700 TL yapar dedi)
    3) Op. Dr. Alp ASLAN (1 greft= 0,65 € = 1,42 TL)

İsterseniz bana pm/email atabilirsiniz, çok memnun olurum.

Şimdiden teşekkürler, kolay gelsin.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.