Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1438. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41.238
Cevap
601
Favori
6.482.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14361437143814391440
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KoCaKuRT_

Arkadaşlar bu vertex bölgesini nasıl kurtarırım. Kurtarmakla da kalmayıp toparlamam mümkün mü?
    Yan etkisi olmayan ya da çok az olan bir ürün tavsiye edebilir misiniz?

• adler64 kullanıcısına yanıt
    Umut yoksulun ekmeği fakat gerçekleşse bile biz yaştakiler bundan faydalanabilir mi orası soru işareti. Ayrıca maliyeti de yüksek olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xyor

Üstad valla uzun zamandır araştırıyorum sanırım bana da 3000 - 4000 gref işimi görür istanbuldayım ama kime ektirebilirim saç ?
    www.sacekimisonuclari.com
    medical park göstepe de Songül Alcı var onun hakkında hiç duyum aldınız mı ?

Kumgibi nickli arkadaş ektirdi en son burda dört aylık sonuçlarını paylaştı,o sonuçlardan çok ilk ekim yaptığı zaman paylaştığı fotoya bakınca neyin ne olduğu ve nasıl olacağı zaten meydandaydı,çok seyrekti ve kafada oldukça sınırlı sayıda açılmış kanal vardı,o tarz ekim yapan yerlerden uzak durunuz,bu tür yerlerde bazen greftleriniz çok güçlü ve dayanaklı ise belki greftler kendini kurtarıp başarılı bir sonuç ortaya çıkabilir ama bu çok nadir olur,o yüzden orayı kesinlikle tavsiye etmiyorum ,bence uzak durulması gerekir...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reciproc -- 29 Mart 2018; 18:58:14 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakanank

quote:

Orijinalden alıntı: Reciproc

quote:

Orijinalden alıntı: Erbay-

quote:

Orijinalden alıntı: Hakanank

Merhaba arkadaşlar,
    Şubat ayının ortasında yapılan ekimin kısa özetini paylaşıyorum.
    Ilhan Serdaroğlu 2750 greft ve prp ye 4000 tl tuttu.

Ekimden önce ve 6 aylık sonuç aynı yerde aynı ışık altında fotoğraflandı.
    Ekimden sonra 2.gün solgar biotin 5000
    2 ay sonra rogaine foam ve nizoral şampuan Kullanmaya başladım.
    Diğer forumda İlhan hocayı seçmemde yardımı dokunan ERBAY nickli arkadaşa çok selamlar, ekimi görmek istediği için burayakonu açtım sayılır..

Maşallah beraatallah diyelim Allah nazarlardan korusun, sıkıntısını çeken herkese şifa versin inşallah :)
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Hakan dostum guzel sözlerin için tsk ederim, yorumunu ve saçlarını görünce yemin ederim cok duygulandim..diger sitede banliyim aylardir giremiyorum senin saclarida uzun zamandir merak ediyordum..duygu yüklü oldugum şu günlerde bu halini görmek bana adeta morel oldu..vefalı dost olmanin örneği bu olsa gerek..

Saclarin harika görünüyor..ben bu harika saclara Maşallah demek istiyorum..bundan daha iyisi olamazdı! Hakanda kellikten kurtulduyakisir arkadasima hakancim bakiyorumda saclari hemende dikmisin havaya o şekli yapmak cogumuzun hayali))) ne mutlu sana ve bizlere bi arkadasimiz.daha bu lanet olasi kellikten kurtuldu..darısı hepimizim başına..tekrardan yeni saclarin hayirli olsun Allah hep yüzünü güldürsun saclarin bidaha hiç dokulmesin inşallah..

Bu satıları okuyunca prestij filmi geldi aklıma,sihirbaz erbay
    Her erbay numarası üç bölümden oluşur,birincisi vaat kısmıdır ,erbay size sıradan bir ekim merkezi gösterir,oraya size önereceğini kendisinin çok beğendiğini ve incelemenizi ister,fakat gerçek farklı olabilir ,bu perdeye dönüşüm aşaması denir,erbay kendisi bile kuşkuya düşer ,ya kafada saçlar çıkamazsa diye tereddüt eder,aslında asıl sonucu görmek yerine gerçekte kandırılmak ister ama henüz alkışlanacak durumda değildir,onun için perdenin son bölümünde ekim önerisinde bulunduğu kişiyi geri getirmesi gerekir,işte bu yüzden üçüncü bir perde gerekir,bu perdenin ismi prestijdir...
    Hakanank cep telefonunun markasını merak ettim gerçekten,bende kafamın bir kaç fotosunu çekmek istiyorum o makinayla,yanlış anlama ekimin kötü değil gayet başarılı orası belli ama ben genede o makinayı merak ettim...

Hoca senle diğer forumda da birçok kez konuştuk.. Ordaki ilk saç ekimi öncesi hali fotosu da ekimden sonraki foto da aynı tel ile çekildi sadece resim den yüzüm kırpıldı. İmalı İmalı ne demek istediğini az çok anladım ama az çok hoşbeş ettiğim birinin böyle davranması gereksiz ve üzücü.

Kardeşim ben o cep telefonu gerçekten merak ettim,seni eleştirdiğim kısım o telefonlarla neden daha net foto çekemediğiniz olmalıydı,sanırım yanlış anladın,genelde herkes senin gibi çekiyor ve ben o telefonlarla neden iyi çekim yapılamadığını merak ettiğim ve imkanım olursada kendimde denemek istediğim için o soruyu sana sormuş bulundum ,kusura bakma...
    Öbür forumda seninle konuştuğumuzu aslında bende hatırlamıştım ama benzer başka bir nick zannettim,çünkü senin ilhan serdaroğluna ektirdiğini bilmiyordum,sanki başka bir yere ektirecektin diye kalmış aklımda ,ekim sonucun gerçekten güzel olmuş senin adına sevindim,seni yaptığın hararetli araştırmaları hatırlıyorum o araştırmalarının sonucunu almışsın,hayırlı olsun,gerçekten yakışmış,saç stlilinde çok hoş olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reciproc -- 29 Mart 2018; 18:59:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dream0121

valla abi benimde korkum o kötü sonuç daha bir rezil duruma sokabilir. en azından şimdi ne yapalım döküldü diyoruz daha kötü bir durumda kendimi daha rezil duruma sokmak da var o yüzden bir korku var acele etmiyorum elimden geldiği kadar araştirmaya calişiyorum ama bir sonuç yok daha resimde atayım fikir verirseniz sevinirim
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

Bence saç ekimi için oldukça müsait durumdasın tabiki emin ellerde olmak şartıyla,benim sana ilk başta tavsiyem ekimini iki aşamalı olarak planlaman ,ilk olarak önden başlayarak orta bölgedeki saçlı alana kadar bir ekim ve sonrasında yaklaşık bir sekiz ay sonra falan vertexe yapılacak olan ikinci ekim,bu şekilde yaparsan ekimi yapacak olan ekip daha özentili bir iş çıkarabilir ,tümden hepsini halletmek istersen salla baştan yaparlar,ekimin başarısız olursada alanın çok fazlaydı elimizden bu kadar geldi diyerek seni başlarından savma ihtimalleri yüksek olur..
    İlk ekimde yaklaşık 3000 ,ikinci ekimindede 2000 tavsiye ederim,bunlar max rakamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reciproc -- 29 Mart 2018; 19:0:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simsek2525

S.a bugun birinci hafta kabuklar yeyeni gidiyo kafama takilan biraz acikliklar var cizgi gibi oralarda sac cikarmi

Kardeşim merak ettiğim bir şey oldu bu fotoları görünce ,zekeriya hoca senin sağ tarafa ekim yaparken ekim esnasında işi yarıda bırakıp sonrasında devam ettiği oldumu,bunu yaptıysa kaç defa yaptı ,sanki bana ara verildiği için tekrardan serumla şişirmek gerekti gibi geldi ve sonuçta saç derisinde bir katlantı meydana geldi tabiki bu sadece bir teori,senin vereceğin cevaba göre teorim ya çürüyecek yada destek bulacak ama üzücü bir durum ,o bölgelerden saç çıkmaz ama ekilenler tutarsa herhangi bir seyreklik oluşmaz bence...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reciproc -- 29 Mart 2018; 19:0:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canped

quote:

Orijinalden alıntı: yucelkaracalar

Bugün 30.günüm şok dökülme şakakları yedi bitirdi :) tepelerdende teğet geçti 3-4 ay kel oğlan :) modunda gezmek hiç hoş değil inşallah sonumuz güzel olur.

en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Gecmis olsun oncelikle arka donor bolgenizi sorucaktim 1 ay oldu demssiniz disarsan bakinca anlasiliyomu bir ay icerisinde yeterince uzuyomu saclar

Şok dökülme çok olmuş ama kafa derisi oldukça kızarık görünüyor,bu iyi bir şey merak etme bir kaç hafta sonra saçlar kendini göstermeye başlar,üçüncü aya kadar kafan tüyle dolar,kafanın kızarık olması önemli bu tür görüntü olanlarda saçlar mutlaka çıkıyor....
    Daha önce senin bir mesajında günlük 10 mgr biotin kullandığını ve üstüne de expecia kullandığını okumuştum,yazmaya fırsat olmamıştı o sıra ama bu miltarlar çok fazla bir gözden geçir derim,expecia nın içindede biotin var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reciproc -- 29 Mart 2018; 19:0:45 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: canped

quote:

Orijinalden alıntı: yucelkaracalar

Bugün 30.günüm şok dökülme şakakları yedi bitirdi :) tepelerdende teğet geçti 3-4 ay kel oğlan :) modunda gezmek hiç hoş değil inşallah sonumuz güzel olur.

en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Gecmis olsun oncelikle arka donor bolgenizi sorucaktim 1 ay oldu demssiniz disarsan bakinca anlasiliyomu bir ay icerisinde yeterince uzuyomu saclar

Şok dökülme çok olmuş ama kafa derisi oldukça kızarık görünüyor,bu iyi bir şey merak etme bir kaç hafta sonra saçlar kendini göstermeye başlar,üçüncü aya kadar kafan tüyle dolar,kafanın kızarık olması önemli bu tür görüntü olanlarda saçlar mutlaka çıkıyor....
    Daha önce senin bir mesajında günlük 10 mgr biotin kullandığını ve üstüne de expecia kullandığını okumuştum,yazmaya fırsat olmamıştı o sıra ama bu miltarlar çok fazla bir gözden geçir derim,expecia nın içindede biotin var...

Sagol yorumun icin xpecia ile hp biotin 12gr ediyo toplam. Bu urunleri tavsiye eden doktora sormustum zarari olurmu fazla biotinin diye. Sadece pahali olacagini biotinin fazlasinin idrar ile atilacagini soyledi. Bakalim tuycukler ne zaman belirecek bekliyoruz :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: simsek2525

S.a bugun birinci hafta kabuklar yeyeni gidiyo kafama takilan biraz acikliklar var cizgi gibi oralarda sac cikarmi

Kardeşim merak ettiğim bir şey oldu bu fotoları görünce ,zekeriya hoca senin sağ tarafa ekim yaparken ekim esnasında işi yarıda bırakıp sonrasında devam ettiği oldumu,bunu yaptıysa kaç defa yaptı ,sanki bana ara verildiği için tekrardan serumla şişirmek gerekti gibi geldi ve sonuçta saç derisinde bir katlantı meydana geldi tabiki bu sadece bir teori,senin vereceğin cevaba göre teorim ya çürüyecek yada destek bulacak ama üzücü bir durum ,o bölgelerden saç çıkmaz ama ekilenler tutarsa herhangi bir seyreklik oluşmaz bence...

Kardesim gecmis olsun oncelikle bir hafta oldu demissin donir bolgenin bir haftalik durumu nasil toptaladimi bakilinca alim yapildigi belli oluyomu

• quote:

Orijinalden alıntı: volkandede

arkadaşlar deneyimli arkadaşlara birka sorum olacaktı. ben 35 yaşındayım.aşağıda çekebildiğim kadarıyla 1-2 foto koydum.bayağa açıklık var..
    1- en merak ettiğim şey acı olayı.gerçekten ekim sonrası çokmu acı verici sancılı geçiyor yoksa abartılıyor mu deneyimli arkadaşlardan öğrenmek isterim çünkü gözümü korkutan en önemli konulardan biri bu.
    2-birde buradaki yaptıran arkadaşlara göre benim saçık oldukça açık,sizce faydası olurmu işe yararmı ne biliyim yanlar ve ense sık ama ön ve orta tamamen açık gerçekten değermi yaptırmaya sizce? şimdiden teşekkürler arkadaşlar

ARKADAŞLAR BENDE VOLKANDEDE GİBİ 35 YAŞINDAYIM BENİMDE KAFA HAVAALANI PİSTİ GİBİ AÇIK.:) BİRKAÇ RESİM YÜKLEDİM BEN ENSAR HASTANESİNE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT VOLKANDEDE YE YAPILAN YORUMLARDAN SONRA RESİMLERİMİ YÜKLEYİP SİZ TECRÜBELİ ARKADAŞLARDAN YORUMLAR ALMAK İSTİYORUM .GERÇEKTENDE ENSEDEKİ KILLAR YETMEDİGİNDE SAKALDAN NAKİL OLASILIGI VARMI.BUNU MERAK EDİYORUM VE FİYAT ÇOK ABARTILI BİR ŞEKİLDE YÜKSELİRMİ.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertjunior

quote:

Orijinalden alıntı: volkandede

arkadaşlar deneyimli arkadaşlara birka sorum olacaktı. ben 35 yaşındayım.aşağıda çekebildiğim kadarıyla 1-2 foto koydum.bayağa açıklık var..
    1- en merak ettiğim şey acı olayı.gerçekten ekim sonrası çokmu acı verici sancılı geçiyor yoksa abartılıyor mu deneyimli arkadaşlardan öğrenmek isterim çünkü gözümü korkutan en önemli konulardan biri bu.
    2-birde buradaki yaptıran arkadaşlara göre benim saçık oldukça açık,sizce faydası olurmu işe yararmı ne biliyim yanlar ve ense sık ama ön ve orta tamamen açık gerçekten değermi yaptırmaya sizce? şimdiden teşekkürler arkadaşlar

ARKADAŞLAR BENDE VOLKANDEDE GİBİ 35 YAŞINDAYIM BENİMDE KAFA HAVAALANI PİSTİ GİBİ AÇIK.:) BİRKAÇ RESİM YÜKLEDİM BEN ENSAR HASTANESİNE GİTMEYİ DÜŞÜNÜYORDUM FAKAT VOLKANDEDE YE YAPILAN YORUMLARDAN SONRA RESİMLERİMİ YÜKLEYİP SİZ TECRÜBELİ ARKADAŞLARDAN YORUMLAR ALMAK İSTİYORUM .GERÇEKTENDE ENSEDEKİ KILLAR YETMEDİGİNDE SAKALDAN NAKİL OLASILIGI VARMI.BUNU MERAK EDİYORUM VE FİYAT ÇOK ABARTILI BİR ŞEKİLDE YÜKSELİRMİ.

Volkandedeyide gercekten kutlamak lazim, adamda norwood77777777777777 var düğünde piste atmış kendini zeybek oynuyor..bu hareket ruhsal sağlığı bozulmuş çim adamlara ve resulzadeleri hayata tekrar bağlanma konusunda örnek teşkil edebilir..kelim ama mutluyum mesajini alin lütfen arkadaslar..

Son bir not : adler mirabaaaaaaaaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erbay- -- 27 Ağustos 2014; 2:55:27 >
  • Reciproc kullanıcısına yanıt
    abi iki yerle irtibata geçmiştim resimde göndermiştim bugün telefon görüşmesi yaptım uzun uzun konuştum iki yerde iyi sonuç olacağını söyledi ben anlattım zaten dertlerimi tedirgin oldugum noktaları yani ekim sonucunun kötü olması durumunu filan.bir tanesi senin dediğinin aynısını söyledi iki seans şeklinde yaparız ilk seans da önden başlayıp eke bildiğimiz yere kadar ekeriz ikinci seans da arka bölümü ekeriz ne kadar ara olur seanslar arasında diye sordum dediğin gibi en az sekiz ay dedi. diğer yer ise yaşın itibariyle sac dökülmesinin durduğunu böyle kaldı dökülme olmuyor artık giden gitti zaten arkada avuç içi kadar açıklık olduğunu kafamın küçük yani büyük olmadığını bir seans da 4000 greft yani bu ortalama belki daha fazla olur belki daha az olur dedi bir seansa yapa bileceklerini söylediler ben sordum tek seans yeterli mi diye yeter dediler hatta diğer yerin iki seans da yapacaklarını da söyledim yinede tek seans yeterli dedi o yüzden bugün biraz kafam karıştı.senin yazını görene kadar kafam karışmıştı sebebi insan soruyor kendi kendine biri iki seans biri tek seans acaba iki seans diyen yer bir seanslık işi ikiye bölerek para kazanmak mı amacı yoksa daha iyi sonuç almak mı sonra tek seans diyen yer neden tek seans yeter dedi sormama rağmen iksi de yılardır ekim yapıyoruz tecrübeliyiz diyen yerler sonuç da kafamı baya karıştırdılar
    fiyat olarak ikisi de hemen hemen aynı miktarı söyledi iki seans ekim yaparız diyen yer hakkında şikayetler okudum resimler gördüm iyi ekim yapıyorlar iyi sonuç aldım diyenlerde var. diğer yer ise iyi ekim sonucu olduğunu gördüklerimde oldu tabi kötülerde vardır belki ve benim bulunduğum şehirde kendilerinden çok ekim yaptıranların olduğunu istersen iletişime geçirip gidip ekim yapan kişileri de göre bilirsin dediler ve şuan eylülün sonuna kadar doluyuz dediler sac ekimi için.

abi sen benden daha bilgisin tecrübelisin zaten bur da insanların yazdıkları tavsiyerleri faydalı oluyor en azından hiç birşey bilmeden atlamıyoruz sonuç da her yer kendini över kötülemez biz kötüyüz veya kötü ekim yaptıklarımızda oluyor demez.daha karar vermedim daha araştıracam zamanımda var başka yerlerle de görüşürüm o yüzden düzgün karar vermem lazım.
    benim sana sorum abi şimdi sen demişsin 3000 ve 2000 dediğin gibi iki seans da böyle olursa güzel sonuç çıkmaması çok zor düzgün yapılırsa ama hani toplamda 5000 diğer yerde ortalama 4000 greft belki daha fazla dedi yaklaşık olarak aynı oluyor ama dediğin gibi özenmeden sallayarak yaparlarsa olan bana olur senin söylediklerinde çok doğru o yüzden.ama ekim süreci sonrası biraz dertli bir sürü delik acıyorlar kafanda sonuç güzel olursa illaki değer buna ama düzgün bir ekimde tek seans da hiç mi şansım olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dream0121 -- 27 Ağustos 2014; 3:36:11 >
  • temmuzda ekim yaptırmıştım 41 gün oldu. fotograf ekleyeceğim ama bekleme süreci olan bu günlerde o fotogaflara bakıp şimiden konuşmak, yorum yapmak kelime israfı olacağı için gerek yok diyorum.

120. gün paylaşacağım.

burası kaybedenler kulübü gibi. onlarca ekim merkezi var..hemen hepsi ayda en az 20 ekim yapıyor..belli başlı eken kişileri duyuyoruz.

mesela keser kul gibi doktorların 400 sayfada birkaç hastasını ancak bulabiliyoruz. neden? çünkü adamlar iyi ekiyor..ekim yaptırana kadar 50 tane soru soruyor ama ekimi iyi geçmişse ekimden sonra birkaç fotograf paylaşıp hatta hiç fotograf paylaşmayıp buralara hiç uğramıyor.

ekimi kötü geçenler maşallah hergün bir iki mesaj yazıyor.

unutulmasın ki her merkezin iyi ve kötü sonuçları var. 400 sayfada 4000 kişinin küfrettiği yerlerin bile çok iyi sonuçlar çıkardığı işler var.

sonuçta bu bir nakil ameliyatı..saçınızı naklediyorlar..böbrek nakli kalp nakli gibi düşünün...damarlarla beslenen kanla beslenen saçı biryerden alıyor biryere naklediyor. yani cerrahi bir müdahale ve özen istiyor. kanla beslenen 3-4 bin civarı saç telini çıkartıyorlar..kökleri öldürmemek gerekir vs çok büyük özen istiyor. demem o ki herkesin harcı değil.

bir fotograf yüklemeyi denedim..ekimden 10 dakika önce çekilmiş

henüz 41 gün oldu. 120. gün bu fotograf ve 120. gün fotografını paylaşacağım.https://store.donanimhaber.com/5b/ac/23/5bac23515b9827f7befb183683a6ca89.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stormwinder1 -- 27 Ağustos 2014; 11:32:34 >
  • arkadaşlar ankarada 3500 grefte 3000tl fiyat aldım nasıl sizce
  • Merhaba arkadaslar,

Sac ekimi icin Turkiyeye Istanbul veya Izmire gitmeyi dusunuyorum. Arastirmaya baslamadan once sizin fikrinizi almak istedim. Sizde sac ekimi Istanbul veya Izmirde bir farki varmi ? Ve isizin onereceginiz iyi bir yer varmi ? Yasim 25 arka ust taraflar ve on kisim baya acilmaya basladi ve bu durum beni baya rahatsiz ediyor. Ingilterede cok pahali oldugu icin Turkiyeye gelmeye karar verdim ama fazla bilgim yok bu konuda. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedri_b

Merhaba arkadaslar,

Sac ekimi icin Turkiyeye Istanbul veya Izmire gitmeyi dusunuyorum. Arastirmaya baslamadan once sizin fikrinizi almak istedim. Sizde sac ekimi Istanbul veya Izmirde bir farki varmi ? Ve isizin onereceginiz iyi bir yer varmi ? Yasim 25 arka ust taraflar ve on kisim baya acilmaya basladi ve bu durum beni baya rahatsiz ediyor. Ingilterede cok pahali oldugu icin Turkiyeye gelmeye karar verdim ama fazla bilgim yok bu konuda. Yardimci olabilirseniz cok sevinirim.

izmirde sakın yaptırma istanbul bu konuda daha iyi izmirde yaptırırsan mafolursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedri_b

Merhaba arkadaslar,

Hocam mesala şu his hair clnic rooneye ekim yapab yer ingilterede nekedar istiyorlar greft bası edit: birde şu hair pigmentation olayıda ing de baya ünlü. Saç dövmesi yani onun fiyatı nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.dreamboy -- 27 Ağustos 2014; 21:34:34 >
  • Arkadaşlar bu saç ekiminden sonra neden herkes nizoral şampuan kullanìyor ne faydası var.

• DHI TEKNİĞİYLE ekim yaptıran arkadaşlar var mı forumda,bilgi verebilir mi?
  • slm,

ne ingiltere, ne almanya nede baska bir yer! Iddia ediyorum dünya'nin en iyi sac ekimcileri Türkiye de! Ödenilen miktara göre inanin cok iyi ekim yapan yerler var! Hepsi iyi degil ama 4-5 tane en azindan aldigi paraya göre cok iyi sonuclar cikartan ekimciler var.

Kendilerini yaklasik %20 daha gelistirsin bazi ekimciler kesinlikle Avrupa'nin en iyileri olurlar.

selamlar
  • 
Sayfa: önceki 14361437143814391440
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.