Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (348. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.214
Cevap
602
Favori
6.456.149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Sn kafadarr operasyon maliyeti ne oldu acaba, ekim için ve varsa otel vs masrafları da kalem kalem yazabilir misiniz, yoksa Antalyada mıydınız zaten? Daha önce de görmüştüm resimlerinizi başarılı tabilkide.
    Sanırım sakal göğüşten daha sağlamdır. Ben şöyle bir zorluyorum bir sürü göğüs kılı köküyle elime geliveriyor. Ankarada bir merkez sorun yok göüşten alırız dedi, o sökülenler yerine yenisi çıkıyor dedi ama bence köküyle gelen göğüs kılının yerine yenisi gelmez.
    Teşekkür ederim.
  • Kendim sordum kendim cevaplayım bir alıntı ile klonlama işi yalan dolanmış galiba sitede saç protezlerini kötülemişler, kendileri de protez mi yapıyormuş yani! ayıp!
    http://www.sacekimiforum.com/protez-sac/
    Şimdi ben istanbula gitsem ve firma ile görüşsem evire çevire döverim ben adamı, buraya neden getirdiniz beni yalan dolan tanıtım yapan web sitenizle diye.
    Biz ekim işini araştırmaya devam edelim bari.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtaser

    Sn kafadarr operasyon maliyeti ne oldu acaba, ekim için ve varsa otel vs masrafları da kalem kalem yazabilir misiniz, yoksa Antalyada mıydınız zaten? Daha önce de görmüştüm resimlerinizi başarılı tabilkide.
    Sanırım sakal göğüşten daha sağlamdır. Ben şöyle bir zorluyorum bir sürü göğüs kılı köküyle elime geliveriyor. Ankarada bir merkez sorun yok göüşten alırız dedi, o sökülenler yerine yenisi çıkıyor dedi ama bence köküyle gelen göğüs kılının yerine yenisi gelmez.
    Teşekkür ederim.

    oprsyon maliyeti açıklıga öre degişiyor. öyleki graft ücreti üzerinden tanesi 1 euro... yatacak yer vs herşey oraya ait... zaten mşllh hastahnleri 5 yıldızlı oteli aratmaz.. benm işlemler bitti dönesim gelmedi o derece yani : ) birde antalya olunca tatil yapar gibi... sakal gögüsten daha saglammı orasını bilemicem valla. neden dersen bakarsın benm gögüs kıllarım saglamdır sakalım zayıftır olabilir. ama bu kıllanma hormonel oldugu için mantıken yani bencede sakal daha saglam dır.
  • kafadar kardeşim saçların an itibariyle gayet güzel görünüyor..ileride dahada iyi olacak dahada mutlu olacaksın inşallah yeni saçların tekrardan hayırlı olsun..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mtaser

    Kendim sordum kendim cevaplayım bir alıntı ile klonlama işi yalan dolanmış galiba sitede saç protezlerini kötülemişler, kendileri de protez mi yapıyormuş yani! ayıp!
    http://www.sacekimiforum.com/protez-sac/
    Şimdi ben istanbula gitsem ve firma ile görüşsem evire çevire döverim ben adamı, buraya neden getirdiniz beni yalan dolan tanıtım yapan web sitenizle diye.
    Biz ekim işini araştırmaya devam edelim bari.

    Yanıtlamıştık ama neyse.
    Önemli olan gercegi farketmeniz.

    quote:

    Arkadaslar mobilde oldugum icin kısa gececeğim bu kopyalama işi (yukarıda verilen link) kök hücre yolu ile sacların cogaltilarak normal büyüyen, döngüsü olan dökülen geri çıkan birsey değil. Bir protez çeşidi. Sadece daha ileri bir düzeyde saçın birebir kardeş kopyalariyla yapılmakta. Ah bu pazarlama stratejileri herseyi yazmıyorlar tabiki gercek saç uzayacak bunlar kalacak kim hangi kuaför kesecek bakımı yenilenmesi nasıl olacak birçok eksik ve cevaplanmamis bilgi.

    Ama bu gercekler kök hücre umudunuzu yitirmemize neden olmasın bu yakın zamanda ulaşabileceğimiz bir hal alacak bilimsel gelişmeler bunun kanıtı.

    Saygılar..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bugrahan18 -- 30 Ocak 2012; 21:02:19 >
  • arkadaşlar hisar intercontinental hospital da saç ektiren var mı acaba? Op. Dr. Hakan ÖZDEMİR ekimi yapıyormuş herhangi bir bilgisi olan varsa yardımcı olabilirmi ben orda ektirmeyi düşünüyorum
  • tüm kader dostlarına selam olsun...arkadaş yaşım 25 buna bir ben inanaıyoruum baska ınanan yok yakınlarım vs.harıcı.-ne oldu saçlara?-olum sen mısın?-yok saçların dökülmüş!(sanki gecen her dakıka,gun,ay ve yıl ben farkında değılım sankı?)bıktım abi valla..bana dert ortağı olsacak yer burasıymış:)..fazla uzatmayalım abiler,kardeşler yaklasık 4 senedır sureklı dokuluyo nereye kadar sürecek merak edıyom daha doğrusu.tam kel değilim, pardon tarama özürlü diyecektım:)ama bende yakındır farkındayım bunun..türlü türlü sarımsaklar,zeytınyağları,şifalı otlar,bıoxsın serum ve şampuanı:)vs vs hep aşka dair diyorya müslüm aga aynen öle..olmadı saçlarımın çoğu gitti fotografımı cektım ekleyebılırsem paylasacağım siz dert ortaklarımla.bana bir tavsiyede bulunun lütfen..dün geceden beri formu okuyorum(30syfoldu yaklasık 1 paket sıgara ıctım..) maasaallah herkes terubeliı burada ne yapmalıyım maddı acıdan 3-4 bın lıra ayırabılırım,ektırsekmı ektırmesekmı?,evlıyım elınızden öper 1 yasında çocugumvar,kamuda çalışıyorum(hani ektırırsek ne derler fobisi),yaşadığım yer ufak bı şehrımız,sorup sorusturacak yer yok,mınoxıl hiç denemedım önerırmısınz,ayrıca acayip yağlı bir cildim var kafamdakı bır kaç tel saç yıkayınca iii duruyor:) ama ardan 6-7saat gecınce yağlı cılız,seyrek parlayan bir kafa ve aynalardan camlardan kaçan bir bünye:(( ALLAH (C.C.)'IN bugunlerıne çok şükür elimiz ayagımız tutuyr ve sağlıklıym ama bide saç olsa ne gusel olur dimi dostlar?sabah yataktan kalkınca alnına ve şakaklarına yapısan bir kaç yağlı cılız sacları düzeltmekten ve aynı şekılde her gun en az 1 kere saç??yıkama işinden daha doğrusu KAFA yıkama işinden bıktım..ha bide saçların sarı isen 1-0 mağlup baslarsın benım gibi..aynalardan kaçıyorum arkadaş özel günlerden törenlerden kaçıyorum arkadaş,uzun süre görmediğim dostlarımdan kaçıyorum arkadaş! nereye kadar..sizlerden tavsiye beklıyorum h bu arada hiç bu kadar seyrek saçlı arkadaşım olmadı..emeği geçen herkese şimdiden tessukkur ederım alın benı bu bunalımdaaaann...
  • 40 ncı gun tepe bölgesi..işime bugun itibariyle başladım..ekim yaptırmış diyen erkekler oldu bayanlar anlamadı..bazılarına sıfır yaptırdım dedim yediler..kimseler anlamaz demeleri hikaye..

    belkide bende anlamışlar başkalarında anlaşılmayabilir..yoruma acıgım..sizce gidişat nasıl..:)

    http://hizliresimyukle.com/showpic-177569/img_0052.jpg



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tango123 -- 30 Ocak 2012; 21:37:09 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haki_58

    tüm kader dostlarına selam olsun...arkadaş yaşım 25 buna bir ben inanaıyoruum baska ınanan yok yakınlarım vs.harıcı.-ne oldu saçlara?-olum sen mısın?-yok saçların dökülmüş!(sanki gecen her dakıka,gun,ay ve yıl ben farkında değılım sankı?)bıktım abi valla..bana dert ortağı olsacak yer burasıymış:)..fazla uzatmayalım abiler,kardeşler yaklasık 4 senedır sureklı dokuluyo nereye kadar sürecek merak edıyom daha doğrusu.tam kel değilim, pardon tarama özürlü diyecektım:)ama bende yakındır farkındayım bunun..türlü türlü sarımsaklar,zeytınyağları,şifalı otlar,bıoxsın serum ve şampuanı:)vs vs hep aşka dair diyorya müslüm aga aynen öle..olmadı saçlarımın çoğu gitti fotografımı cektım ekleyebılırsem paylasacağım siz dert ortaklarımla.bana bir tavsiyede bulunun lütfen..dün geceden beri formu okuyorum(30syfoldu yaklasık 1 paket sıgara ıctım..) maasaallah herkes terubeliı burada ne yapmalıyım maddı acıdan 3-4 bın lıra ayırabılırım,ektırsekmı ektırmesekmı?,evlıyım elınızden öper 1 yasında çocugumvar,kamuda çalışıyorum(hani ektırırsek ne derler fobisi),yaşadığım yer ufak bı şehrımız,sorup sorusturacak yer yok,mınoxıl hiç denemedım önerırmısınz,ayrıca acayip yağlı bir cildim var kafamdakı bır kaç tel saç yıkayınca iii duruyor:) ama ardan 6-7saat gecınce yağlı cılız,seyrek parlayan bir kafa ve aynalardan camlardan kaçan bir bünye:(( ALLAH (C.C.)'IN bugunlerıne çok şükür elimiz ayagımız tutuyr ve sağlıklıym ama bide saç olsa ne gusel olur dimi dostlar?sabah yataktan kalkınca alnına ve şakaklarına yapısan bir kaç yağlı cılız sacları düzeltmekten ve aynı şekılde her gun en az 1 kere saç??yıkama işinden daha doğrusu KAFA yıkama işinden bıktım..ha bide saçların sarı isen 1-0 mağlup baslarsın benım gibi..aynalardan kaçıyorum arkadaş özel günlerden törenlerden kaçıyorum arkadaş,uzun süre görmediğim dostlarımdan kaçıyorum arkadaş! nereye kadar..sizlerden tavsiye beklıyorum h bu arada hiç bu kadar seyrek saçlı arkadaşım olmadı..emeği geçen herkese şimdiden tessukkur ederım alın benı bu bunalımdaaaann...

    kardeşim seninle aynı durumları bende cok paylaştım..kamuda calışıyorum..aynı adamın hattada aklına geldikce başıma gelip olm senin saclar iyice acılmış demesi yuzunden sac ektirdim..benimde saclarım vardı, en sonunda ektirdim..ne derler demelerini bugun itibari ile yaşadım, sac ektirmişsin diyenler oldu herkesin icinde insan bozuluyo, seninle koşurken kafanı inceliyor gözleri..40 gun izin kullandım yine de istedigim gibi uzamadı mevcut saclarım uzar eski halime geri döner tatlı tatlı cogalmasını beklerim kimse anlamaz diyordum ama evdeki hesap uymadı..haa cokmu kötü oldu dersen o kadar da olmadı merak etme..biraz dalga geciyosun kendinle sacları sıfıra vurdurdum ama mal gibi oldum diye motive oluyon..benim son resmimi ekledim oncesi resimlerimde var ona da bak..ense aclarım sık ve telleri kalındı 3650 greft aldılar..önde de saclarım vardı ama cok seyrekti..önler ve tepe bölgesine ekim yapıldı..

    öncesi
    http://hizliresimyukle.com/showpic-177583/2.jpg

    buda ekimde 9 ncu gun..ekim yapılan yerler daha iyi anlaşılıyor..
    http://hizliresimyukle.com/showpic-177585/img_0215.jpg

    yardımcı olduysam senirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tango123 -- 30 Ocak 2012; 22:00:45 >
  • Arkadaşlar merhaba pityana diye birşey var saçlar üzerinde oldukça etkili bir losyonmuş ve adamlar iade garantili ürün gönderiyolar adresi vereyim bir bakın ne dersiniz ?



    http://www.pityana.com/
  • tango123 büyük bir cesaret[saçekimi] örneği göstermişsin bana göre..3650 greft bayağı iyi bir rakam şimdilik bekle moralini bozma kim ne derse desin.burdan takip edeceğim seni.iz,eser,emare yok gibi görünüyo biraz bekleyınce daha da iyi olacakdır şüphesız..NASIL MUTLUYSAN ÖLE YAŞA boşver gerisini..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

    Arkadaşlar merhaba pityana diye birşey var saçlar üzerinde oldukça etkili bir losyonmuş ve adamlar iade garantili ürün gönderiyolar adresi vereyim bir bakın ne dersiniz ?



    http://www.pityana.com/

    pek mantıklı gelmedi bana,kırlaşma dökülme kepeklenme hepsini yok ediyormuş ne ilaçı bu göktenmi geldi kardeşim
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ssdsadas

    quote:

    Orijinalden alıntı: coolsusuzdeniz

    Arkadaşlar merhaba pityana diye birşey var saçlar üzerinde oldukça etkili bir losyonmuş ve adamlar iade garantili ürün gönderiyolar adresi vereyim bir bakın ne dersiniz ?



    http://www.pityana.com/

    pek mantıklı gelmedi bana,kırlaşma dökülme kepeklenme hepsini yok ediyormuş ne ilaçı bu göktenmi geldi kardeşim

    valla kardeş bende anlamadım çok iddalılar insan kime güvenceğini şaşırıyor kanıtları varmış ve eğer memnuniyetsizlik durumunda para iadesi yapıolarmış
  • arkadaşlar bandaj ekimden bir gun sonrami cikariliyor yoksa 3 gun yikamaya gittinizde mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: bobby

    arkadaşlar bandaj ekimden bir gun sonrami cikariliyor yoksa 3 gun yikamaya gittinizde mi?

    ilk yıkamada, yani 3 gün sonra..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: haki_58

    tango123 büyük bir cesaret[saçekimi] örneği göstermişsin bana göre..3650 greft bayağı iyi bir rakam şimdilik bekle moralini bozma kim ne derse desin.burdan takip edeceğim seni.iz,eser,emare yok gibi görünüyo biraz bekleyınce daha da iyi olacakdır şüphesız..NASIL MUTLUYSAN ÖLE YAŞA boşver gerisini..

    sana tavsiyem saç ekiminden önce minoxidil kullanman genel itibariyle kafanda saç var sadece zayıflamış. bende benzer durumdayken 6 ay minoxidil kullanmıştım sonuç harika oldu herkes saç ektirdiğimi sandı.. ekimden önce bu konuyu araştır bence ... baktın olmuyo o zaman saç ekimini gündemine alırsın ama öncelikle tavsiyem minoxidili denemendir...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kokorli

    kafadar harika olmuş

    teşekkür ederim kardeşim. allahım herkeze versin inşllh
  • quote:

    Orijinalden alıntı: zafka

    kafadar kardeşim saçların an itibariyle gayet güzel görünüyor..ileride dahada iyi olacak dahada mutlu olacaksın inşallah yeni saçların tekrardan hayırlı olsun..

    teşekkür ederim zafer abi. seninde ikinci ekimin gerçekleşmiş. inşllh sık ve güzel saçlara kavuşursun sende...
  • 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.