Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1817. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.245
Cevap
601
Favori
6.486.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18151816181718181819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlarlar medicana oktay tuney diye bir doktor duydunuz mj
    U? İnstagram da 8 bin takipciisi filan var. Sac uzmani. Sacini eken var mi aranızda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler 21 yaşındayım saçlarım baya seyreldi ve inceldi ama hala biraz saçım var.Işık altında seyreldiği baya belli oluyor.Daha çok arkadan gitti fakat önlerde de açılma var.Saç ektiklerinde şu anki seyreklikte kalsa bile yeter sizce ne yapmalıyım?
  • Arkadaşlar,

-Saç ekimi için iyi araştırma yapın. Bunca zamandır araştırmama göre bu işin en fazla 2000 tl -3000 tl ye yapılması gerekiyor.

Maalesef firmalar yada doktorlar bu işten deli paralar kazanıyorlar. Bu işte hiçbir gider yok. Kullanılan malzeme yok.

- Birde 8 saatte 3 bin - 4 bin greft ekerim diyenlerede inanmayın. Normalde 1500 greft ancak ekilebilir. En fazla ekilecek greft sayısı 2 bin olabilir.

Fiyatları çok abartıyorlar. Uçuk fiyatlara inanmayın . Kazıklanmayın dikkat edin. !!!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetera -- 6 Mart 2016; 11:48:52 >
  • Sampuanin icine dogum kontrol hapini ezip karistirip uyguladiginda dokulmeye iyi geliyomus hic uygulayan var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Appdre

quote:

Orijinalden alıntı: kara__elmas

merhabalar hocam, öncelikle hersey gönlümüzce olsun, açıklığınıza göre 5000 greft bana cok geldi, artı sana diyeceklerım sudur, koray erdoğan bey ekimlerınden sonra fınastared kullanmayı zorunlu kılıyor, zaten finastared kullanan birinin saçı ektirmesede çıkıyor arkadaşım, yani buda onun en mukemmel ekimci olduğunu göstermez bence, ortalama bir klinkte yaptırıp o hapı kullanaırsan yıne asağı yukarı aynı sonucu elde edersın, o yuzden 40.000 tl gibi bir parayı çöpe atmanı istemem hocam, hersey gönlünce olsun

Finas. asla kullanacağım bir ilaç değil. Bana sunulan teklifte kullanmamı sadece tavsiye ediyor zorunlu bir şey söylenmedi.

Bu perkutan yontemi nedir arkadaslar DHI mevzusunu anladık ama perkuatanı ve manuel alım olayını anlamadım anlatacak varmı :)

Kardeşim perkutann yöntem kok akımı fue. İle aynı fakat ekerken saçın çapı kaç mm ise o ölçüde igne ile yuvarlak delik acıyı sacıda aynı ölçüde igne ile alıyo yanı sac cuk oturuo acı yon sorunu olmuyo tutuyo dogal.görünüyor dhı den bile iyi ama gel gelelim eken yok sıbel Ulusan var herkes memnun kendisi ılgulenıyo ama benim içine snmıyo 12 saat sac ekılmez bir seansda 1500 hadi olsun 2000 olan sacsds zarar verir dhı zaten direk. İğneli manuel alım ise tek fark motor hızlı dönerken dıgerk koklere zarar verıyo bu dogru ama suda bır Gerçek ucuz ısbyaparsa yada bıngunde 2000 den fazla ekim.yapan. O kökleri alaçam diye zaten anasını satıyo ensenın eşit.bınsekılde alamaz kısa sure ıcınde. Mıkrımotoru yavas kullanır ve sakın alırsa zaten iğnenin ucu aynı kalınlıkta biri elle batıryo donduruyo öbürü makina motorlu hatta bence yavas alırsa eşit batırdıgı ıcın daha homojen olabilir çok fark yok hatta el o kadar eşit gidemez adamın gözü.gormuyosa zaten rastgele salıyo ıgneyı arkaeas genç olacak bira tecrubeli olacak işine ac olacak dhı yada perkutan yeni yöntem yapaccak referansı olacak işine ac olacak iki seansda özenle yapacak kapıda müşteri .sıra olmayacak ( Mehmet akıl hisar hastanesinde az müşteri cök özen dogal saçlar ) ama oda esskı sistem dhı yok eğer hemsıreye bırakmaz kendi ekerse anlayamassın neyse onuda geçelim anlıcanız hakan doganay iyi gibi ama oda para çok ısıtyo adresini soran arkadsım ya Allah aşkına google a yazmaya barı usenmetın biz saatlerce araştırıp ısı gücü bırakıp gıdıyozda adresi barı ıstemeyın yaa bu arada Haır neva iyi ama adamların kirası zaten çok para kıç yer gerk.yok Dr doğan turanda aynı parası çok olan gitsin ben gitmem bırlessek ucuz yapsalar belki o yada doganaya gıdeım ama kader beni doğan turana goturuyo yada iki seansa boker ve aynı paraya yaparsa sıbel ablaya

• Bende Ankarada Özel bir hastanede görev aldım şimdilik ara verdim fiyat ve sonuc açısından en iyisi diyebilirim prp seansları ücretsiz
  • Eskisehirrrrr E kullanıcısına yanıt
    Ketoral veya selsun kepeğe çok etkili ben denemiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: vatansever3555

quote:

Orijinalden alıntı: Appdre

quote:

Orijinalden alıntı: kara__elmas

merhabalar hocam, öncelikle hersey gönlümüzce olsun, açıklığınıza göre 5000 greft bana cok geldi, artı sana diyeceklerım sudur, koray erdoğan bey ekimlerınden sonra fınastared kullanmayı zorunlu kılıyor, zaten finastared kullanan birinin saçı ektirmesede çıkıyor arkadaşım, yani buda onun en mukemmel ekimci olduğunu göstermez bence, ortalama bir klinkte yaptırıp o hapı kullanaırsan yıne asağı yukarı aynı sonucu elde edersın, o yuzden 40.000 tl gibi bir parayı çöpe atmanı istemem hocam, hersey gönlünce olsun

Finas. asla kullanacağım bir ilaç değil. Bana sunulan teklifte kullanmamı sadece tavsiye ediyor zorunlu bir şey söylenmedi.

Bu perkutan yontemi nedir arkadaslar DHI mevzusunu anladık ama perkuatanı ve manuel alım olayını anlamadım anlatacak varmı :)

Kardeşim perkutann yöntem kok akımı fue. İle aynı fakat ekerken saçın çapı kaç mm ise o ölçüde igne ile yuvarlak delik acıyı sacıda aynı ölçüde igne ile alıyo yanı sac cuk oturuo acı yon sorunu olmuyo tutuyo dogal.görünüyor dhı den bile iyi ama gel gelelim eken yok sıbel Ulusan var herkes memnun kendisi ılgulenıyo ama benim içine snmıyo 12 saat sac ekılmez bir seansda 1500 hadi olsun 2000 olan sacsds zarar verir dhı zaten direk. İğneli manuel alım ise tek fark motor hızlı dönerken dıgerk koklere zarar verıyo bu dogru ama suda bır Gerçek ucuz ısbyaparsa yada bıngunde 2000 den fazla ekim.yapan. O kökleri alaçam diye zaten anasını satıyo ensenın eşit.bınsekılde alamaz kısa sure ıcınde. Mıkrımotoru yavas kullanır ve sakın alırsa zaten iğnenin ucu aynı kalınlıkta biri elle batıryo donduruyo öbürü makina motorlu hatta bence yavas alırsa eşit batırdıgı ıcın daha homojen olabilir çok fark yok hatta el o kadar eşit gidemez adamın gözü.gormuyosa zaten rastgele salıyo ıgneyı arkaeas genç olacak bira tecrubeli olacak işine ac olacak dhı yada perkutan yeni yöntem yapaccak referansı olacak işine ac olacak iki seansda özenle yapacak kapıda müşteri .sıra olmayacak ( Mehmet akıl hisar hastanesinde az müşteri cök özen dogal saçlar ) ama oda esskı sistem dhı yok eğer hemsıreye bırakmaz kendi ekerse anlayamassın neyse onuda geçelim anlıcanız hakan doganay iyi gibi ama oda para çok ısıtyo adresini soran arkadsım ya Allah aşkına google a yazmaya barı usenmetın biz saatlerce araştırıp ısı gücü bırakıp gıdıyozda adresi barı ıstemeyın yaa bu arada Haır neva iyi ama adamların kirası zaten çok para kıç yer gerk.yok Dr doğan turanda aynı parası çok olan gitsin ben gitmem bırlessek ucuz yapsalar belki o yada doganaya gıdeım ama kader beni doğan turana goturuyo yada iki seansa boker ve aynı paraya yaparsa sıbel ablaya

Koray Erdoğan
    Hair Neva
    Sibel ulusan
    Zekeriya Kul
    Mutalip Keser

Bu işin en iyisi bunlar mı abi ? sonuc olarak bunları sıralayacak olsanız parasına göre değil en iyi ve kaliteli sonuca gore nasıl sıralarsınız ?

arkadaslar sizde sıralarmısınız parasını referans almayın sadece sonuc odaklı
  • Appdre kullanıcısına yanıt
    Muttalip Keser ile Zekeriya Kul isimlerini daha öncelerden beridir duyuyorum diğerlerini hiç duymadım.
  • arkadaşlar Google maps açtım biraz etrafıma bakındım, çok fazla saç ekim merkezi var, burda yazılan çizilen 4-5isim var ama, yüzlerce merkez var, bunlar nasıl ayakta kalabiliyor, bu forumda gözlerimiz mi boyanıyor, belki etrafımızdakiler daha iyi yapıyodur kim bilir, belki forum sayesinde fiyatları arttı bu ismi yazılan kişilerin, valla karısık isler bende arastırmaya devam ediyorum
    hairneva fiyat bilgisi olan varmı? zekeriya kul 1dolar dı galiba 1greft, gene bakıyorum etrafımdakilere bana 2side yakın bunların
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mefta046

arkadaşlar Google maps açtım biraz etrafıma bakındım, çok fazla saç ekim merkezi var, burda yazılan çizilen 4-5isim var ama, yüzlerce merkez var, bunlar nasıl ayakta kalabiliyor, bu forumda gözlerimiz mi boyanıyor, belki etrafımızdakiler daha iyi yapıyodur kim bilir, belki forum sayesinde fiyatları arttı bu ismi yazılan kişilerin, valla karısık isler bende arastırmaya devam ediyorum
    hairneva fiyat bilgisi olan varmı? zekeriya kul 1dolar dı galiba 1greft, gene bakıyorum etrafımdakilere bana 2side yakın bunların

Ben açıkcası 1 senedir araştırıyorum 50 forum okudum hala karar veremedim ama duydugum isimler yukarıdaki benim yazdıklarım
  • greenarrow1 G kullanıcısına yanıt
    Hocam dediğin olayın cinselliğe ve vücut kimyasına zararı çok. Doğum kontrol hapı emilimi kolay bir hap olup cinselliğe oldukça kötü etkisi vardır. Göğüs büyümesi ve değişim fiziksel problemlere yol açar. Bunların geri dönüşümü yoktur. O bakımdan saç dökülmesine sarımsak dışında etki eden madde yoktur.

• Mefta046 kullanıcısına yanıt
    5 isimden sadece Sibel ulusan ucuz gibi. Hairneva 1500+1500 greft ekerek 6000 dolar istiyor. Prp ye ücret almıyorlar. Profesyonel gibiler ama gereksiz pahalı. Perkutan veya dhi için uygun yer gerek. Sibel 3000 greft 12 saat ekiyormuş.12 saatte yapılan ekimden ne fayda gelir veya 3000 greft ekilebilir mi soru işareti ama şikayetçi olan yok. Yaptıran memnun galiba. Yoksa burada fena asıp keserlerdi :)

• Sarimsagin saca hiç bir etkisi yoktur saçınızı döken hormon DHT'dir onu da baskılayan madde Finasteriddir ayrıca bu maddeyle minoxidil in kombin kullanımı max etki yapar hala KARA CAHIL bazı insanlar sarimsaktan dem vuruyor Allah cc akıl fikir versin. Saygılar..

• Hairneva için 5-10 kişilik ekip oluşturup fiyat alsak? Yada diğer dhi ciler için
    Bu arada daha öncede sormuştum doğan Turan'ın ekimini gören var mı hiç

• quote:

Orijinalden alıntı: KaraEski_

Beyler 21 yaşındayım saçlarım baya seyreldi ve inceldi ama hala biraz saçım var.Işık altında seyreldiği baya belli oluyor.Daha çok arkadan gitti fakat önlerde de açılma var.Saç ektiklerinde şu anki seyreklikte kalsa bile yeter sizce ne yapmalıyım?

bende senin yaşlarında aynı durumdaydım. şuan yaşım 25 ve vertex bölgesi tamamen gidik fakat önlerde hala saçım var. Sana tavsiyem, eğer minox ve finas kullanıcaksan kesinlikle bırakmaman gerek ( ikisinide denedim özellikle finas ı kullanma zaten) çünkü kullanıp bırakıldığında varolan saçlarıda alıp götürdüğü kanısındayım.

21 yaş saç ektirmek için çok erken , ben bile ektirmeye korkuyorum . İlerde ektirdiğin zamanda bulunan saçlar, 30 una geldiğinde kafanda olmayabilir ve estetikten çok uzak bir görüntü oluşturabilir .düşünsene genç yaşta önlere ektirip 30 una geldiğinde diğer saçlar döküldüğü için boynuz gibi gözüktüğünü :D . Sana tavsiyem yakın akrabalarındaki kellikler sana yol göstersin ve saç ektireceksen eğer, onların durumunu göz alarak greft sayısı belirlemelisin. Sırf şuan seyrek diye tüm saçları 2000 greft vertexe ektirirsen ilerde geri kalanlar döküldüğünde kapatacak greft sayısını elde edemezsin.

Umuyorum 4-5 sene içinde saç klonlama çıkacak ve eski günlerimizdeki saçlara kavuşacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hospitality

Bende Ankarada Özel bir hastanede görev aldım şimdilik ara verdim fiyat ve sonuc açısından en iyisi diyebilirim prp seansları ücretsiz

Merhaba, Ankara da hangi özel hastane de çalıştınız ? Günde en fazla 1500 greft ekilebiliyormuş. Benim açıklık çok fazla değil.

1-1500 greft ekim için ne kadar alıyorlar ?

2- Hangi teknikle yapılıyor ?

3- Garanti verebiliyormusunuz ?

4- Ekim esnasında greftlerin fotografını kendi telefonumuza çekebiliyormuyuz ?
  • Ya arkadaşlar bu kafa şişikliğine çare yok mudur çok moral bozucu ya davul gibi olduk

• unmercy U kullanıcısına yanıt
    Koray erdoganı duymayan biri rastgele bi iyi bu kotu eken kulu duydun erdoganı duymadın gerçi oda her saçı reklam.etmıyo kalın telli çok.dıkulmemıs ve ilaç .kullandırdıgıklarını gosterıyoda parayıda bulmuş zaten
    Appdre kardesım şiralama ısı degil.bu
    Madem paran var git sıbel ulasaba deki kardesım bende para var bana bu gun 2000 kol yarında 2000 kök ek 5000 mı ıstıyon al sana 10 bin hatta 15000 ulan o iki kız var orda klasik İzmir güzeli bastır ınlarada 1000 er lira bak bakalım koraymı kalır hasson vangmı kalır ne dusunuyöb kadından şikayetçi olanda yok ve perkutan bide bu şekilde parayı bastır bak Bob marley gibi olmuyomusun Haır neva klass bu yer ama sanmıyorum sıbel kadar işine ızenecıgını kul erdogan falan bunlar ışını iyi yapıyo ama doymuş gınede kotu yapmaz ama dedımya onlara 35 vereceğine bastr bak sıbele o parayı 3 ÜFE kadın Allah elısını onlara verdi yeteneği sen paradan haber ver biz fakırız hacı 5000 ıde krdı cekecs 4 e 3e ıbdırmee calısıyoz sende pars var ne dusunuyöb beyin nakli degıkkı bu her gun 2500 yaotıranlsrınkı cıkıyoda sen o paraya varya kır adam bul gene Eker ya bana ver 35 i benim köklüleri verim sana günah yaa korkma kardesım insan ısı bellidir bastır fazla fazla bak nasıl sanat yapıyo

• hunImparatoru kullanıcısına yanıt
    Arkadaş kara cahil diyosun ama gel gelelim ben zigavus şampuan kullandığım zaman dökülmem durdu. Teyzem sarımsak ile kantoron yağı kullanarak saç fışkırması yaşadı. Kızın kaşı çok inceydi her gece kaşlarına düz sarımsak sürerek kalınlaştırdı. Benim elimde bilimsel veri yok birebir canlı örnek var Finastreid yan etkileri olan bir ilaç. Onu kullanmaktansa sarımsağı denemek daha iyi.

• 
Sayfa: önceki 18151816181718181819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.