Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.476.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ektiren arkadaşlara geçmiş olsun,istedikleri sonucu alırlar umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc_karizma

Arkadaşlar cok yararlı bir baslık olmus, emegi gecenlere tesekkurler bir sorum olacak. Sac ekimini begendigim 2 kişinin nerede ektirdiği hakkında bilgi alabilir miyim?

Barış Çimen - Show Tv muhabiri
    Hakan Yılmaz - Yahşi Cazibe Oyuncu

hakan yılmazınkını bende begendım ılk halını bıldıgımız ıcın anlasılıor gercı ama gormesek onceden hıc bellı olmuor
  • 14052009 bilgilendirmen için tşk ederim. Benim aklımda Antalya Aspendos ve Orinoco'nun gittiği Dr Alp bey vardı ama içimden de memnun biri İzmir'den çıkarsa görüşmeye değer diye düşünüyordum ama İzmir gibi bir şehirde bulamamam üzücü açıkçası

Saygılar
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemmli

14052009 bilgilendirmen için tşk ederim. Benim aklımda Antalya Aspendos ve Orinoco'nun gittiği Dr Alp bey vardı ama içimden de memnun biri İzmir'den çıkarsa görüşmeye değer diye düşünüyordum ama İzmir gibi bir şehirde bulamamam üzücü açıkçası

Saygılar

antalyadaki yer acikcasi benimde hosuma gitti,gercekten yaptiklari ekim cok dogal duruyor. benim saclar ilk ekildiginde havaya dogru cikmisti ama resimdeki arkadasin öne dogru cikmis, bu daha dogal bence.alp beyle bende konusuyorum,resimlerimi yolladim, ense resimlerimin biraz daha ayrintili olanlarini istedi.bakalim ne kadar greft cikacak.benim tek korkum su an enseden yeteri kadar sac cikmamasi.izmir bu konuda biraz geride sanirim,yada yapan klinikler seslerini duyuramiyor.ama istanbul izmire cok uzak degil zaten. bu cok ciddi bi konu ,iyide olsa kötüde olsa yasamini cok etkiliyor.
    istanbula gitmek inan hic bisey.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx-lord

quote:

Arkadaşlar cok yararlı bir baslık olmus, emegi gecenlere tesekkurler bir sorum olacak. Sac ekimini begendigim 2 kişinin nerede ektirdiği hakkında bilgi alabilir miyim?

hakan yılmazınkını bende begendım ılk halını bıldıgımız ıcın anlasılıor gercı ama gormesek onceden hıc bellı olmuor

ercan tanerde ektirmiş sanırım oda fena degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xx-lord

quote:

Saç Ekim Merkezlerini araştırırken Armamed diye bir yer vardı oraya da gitmiştim. Ekim fotolarını incelerken Hakan Yılmaz'ın da burada ekim yaptırdığını öğrendim. Dr. Erkan Demirsoy'a ekim yaptırmış. Ama daha önce protez saç kullanıyormuş, Fue yöntemi yapılmadığı zamanlarda yani birkaçyıl önce FUT yöntemi ile de ekim yaptırmış. Doktor'un dediğine göre şu ana FUE yöntemi ile sıklaştırmaya ihtiyacı varmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarık6929

arkadaşlar bende saç ekimi yaptırmak istiyorum ama bu konuda iyi olan yerler neresi boğaziçitıp merkezinde var orda ekim yaptıran var mı yada ora hakkında iyikötü bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun lütfen.ekim için nereyi önerrsiniz tecrübeli arkadaşlar cevap bekliorum sizden...

walla ben görüşme yaptım orayla ve bu ay orada ekım yaptırcam bana uygun gorundu orası
  • Boğaziçi tıp ile ilgili forumda yazılanları dikkate almanızı tavsiye ederim,bu konu altındaki önceki sayfalara bakmanız yeterli olucaktır.

Dün Mecidiyeköy'deki Çevre Hastanesine gittim yetkili birisiyle detaylı bilgi almam için. Gittiğimde 2 kişi daha gelmişti yoğun bir talep olduğunu gözlemledim.Hastanein kafeteryasında bileayaküstü 3 hasta gördüm. Arzu hanım diye bir bayanla görüştüm,yeterince ilgili ve operasyonla ilgili detaylara fazlasıyla hakim.Ocak sonuna kadar randevu veremediklerini belirtti,umarım yardımcı olmuşumdur...
  • resim koymayi düsünüyordum ama ne yazikki fazla resim yok. ben genede olanlari koyayim. sac ektirmeden önceki resimlerim malesef yok :) onlari hatirlamak istemiyorum. benim ekimim cok mükemmel bi ekim degil. ama cok sükür bunalima sokacak kadarda kötü degil. saclarimin cikis yönu malesef cok kötü. ama sac uzayinca pek dert olmuyor. ben ekim yaptirali 22 ay oldu . ekimden sonra 15. gun ve 22. aydaki resimler mevcut.degerlendirip karar verin.

ekimden 15 gun sonrasi:

http://img26.imageshack.us/i/05032009261.jpg/

ekimden 1.5 ay sonrasi( bu resimde ekim öncei halimi anlayabilirsiniz. koyu yerler dogal olan yerler)

http://img193.imageshack.us/i/08042009101.jpg/

bu ekimde 1500 greft ekim yapildi. 1100 kadari öne geri kalani arkaya. 4 ay sonra 2ci senans oldu gene 1500 greft.700 öne kalan arkaya( gerci bana 1500 greft dendi ama en fazla 1000 ekildi.)

2 seans 4 ay sonrasi

http://img51.imageshack.us/i/01102009341.jpg/

ekimden 14 ay sonrasi (2.seans)

http://img262.imageshack.us/i/11082010490.jpg/

ekimden 22 ay sonrasi (1.seans)

http://img703.imageshack.us/i/06012011522.jpg/

burada bi sac ekiminin tüm evrelerini kisaca olsa görmüs oldunuz.

simdi 3 seans beni bekliyor. bakalim neler olacak.
  • 14052009 açıkçası son fotoğrafındaki uzun saçlı halinle 3. seansa ne gerek var gibi duruyor. (tabii bu benim görüşüm) fotoların yüksek çözünürlü ve detaylı olmaması böyle düşünmeme neden olabilir tabi. Ama vapurda çekinmiş olduğun fotoda (14. ay) saç naklini yapan yer ile ilgili fikirlerine katılmamak elde değil. Her iki seansıda aynı yerde yaptırmıştın değil mi ve şimdi yaptıracağın yerin neresi olduğu ile ilgili kararın netleşti mi?
  • 14052009 sondaki resme bakılırsa 3.seansa gerek yok gibi darısı başımıza,ayrıca kafanın arkasıda dökülmüşmüydü?
  • 3. seans burasi icin arkadaslar.

http://img821.imageshack.us/i/01012011517.jpg/

ayrica ön cizgim hic dogal degil. saclar uzunken bi problem yok ama kisayken berbat. o yuzden gerekli. ben dr. alp aslana yaptiracagim sanirim. su an icin konusuyoruz. 3500 greft icin 2300 euro istedi. ama benim arkadan o kadar greft cikarmi bilmiyorum

http://img214.imageshack.us/i/01012011518.jpg/
  • quote:

Orijinalden alıntı: 14052009

3. seans burasi icin arkadaslar.

http://img821.imageshack.us/i/01012011517.jpg/

ayrica ön cizgim hic dogal degil. saclar uzunken bi problem yok ama kisayken berbat. o yuzden gerekli. ben dr. alp aslana yaptiracagim sanirim. su an icin konusuyoruz. 3500 greft icin 2300 euro istedi. ama benim arkadan o kadar greft cikarmi bilmiyorum

http://img214.imageshack.us/i/01012011518.jpg/

Ön taraf güzel duruyor, cizgide pek fena sayılmaz. Ancak 2 seans ardından arka tarafın okadar bos kalmasını garipsedim, eminim drla uzlasmıssınızdır ama bence biraz arka tarafada calisilmaliydi. Bu arada 3. seans icin yeterli miktarda kok varmı ve nereye yaptıracaksın belli mi.
  • ekilen sözde 3000 greft(en fazla 2500) arkaya ekilen tam tepe degil,tepeden öne dogru gelen kisima.o yuzden arka acik. dedigim gibi alp aslana yaptiracagim sanirim. bana 3500 greft alabilecegini söyledi.umarim alir.ön cizgi berbat arkadaslar. kisa kestirdigim zaman herkes anliyor sac ektirdigimi. dümdüz. 2 li 3 lü gerftler var. normalde tekli greftler olmaliydi.
  • 14052009
    kardeş sen 1. seans ekini nerde yaptırdın ve kaç greft ektiler.
  • 14052009 saç naklini yaptıralı neredeyse 2 sene olmuş. Kesinlikle bahaneleri olamaz tabii ama acaba şimdiki yapılan işlemlerde daha mı bilinçliler acaba bu tür hataların olmaması için. Yani 2 sene önce bu tür hataları yaparlarken artık bile bile aynı hataları tekrar ediyorlar mı acaba? Yoksa her geçen gün onlarada yaptıkları hatalar deneyim kazandırıyor mu. Ama senin yaptırdığın yer için iyi niyetli şeyler söylemek zor çünkü 2 kez arka arkaya aynı hatayı yapmaları normal değil.

Ben nu adamları anlamıyorum, günü kazanıyorlar sadece, mesela memnun olsaydın onlardan eğer sen ve ben dahil bu forumda bir çok kişi kazanabilirlerdi. O günü kar sayıyorlar ama kaybettiklerinin farkında değiller.

Ne diyeyim KEL kalırlar İNŞALLAH!!!

Arkadaşlar ağır eleştiriler yapmıyorum umarım,

Saygılar,
  • türksat_ 28 arkadaşım pm den msj atmıştım okudunuzmu.tekrar geçmiş olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enerji06 -- 8 Ocak 2011; 21:24:26 >
  • slm arkadaşlar forumda yeniyim bir yanlışlık yaparsam kusuruma bakmayın ben size birşey sormak istiyorum saç dökülmesini saça sarımsak sürmek engelleyebilirmi bir yararı veyahut etkisi vrmdır saçta....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenan1771

slm arkadaşlar forumda yeniyim bir yanlışlık yaparsam kusuruma bakmayın ben size birşey sormak istiyorum saç dökülmesini saça sarımsak sürmek engelleyebilirmi bir yararı veyahut etkisi vrmdır saçta....

Estagfurullah kenan arkadasim her nekadar bazilari analarinin karinlarindan DH kullanici sifresiyle dunyaya gelmisler gibi davransada buradaki herkes bir zamanlar yeniydi.

soruna gelince sac dokulmenin sebebine bagli olarak degisir. bakimsizliktan yipranmadan yada sac kiran gibi patolojik bir nedenden dolayi dokuluyorsa işe yarayabilir. ama dokulmenin nedeni erkek tipi genetik dokulmeyse (androgenetik alopesi) direkt sarimsakla ugrasma; zahmet, zaman kaybi ve koktugunla kalirsin. destek olarak kullanilabilir tabiki ben sarimsakli sampuan kullaniyorum olumlu etkileri var ama tek basina bir kurtarici olamaz..resmini ve fiyatinida vereyim

en iyi saç ekim merkezi neresidir

en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • orinoco,

mümkünse son resimlerini koyabilrmisin?bende alp beye sac ektirecegim sanirim ama acikcasi senin resimleri bekliyorum. yoksa is sadece randevu tarihine kaldi. kabuklarin dökülmüs olmasi lazim. saclar nasil su an? cikis yönleri acilar vs vs..
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.