Bildirim
en iyi saç ekim merkezi neresidir (1995. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Burada neden tartışıyorsunuz direk ekim yaptıran insaların yazdığı site varken..girin araştırın
www.sacekimisonuclari.com/index.php
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Burada neden tartışıyorsunuz direk ekim yaptıran insaların yazdığı site varken..girin araştırın
www.sacekimisonuclari.com/index.php
merhaba simsirtarak.com diye bir site buldum yeni açılmış bütün merkezlerden teklif alınabiliyormuş oradan teklif alıp deneyen var mı? -
Bir çok yazı okudum kafam iyicene karisti her yazilana da inanamiyorum bu yuzden sac ekim merkezleri ile teker teker gorusmeye karar verdim.
Bir cok yerde ovulen ilk Koray Erdoğana (ASMED) randevu almaya karar verdim. Pazartesi gunune randevu verdiler bir ön gòrüşme olacak bakalım ne diyecekler.
Aşağıdaki listedeki sac ekim merkezleri ile gorusecegim baska tavsiyesi olan var midir?
https://eniyi-haber.com/en-iyi-sac-ekim-merkezi-fiyatlari/
Koray Erdoğan vizite ücreti alıyor diyorlar doğru mu? -
200tl lösev'e bağış yapmamı istediler
değerli hocam yeni bir uygulama tarzı site var, adamlara saçını tepeden çekip gönderiyorsun, sonra sitedeki saç ekim merkezleri saçsız bölgene göre fiyat veriyorlar sana ulaşıyorlar.http://simsirtarak.com/ bende kızlarsoruyor üzerinden bir yorumda görmüştüm. İşinize yarayabilir. -
Peki sorması ayıptır kaç para tutar dendi çünkü Koray Aydın 25.000-50.000 arası tutuyor diyorlar sanırım greft başı 2,5 usd ben de ekim planlıyorum da simsirtarak'tan 6.000-10.000 arası teklif aldım değişik kliniklerden hem de DHI yapanlar da teklif verdi, K. Aydın DHİ mı yapıyor yoksa FUE mi -
Eger simsirtarak senin kendi siten degilse seni yemisler komisyon koparmaya calisiyor ki zaten koray hocaya sordum ben tanimiyorum dedi ve oyle sitelere itima etmeyin dedi. Yani herhangi bir anlasmalari yok.
Merhaba değil tabi de beni niye yemiş olsunlar onu anlamadım sitede hiçbir komisyon yok, kayıt olan merkezlerden teklif alıyorsun bir anlamda cimri com gibi karşılaştırma imkanı veriyor insana, bunun dışında whatclinic te var yine orada Türk klinikleri var ama USD bazlı fiyatlar var bir de konaklamalı falan oluyor o daha çok yurt dışından gelenleri hedefliyor. Ha normal doktorlardan bile doktor karşılaştırma sitelerinden bakarak randevu alıyorum. Yaklaşık 3 aydır saç ekimi konusunu araştırıyorum ki verilmesi zor bir karar tüm forumları okudum,3 merkez ile görüştüm, bütün metodları araştırdım.Amacım fiyat kalite oranını tutturup ekim yaptırmak , teknoloji alışverişi yaparken de öyle yaparım bakarım yorumlara n11 hepsiburada gearbest bangood vsvs sonra cimriye bakarım en son fiyat performans değerlendirmesi yaparım ona göre alırım. Bu konuda da aynen öyle yapıyorum siteden alınabilecek teklifleri aldım, forumlardan belirlediğim diğer merkezlerden sitelerinden, whatsapp vs teklif aldım ha mesela Koray Aydından yüzyüze teklif verdiği ve vizite ücreti olduğu için teklif alamadım onu da sen yazarsan iyi olur demiştim, forumlarda değişik bilgiler var mesela sac ekim sonuclarında onunla ilgili bir bağlantı var gibi duruyor çünkü çok reklamını yapıyorlar, ama yazmamışsın en son hepsini karşılaştırıp 2 ay sonra işten 2 hafta iznimi alıp ektireceğim sonuçları da yazarım buradan. Bence forumda amaç bilgi paylaşımı olmalı o yüzden araştırma stratejimi ve aldığım fiyatları yazmıştım , ektirince sonuçları da buradan paylaşırım. -
Merhaba. Samsun 'da saç ekimi yaptırmayı düşünüyorum. İşlerim dolayısıyla il dışına da çıkamıyorum. Bu konularda çok fazla bilgim de yok. Samsun 'da önerebileceğiniz bir yer varmı, yardımcı olursanız sevinirim.
Anlamam ama fena değil gibi.
Arkadaşlar iki yer sorabilir miyim.
İstanbul Adonis: Mutlu Ekici
Sakarya Çağlar Korkmaz
Bu saç Ekim yapan uzmanlar hakkında detaylı bilgisi olan var mı acaba
Ben o siteyi koray erdoğanın bililiyorum. -
Onun olmasının bi sakıncası yok bence,çünkü ekim yaptıran insanlar nerde yaptırdıklarını yazmışlar.Turlu türlü firma var yani,ha derseniz koray erdoğan da ekim yaptıranlar yanlı konuşuyor orda ona bişey diyemem.O kadar incelemedim ama en güzel yanı yaptıran insanları görüyorsunquote:
Orijinalden alıntı: mikifant
Ben o siteyi koray erdoğanın bililiyorum.
Evet ama siteyi incelersen şöyle bir hava var paran yetiyorsa Koray Erdoğan'a yaptır yetmiyorsa diğerlerinden seçebilirsin ama onlar çok kötü. İşin açığı evet doktorlara saygım var ama 45-75 binlik bir işlem değil bence saç ekimi ha serbest piyasa var o doğru ama araba parası vermek te ne kadar mantıklı o konuda çekincelerim var ama forumda genel olarak oluşturulan algı en iyisinin olduğu yönünde başarılı bir pazarlama taktiği.Ama o paraya gider İsviçrede de ektirirsin :) Türkiyede ektirmenin amacı zaten işlemin daha ucuz olmasıquote:
Orijinalden alıntı: Mendieta58
Onun olmasının bi sakıncası yok bence,çünkü ekim yaptıran insanlar nerde yaptırdıklarını yazmışlar.Turlu türlü firma var yani,ha derseniz koray erdoğan da ekim yaptıranlar yanlı konuşuyor orda ona bişey diyemem.O kadar incelemedim ama en güzel yanı yaptıran insanları görüyorsun
Alıntıları Göster -
O konuda birşey diyemem ama dediginiz rakamlar havada uçuşuyorsa tabiki abartı.45bin tl nedir öyle:)Ben sıradan bakıyorum ekimlere isimlere takılmadan ama dediginiz gibi koray erdoğan ismi biraz öne çıkmış sanki.Ben buraya gelip reklam yapanlar yüzünden bi göz atın dedim o siteye,ekim yaptıran birileri kurmuştur diye düşünmüştüm o siteyi,şaşırdım ekim yapan birilerinin kurduğunu öğrenince.Turlu türlü kişiye ekim yaptıran var yinede bi bakıma iyi o sayfa,mesela arenamed de çok konuşuluyor o sitede,donör bölgeyi berbat ediyorlar diye.Bu ışlem 1 defa yapılan dönüsü olmayan birşey,umarım kimsenin canı yanmaz ekim yüzündenquote:
Orijinalden alıntı: rst11
Evet ama siteyi incelersen şöyle bir hava var paran yetiyorsa Koray Erdoğan'a yaptır yetmiyorsa diğerlerinden seçebilirsin ama onlar çok kötü. İşin açığı evet doktorlara saygım var ama 45-75 binlik bir işlem değil bence saç ekimi ha serbest piyasa var o doğru ama araba parası vermek te ne kadar mantıklı o konuda çekincelerim var ama forumda genel olarak oluşturulan algı en iyisinin olduğu yönünde başarılı bir pazarlama taktiği.Ama o paraya gider İsviçrede de ektirirsin :) Türkiyede ektirmenin amacı zaten işlemin daha ucuz olması
Alıntıları Göster
Bu iş için cebimde 50bin tl param olsa araştırır yurtdışında yaptırırım bende
Ben şu anki araştırmalarımdan şu sonucu edindim bu iş ortalama 6-9bin tl arası eli yüzü düzgün bir yere yaptırılabilir. 5 bin tl altı bana mantıklı gelmiyor mikro motor, kullandıkları cihazlar vs yurt dışından geliyor ekimde 1 günü kapatıyorlar 2 kişi olsun ekim yapan + kira + reklam vs 5 bin altı bence tehlike çanları çalıyor. Çoğu yerde doktor ekim yapmıyor gelip bir merhaba diyormuş çünkü ekim baya el işi saç çizgisini falan belirlerken ve ikna konuşması yaparken çoğu doktor geliyor sadece. Onun dışında doktor gözetiminde yapılıyor benim anladığım.
Ama greft başı 1,2,3 dolara ekenler de bana çok abartı geliyor sonuçta doktor ekse de mikro motor ile alıp ekiyor yani kalite yüzde 10 artsın ama fiyat yüzde 500-700 artıyor kıssadan hisse benim için steril olsun, doktor gözetiminde olsun, DHİ olursa daha iyi ama Fue de olur max fiyat performans olsun yeter :) -
Merhaba arkadaşlar,artık benimde canım bayağı sıkıldı ne kadar çok firma var anlamış değilim.Acıbadem , Serkan aygın ,esteworld, ethichair ve orka Hair Life ile görüşmelerim oldu telefonla samimi gelen sadece orka Hair Life ve ethichair oldu açıkcası .Ethichair genel koordinatörün açıklamaları ilgimi çekti 2000.sayfada galiba tam hatırlamıyorum.Bayağı bi kişi de yaptırmış buradan.Hiç şikayetleride yok açıkcası.Orka hair life de konuşulan şeyler tatmin edici.Ama birde hairnev diye bi yer var bakalım.Sonuçta sık dokumak lazım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X