Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1571. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.247
Cevap
601
Favori
6.490.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15691570157115721573
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

yeni cikan Resim Makineyisle kel kafadan sac cikiyor! Artik sac ektirmeye gerek yok yeni "sac cikartma Makinasi" ile kel kafadan saclar cikiyor.

selamlar

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1488941/2a4bdd07-54c9-410a-af30-4b2885f06116.jpg

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1488941/d52ee45b-7ed0-4684-9940-12bf256f2ade.jpg

Birinci resim önceki hali

Ikinci resim sonraki hali

Vaybeeee, ne sac cikartan Makinalar varmis da haberimiz yokmus! Bilseydim zamaninda böyle sac cikartan Makina oldugunu hic sac ektirmezdim HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SümüklüSülo -- 13 Aralık 2014; 15:10:16 >

Orijinalden alıntı: SümüklüSülo

Slm,

mesela bu resim yaniltici bir görünüm veriyor! Esasen bu kisinin saci yok ve tamamiyle kel ama yaniltici resim cektirerek kafasindan tonlarca sac cikartmis arkadasimiz!

Sac ektirmeye artik gerek yok yaniltici resim teknigiyle kel kafadan sac cikartiliyor kimse sac ektirmek icin onca para harcamasin. Toppik bile gerekmiyor artik.

Selamlar.

NOT: Resimlerin birisi önceki digeri ise sonraki hali! Kel kafadan yaniltici resim cekilerek nasil sac cikiyormus arkadaslar görsünler! Sac ektirmeye artik ihtiyac yok resim makinasiyle saclari cikartabilirsiniz.

Möööööö

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1488941/dd6fef35-80d2-48fe-bd22-e8983308b069.jpg

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1488941/56fbc144-8345-4e2e-9234-d4e5f0e084a6.jpg

Ya ortadaki kuş yuvası oraya ne diyecen sülo

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Slm arkadaslar,

yeni cikan Resim Makineyisle kel kafadan sac cikiyor! Artik sac ektirmeye gerek yok yeni "sac cikartma Makinasi" ile kel kafadan saclar cikiyor.

selamlar

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1488941/2a4bdd07-54c9-410a-af30-4b2885f06116.jpg

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1488941/d52ee45b-7ed0-4684-9940-12bf256f2ade.jpg

Birinci resim önceki hali

Ikinci resim sonraki hali

Vaybeeee, ne sac cikartan Makinalar varmis da haberimiz yokmus! Bilseydim zamaninda böyle sac cikartan Makina oldugunu hic sac ektirmezdim HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAA

Sulo valla boş konusuyorsun bee
    Sen kullandigin spreyleri bırakınca göreceğim seni şimdilik saçların iyi görünüyor ama resimleri özenle çekip guzel resimleri koyuyorsun sen hele gün işığında ters isik yapmadan bi resim at milletde sana saldirmasin yanlış anlama saçın kötü demiyorum....

Orijinalden alıntı: zerdest62

Konya transplus hakkinda bilgisi olan var mi adamlar hem cok ucuza ekiyor hemde videolarinda gayey guzel gozukuyor siz ne dusunuyorsunuz

Slm

Artik sac ektirmeye ihtiyac yok. SümümFotoMakinasi ile cekilen resimler ile kel kafa sac doluyor.

Bu makinaya ulasmak zor degil bir rica ediyorsunuz size bir tane yolluyorum.

Selamlar

quote:

Orijinalden alıntı: zerdest62

Konya transplus hakkinda bilgisi olan var mi adamlar hem cok ucuza ekiyor hemde videolarinda gayey guzel gozukuyor siz ne dusunuyorsunuz

Slm

Artik sac ektirmeye ihtiyac yok. SümümFotoMakinasi ile cekilen resimler ile kel kafa sac doluyor.

Bu makinaya ulasmak zor degil bir rica ediyorsunuz size bir tane yolluyorum.

Selamlar

Kardeş sen arizali misin? Yoksa kellik psikolojisi seni tırlattirdı mi? niye aptal aptal ayni şeyi tekrarliyorsun? Ayrıca tepeden işık altında foto yükle diyorlar hep isiksiz ve uzaktan cekiyorsun tatmin edebilirmen iyi kendini fakat fotolar yaniltici oldugu belli boşa triplere girme..

Degerli Kel arkadaslarim,

yukarda da bildirdigim gibi artik sac ektirmeye ihtiyac yok!

Özel resim makinasiyle cekeceginiz resimlerin sonucunda kel kafalardan paylastigim gibi sizlerde sac fiskirtabilirsiniz! Bakin benim resimlerime ekim yaptirmadan cektigim resimlerle kafadan sac cikartiyor!

Sifir sac oranindan su an binlerce sac cikarttim özel resim makinasinin sayesinde!

Erbayyyyyyyyyyyyy nerdesin sana da bir Makina göndereyim mi HAHAHAHAHAHHAAAAAAA kel kafanin ortasina Kus sicsin Erbay cik ortaya HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1488941/ade6f2b5-edca-4d15-a0a7-a4dbaf31679a.jpg

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1488941/807d3683-45fb-4730-b0f3-630697b14fab.jpg

get out.

Degerli Kel arkadaslarim,

yukarda da bildirdigim gibi artik sac ektirmeye ihtiyac yok!

Özel resim makinasiyle cekeceginiz resimlerin sonucunda kel kafalardan paylastigim gibi sizlerde sac fiskirtabilirsiniz! Bakin benim resimlerime ekim yaptirmadan cektigim resimlerle kafadan sac cikartiyor!

Sifir sac oranindan su an binlerce sac cikarttim özel resim makinasinin sayesinde!

Erbayyyyyyyyyyyyy nerdesin sana da bir Makina göndereyim mi HAHAHAHAHAHHAAAAAAA kel kafanin ortasina Kus sicsin Erbay cik ortaya HAHAHAHAHAHAHAAAAAAAA

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1488941/ade6f2b5-edca-4d15-a0a7-a4dbaf31679a.jpg

https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1488941/807d3683-45fb-4730-b0f3-630697b14fab.jpg

Sülo boşuna yırtınma saçların hem kötü hem doğal değil orta boş 1 tane bile tepeden resim çekip komadın. Sende çok iyi biliosun saçların pırasa gibi ortada bülbül yuvası sende memnun değilsinki ilk 4 ay ağlıodun saçlarım çıktmadı diye bi anda ilhanın sihirli değneği mi değdi memnun kaldın burda boşuna polyanacılık oynayıp ilhana müşteri toplama bide erbay taklidi yapma hiç çekilmiyosun ondan kurtulana kadar canımız çıktı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wexteer -- 3 Ekim 2018; 9:29:0 >

Orijinalden alıntı: cohoba

quote:

Orijinalden alıntı: red_carpet

alın size serdar gökrem ve ekimi. düzeltmek için asla yapmayacağım şeyleri yaptım. allahtan korkun allahtan. insanları yanlış yönlendirmeyin. herkes görsün ilk fotoğraftaki halimden son fotoğraftaki halime gelene kadar neler çektiğimi anlattım. herkesede anlatıcam. gördüğüm tanıdığım her insana serdar gökrem denen insandan uzak durması gerektiğini soyleyeceğim.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Dostum geçmiş olsun öncelikle. bahsettiğin adamı tanımıyorum ve ben de kime ektirdiğimi söylemeyeceğim sana . ancak gördüğüm şu ki, adam çizgiler halinde ekmiş saçları . tek bişe soracam merak ettiğim için. bu greftleri bu kadar geniş alana yaymasını sana sorarak mı yaptı, yoksa kurtarır diye kendisi mi telkinde bulundu. ben de ektirdim ama 4500 grefti önlere yogunlaştırdım, tepem hala seyrek. ben mi hata yapmtım acaba sen mi merak ettim. gerçekten bişeleri anlamak uğruna yazıyorum bu mesajı sana. altında başka hiçbir niyet arama, geçmiş olsun tekrardan, hoşçakal

Kardesim ben ne kadar yeterli olur dedim kendisi verdi sayiyi. Hocam az olursa seyrek olucak iyi dusunmek lazim diyede uyardim kendisini

Orijinalden alıntı: tropter

quote:

Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

araştıracam hocam tabiki çok teşekkürler. Zaten ilhan beye bizim bir akraba gitti. Ondan gayet güzel tepkiler aldım. Diğer alp beyi de bir arkadaşım baya bir araştırarak bana söyledi. Bende buraya yazayım dedim.

Bende çok araştırma yaptım dediniz. Bu iki doktor dışında sizinde araştırmalarınız sonucunda bulduğunuz bir doktor onerisi var mıdır?

Valla kardeş bu forumda adı geçen doktorları yüz yüze gördüm. Bide esteleri gezdim. Bu ünlü olanlarını. Ama en dikkatimi çeken 2 doktor Atilla Kaya ve Zekeriya Kul oldu. Bu 2 si aynı zamanda cerrah. İnsan bunlarla konuşunca adam harbiden doktor diyor yani. İnsana güven veren bir tarzları var. Atilla Kaya biraz ukala :) Fakat iyi niyetli bir adam olduğu belli. Saç ekimini bıraktı diye biliyorum. Ona ektirmeyi düşündüm. Artık ekmiyorum şeklinde bir mesaj yolladı. Sanada ekemem zaten demişti. Herkes benim saçım için ekim yaparsak doğal durmaz dedi. Sıklaştırma sırasında diğer saçlara zarar verilebilir gibi şeyler söylediler. Zekeriya Kul kendinden çok emin bir şekilde diğer saçlara zarar verilmeyeceğini, yapacağı ekimle doğal saçlarımdan bir fark olmayacağını çok emin bir şekilde bana söylemişti. Yani çok net bir şekilde ben doktorum sen estelere gittiğin için esteler kendilerine güvenemedikleri için sana böyle söylemişler demişti. Ona ekim yaptırmayı düşünmüştüm ama fiyat konusunda anlaşamamıştık. Bu 2 doktoru ben uygun görmüştüm. Tabi bunlar yanında eğer uygun fiyat olsun dersen Alper Tuncel, Alp Aslan, Estehair, Bahman Olyai, Serdar Gökrem gibi isimlerde var. Bu isimlerinde güzel örneklerini gördüm. Bunlarıda araştırın derim. Bu işin başarısında benim görüşüm doktor önemli fakat hastanın donör alanın büyüklüğü ve kalitesi, ekilen alanın büyüklüğü ve saç sıklığı gibi özelliklerde ekim başarısını belirliyor bence.

Hocam para saglamsa ilk hlc ve muttalip keseri öneririm

Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy

quote:

Orijinalden alıntı: tropter

quote:

Orijinalden alıntı: SEZzZER_TR

araştıracam hocam tabiki çok teşekkürler. Zaten ilhan beye bizim bir akraba gitti. Ondan gayet güzel tepkiler aldım. Diğer alp beyi de bir arkadaşım baya bir araştırarak bana söyledi. Bende buraya yazayım dedim.

Bende çok araştırma yaptım dediniz. Bu iki doktor dışında sizinde araştırmalarınız sonucunda bulduğunuz bir doktor onerisi var mıdır?

Valla kardeş bu forumda adı geçen doktorları yüz yüze gördüm. Bide esteleri gezdim. Bu ünlü olanlarını. Ama en dikkatimi çeken 2 doktor Atilla Kaya ve Zekeriya Kul oldu. Bu 2 si aynı zamanda cerrah. İnsan bunlarla konuşunca adam harbiden doktor diyor yani. İnsana güven veren bir tarzları var. Atilla Kaya biraz ukala :) Fakat iyi niyetli bir adam olduğu belli. Saç ekimini bıraktı diye biliyorum. Ona ektirmeyi düşündüm. Artık ekmiyorum şeklinde bir mesaj yolladı. Sanada ekemem zaten demişti. Herkes benim saçım için ekim yaparsak doğal durmaz dedi. Sıklaştırma sırasında diğer saçlara zarar verilebilir gibi şeyler söylediler. Zekeriya Kul kendinden çok emin bir şekilde diğer saçlara zarar verilmeyeceğini, yapacağı ekimle doğal saçlarımdan bir fark olmayacağını çok emin bir şekilde bana söylemişti. Yani çok net bir şekilde ben doktorum sen estelere gittiğin için esteler kendilerine güvenemedikleri için sana böyle söylemişler demişti. Ona ekim yaptırmayı düşünmüştüm ama fiyat konusunda anlaşamamıştık. Bu 2 doktoru ben uygun görmüştüm. Tabi bunlar yanında eğer uygun fiyat olsun dersen Alper Tuncel, Alp Aslan, Estehair, Bahman Olyai, Serdar Gökrem gibi isimlerde var. Bu isimlerinde güzel örneklerini gördüm. Bunlarıda araştırın derim. Bu işin başarısında benim görüşüm doktor önemli fakat hastanın donör alanın büyüklüğü ve kalitesi, ekilen alanın büyüklüğü ve saç sıklığı gibi özelliklerde ekim başarısını belirliyor bence.

Hocam para saglamsa ilk hlc ve muttalip keseri öneririm

Hlc keser kul nispeten aynıdır iğneli ekim doktor ekimi vb ama nüas farklarla bir 2 tık hlc 2. Sıra kul 3 tür bana göre gelelim mutiye muttalip keser ise tr nin gördügü en iyi ekimcidir kul keser hlc dısına ektirmek risktir saçı doktor eker hemşire diil bi insan ekmedigü bişeyi nasıl kendim ekiyorum derki.s bu laf benden bütün estelere gelsin kasaplarrrrrr

Birseydemek için çok erken kardeşim ama iyi gibi inşallah dilediğin saçlara kavusursun benim bugün 97 gün deyim cikmicakdiye moralim bozuluyor herkez inşallah istediği saçlara kavusur

• Arkadaslarla 28 kasim da hlc de 2625 greft ekildi greft basi 1,25 euro ekimi dr ozerk bey ve gokhan bey beraber yabti ikide yardimcilari eslik etti alimi ozerk bey ekimi ise gokhan bey yabti su ana kadar gidisattan memnunum ama resim yuklenmiyor arkadaslar devamli hata veriyor yada ben beceremiyorum

Orijinalden alıntı: az sakallı dede

9 ay önce Dr. Resul Yaman'da ektirdim.
    karar sizin..
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

slm ak sakalli,

bu forumu takip ettigin halde nasil Resul Yaman'a ekim yaptirirsin! Morelinin bozuk oldugunu tahmin ediyorum Allah sabir versin! Sac ekimini cok dikkate almak lazim! Benim bosluga ragmen ekimim mazzam iyi oldu ve basarisiz ekimleri gördükce biraz daha sevinc duyuyuorum cok sansliymisim diyorum!

Insallah, bir kac bin Grift daha cikar ensenden ve yeni bir ekim ile olayi düzeltirsin.

selamlar.

Orijinalden alıntı: @@@tuncay@@@

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: az sakallı dede

9 ay önce Dr. Resul Yaman'da ektirdim.
    karar sizin..
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

slm ak sakalli,

bu forumu takip ettigin halde nasil Resul Yaman'a ekim yaptirirsin! Morelinin bozuk oldugunu tahmin ediyorum Allah sabir versin! Sac ekimini cok dikkate almak lazim! Benim bosluga ragmen ekimim mazzam iyi oldu ve basarisiz ekimleri gördükce biraz daha sevinc duyuyuorum cok sansliymisim diyorum!

Insallah, bir kac bin Grift daha cikar ensenden ve yeni bir ekim ile olayi düzeltirsin.

selamlar.

Sümüklü sen de aynı bu azsakalı dede nin bıraktığı şekilde bir resim paylaşsana şu başarılı ekimi biz de görelim.

Büzzügû yemiyor Sulonun:))

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.