Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1218. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
41.252
Cevap
600
Favori
6.492.122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12161217121812191220
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biraz bırakmıştı yerinde ilk ekim yapan yer ..gördüğün dönör alanından yani sag taraftan zekeriya hoca greft almadı ekimde , sol yandan ve orta bölgeden aldı.. Resimde gördügün yer saç uzayınca bile belli oluyo ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: qwert77

quote:

Orijinalden alıntı: Gencturkfransali

105 inci gun isteyim 3 gun sonra kafayi 3 numaraya kestircem
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

Gülmekten bayıldım valla

Forumda en rekli kişilikteki arkadaş :) insAllah saçlarıda istediği gibi cıkar.. Ya bu poz bu kadarmı güzel verilir, Tşk fransalı kardeş herkezin yüzünde tebessüm bıraktırdıgın için....

Orijinalden alıntı: savaş11

quote:

Orijinalden alıntı: qwert77

quote:

Gülmekten bayıldım valla

Forumda en rekli kişilikteki arkadaş :) insAllah saçlarıda istediği gibi cıkar.. Ya bu poz bu kadarmı güzel verilir, Tşk fransalı kardeş herkezin yüzünde tebessüm bıraktırdıgın için....

Bide meşhur öpücüğü vardı:):) bu forumda onca hırlaşma ve kavganın ardından forum en geyik günlerini yaşıyor

Bana moral verdigniz icin sagol arkadaslar hepinizden allah razi olsun =D inshallah sacim guzel oldugnda resim atacam yuzumle birlikte merak etmeyin =D

Fransalı saçlar çıkmış ya

Biraz bırakmıştı yerinde ilk ekim yapan yer ..gördüğün dönör alanından yani sag taraftan zekeriya hoca greft almadı ekimde , sol yandan ve orta bölgeden aldı.. Resimde gördügün yer saç uzayınca bile belli oluyo ...

Aslında donore bacaktan göğüsten falan kıl ektrebilirsin baya işe yarar örnekleri yurt dısında var?

Bana moral verdigniz icin sagol arkadaslar hepinizden allah razi olsun =D inshallah sacim guzel oldugnda resim atacam yuzumle birlikte merak etmeyin =D

Fransalı saçların iyi gibi. Ama eger bir ekim daha istersen biraz ense biraz göğüs ve sakal ile ve sana sıklastırma ekimi yapılacagi için iğne ile eken birine yaptırırsan sonuc istediğin gibi olabilirr

Öyle bi sertifikamı varmış !!! Sertifikayı genelde halk egitim merkezleri verir dikiş nakış kurslarında...

[:)

Valla Muhabbet doruk yaptı...ya

Hay Allah iyiliginizi versin gülmekten kırılıyom ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adler64 -- 9 Mayıs 2014; 22:59:56 >

Orijinalden alıntı: adler64

quote:

Öyle bi sertifikamı varmış !!! Sertifikayı genelde halk egitim merkezleri verir dikiş nakış kurslarında...

Ya atıyorum bi genel cerrah veya pretsyen doktor vb yani doktor ama cerrah diil mesela estetik sertifikası alıp ekim yapabiliyorlarmıs ne kadar dogru bilmem.S sorum şu yani estetik cerrah dısında herhangi bir doktorluk bransı bunu yapabilirmi?

Orijinalden alıntı: miyawex

ya su ekimden sonra herkes patır patır atıyor fotografları buraya bir de soruyorlar nasıl olmus, kusura bakmayında arkadaslar tum ekilen kafalar ilk etapta birbirinin aynı gözüküyor bir fark yok hiçbirinin arasında ekimin iyi mi kötü mü oldugunu 2. günü anlamak için kahin falan olmak gerekiyor. İyi olup olmadıgı 3-4. aydan sonra ortaya cıkmaya başlıyor.

Adam gibi yorum yapılsa bu ilk ekim fotoları daha faydalı,süper olmuş,güzel görünüyor falan yazmasalarda direkt sıklıklarına bakılsa faydalı yorumlar çıkar ortaya,bu fotolara bakıldığı zaman ister inan ister inanma yüzde doksan ekim sonucu çıkar zaten ortaya ,örneğin bu sayfada mir adlı arkadaşın ekimi çilekeşten çok güzel olacak,ben ikisininde sıklığını beğenmedim,özellikle ön tarafın,hele çilekeşin berbat ,cm karede 10, 12 greft var heralde,önde saçı yoksa işi zor,şimdi 10 ,12 greftle ne değişecek ben anlamadım,kötü dediğimiz ekim merkezleri önceden en aşağı 20 greft ekerlerdi ,şimdi bakıyorumda bu sayı onlara düşmeye başlamış,siz bu fotolara bakmayın,hileli ekim sonuçlarına bakın,sonrasındada vay efendim saçım çıkmadı naraları atın,sanki saç ekilmişte çıkan olmamış ,10 tel yahu,çıksa ne çımasa ne,kimsenin morali bozulmasın diye bazı şeyler yazılmıyor ama bunun kimseye faydası yok,sonuçta bugün değil üç ay sonra her şey ortaya çıkıyor...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: canavarcafer

quote:

Orijinalden alıntı: Reciproc

quote:

Orijinalden alıntı: canavarcafer

Valla greft dedi eminim belki benim greftten sac teli anladigimi varsayarak 2200 demistir anlamiyorumki adam greft basi calismiyorki yalan soyleyerek eline birsey gecmez 1000 de olsa ayni para 2200 de olsa ayni para.d 1000 oldugunu bilsem belki yanlarada ektirirdim ilerde sorun cikmasin diye hiç düşünmedim öne aldırmayı cok sik ektim diyede ozellikle belirtti yan taraflarla ayni siklikta olacak diyede gaza getirdi hepsi birer yalanmiydi.d

Valla bilmiyorum cafer,hesaplar ortada tutmuyor,benim ekimdede hesap tutmuyor,seninkinde daha fazla gibi ,umarım yanılıyorumdur,cm kareye kırk greft ekmiştir ve sonucun güzel olur umarım,bu memlekette kontrola tabi olmayan her işte üçkağıt olur,hemde en az yüzde doksan civarında,belki en fazla yüzde onu insaflı çıkar,bu memlekette insanına borç ver,geri istemezsen yüzde doksanı bir ömür boyunca vermez,ben bunu bilirim,bu ekimcilerde aynı bu mantıkta,nasılsa kimse farkında değil,adam saç ektirmiş gözüne soksan bu gerçeği yok moralim bozulmasın diye gene bildiğini okuyor,vardır o kadar greft diye kendini kandırıyor,böyle bir ortamda dürüst davranıp söylediği sayıyı gerçekten eken adam eğer pahalıda ekmiyorsa kendini enayi gibi hisseder,pahalı ekenler gocunmadan ekiyor zaten,ekim sonucu onlar için önemli oluyor....

Bu memlekette kontrole tabi ne iş varki :D olanlarda Avrupa Birliğine uyum ayağına prosedüren mevuzata girmiş şeyler.İşin içinde olduğum için yapılan kontrollerinde nasıl yapıldığını görüyorum :D Dediklerinde haklsın genel anlamda 5 para etmez bi ülkede yaşıyoruz ama napalım mecburen yaşıyoruz işte.Valla cm kare başına ne kadar ekildi onu kestiremiyorum ama diğer ekimlere nazaran sık ektiğini söyleyebilirim şok dökülme olmadan önce baya sıktı saçlar 2 3 lü greftler hakkını verirse orijinal saçımla aynı sıklıkta olacagını düşünüyorum çünkü benim dökülmeyen bölgelerdeki saçlarımda sık değil ekimle sağlanabilecek bi sıklık muhtemelen o yüzden çıkarsa ekilenler homojen bi dağılım olur :D ama yani şu yabancı ekim yaptıran ünlüleere bakıyorumda adamlar eski saçlarına dönüş yapmış hemen hemen paran olunca herşey oluyor arkadaş bizde 3 5 greftin hesabını yapıyoz :D

Bu adama asmed te 2800 greft ekilmiş,seninde sıklık böyleyse problem yok,adamın saçlar doğal saçlarıyla aynı sıklıkta olmuş...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

hahahahahhahahaha:))))bu ne hemgençturkhemfransalı yüzüne maske taksaydın bari :)))alem adamsın

Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy

quote:

quote:

Ya atıyorum bi genel cerrah veya pretsyen doktor vb yani doktor ama cerrah diil mesela estetik sertifikası alıp ekim yapabiliyorlarmıs ne kadar dogru bilmem.S sorum şu yani estetik cerrah dısında herhangi bir doktorluk bransı bunu yapabilirmi?

Kardeşim Doktor olmayanlar bile ekim yapıyor Tr de onlar neden yapmasınki

quote:

quote:

quote:

Kardeşim Doktor olmayanlar bile ekim yapıyor Tr de onlar neden yapmasınki

O sertifikayı biz hemen alırız
    Bukadar araştırdık uğraştık

quote:

Fransalı saçların iyi gibi. Ama eger bir ekim daha istersen biraz ense biraz göğüs ve sakal ile ve sana sıklastırma ekimi yapılacagi için iğne ile eken birine yaptırırsan sonuc istediğin gibi olabilirr

ARKADAŞLAR,2.OPERASYON İÇİN YANİ SIKLAŞTIRMA İÇİN FORUMDA OKUDUĞUM KADARIYLA İGNE İLE EKEN BİR YER OLURSA DAHA İYİ SONUÇ ALINIR GİBİ BİR GÖRÜŞ VAR.BU DOĞRU MUDUR YADA ALLAH RIZASI İÇİN 2.OPERASYONU YAPIPTA İLK OPERASYONDA SEYREK KALAN SAÇLARIN ARASINA GİRİP SAÇLARI GÜZELCE SIKLAŞAN BİR ARKADAŞIMIZ VARSA BURDAN BİLGİ AMAÇLI YAZABİLİR Mİ?
    GEÇEN BİR DOKTORA GİTTİM ARALARA GİRERSEK DİĞER SAÇLARIDA KAYBEDERİZ,SEYREK YERLER YİNE SEYREK KALSIN DEDİ AMA SAÇ EKTİREN BİR ARKADAŞIM İSE BANA 2.OPERASYONU YAPTILAR SIKLAŞTIRDILAR SAÇLARA BİR ŞEY OLMADI DİYOR...NEYE KİME İNANACAĞIMI ŞAŞIRDIM YARDIM LÜTFEN ARKADAŞLAR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reciproc

quote:

Orijinalden alıntı: miyawex

ya su ekimden sonra herkes patır patır atıyor fotografları buraya bir de soruyorlar nasıl olmus, kusura bakmayında arkadaslar tum ekilen kafalar ilk etapta birbirinin aynı gözüküyor bir fark yok hiçbirinin arasında ekimin iyi mi kötü mü oldugunu 2. günü anlamak için kahin falan olmak gerekiyor. İyi olup olmadıgı 3-4. aydan sonra ortaya cıkmaya başlıyor.

Adam gibi yorum yapılsa bu ilk ekim fotoları daha faydalı,süper olmuş,güzel görünüyor falan yazmasalarda direkt sıklıklarına bakılsa faydalı yorumlar çıkar ortaya,bu fotolara bakıldığı zaman ister inan ister inanma yüzde doksan ekim sonucu çıkar zaten ortaya ,örneğin bu sayfada mir adlı arkadaşın ekimi çilekeşten çok güzel olacak,ben ikisininde sıklığını beğenmedim,özellikle ön tarafın,hele çilekeşin berbat ,cm karede 10, 12 greft var heralde,önde saçı yoksa işi zor,şimdi 10 ,12 greftle ne değişecek ben anlamadım,kötü dediğimiz ekim merkezleri önceden en aşağı 20 greft ekerlerdi ,şimdi bakıyorumda bu sayı onlara düşmeye başlamış,siz bu fotolara bakmayın,hileli ekim sonuçlarına bakın,sonrasındada vay efendim saçım çıkmadı naraları atın,sanki saç ekilmişte çıkan olmamış ,10 tel yahu,çıksa ne çımasa ne,kimsenin morali bozulmasın diye bazı şeyler yazılmıyor ama bunun kimseye faydası yok,sonuçta bugün değil üç ay sonra her şey ortaya çıkıyor...

Reciproc tamam doğru soyluyonda daha bunun şok dökülmesi var tepe bölgesinin beslenememesi var var da var... O yuzden 2-3 ay diyorum sok dokulme bi atlatılsın kökler tutunabiliyor mu ona bakılsın.
    Bu arada birşey sorucam bu korayın,keserin,demirsoyun özelliği nedir abi sen inceliyosun çözmüssündür belki.Niye diğer ekimcilerin ekimlerinin tutup tutmaması şansa baglıyken bu saydıgım adamların işleri genelde duzgun oluyor.Adamlar nasıl standarta bağlamıslar.

Tepe bölgesinde ekilen saçların tutması zor beslenmesi zor falan diyorlar kökler ölmeden ekim yapıldıgı için tutmuyor diyorlarda bu adamlar nasıl tutturuyor o zaman benim anlamadıgım olay bu
  • çilekeş11 Ç kullanıcısına yanıt
    Bence kabuk olayını abartmışın herkesin dolasım sistemi farklıdır kimi on günde dökülür kimi onbeş söylenenlere çok şartlanmasaydın keşke :) olmadı bulaşık telinle deneseydin vaalla güldüm büyük bir ihtimal ekilenlere zarar verdin ki 10uncu günde 100adet tel normalde dökülmez bence şu an stres yapmayacağın dönemdesin takılma hiç birşeye. Yoksa saçlarına zarar verirsin
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.