Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1569. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
41.247
Cevap
601
Favori
6.490.515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15671568156915701571
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cohoba

quote:

Orijinalden alıntı: gkn66

quote:

quote:

quote:

veeee işte tam 1 yıl sonra bugün, sonuç :)
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Ulan milletin kanına girmeyin artık yeter bu reklamlar cok ucuz kaçıyor seni buraya millete fikir vermek için değil reklam için burdasin !!!
    Senin reklamını yaptığın o adam benim hayatımı karartti üstelik yaptıgi ekimin arkasinda durmayan sözunde durmayan ve telefonları acamiyacak kadar sabıkalı ekim konusunda ..

dostum merhaba öncelikle. özelden bi arkadaş senden bahsetmiş, araştırınca gördüm bana yazdığını.
    beni yanlış anlama lütfen, şunu söyleyeyim, reklam gibi bir amacım yok. tüm samimiyetimle faydalı olabilmek için burada yazdım ve paylaştım. farkındaysan resimleri paylaşırken hiçbir bilgi vermedim eken kişi hakkında. ben kimseye harika muhteşem gibi iltifatlar da etmedim. ki böyle bişe yapmam. ben de çok sıkıntısını çektim. bu forumdaki kendini bilmez, o.ç leri ben de okudum araştırırken. sizi de anlayabiliyorum bu nedenle. inanmak istemeyebilirsin ama ben sadece eski halimi süreci ve son halimi paylaştım. ki beğenen olursa sorsun bilgi vereyim diye. diğer kalitesizler gibi adamı övmedim. paylaşımlarıma tekrar baktığında anlayacaksın zaten bunu. inşallah samimiyetime güvenirsin.hoşçakal

Niyetini ınan bilmiyorum ama kendini kullandiriyorsun bence .
    Burda reklam içerikli ve reel olmayan resimler paylaşip insanlari yakma bu forumda geriye doğru gidersen resul yaman isimli sahsin magdur ettiği ve nasil bi ahlağa sahip olduğunu anlarsın..
    Bak örnek karşında Telefonlarima cvp veremiyecek yüzüme bakakiyacak kadar kötü bi ekim yaptı ve şimdi köşe bucak kaçıyor....
    Bir ben değilim bu forumda reklam magduru geriye git bak kimler kimler .
    Sende burda gelip bize gazel okuma sen iyi niyetli saf ola bilirsin ancak kendini kullandırma...burada ekim merkezi arastiran iyi niyetli insanların kanına girme.. dur ben.bi resim paylaşiyomda gör resim nasil paylaşilir ogeren ve kula kulluk yapma... Ben burada ağzımı açarsam yer yerinden oynar ne sen kalirsin nede seni maşa olarak kullananlar ama zamanı var ...

tekrar merhaba. bi açıklama yapmama izin ver, sonra da bildiğini yap olur mu.
    öncelikle dediğin gibi o şahıs beni ekimden sonra beni de aramadı, allah var ekimim ile ilgili sorunum olmadığı için ben de aramadım. bu nedenle ekimden sonra kendisiyle hiç görüşmedim, görüşmüyorum da. bu yüzden bahsettiğin karaktere sahip olup olmadığı hakkında benim fikrim yok. dediğim gibi ben çok endişeliydim çok araştırdım, başıma kötü bir ekim geleceğinden korkuyordum. burada resimlerimi paylaşmamın sebebi, benim geçtiğim süreçlerde olan arkadaşlarıma yardımcı olmak. ve ister inan ister inanma eşim ve çok beğenen 3 arkadaşımın bu ekimle ilgili deneyimimi ısrarla paylaşmalısın demesiyle buradayım. eminim canın yanıyordur. seni senin kadar anlayamam elbet ama ekim sürecinde benim de başıma gelirse diye çok düşünmüştüm. senin adına da üzgünüm. ve tekrar ediyorum, kimsenin reklamını yapmak için burada değilim ve paylaşımlarda herhangi bir bilgi yok. ben sadece kendi sürecimden bahsettim. resimleri şahsi görüşüm olduğu için buzladım. hepsi orjinaldir hepsi benim resimlerim. tekrar tekrar söylüyorum. burada paylaşım yapmam tamamen kendi irademde olan ve reklam amacı taşımayan içeriklerdir. ki o kadar anlatmana rağmen o şahsı savunan tek kelimemi bulamasın. ben kendimi anlattım çünkü, benim ekimim bu ve yapan o. başka kötüler olması bunu değiştirmez değil mi. yürekten üzüldüğümü bil isterim senin ve diğer arkadaşlar için. şöyle bir durum var.
    lütfen diyorum, doktoru felan bilmem ama en azından benim samimiyetime inanmanı istiyorum. hala da inanmıyorsan zorunda değilim ama istersen görüntülü görüşme yaparak kendimi ve buzsuz resimlerimi görebilirsin. ve son olarak şunu söylüyorum: kendimi kullandırtmıyorum, paylaşımlarımda yalan dolan sahtekarlık yapmıyorum, burada arkadaşlara yardım etmek dışında hiçbir amaç için bulunmuyorum.( bu söylediklerim dışında bir şey yapıyorsam bu forumdaki en ağır hakaretleri kabul ediyorum ve hala özelden isteyen olmadıkça dr ve ekim merkezi hakkında tek kelime etmiyorum, etmeyeceğim de)

bırak tıraşı cohoba yok kendimi kullandırmıyorumda yok o bahsettiğin şahısla görüşmüyorumda nerden esti kafana resim paylaşma isteği azıcık gerçekçi olun.resimlerinde ne sıfatın belli ne saçın belli yalan dolan yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aladdin1453 -- 10 Aralık 2014; 17:41:04 >
    Kardes daha 50 ci gündeminin ben 94 gün oldu ekti reli yeni yeni düzeldi uyuşukluk hafif daha var o bölgeyi hergün ovalardan kan dolaşımı hizlansin ovalardan derken sürerek değil ekilen bölgeyi hafif bastırıp haraket etmiyeyim şekilde ovaliyacaksin bunu aklına geldikçe yap duzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kardeşim o saçlar ince tüy halinde çıkıp kalinlasacak 50 günde ne bekliyorsun sıkma canını 3. Le 4 ay arası çıkma zamanı suan sac köklerin kanal oluşturma yolunda NO Problem benim bile anca anca tuyleniyo kafa

Orijinalden alıntı: jokato06

herkese merhaba

22 yaşındayım saçlarımın tepe bölgesinde bir açılma olduğunu hissediyorum. Önlerde de şakak kısımlarında biraz açılma mevcut.

Kuru ve ıslak şekilde fotoğrafladım. Sizce bu kadar bir açılma normal mi ? Yoksa endişe etmeli miyim ? Koruma için ne tavsiye edersiniz ?

NOT : Saçlarım çok çok ince telli.

http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/12/10/fotoraf1.jpg
    http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/12/10/fotoraf3.jpg
    http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/12/10/fotoraf4.jpg
    http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/12/10/fotoraf5.jpg
    http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/12/10/fotoraf6.jpg
    http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/12/10/fotoraf7.jpg
    http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/12/10/fotoraf8.jpg
    http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/12/10/fotoraf9.jpg
    http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/12/10/fotoraf.jpg
    http://www.hizliresimyukle.com/images/2014/12/10/fotoraf2.jpg

Sana 100000 greft saç ekilmesi lazim yoksa kel olursun diyim.

• http://oskarhairtransplant.com/ Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben çok memnun kaldım.

Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

merhaba arkadaşlar aralığın sonu bir arkadaşla istanbuldaki üç saç ekim merkeziyle görüşme yapıp bi tanesini seçip ekim yapacaz. Forumdaki yazıları elbet okuyacam ama ondan önce bu iki yer arasındaki veya olabilecek diğer yerler hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim?

şimdiden teşekkürler.

1incisi : ilhan serdaroğlu

diğeri de esta saç merkezi alp arslan

bide bir sorum var. Saç ekildikten sonra 12 15 gün ekilen dokuların zarar görmemesi için koltukta yatmak lazımmış doğru mu bu acaba?

Kardeş ben İlhan Serdaroğlu ile yüzyüze görüşme fırsatı bulamadım. Onun hakkında değerlendirme yapamıyorum ama bu forumda adı geçen birçok doktoru merak edip araştırdım çoğuyla yüzyüze görüştüm. Bunlardan biri Alp Arslan'dı. Canlı ekimini görmedim ama konuşunca kendisinin iyi niyetli biri olduğu anlaşılıyor. Sanki konusuna hakim iyi iş çıkaracak gibi bir izlenim edinmiştim. Sen genede biraz daha Alp Arslan'ı araştır derim.
    araştıracam hocam tabiki çok teşekkürler. Zaten ilhan beye bizim bir akraba gitti. Ondan gayet güzel tepkiler aldım. Diğer alp beyi de bir arkadaşım baya bir araştırarak bana söyledi. Bende buraya yazayım dedim.

Bende çok araştırma yaptım dediniz. Bu iki doktor dışında sizinde araştırmalarınız sonucunda bulduğunuz bir doktor onerisi var mıdır?

Orijinalden alıntı: GizliNy

Arkadaslar suan ekimden sonraki 4. gundeyim. alin bolgesi ve burunda hafif sisme var. Donor bolgesi tamamen iyilesti diyebilirim sadece biraz iz var. Ekilen bolgeyi rahat rahat yikayabiliyorum, yikamayla beraber kasintida bitti. 1. gece cok rahat uyudum 2. ve 3. gece donor bolgedeki bandaj cikarildigi icin cok az uyuyabildim cunku biraz yandi ensem. Suan ensem iyilestigi icin deliksiz bi uyku cektim.

Daha once ekim yaptirms arkadaslara soruyorum, yuzunuzdeki sisliklerin gecmesi ne kadar surdu ve bunun icin ne yaptiniz? ilac falan kullandinizmi sisliklerin gecmesi icin. Benim alin ve burun bolgesinde hafif sisme var ne yapmami onerirsiniz? simdiden tesekkurler bol sacli gunler dilerim

saç ekimi yapıldığı kaçıncı günden sonra anlaşılmayacak hale geldi?

Orijinalden alıntı: muhammeducar1905

http://oskarhairtransplant.com/ Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben çok memnun kaldım.

Yapacagin reklami küfürettirmeyin lan insan olun insan.

duşta falan saçın dökülüyorsa yada böyle öne elinle ovuşturdugunda andro gentik alopesi başlamıs demektir sana tavsiyem saçlarının yanlarını 1 2 ye üstü 3 4 vur hergün sabah aksam yada en azından akşam 1 1.5 ml minoksidil sür tüm üst kafana sürmek için saçalrın 3 numara olması önemli spora yazıl bu şekilde baya önlersin kelliği
  • quote:

http://oskarhairtransplant.com/ Kesinlikle tavsiye ediyorum. Ben çok memnunum.

sen milletle dalgamı geçiyon böyle reklammı olur. al ozaman bende şunu diyeyim, bende burda ektirdim ve hiç memnun kalmadım kimseye tavsiye etmiyom.

ne yapalım ölelimmi ??

Ulan çakal oğlu çakal senin gibiler yüzünden hayatımı kaydı allah belano versin

araştıracam hocam tabiki çok teşekkürler. Zaten ilhan beye bizim bir akraba gitti. Ondan gayet güzel tepkiler aldım. Diğer alp beyi de bir arkadaşım baya bir araştırarak bana söyledi. Bende buraya yazayım dedim.

Bende çok araştırma yaptım dediniz. Bu iki doktor dışında sizinde araştırmalarınız sonucunda bulduğunuz bir doktor onerisi var mıdır?

Valla kardeş bu forumda adı geçen doktorları yüz yüze gördüm. Bide esteleri gezdim. Bu ünlü olanlarını. Ama en dikkatimi çeken 2 doktor Atilla Kaya ve Zekeriya Kul oldu. Bu 2 si aynı zamanda cerrah. İnsan bunlarla konuşunca adam harbiden doktor diyor yani. İnsana güven veren bir tarzları var. Atilla Kaya biraz ukala :) Fakat iyi niyetli bir adam olduğu belli. Saç ekimini bıraktı diye biliyorum. Ona ektirmeyi düşündüm. Artık ekmiyorum şeklinde bir mesaj yolladı. Sanada ekemem zaten demişti. Herkes benim saçım için ekim yaparsak doğal durmaz dedi. Sıklaştırma sırasında diğer saçlara zarar verilebilir gibi şeyler söylediler. Zekeriya Kul kendinden çok emin bir şekilde diğer saçlara zarar verilmeyeceğini, yapacağı ekimle doğal saçlarımdan bir fark olmayacağını çok emin bir şekilde bana söylemişti. Yani çok net bir şekilde ben doktorum sen estelere gittiğin için esteler kendilerine güvenemedikleri için sana böyle söylemişler demişti. Ona ekim yaptırmayı düşünmüştüm ama fiyat konusunda anlaşamamıştık. Bu 2 doktoru ben uygun görmüştüm. Tabi bunlar yanında eğer uygun fiyat olsun dersen Alper Tuncel, Alp Aslan, Estehair, Bahman Olyai, Serdar Gökrem gibi isimlerde var. Bu isimlerinde güzel örneklerini gördüm. Bunlarıda araştırın derim. Bu işin başarısında benim görüşüm doktor önemli fakat hastanın donör alanın büyüklüğü ve kalitesi, ekilen alanın büyüklüğü ve saç sıklığı gibi özelliklerde ekim başarısını belirliyor bence.

Orijinalden alıntı: tropter

quote:

Valla kardeş bu forumda adı geçen doktorları yüz yüze gördüm. Bide esteleri gezdim. Bu ünlü olanlarını. Ama en dikkatimi çeken 2 doktor Atilla Kaya ve Zekeriya Kul oldu. Bu 2 si aynı zamanda cerrah. İnsan bunlarla konuşunca adam harbiden doktor diyor yani. İnsana güven veren bir tarzları var. Atilla Kaya biraz ukala :) Fakat iyi niyetli bir adam olduğu belli. Saç ekimini bıraktı diye biliyorum. Ona ektirmeyi düşündüm. Artık ekmiyorum şeklinde bir mesaj yolladı. Sanada ekemem zaten demişti. Herkes benim saçım için ekim yaparsak doğal durmaz dedi. Sıklaştırma sırasında diğer saçlara zarar verilebilir gibi şeyler söylediler. Zekeriya Kul kendinden çok emin bir şekilde diğer saçlara zarar verilmeyeceğini, yapacağı ekimle doğal saçlarımdan bir fark olmayacağını çok emin bir şekilde bana söylemişti. Yani çok net bir şekilde ben doktorum sen estelere gittiğin için esteler kendilerine güvenemedikleri için sana böyle söylemişler demişti. Ona ekim yaptırmayı düşünmüştüm ama fiyat konusunda anlaşamamıştık. Bu 2 doktoru ben uygun görmüştüm. Tabi bunlar yanında eğer uygun fiyat olsun dersen Alper Tuncel, Alp Aslan, Estehair, Bahman Olyai, Serdar Gökrem gibi isimlerde var. Bu isimlerinde güzel örneklerini gördüm. Bunlarıda araştırın derim. Bu işin başarısında benim görüşüm doktor önemli fakat hastanın donör alanın büyüklüğü ve kalitesi, ekilen alanın büyüklüğü ve saç sıklığı gibi özelliklerde ekim başarısını belirliyor bence.

Kardeş doğru izlenimde bulunmuşsun bencede on plana çıkardıgin dr lar gerçekten iyi ekinci onu birak adamlar cerrah benim gibi kerizlik yapma biz gittik resul yamana ektirdik bin pişman olduk süslü laflar muhafazakar bi tavır sürekli allahtan korkarım laflarina kandik e bee salak gökhan önce bi resul yamanin kafasına bak saçları nasil ekilmis (iğrenç) bunu göre göre burdaki reklamcılarin kurbanı olduk burdan RESUL YAMAN ve reklamcı tayfasina sesleniyorum Allah sizi ıslah etsin insanlari kandırarak kazandığınız paralardan ne size nede colugunuza çocuğunuza fayda var allah çıkaracaktir bir bir hakkım haram olsun yaptıgi ekimin hakkı.i vermediği ve yaptıgi işin arkasinda durmadigi ve köşe bucak kaçtıgi için ...

Orijinalden alıntı: az sakallı dede

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tropter

quote:

Kardeş doğru izlenimde bulunmuşsun bencede on plana çıkardıgin dr lar gerçekten iyi ekinci onu birak adamlar cerrah benim gibi kerizlik yapma biz gittik resul yamana ektirdik bin pişman olduk süslü laflar muhafazakar bi tavır sürekli allahtan korkarım laflarina kandik e bee salak gökhan önce bi resul yamanin kafasına bak saçları nasil ekilmis (iğrenç) bunu göre göre burdaki reklamcılarin kurbanı olduk burdan RESUL YAMAN ve reklamcı tayfasina sesleniyorum Allah sizi ıslah etsin insanlari kandırarak kazandığınız paralardan ne size nede colugunuza çocuğunuza fayda var allah çıkaracaktir bir bir hakkım haram olsun yaptıgi ekimin hakkı.i vermediği ve yaptıgi işin arkasinda durmadigi ve köşe bucak kaçtıgi için ...

biz gittik resul yamana ektirdik bin pişman olduk süslü laflar muhafazakar bi tavır sürekli allahtan korkarım laflarina kandik e bee salak
    Kendim de aynı cümleyide defalarca tekrarlıyorum, Allah'ın adıyla ticaret(!) moda oldu, bizde kandık. İşten fırsat bulursam hakkımı arayacağım, hatta en kısa süre içerisinde dava açmayı planlıyorum.

Bence ciddi ciddi ikiniizde dava açin hatta forumda ne kadar resul ve ayşegül kasaplarin magdurlari varsa birleşip dava açin tazminat davasi açin derim.Hepiniz için çok üzgünüm bunu tum samimiyetimle soyluyorum umarim ilerde maddi gücünüz iyi olur daha iyi doktorla sonuc alirsiniz takmayin kafaniza biliyorum psikolojisi berbat ama takmamaya çalişin :(
    Buradan sesleniyorum reklam yapip herkesin umutlariyla oynayan oclari siz insan değilsiniz adi insanlar kişiliksiz karakterdir serefsizler..

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.