Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1216. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41.252
Cevap
600
Favori
6.492.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12141215121612171218
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok bize Ahmet beyin burcu lazım iyi şaç ekimciler kova burcu oluyormuş merak ettik :) böyle basit reklamlarla milleti burdan çekemezsin be şark kurnazı arkadalım ayın 9da üye ol hemen numara ver phosporusa götürelim seni çay falan içersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reciproc

quote:

Orijinalden alıntı: miyawex

millet tutturmuş zekeriya kul diye, bu ne biçim ekim ben anlamadım adamın 8. ayıymış zekeriya kula ektirmiş
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

bu kadar çok açıklığı olan birinin zekeriya kulda ektirmesi doğru değil,savaş 11 e zekeriye hocayı tavsiye ettim ,yalnız onun tek atımlık kurşunu kalmıştı,döner alanı önceden geçirdiği bir ekimden dolayı oldukça çok kötü durumdaydı,zaten önceki ekiminden kalan biraz saçı vardı,onun için iyi bir tercihti,şu andaki durumuda çok iyi görünüyor.
    Bu vakaya gelince ,iğneli teknik bu kadar çok açıklığı olan biri için uygun değil,bu tür vakalarda en uygun teknik lateral yarık yöntemi,bir defa o kadar çok saç ekilmesi gerekiyorki,tek tek bütün ekim olacak saçın yönünü ve mesafesini ayarlamak lazım,oda çok zor,doktorun bıkmadan usanmadan o işe konsantre olması lazım,birde ekim olacak saçın döner bölgedeki saçın birbiriyle olan açısını ,yönlerini,dizilişini falan taklit etmesi lazım,bu kadar çok açıklığı olan birinde bu kontrolü ancak lateral slitle sağlamak mümkün olur,yukarda bir örnek paylaşım var ,bizazdan ona yorum yapacağım,ordan daha iyi anlaşılır...
    Zekeriya kul benim favorilerimden,yalnız çok açıklığı olanlara tavsiye etmem,ön çizgi ve şakak ekimi çok üst safhada başarılı,sık ekmeyi becerebilen biri,açıklığı çok olanlarda daha önce bir iki kötü sonucunu bende görmüştüm...
    yalnız bu mağdur arkadaş her kimse,dediğim yöntemlerle ekmiş olsaydı bile sonuç birazcık belki bundan daha iyi olrdu,gene çok iyi olacağını sanmam,adamda bir defa saç teli yok,tüy gibi bir şey saçları,greftler çokluda değil tahminim...

Olur hocam olur bunu (cok acıklıga iğneli ekimi) hlc yapabilir sitesini incellerseniz norwood 5 6 olan birine 7 bin greft vücut ve saç kılı ekmişler ama asıl soru bu. Hizmeti bu sitedeki kaç kişi alablir hlc de bu ekim 17,5 bin euro tutar ve sanıldıgı gibi keser sadece şakaklara ekmiyor capellide 3 3500 ektini gördüm norwood 34 arası birine ama sorun şu kesere bu ekim için 10500 bin euro kim verebilir cevap avrupada 3500 4000 bin aylıkkszanan doktor müh vb gibi insanlar tr de bir mühendis bile 10000 bin euro veremz 10000 bin tl belki ama paramız euronun 3 te biri old için veremez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kayhanc kullanıcısına yanıt
    Dostum senin reklamların burda sökmez arkadaş aklı kimin ne olduğunu biz çok iyi biliyoruz o yüzden bu ucuz numaraları bırak bu forumda sizin gibi simsarlara yer yok
    Benim amacım sağdan soldan duyduğunuz forumlarda reklam yapıp ucuz numaralar peşinde koşmanızı engellemek foruma üye olup on dakika sonra reklam yazan mesajınıda al geldiğin yere kaybol herke burayı öneriyormuş falan yazmışın ya ekim yaptıkşarı bir kişi resim paylaşsın herkes öneriyormuş ya o asya denilen doktorun soyisminide ver bir tane ekimi varmı internnette görelim ben burdayım kardeşim kimin ne olduğunu herkes biliyor foruma kayıt olurken çaylak ismini kullanmışın doğru yazmışın cin olmadan adam çarpmaya kalkmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

Orijinalden alıntı: xplm

quote:

quote:

quote:

quote:

araştırmaktan beynim sulandı, yanlardaki seyrelme için 1500 civarı ekim yaptırmak istiyorum, klinikler kaliteleri hakkında ortalama fikri olanların tavsiyesini bekliyorum. istanbuldayım ama değecekse ankarayada giderim izmirede başka bir şehrede. 5000 tl ye kadar para ayırdım bu iş için.

bi not daha buraya resim yükleyenlerin sonuçları doktorların sitelerindekilerle pek örtüşmüyor.

hocam ekim merkezlerinin koymuş olduğu sonuçların çoğu hileli.resim olayı tamamen tıraş yani.loş bir ortamda ön profilden çekiyorlar azcıkda kafaya topik sürüyorlar al sana on numara saç ekimi diyorlar forum geçmişine bak sonuçdan memnun olan 10 15 tane adam bulamassın.%90 ı hayal kırıklığına uğruyor.tabi bunlar fabrikasyon ekimi yapan merkezlerde yaptıranlar 3000 3500 tl veriyorlar paralar çöpe.sağlam ekim yapan yerlerede vatandaşın gücü yetmiyor (koray z.kul erkan demirsoy müttalip keser ) bunlarda bi ev araba parası kadar para istiyorlar el mahkum mecbur bir umut gidip ekimciyim diyen MEZBALAR daki KASAP lara gidiyorlar sonuç hüsran oluyor.greft az ekilsin ama kaliteli bir yer olsun.

koray
    z.kul
    erkan demirsoy
    müttalip keser

bunların arasından fiyat açısından en makul olan hangisi ?

birde antalyadaki hakan doğanay hakkında bi fikrin varmı ?

H doğanay ve z kul fiyat olarak en uygunu zekeriya herşeyi kendi yapıyor ikisinin sonuçlarıda iyi hocam müttaliple erkana para yetmez koray kadar fiyat çekerler

korayın fiyatları ismiyle özdeş onu sormuycamda erkan ve müttalip 1500 kök için ne fiyat çeker ortalama?

Kök başı 2,5 avro sen hesapla hocam işte

kardeş,erkan demirsoy micromotor ekimine 1euro alıyo. zekeriya kul da aynı şekilde 1euro. birisi lateral diğeri perkutan yöntemiyle ekim yapıyo.

Orijinalden alıntı: kayhanc

Tecrubeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var saç ektiricem ve çok aratırdım istanbulda bosporushair diye bir yer var genelde orası öneriliyor doktoru asya hanım diye bir bayan

dün arkadaşımdan asya hanımın yardımcısının cep numarasını alarak ardım ahmet bey diye birisiyle görüştüm gayet açık ve net bir şekilde açıkladı herşeyi sizce saç ekimi yaptırmalımıyım ? resmim aşağıda ayrıca saç ekimi konusunda bilgi almak isterseniz ahmet beyin numarasınıda yazıyorum 0533 273 26 40

yaptıranlar varmı? bende istabulda bir yer arıyorum sivastakinin reklamları çıkıyor heryerde ama uçak fobim var :)
    hocam en son 9. günlük resmimi paylaşmıştım forumda , profilimde var..son durum olarak şok dökülme başlamadı ekim alanında kızarıklık filan kalmadı yani cabuk toparlandı..dönor bölgesiyle ilgili şuan resim paylaşmamın bir anlamı yok zaten önceki ekimden dolayı tarla gibiydi, biraz uzayıp toparlansın eskisiyle son durum arasında kıyaslama yaparım. ama şuanki haline baktıgım zaman ekimden önceki kafamda olan soru işareti kalmadı, yani zekeriya kulun dönör alanında dengesiz alım yapıldıgıyla ilgili muhabeti duymuştum ama foto olarak görmemiştim . benimde beklentim ,haşat olmuş dönör alanından 2400 yakın greft alınarak tekrar eski hali gibi olması degildi..sonuc olarak şuanki haliyle ilerde uzadıgı zaman saçların sorun olmayacagı kanaatindeyim...
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1674339/08dd61cf-5679-4727-b432-a5cc9fa985e5.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sertacokun -- 12 Temmuz 2014; 21:39:30 >

Tecrubeli arkadaşların yardımına ihtiyacım var saç ektiricem ve çok aratırdım istanbulda bosporushair diye bir yer var genelde orası öneriliyor doktoru asya hanım diye bir bayan

dün arkadaşımdan asya hanımın yardımcısının cep numarasını alarak ardım ahmet bey diye birisiyle görüştüm gayet açık ve net bir şekilde açıkladı herşeyi sizce saç ekimi yaptırmalımıyım ? resmim aşağıda ayrıca saç ekimi konusunda bilgi almak isterseniz ahmet beyin numarasınıda yazıyorum 0533 273 26 40

kim öneriyor?

seninde mesajların nedense sırf saç ekimi konularında senin amacın ne?

Bak kardes tr de 4 yer var keser kul erdogan hlc ortak özellikleri iğne tekniği sırf doktor hekimi yabancı forumlarda bi sürü ekim o hanımın varmı belli capellide hastası??

• Keser kul erdogan hlc bence gerisi yalan ve şans kasap kalanların yüzde 90 nı bnim tavsiyen eger bunlara ektremiyorsanız kuytu köşede kalms cok duyulmamıs ama sırf kendieken doktor bulmanız azda olsa 2 3 tane vardır

Orijinalden alıntı: Reciproc

quote:

Orijinalden alıntı: canavarcafer

Valla greft dedi eminim belki benim greftten sac teli anladigimi varsayarak 2200 demistir anlamiyorumki adam greft basi calismiyorki yalan soyleyerek eline birsey gecmez 1000 de olsa ayni para 2200 de olsa ayni para.d 1000 oldugunu bilsem belki yanlarada ektirirdim ilerde sorun cikmasin diye hiç düşünmedim öne aldırmayı cok sik ektim diyede ozellikle belirtti yan taraflarla ayni siklikta olacak diyede gaza getirdi hepsi birer yalanmiydi.d

Valla bilmiyorum cafer,hesaplar ortada tutmuyor,benim ekimdede hesap tutmuyor,seninkinde daha fazla gibi ,umarım yanılıyorumdur,cm kareye kırk greft ekmiştir ve sonucun güzel olur umarım,bu memlekette kontrola tabi olmayan her işte üçkağıt olur,hemde en az yüzde doksan civarında,belki en fazla yüzde onu insaflı çıkar,bu memlekette insanına borç ver,geri istemezsen yüzde doksanı bir ömür boyunca vermez,ben bunu bilirim,bu ekimcilerde aynı bu mantıkta,nasılsa kimse farkında değil,adam saç ektirmiş gözüne soksan bu gerçeği yok moralim bozulmasın diye gene bildiğini okuyor,vardır o kadar greft diye kendini kandırıyor,böyle bir ortamda dürüst davranıp söylediği sayıyı gerçekten eken adam eğer pahalıda ekmiyorsa kendini enayi gibi hisseder,pahalı ekenler gocunmadan ekiyor zaten,ekim sonucu onlar için önemli oluyor....

Bu memlekette kontrole tabi ne iş varki :D olanlarda Avrupa Birliğine uyum ayağına prosedüren mevuzata girmiş şeyler.İşin içinde olduğum için yapılan kontrollerinde nasıl yapıldığını görüyorum :D Dediklerinde haklsın genel anlamda 5 para etmez bi ülkede yaşıyoruz ama napalım mecburen yaşıyoruz işte.Valla cm kare başına ne kadar ekildi onu kestiremiyorum ama diğer ekimlere nazaran sık ektiğini söyleyebilirim şok dökülme olmadan önce baya sıktı saçlar 2 3 lü greftler hakkını verirse orijinal saçımla aynı sıklıkta olacagını düşünüyorum çünkü benim dökülmeyen bölgelerdeki saçlarımda sık değil ekimle sağlanabilecek bi sıklık muhtemelen o yüzden çıkarsa ekilenler homojen bi dağılım olur :D ama yani şu yabancı ekim yaptıran ünlüleere bakıyorumda adamlar eski saçlarına dönüş yapmış hemen hemen paran olunca herşey oluyor arkadaş bizde 3 5 greftin hesabını yapıyoz :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canavarcafer -- 9 Mayıs 2014; 8:53:18 >

çok basit ve ucuz bi reklam girişimi sen ektir hocam kimse senden telefon filan istemiyor asya hanımla mutluluklar size....
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.