Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (165. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.247
Cevap
600
Favori
6.491.389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • herkese selamlar arkadaşlar.bugün prp seansımı ilk kez derma roller takviyeli olarak yaptırdım.ilk günden işe yarıyormu bilemem ama kafamdaki kan dolaşımını hızlandıedığı kesin.4 ay 1 haftalık resimleri paylaşıyorum

http://forum.donanimhaber.com/m_48700967/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_48700967

Orijinalden alıntı: zafka

bu arada derma roller hakkında bilgileri hatırlamakçin geçmişe dönük hatırlatma yapayım.

http://forum.donanimhaber.com/m_48700967/mpage_1/f_/key_//tm.htm#msglink_48700967

bide bu site var.

http://www.doktorsitesi.com/video/1505/

tabiki bilmeyenler yada takibi kaçıran arkadaşlar için önceki halimi paylaşmakta fayda var...
  • arkadaşım benim yerim belli resimlerim ortada o kadar ekim yaptıran insan var.en çok hangileri yüzleri dahil resim yüklüyor ben düşüncelerimi yazdım çok para isteyen çok iyi ekim yapıyor anlamınamı geliyor.bizi aptal yerinemi koydun ne demek anlayamadım.şu an tatil dolasıyla memleketimdeyim kayserideyim okul açılmadan istanbula dönücem.isteyen gelip görebilir.bu kadar açık ve net.sonuçta herkez burda deneyimlerini paylaşıyor.bende bildiklerimi paylaşmak için yazdım bu kadar isteyen bişeyler alır istemeyen almaz hepinize iyi akşamlar.

• ben buradan aysegül hanima cani gönülden tesekkür etmek istiyorum, fazla söze gerek yok zannediyorum. arkadaslar astronomik rakamlarla oynuyorsunuz, alti üstü bir hadi en fazla üc günlük is ve ekimi cogunlukla hemsireler yapiyor, doktor saadece kontrol ediyor........düsünmek gerekiyor, saygilarimla, denize düsen yilana sarilirmis hesabi.......................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12leyli-12 -- 12 Temmuz 2011; 0:55:21 >

herkese bol sacli günler
  • 1gün, 1 seans, 2500tl, eski resimler geriye bakarsaniz cikar, eski resimleri bilgisayardan cikardim

Orijinalden alıntı: 12leyli-12

ZAFER kardesim yeni imajin güzel sanki yeni birisi olmussun
    HOCAM arsirada olsa senden haber almak beni mutlu ediyor
    YSEG kardesim nasilsin unutdunmu bizleri

herkese bol sacli günler

saolasın kardeşim benim..seninde saçların iyi görünüyor.daha çok erken.bundanda iyi olacak.olay sabıea kalmış....

Orijinalden alıntı: Janibol

@hoca3443 : Arkadasim ilk once kendin mesaj yazdin sonra baska nickle girip yorum yapicaktin sanirim. Fakat sasirim ayni nickle cevap verdin. Bu ne demek oluyor bizi aptal yerinemi koydun bugune kadar sen..

hoca3443
    Er

Bugün; 23:25:39

merhabalar arkadaşlar.ben bildiklerimi yazayım dedim.çok karışmış insanlaın kafası.ilk önce yapacağınız içinize sinen güvendiğinizi hissettiğiniz yerde yaptırın işleminizi.bazı rakamlardan bahsedilmiş.ben ekimimi 2.500 tl ye yaptırdım ve gerçekten çok memnunum.önemli olan referanstır.bunları öğrenin kararınızı verin çok uygun ve çok iyi iş çıkaran yerler var.bakın ben ekim yaptırdıktan sonra düşünen bütün arkadaşlarım direk randevu alıp yaptırdılar.bu fiatlar ne öle.birde gene duyduğumu sölemek istiyorum arkadaşlar vucudun herhangi bir yerinden göğüs sakal sırt burdan alınan kökler hiç bir işe yaramıyor.kendi gözlerimle gördüm yanımda fiat önemli değil neyse yapalım dediler yapmayıp geri gönderdiler.para tuzağına düşmeyin.mantıklı düşünen her insan saç teli ile vucut kılının aynı olmadığını bilir.biraz mantık bunu çözer.minoksidil ile ilgili yazan arkadaş tamamen doğru sölemiş.ömür boyu bu tip
    spreyleri kullanamayız.kullandığımız süre içinde ince telli saçları kalınlaştırıp dolgun bir görüntü verir bıraktığınız anda eskisinden daha çabuk dökülür.iyi yapılan bir ekimde zaten ekilen saçlar çıkacaktır sonrasında bunları kullanmakta saçmalık.ben çok sık bakamıyorum buraya bir bakım dedim çok fazla yanlış bilgi var.çok abartı var.reklam panosu haline gelmiş gerçekten ekim yaptırmış insanlarla muatap olup gerçekleri öğrenin.kaç bin eurolardan bahsediliyor kolaymı bu kadar para kazanılıyor.hepinize iyi akşamlar

hoca3443
    Er

Bugün; 23:29:22

arkadaşım 1 ay sonra denize girebilirsin normalde ama bence hiç riske etme çünkü güneşten koruman gerekiyor.bir süre.bana sezonu kapat demişlerdi.deniz için değil güneş için.ben girmemiştim

janibol kardeş hocanın yazdıklarında herhangi bir aptal yerine koyma şekli falan yok.iikinci kez girdiğinde seninle alakasız bir şey yazınca sana garip gelmiştir,doğrudur.ama takibi sen yapamamışsın yada kaçırmışsın..denize girme bekle cevabını english alinin sormuş olduğu soruya istinaden vermiş.alıntı yapmadan direkt olarak cevap yazdığı için senin konunun içinde gibi görünmüş sanada.halbuki ayrı ayrı mesajlar.dikkat edersen sende gözden kaçırdığını anlarsın.yoksa hocayı bu forumda bilen çok iyi bilir
  • @Hoca : Kusurabakma arkadasim bi anlik dalginliktan ve dikkatsizlikten dolayi Zafka abimizinde dedigi gibi gozden kacirmisim. Sen diger arkadasa cevap olarak yazmisin ben ise onu farkli anladim. Az daha bu forumada guvenim gidiyorduki Zafka abinin yazdiklarini okuyunca gozden gecirdim ve özur mesaji yazayim dedim. 7 / 24 Bu sac olayi hakkinda arastirma yapinca insan biraz allah bullak oluyor yeniden kusura bakma. Zafka abi sanada iyi Prp ler. Saclar gercekten simdikinden daha canli. Bol bol Guneslenmeler Plajda.

Orijinalden alıntı: Janibol

@Hoca : Kusurabakma arkadasim bi anlik dalginliktan ve dikkatsizlikten dolayi Zafka abimizinde dedigi gibi gozden kacirmisim. Sen diger arkadasa cevap olarak yazmisin ben ise onu farkli anladim. Az daha bu forumada guvenim gidiyorduki Zafka abinin yazdiklarini okuyunca gozden gecirdim ve özur mesaji yazayim dedim. 7 / 24 Bu sac olayi hakkinda arastirma yapinca insan biraz allah bullak oluyor yeniden kusura bakma. Zafka abi sanada iyi Prp ler. Saclar gercekten simdikinden daha canli. Bol bol Guneslenmeler Plajda.

helal olsun kardeş..insanız gözümüzden kaçabilir.sonradan bakıp sende o kısmı atladığını farketmişsin.akabinde sağduyulu davranıp özür mesajı yazmışsın,bende helaaall mesajı yazıyım dedim.prp olayı tam gaz devam..işin içine derma roller olayınıda soktum.aslında en başında yapmam lazımdı ama sağlık olsun..sadece elkilen saçları kuvvetlendirmek yada prp takviyesi değil,varolan incelmiş yıpranmış tüy haline dönmeye yüz tutmuş saçlarıda büyük ölçüde kurtarıyor derma roller olayı.aslında şimdiki bu bilgilerimiz saçlarımız daha sağlıklıyken olsaydı da varolan saçlarımızı koruma yönüne gitseydik.ne güzel olurdu..ne diyelimki bunada şükür...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi catborise -- 27 Şubat 2013; 11:45:37 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi californiadream -- 12 Ağustos 2011; 14:52:51 >

Orijinalden alıntı: thealchemist

Saç ekimi yaptırmadan sadece finasteride ve minoxil kullanarak saçlardaki degisimi gosteren bir site veriyorum ilgilenen arkadaslar incelesin.
    oncelikle site amerikanın en üst seviye sac ekim cerrahlarından dr.bernstein ın sitesi.amerika gibi hatali bilgi ya da olmamıs biseyi olmus gibi gosteren kisilere milyonlarca dolar tazminat davasi acilan ve saglık konusundaki en ufak bi yanıltma icin doktorluk yapabilme hakkının elinden alındıgı bi ulkede oldugu icin bu sonuclara guvenmek durumundayız.ama sonuclar inanılmıcak kadar basarılı ve sasırtıcı.eger 1 senelik propecia artı minoxil ile boyle bi degisim oluyorsa sac ekiminden once bu tedaviyi mutlaka denemek gerek diyorum

http://www.bernsteinmedical.com/medical-treatment/patient-photos/

Bu dedigin dogru ama ilaclari ömür boyu kullanman lazim. Sac ekimi yapmak daha mantikli, uzun vadeli ucuz hemde hergün ilac kullanmaktan iyidir
  • Bu Rogaine ilaci sivi ve kopuk halinde olmasi lazim. Ben kopuk olanini kullandim Amerikada 6 ay kaldigim zaman. Normal Marketlerde bile satiliyordu 3 lu paket halinde ve 50 dolardan azdi sanirim. Ama Turkiyede cok pahaliya satisi yapiliyor ve Orginalini bulamiyoruz ve her zaman elimizin uzanicagi raflarda degilde mecburen siparis verip haftalarca bekleyerek aliyoruz yada Eczane gibi yerlerden sahte olmamasi dilegi ile satin aliyoruz.

Kisa sacli iseniz kullanmasi gayet kolay ve uzun sure kullanip iyi sonuc alabilirsiniz. Ama uzun sacli iseniz ve Jole yada sprey kullaniyorsaniz o zaman bi ise yaramiyor. Ilk baslarda heves olarak kullaniliyor ama jole ile sonra sekil verilemiyor cunku saclarda ilac oldugundan islaniyor ve forum zor giriyor. Ben sahsem belli sure kullandim ve kenara biraktim. Eskisi gibi saclarima fön cekerek ve jole ilede destekleyip sokaga cikiyordum. Ama artik fön ve jolede kurtarmiyor.

Uzun lafin kisasi, kisa sacli arkadaslar kullanirsa ve kendine kisa saci yakistiran varsa hemen kullansin. Yada uzun sac sevip bir jole yada sprey kullanmayanlar icinde guzel.

Diger arkadasinda dedigi gibi kullanmasi zahmetli, sac nakili yaptirmak bence en iyisi. Ardindan Propecia ile desteklemek olur.

herkese selamlar arkadaşlar.bugün prp seansımı ilk kez derma roller takviyeli olarak yaptırdım.ilk günden işe yarıyormu bilemem ama kafamdaki kan dolaşımını hızlandıedığı kesin.4 ay 1 haftalık resimleri paylaşıyorum

Zafer abi bizi kıskandırmayamı çalışıyosun, eğer öyleyse işe yarıyor haberin olsun
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.