Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1818. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.245
Cevap
601
Favori
6.487.219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18161817181818191820
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bekle. Yarın halledecegım Dr doğan turanı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mefta046 kullanıcısına yanıt
    Bu sıbele bnede takmış.durumdatım kafayı. Ya iki seans ek âyni parayya seytan dıyo tut kolundan otur lan evinde çocuklarının anası evinin kadını olucaksın heeıyt guzelde bu hemşire var resimde maviş maviş beyaa

• Butun dhı cıler bana me

• Yaklaşık 25 gün önce İzmir'de Sibel Ulusan'a yaptırdım. Çok aşırı dökülmemişti saçlarım ama yanlardan açılmaya başlamıştı baya. Şu ana kadar çok fazla şok dökülme olmadı lakin benimki çok kanadı.

Şu ana kadar memnunum tabi bir de uzayınca görmek lazım. Forumdaki diğer arkadaşlar fikir edinsin diye koyuyorum. Ama düşündüğünüzden zor bir süreç arkadaşlar hiç öyle tanıtımdaki şeylere aldanmayın. Kafanız balon gibi oluyor ve yaklaşık 3-4 gün hiç kıpırdamadan yatmanız gerekiyor. Toplamda 10 gün rezil bir tiple dolaşıyorsunuz. Operasyon sırasında acı çekiyorsunuz bir miktar ve yaklaşık 12 saat yatmaktan her yeriniz uyuşuyor. Bunları göze almanızı tavsiye ederim.

Kadın işinde başarılı severek yapıyor lakin fiyat konusunda hiçbir şey yapmıyor. Ama ilgi ve alakadan memnunum şimdilik ama sonuç için daha birkaç ay beklemek lazım.
    Bu mesaja eklenen görseller:

en iyi saç ekim merkezi neresidir
  • tam isim vermim de ordu da bir yer var bugün görüştüm 8500tl istiyor.
    arkadaşım da gidip yaptırdı bende görüştüm özel tek kullanımlık iğne getircem senin için saçların ince o yüzden falan dedi. ücret çok geldi bana sizce nasıl

• smurts hocam ,

Fiyatı abartmıslar.

Bence bu isin ederi 2000 - 3000 tl arası. Daha öncede söyledigim gibi kullanılan hiç bir malzeme yok. Bizim saçınızı alıp, yine bize ekiyorlar. :)

İki yada üç kiSi günde 8 saat çalisip bu kadar kazanırmy . Günde 2bin - 3 bin kim kazanıyor. Yazık arkadaslar . İnanmayın 7 bin - 8 bin isteyenlere.

Ben günde 8 saat çalısıyorum. 100 tl ancak kazanyyorum. Nedir bu fiyatlar arkadaslar . Aklım sırrım ermiyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 7 Mart 2016; 15:31:27 >
  • Güzel görünüyor mesut hocam.

Umarım istediğiniz gibi olur sonuçlarınız....
  • cetera kullanıcısına yanıt
    Sağol kardeşim. İnsan bu süreçte kafası çok karışıyor umarım herkesin dilediği gibi olur. Ama öyle onlarca milyar vermeye gerek yok bence gelin İzmir'e yaptırın içinize siniyorsa.
  • Burada herkes bi fikir beyanında bulunuyor ama bi arkadaşımm buradan yönlendirenler veya isim söyleyenlere inanmayın yalan diye sacma sapan bi ithamda bulunmuş.. bende bir özel hastanede görev aldım ve gördüğüm saç ekimindeki kaliteyi burada bu işlemi düşünen arkadaşlara yardımcı olmak için söylemekle anlatmakla mükellefim.. gidip binlerce dolar veriyosunuz neden? adamlar kendi özel klinğinde yapıyorlar reklam siteleri kuruyorlar paralarını bir şekilde çıkarmaları lazım. Benim görev aldığım yer ankarada özel bi hastaneydi ve çok iyi bi cerrah ve cerrahi ekibine sahip. amma velakin referans hastaları dışında reklamı yok internet sitelerinde boy boy isimleri çıkmıyor:) Ayrıca Saç ekimi sonrası uygulanan PRP seanslarına okadar para veriyorsunuz biz ücret almıyorduk hastalarımızdan vs vs.. kimse kimseyi kandırmasın ben burada ankarada yaşayan herkese yardım ederim oturup bilgi vermek insanların endişelerine cevap vermekle bişey kaybetmem herkesin endişesi soruları var bilgi almak istiyorlar bilgisi olanda insanların kaygılarını gidermek zorunda.. neysee umarım en büyük sağlık sorununuz bu olur alllaha emanet dostlarım arada bi msj yazarım isteyene cevap veririm sevgiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cetera

smurts hocam ,

Fiyatı abartmıslar.

Bence bu isin ederi 2000 - 3000 tl arası. Daha öncede söyledigim gibi kullanılan hiç bir malzeme yok. Bizim saçınızı alıp, yine bize ekiyorlar. :)

İki yada üç kiSi günde 8 saat çalisip bu kadar kazanırmy . Günde 2bin - 3 bin kim kazanıyor. Yazık arkadaslar . İnanmayın 7 bin - 8 bin isteyenlere.

Ben günde 8 saat çalısıyorum. 100 tl ancak kazanyyorum. Nedir bu fiyatlar arkadaslar . Aklım sırrım ermiyor...

Aynen katılıyorum. Saç ekimine 3500-5000 TL den fazla para vermek saflıktır kimse kusura bakmasın. ben sazanım gelin beni yolun demektir.

Tipik ulan bu pahalı yapıyor kesin iyidir algısı. Valla çevremde farklı farklı yerlere 3-5 bine bu operasyonu yaptırıp sırma saçla gezen çok kişi gördüm buldum.

ha ucuz etin yahnisi misali çim adam olanlarda var. ama eşek yükü para verip şebeğe dönenlerde var.

yani bu işin başarısı tecrübeli bir dokor, o doktorun tecrübeli ekibi, birde senin fizyolojik durumundur. gerisi hikaye...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 7 Mart 2016; 19:15:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hospitality

Burada herkes bi fikir beyanında bulunuyor ama bi arkadaşımm buradan yönlendirenler veya isim söyleyenlere inanmayın yalan diye sacma sapan bi ithamda bulunmuş.. bende bir özel hastanede görev aldım ve gördüğüm saç ekimindeki kaliteyi burada bu işlemi düşünen arkadaşlara yardımcı olmak için söylemekle anlatmakla mükellefim.. gidip binlerce dolar veriyosunuz neden? adamlar kendi özel klinğinde yapıyorlar reklam siteleri kuruyorlar paralarını bir şekilde çıkarmaları lazım. Benim görev aldığım yer ankarada özel bi hastaneydi ve çok iyi bi cerrah ve cerrahi ekibine sahip. amma velakin referans hastaları dışında reklamı yok internet sitelerinde boy boy isimleri çıkmıyor:) Ayrıca Saç ekimi sonrası uygulanan PRP seanslarına okadar para veriyorsunuz biz ücret almıyorduk hastalarımızdan vs vs.. kimse kimseyi kandırmasın ben burada ankarada yaşayan herkese yardım ederim oturup bilgi vermek insanların endişelerine cevap vermekle bişey kaybetmem herkesin endişesi soruları var bilgi almak istiyorlar bilgisi olanda insanların kaygılarını gidermek zorunda.. neysee umarım en büyük sağlık sorununuz bu olur alllaha emanet dostlarım arada bi msj yazarım isteyene cevap veririm sevgiler.

Arkadaşım o tarz söylemde bulunanlardan biri de benim.

aynen yine iddamın da arkasındayım kusura bakma saçmalayan sensin. aynen yine diyorum forumda doğrudan doktor adı vb. veren reklamcıdır, paralı elemandır.

ben diyorum ki madem burası forum çıkarsın operasyon öncesi resmini koyarsın. sonra operasyon sonrası resmini koyarsın. 3 -6 aylık resimleride zamanla eklersin dersin ki ey arkadaşlar işte saçım bu. şu

kadar paraya şu kadar greft ektiler. gören beğenen sana mesaj atar aga yardımcı ol nerede nasıl yaptırdın vb. vb. o zaman eyvallah.

e ben hastanede çalıştım iyi örnekler vardı yardımcı olayım dersen bende derimki gerçekten samimiysen valla koy o hastanede çalıştığın dönemki hasta resimlerini bizde görelim. ha ben ektirdim o ayrı

başkaları nasiplensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silverdagger -- 7 Mart 2016; 19:07:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: silverdagger

quote:

Orijinalden alıntı: Hospitality

Burada herkes bi fikir beyanında bulunuyor ama bi arkadaşımm buradan yönlendirenler veya isim söyleyenlere inanmayın yalan diye sacma sapan bi ithamda bulunmuş.. bende bir özel hastanede görev aldım ve gördüğüm saç ekimindeki kaliteyi burada bu işlemi düşünen arkadaşlara yardımcı olmak için söylemekle anlatmakla mükellefim.. gidip binlerce dolar veriyosunuz neden? adamlar kendi özel klinğinde yapıyorlar reklam siteleri kuruyorlar paralarını bir şekilde çıkarmaları lazım. Benim görev aldığım yer ankarada özel bi hastaneydi ve çok iyi bi cerrah ve cerrahi ekibine sahip. amma velakin referans hastaları dışında reklamı yok internet sitelerinde boy boy isimleri çıkmıyor:) Ayrıca Saç ekimi sonrası uygulanan PRP seanslarına okadar para veriyorsunuz biz ücret almıyorduk hastalarımızdan vs vs.. kimse kimseyi kandırmasın ben burada ankarada yaşayan herkese yardım ederim oturup bilgi vermek insanların endişelerine cevap vermekle bişey kaybetmem herkesin endişesi soruları var bilgi almak istiyorlar bilgisi olanda insanların kaygılarını gidermek zorunda.. neysee umarım en büyük sağlık sorununuz bu olur alllaha emanet dostlarım arada bi msj yazarım isteyene cevap veririm sevgiler.

Arkadaşım o tarz söylemde bulunanlardan biri de benim.

aynen yine iddamın da arkasındayım kusura bakma saçmalayan sensin. aynen yine diyorum forumda doğrudan doktor adı vb. veren reklamcıdır, paralı elemandır.

ben diyorum ki madem burası forum çıkarsın operasyon öncesi resmini koyarsın. sonra operasyon sonrası resmini koyarsın. 3 -6 aylık resimleride zamanla eklersin dersin ki ey arkadaşlar işte saçım bu. şu

kadar paraya şu kadar greft ektiler. gören beğenen sana mesaj atar aga yardımcı ol nerede nasıl yaptırdın vb. vb. o zaman eyvallah.

e ben hastanede çalıştım iyi örnekler vardı yardımcı olayım dersen bende derimki gerçekten samimiysen valla koy o hastanede çalıştığın dönemki hasta resimlerini bizde görelim. ha ben ektirdim o ayrı

başkaları nasiplensin.

aslında aynı şeyleri söylüyoruz ben bildiğim yer hakkında bilgi almak isteyene sorusu olana özelden cevap veriyorum amacım bilgi verip hastanın mukayese etmesi kimse kimseyi zorlayamaz bir yere doğru ,herkes birbirine yardımcı olmalı kandırmamalı . şuan içinde buluunmadğım bir hastanenin fotograflarına nasıl ulaşayım? bu nasıl bi soru:) ama gidip referansları görmek isteyenlere fiyatını öğrenmek isteyenlere diyorumki şu şu numarası ara konuş şu şu saglık hizmetleri var. prp seansları ücretsiz vs vs gibi yardımcı olabilecek bilgilerimi söyluyorum bu yanlıs bıseyse agzımı acmam niye gidip binlercce tl odesın ınsanlar,diğer paralı elemanlardan banane ben kimsenin kul hakkına ggirmem
  • dikkatimi cekti paylasilan resimlerin cogunlugu ekimden en fazla 2 hafta sorasina kadar ,, okadar insan sac ektiriyor ,, ekim öncesi söyle ekim sorasida böyle oldu diyen görmedim ,,,
  • quote:

Orijinalden alıntı: vatansever3555

Bekle. Yarın halledecegım Dr doğan turanı

Bende bugun telefon İle görüştüm tatmin edici duruyordu Çarşamba günü yüz yüze görüşmek için randevu aldım salı Bi toplantıdan bahsediyordu bence gitmeden Bi ara hatta istersen beni de bekleyebilirsin.

• Doğan Turan'a daha önce saç ektiren hiç mi yok? Forumlarda falan ektiren göremedim. Kullandığı yöntem güzel ama bir de sonuçları görebilsek keşke.
    Ek 1: Sibel hanıma fotoları yollamıştım 2 gün önce, yarın telefonda konuşacağım kendisiyle. Doğan Turan'ın sitesinden de fotoları yolladım. Yarın ikisini de ararım artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erad -- 8 Mart 2016; 0:03:34 >
  • Arkadaşlar iş iyice içinden çıkılmaz bir hal aldı.

Koray Erdoğan'a okey diyecekken telefon konuşmamızda bir şey beni benden aldı. Ekim DHI olarak yapılmıyormuş. Bildiğimiz eski delik açılarak yapılan yöntemmiş. Yorumlarınızı alabilir miyim.

Yok biz bu gidişle saç falan ektiremeyeceğiz anlaşılan.

Vatansever sölediklerine katılıyorum bu arada bakalım sonu ne olacak.
  • Appdre kullanıcısına yanıt
    hocam ben size şöyle izah edeyim. kalemle ekimin özüde aslında bir fue yöntemidir. genellıkle klinikler bunlara baska bir isim ekleyerek sanki farklı bir yöntem yapıyormuş gibi müşteri çekmeye çalışıyorlar; yok efendım perkutanmış, yok efendım kalemmiş, yok efendim modern mikro fue, yok efendım danse packıngmiş, yok efendım mikro plus fueymiş, yani demem o ki hocam yöntem fuedir, bırde iyi bir ekip işidir, bu arada kalem yöntemi olayı çok eskilerden beri var, bu yönteme ekimciler pek yönelmemiştir. çunku saçlar genel olarak dik ve sert çıkmaktadır, kalem ile ekim en iyisi olsaydı inanınkı herkes bu yöntemle ekim yapardı kimse riske girmezdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: ragipbey

17.02.2016 tarihinde Estepol Hair de yaptırdım ekimi. 20. Günüm.

en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Elim öncesi ve ekim günü

en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

• td1907 T kullanıcısına yanıt
    ben yeni yaptırdım dr sibel hanım 3500 grefti bana da saydırdı. Dediğiniz gibi kendisi de yaptı..bilgi vermek istedim
  • sekilsef S kullanıcısına yanıt
    ben yapacağım inşallah. ilkleri koymuştum. 3.ayda ve 6.ayda birde 9. ve 12. ayda koyacağım. elbette belirli olanlar 9 ve 12. aylar olacak ama paylaşacağım.

o nedenle mayıs ın ilk haftası kısmetse 3. aylık resimlerimi koyacağım.

böylece gerçekten bizim gibi saç ekimi yapana yaptırmak isteyenlere adam gibi bir forum sunmaya başlayacağız başkaları da bize destek verirse paragözlere fırsat kalmaz.
  • 
Sayfa: önceki 18161817181818191820
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.