Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1219. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.259
Cevap
599
Favori
6.496.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
16 oy
Sayfa: önceki 12171218121912201221
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ne iş neyi yanlış yapıyorum
    (Parameter ıs not valıd ) dıyor ne demek ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar
    Allaha şükür bugün ekim işlemimi gerçekleştirdim.anca kendime gelebildim.
    bu işin bu kadar yorucu olduğunu bilmiyordum.
    ben bu kadar yorulduysam eğer ekip pert olmuştur herhalde.
    yaklaşık 8 saat sürdü.3500 civarı ekildiğini söylediler.
    sadece anestezi sırasında ağrım oldu.sonraki işlemlerin hiç birinde bişi hissetmedim.
    söylendiği gibi bende pek şişlik olmadı inşallahta artık bundan sonra olmaz.
    ilk resimlerim bunlar daha sonra da gelişme oldukça inşallah paylaşacam burada.
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

Orijinalden alıntı: qwert77

quote:

Orijinalden alıntı: Gencturkfransali

105 inci gun isteyim 3 gun sonra kafayi 3 numaraya kestircem
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

Gülmekten bayıldım valla

aahahaha uzun zamandır bu kadar gülmemiştim. Sağol fransalı :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyawex

quote:

Orijinalden alıntı: Reciproc

quote:

ya su ekimden sonra herkes patır patır atıyor fotografları buraya bir de soruyorlar nasıl olmus, kusura bakmayında arkadaslar tum ekilen kafalar ilk etapta birbirinin aynı gözüküyor bir fark yok hiçbirinin arasında ekimin iyi mi kötü mü oldugunu 2. günü anlamak için kahin falan olmak gerekiyor. İyi olup olmadıgı 3-4. aydan sonra ortaya cıkmaya başlıyor.

Adam gibi yorum yapılsa bu ilk ekim fotoları daha faydalı,süper olmuş,güzel görünüyor falan yazmasalarda direkt sıklıklarına bakılsa faydalı yorumlar çıkar ortaya,bu fotolara bakıldığı zaman ister inan ister inanma yüzde doksan ekim sonucu çıkar zaten ortaya ,örneğin bu sayfada mir adlı arkadaşın ekimi çilekeşten çok güzel olacak,ben ikisininde sıklığını beğenmedim,özellikle ön tarafın,hele çilekeşin berbat ,cm karede 10, 12 greft var heralde,önde saçı yoksa işi zor,şimdi 10 ,12 greftle ne değişecek ben anlamadım,kötü dediğimiz ekim merkezleri önceden en aşağı 20 greft ekerlerdi ,şimdi bakıyorumda bu sayı onlara düşmeye başlamış,siz bu fotolara bakmayın,hileli ekim sonuçlarına bakın,sonrasındada vay efendim saçım çıkmadı naraları atın,sanki saç ekilmişte çıkan olmamış ,10 tel yahu,çıksa ne çımasa ne,kimsenin morali bozulmasın diye bazı şeyler yazılmıyor ama bunun kimseye faydası yok,sonuçta bugün değil üç ay sonra her şey ortaya çıkıyor...

Reciproc tamam doğru soyluyonda daha bunun şok dökülmesi var tepe bölgesinin beslenememesi var var da var... O yuzden 2-3 ay diyorum sok dokulme bi atlatılsın kökler tutunabiliyor mu ona bakılsın.
    Bu arada birşey sorucam bu korayın,keserin,demirsoyun özelliği nedir abi sen inceliyosun çözmüssündür belki.Niye diğer ekimcilerin ekimlerinin tutup tutmaması şansa baglıyken bu saydıgım adamların işleri genelde duzgun oluyor.Adamlar nasıl standarta bağlamıslar.

Tepe bölgesinde ekilen saçların tutması zor beslenmesi zor falan diyorlar kökler ölmeden ekim yapıldıgı için tutmuyor diyorlarda bu adamlar nasıl tutturuyor o zaman benim anlamadıgım olay bu

Koray ve erkan hoca benzer stilde ekiyorlar,zaten hocalarıda aynı alex gizburg diye bir yahudi,latetal slitle kanalları açıyorlar,kanal açma işinde çok iyiler,özellikle önde çok sık kanal açabiliyorlar,bu ikisinin dışında böyle kanal açabilen başka ekimci yok tr de,iğneli teknikle kanal açan zekeriya ile muttalip keser var bu konuda çok başarılılar,yalnız koray hoca ve erkan hoca bu konuda daha iyi,ikisininde ilk zaman ekim fotolarına bakın benzer tarzda ön çizgide zikzak yok ,düz sık ekilmiş bir hat var,buda ilerde saçlar çıkıp uzayınca arka kısımları perdeliyor ,zaten bir yada iki parmak eninde geri kalan kısmıda sık ekiyorlar,gerisi seyrek bile olsa inan bana o ön iki parmak enindeki bölgedeki saçlar geriye tarandığı zaman kafanın yarısını kapatıyor zaten,arka taraftaki seyrek saçlar onların desteğiyle çok sık duruyor..
    Adamlar finasterid kullandırıyorlar özellikle,özellikle tepe bölgesi ekimine çok yardımı var,hani sende yazmışsın klasikleşmiştir düşüncedir,vertex e ekilen saç tutmaz yada çıkmaz diye,öyle bir şey yok ,tek başına minoxil kullanımı bile vertexe ekilmiş saçı coşturuyor,düşün birde finasterid kullanırsan ekimden sonra üç ay vertex en erken çıkan bölge olur,eskidendi o şimdi özellikle vertex ekimlerine bak,adam minoxil kullanıyorsa ekimde düzgün yapılmışsa kesin çıkıyor...
    Birde bu bahsettiğimiz ekimcilerde ekilen greft sayısında hile olmuyor,koray erdoğanın iki hemşiresi aynı anda greftleri sayıyorlarmış,hemde bir tanesi sesli olarak,bırak greftleri saymayı,çoklumu teklimi istatistikleri bile tutuyorlar,bu bahsettiğim ekimcilerin dışında kalan yerlerin en az yüzde doksanı greft hırsızı,birbirlerine örnek ala ala millete yalan söylüyorlar,greft hırsızlığı miktarı ortalama yüzde kırk tan az değil,o günkü psikolojilerine ve zamanlarına göre bu oran değişiyor ama bu millette bunu hak ediyor,müstehak gerçekten,saç ekim operasyonundan çıkar çıkmaz ,saçım çok güzel olacak psikolojisine giriyor adamlar,başkasının başına gelir bana gelmez ,benim saçım güzel olacak diye şartlandırıyor adam kendini,senin kafada o kadar greft yok desen ,adam başlıyor kafasındaki greft sayısını savunmaya,iyi totem yapmaya devam ,pozitif enerjiyle saçlarınızı çıkarırsınız siz))))
    Sonuç olarak adamlar büyük hatalar yapmıyor ,greft alım ve ekim aşamadında,ekim aşamadında greftleri düzgün yerleştiriyorlar ,düzgün yerleştirilmediği zaman çok fire oluyor ,ekim merkezleri ilk yıkamayı yaptıkları zaman orda gidiyor o greftler,biz göremiyoruz onları,birde saç ekim mağdurlarına bak aslında çoğunda ekilen saçları görürsün,saç çıkmış ama çok zayıf tüy gibi,onları saymaya çalış ekilen greft sayısına yakın saç çıkar ,işte onların hepsi kanallara düzgün yerleştirilemediği için beslenemeyip tüy gibi kalan saçlar,bu konuda forumda örnek tekniker vardı ,birde son zamanlarda resul yamanda ektiren grewt ti galiba,adamın ortalarda sıklaştırma yapılmış,çıkmamış saçı,yan şakaklar yüzde altmış çıkmış ama tüy şeklinde kalmış..
    Daha çok neden var ,şimdilik bu kadar daha merak edersen yazarım...

• koray erdoğan pahalıya ekmemesi lazım sen nasıl doktorsun ya isini iyi biliyon diye en pahalıyamı ekmek zorundasın nerde kaldı senin insaniyetliğin milleti sömürmekten başka adamsan herkez senin hastan olmalı 15 bin nedir ya zenginlerle uraş sen anca diğerleride senin milletin adamın değilmi insanları cok soyuyor cok yadırgıyorum böyle sömürücü insanları ektiği cıkıyosa cıkıyor ama bukadar pahalı olmamalı arkadaş.

Orijinalden alıntı: burqa1

koray erdoğan pahalıya ekmemesi lazım sen nasıl doktorsun ya isini iyi biliyon diye en pahalıyamı ekmek zorundasın nerde kaldı senin insaniyetliğin milleti sömürmekten başka adamsan herkez senin hastan olmalı 15 bin nedir ya zenginlerle uraş sen anca diğerleride senin milletin adamın değilmi insanları cok soyuyor cok yadırgıyorum böyle sömürücü insanları ektiği cıkıyosa cıkıyor ama bukadar pahalı olmamalı arkadaş.

koray erdoğan bir ekimi bildiğim kadarıyla 2 günde bitiriyor yani haftada 3 kişi demek hem sıkılmadan işini yapıyo hemde özenli bu yüzdende daha başarılı ekimler çıkıyor ve yüksek ücret alıyor diğer ekimciler haftada 15 ekim yapıyor düşük ücret ama sıkılarak özensiz aslında hemen hemen ikiside aynı parayı kazanıyo ama koray erdoğan bunun yanında saygıda kazanıyor facebooktan gördğüm kadarıyla müşterilerinin çoğu italyan birde facebook ta ayşegül hanımın müşterilerine bakın :))evet koray erdoğan pahalı benim gibi 30 unu geçmiş paradan ümidi azalmış züğürtler için bu ücretler imkansız ama hiç değilse insanların hayalleriyle oynamıyor iyi araştırmak lazım arkadaşlar çoğu ekimci saç ön çizgisini berbat yapıyor hekimlik dışında birazda estetik anlayışı ve tarz bilen doktorlar olmalı doktorun kendine bakmak lazım adamda stil yoksa klasik düz bir adamdan iyi ekim çıkmaz yani kafada sadece saçın tutması yetmiyor birde nasıl gözüktüğü önemli dışarda ön çizgiden ekimi çok kolay anlaşılan bir sürü insan görüyorum inanın o saç yerine kafa 1 numara kel olsa daha güzel gözükür sonuçta tip önemli yüz hatlarınız vb. tip yoksa saç olsa ne olur tip varsa saç olmadanda çok bir şey kaybetmezsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osaosa -- 10 Mayıs 2014; 16:56:37 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SonatKayahan

Ya beyler bu şok dökülme beni bitirdi napacaz ya...ekilenler döküldü ne kadar sonra cıkar tekrarşuan 22. Gün

21 inci gündeyim
    100/40 ı döküldü benimde
    Dr 1 ay daha az çok dökülür dedi ilaç kullanıyormusun ?

quote:

quote:

quote:

ya su ekimden sonra herkes patır patır atıyor fotografları buraya bir de soruyorlar nasıl olmus, kusura bakmayında arkadaslar tum ekilen kafalar ilk etapta birbirinin aynı gözüküyor bir fark yok hiçbirinin arasında ekimin iyi mi kötü mü oldugunu 2. günü anlamak için kahin falan olmak gerekiyor. İyi olup olmadıgı 3-4. aydan sonra ortaya cıkmaya başlıyor.

Adam gibi yorum yapılsa bu ilk ekim fotoları daha faydalı,süper olmuş,güzel görünüyor falan yazmasalarda direkt sıklıklarına bakılsa faydalı yorumlar çıkar ortaya,bu fotolara bakıldığı zaman ister inan ister inanma yüzde doksan ekim sonucu çıkar zaten ortaya ,örneğin bu sayfada mir adlı arkadaşın ekimi çilekeşten çok güzel olacak,ben ikisininde sıklığını beğenmedim,özellikle ön tarafın,hele çilekeşin berbat ,cm karede 10, 12 greft var heralde,önde saçı yoksa işi zor,şimdi 10 ,12 greftle ne değişecek ben anlamadım,kötü dediğimiz ekim merkezleri önceden en aşağı 20 greft ekerlerdi ,şimdi bakıyorumda bu sayı onlara düşmeye başlamış,siz bu fotolara bakmayın,hileli ekim sonuçlarına bakın,sonrasındada vay efendim saçım çıkmadı naraları atın,sanki saç ekilmişte çıkan olmamış ,10 tel yahu,çıksa ne çımasa ne,kimsenin morali bozulmasın diye bazı şeyler yazılmıyor ama bunun kimseye faydası yok,sonuçta bugün değil üç ay sonra her şey ortaya çıkıyor...

Reciproc tamam doğru soyluyonda daha bunun şok dökülmesi var tepe bölgesinin beslenememesi var var da var... O yuzden 2-3 ay diyorum sok dokulme bi atlatılsın kökler tutunabiliyor mu ona bakılsın.
    Bu arada birşey sorucam bu korayın,keserin,demirsoyun özelliği nedir abi sen inceliyosun çözmüssündür belki.Niye diğer ekimcilerin ekimlerinin tutup tutmaması şansa baglıyken bu saydıgım adamların işleri genelde duzgun oluyor.Adamlar nasıl standarta bağlamıslar.

Tepe bölgesinde ekilen saçların tutması zor beslenmesi zor falan diyorlar kökler ölmeden ekim yapıldıgı için tutmuyor diyorlarda bu adamlar nasıl tutturuyor o zaman benim anlamadıgım olay bu

Koray ve erkan hoca benzer stilde ekiyorlar,zaten hocalarıda aynı alex gizburg diye bir yahudi,latetal slitle kanalları açıyorlar,kanal açma işinde çok iyiler,özellikle önde çok sık kanal açabiliyorlar,bu ikisinin dışında böyle kanal açabilen başka ekimci yok tr de,iğneli teknikle kanal açan zekeriya ile muttalip keser var bu konuda çok başarılılar,yalnız koray hoca ve erkan hoca bu konuda daha iyi,ikisininde ilk zaman ekim fotolarına bakın benzer tarzda ön çizgide zikzak yok ,düz sık ekilmiş bir hat var,buda ilerde saçlar çıkıp uzayınca arka kısımları perdeliyor ,zaten bir yada iki parmak eninde geri kalan kısmıda sık ekiyorlar,gerisi seyrek bile olsa inan bana o ön iki parmak enindeki bölgedeki saçlar geriye tarandığı zaman kafanın yarısını kapatıyor zaten,arka taraftaki seyrek saçlar onların desteğiyle çok sık duruyor..
    Adamlar finasterid kullandırıyorlar özellikle,özellikle tepe bölgesi ekimine çok yardımı var,hani sende yazmışsın klasikleşmiştir düşüncedir,vertex e ekilen saç tutmaz yada çıkmaz diye,öyle bir şey yok ,tek başına minoxil kullanımı bile vertexe ekilmiş saçı coşturuyor,düşün birde finasterid kullanırsan ekimden sonra üç ay vertex en erken çıkan bölge olur,eskidendi o şimdi özellikle vertex ekimlerine bak,adam minoxil kullanıyorsa ekimde düzgün yapılmışsa kesin çıkıyor...
    Birde bu bahsettiğimiz ekimcilerde ekilen greft sayısında hile olmuyor,koray erdoğanın iki hemşiresi aynı anda greftleri sayıyorlarmış,hemde bir tanesi sesli olarak,bırak greftleri saymayı,çoklumu teklimi istatistikleri bile tutuyorlar,bu bahsettiğim ekimcilerin dışında kalan yerlerin en az yüzde doksanı greft hırsızı,birbirlerine örnek ala ala millete yalan söylüyorlar,greft hırsızlığı miktarı ortalama yüzde kırk tan az değil,o günkü psikolojilerine ve zamanlarına göre bu oran değişiyor ama bu millette bunu hak ediyor,müstehak gerçekten,saç ekim operasyonundan çıkar çıkmaz ,saçım çok güzel olacak psikolojisine giriyor adamlar,başkasının başına gelir bana gelmez ,benim saçım güzel olacak diye şartlandırıyor adam kendini,senin kafada o kadar greft yok desen ,adam başlıyor kafasındaki greft sayısını savunmaya,iyi totem yapmaya devam ,pozitif enerjiyle saçlarınızı çıkarırsınız siz))))
    Sonuç olarak adamlar büyük hatalar yapmıyor ,greft alım ve ekim aşamadında,ekim aşamadında greftleri düzgün yerleştiriyorlar ,düzgün yerleştirilmediği zaman çok fire oluyor ,ekim merkezleri ilk yıkamayı yaptıkları zaman orda gidiyor o greftler,biz göremiyoruz onları,birde saç ekim mağdurlarına bak aslında çoğunda ekilen saçları görürsün,saç çıkmış ama çok zayıf tüy gibi,onları saymaya çalış ekilen greft sayısına yakın saç çıkar ,işte onların hepsi kanallara düzgün yerleştirilemediği için beslenemeyip tüy gibi kalan saçlar,bu konuda forumda örnek tekniker vardı ,birde son zamanlarda resul yamanda ektiren grewt ti galiba,adamın ortalarda sıklaştırma yapılmış,çıkmamış saçı,yan şakaklar yüzde altmış çıkmış ama tüy şeklinde kalmış..
    Daha çok neden var ,şimdilik bu kadar daha merak edersen yazarım...

Ozaman şöyle diyorsun kanalla(letral slitle) en iyi ekim yapan erkan demirsoy ve koray erdogan iğneyle ekenlerde keser ve kul? Ve şu görüşüme nedersin bu 4 hocadanda fiyat olarak en ucuzu kul? Sanırım iyi ekim isteyen birinin yaptıracagı en ekonomik kişi zekeriya kul ben böyle düşğnüyorum

Orijinalden alıntı: satem

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy

quote:

Orijinalden alıntı: Gencturkfransali

Bana moral verdigniz icin sagol arkadaslar hepinizden allah razi olsun =D inshallah sacim guzel oldugnda resim atacam yuzumle birlikte merak etmeyin =D

Fransalı saçların iyi gibi. Ama eger bir ekim daha istersen biraz ense biraz göğüs ve sakal ile ve sana sıklastırma ekimi yapılacagi için iğne ile eken birine yaptırırsan sonuc istediğin gibi olabilirr

ARKADAŞLAR,2.OPERASYON İÇİN YANİ SIKLAŞTIRMA İÇİN FORUMDA OKUDUĞUM KADARIYLA İGNE İLE EKEN BİR YER OLURSA DAHA İYİ SONUÇ ALINIR GİBİ BİR GÖRÜŞ VAR.BU DOĞRU MUDUR YADA ALLAH RIZASI İÇİN 2.OPERASYONU YAPIPTA İLK OPERASYONDA SEYREK KALAN SAÇLARIN ARASINA GİRİP SAÇLARI GÜZELCE SIKLAŞAN BİR ARKADAŞIMIZ VARSA BURDAN BİLGİ AMAÇLI YAZABİLİR Mİ?
    GEÇEN BİR DOKTORA GİTTİM ARALARA GİRERSEK DİĞER SAÇLARIDA KAYBEDERİZ,SEYREK YERLER YİNE SEYREK KALSIN DEDİ AMA SAÇ EKTİREN BİR ARKADAŞIM İSE BANA 2.OPERASYONU YAPTILAR SIKLAŞTIRDILAR SAÇLARA BİR ŞEY OLMADI DİYOR...NEYE KİME İNANACAĞIMI ŞAŞIRDIM YARDIM LÜTFEN ARKADAŞLAR.

Kardeş sıklastırmada herzaman risk vardır ama en az risk iğne yöntemiyle olur bunuda türkiyede keser kul ve hlc belli standartlara uygun en iyi şekilde yapar bu 3 lüye bile yaptırsan sonucunun kötü olma ihtimali azda olsa vardır ama eger zartzurtcenter bilmem ne hastanesi vb gibi ekimş hemşirelerin yaptıgı 4000 bin grefti 10 saatte ekip 2000 lira alan yere yaptırırsan kötü sonuc alma ihtimalin saydıgım 3 lüde yüzde 10 ken bunlarda 90 dır

• Yav arkadas birkaç klinigi aradım adamlara hemşiremi ekiyor doktormu, slit mi iğne yöntemimi, prp nin bana minox ve finas tedavsinden daha iyi oldugunu bilimsel kanıtlarıyla sunabilirmisiniz dedim , adamlar beni dövcekti resmen ya klinikte böle terbiyesizlik olurmu? Sana ekmiyoruz git vb

Orijinalden alıntı: By Winston

arkadaşlar
    sadece anestezi sırasında ağrım oldu.sonraki işlemlerin hiç birinde bişi hissetmedim.

Arkadaşlar dün gece resimleri koydum. Burada bilgili arkadaşlar var.sizce nasıl olmuş.

quote:

arkadaşlar

Arkadaşlar dün gece resimleri koydum. Burada bilgili arkadaşlar var.sizce nasıl olmuş.

hocam nerde ektirdin temiz ve sık bir ekim olmuş umarım sonuç beklentini karşılar...

Orijinalden alıntı: Mr.dreamboy

Yav arkadas birkaç klinigi aradım adamlara hemşiremi ekiyor doktormu, slit mi iğne yöntemimi, prp nin bana minox ve finas tedavsinden daha iyi oldugunu bilimsel kanıtlarıyla sunabilirmisiniz dedim , adamlar beni dövcekti resmen ya klinikte böle terbiyesizlik olurmu? Sana ekmiyoruz git vb

Doğrudur onlara bilgisiz kişiler lazım sen adamlara küfür etmişsin resmen :-)

Ya beyler bu şok dökülme beni bitirdi napacaz ya...ekilenler döküldü ne kadar sonra cıkar tekrarşuan 22. Gün

slm,

en cok sok dökülmeye önem veriyorum! Ne kadar gec ve az olursa bence o kadar iyi! (bence)

Bunun az olmasi icin pek birsey yapilamiyor gibi (Bünyeye ve Griftlere bagli diye düsünüyorum)

Ben Biotin kullanmaya basladim! 90 Tablettik aldim üc ay Biotin 5000 kullancam (kendi kararim)

Bir Hap disinda bütün Hap'lar bitti bitene kadar o Hapida kullanmaliyim!

Sac ekimini inanin COK SEVDIM! Hic geciktirmeyin ve olun!

Benim yirmi gün gecti bile! Geriye yaklasik iki ay kaldi az cok belirmesine! Yirmi gün sanki üc saat gibi gecti!

Ekim zaten iyiydi sosyal hayata cabuk geri döndüm! Onuncu günlerde hafiften alnimda sislik olustu v.s. ama genel olarak ilk iki üc günü atlatinca is bitiyor! (su ana kadar böyle tecrübe edindim)

Baslangici cok iyi sonucu nasil olacak bilemiyorum! Insallah, hepsi degilse söyle %60'i filan tutar da emegime yazik olmaz!

Selamlar.

NOT: 21 Nisan da ilhan beye ektirdim! 4.000-GRIFT (bos alan doldu) kafam da malasef iki üc santimlik yara tabakasi olustu (ilk günlerdeki sapka dan olabilir) bir oradan korkuyorum kuruyup azaldi ama hala var!

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

quote:

arkadaşlar

hocam nerde ektirdin temiz ve sık bir ekim olmuş umarım sonuç beklentini karşılar...

Bir iki araştırmam oldu. Bir ara kararsız kaldım sonra yorumları okurken.
    Mir051 adlı arkadaşı gördüm sonra da karar verdim.
    ESTEPOL hair de ekimimi yaptırdım.
    Buradan ekibe ve özellikle Emine hanıma çok teşekkür ederim.
    İnşallah bundan sonra da saçlarım çıkmış halde de fotolar koyacağım.
    (tabi inşallah çıkar)

Orijinalden alıntı: Savaş@55@

quote:

21 inci gündeyim
    100/40 ı döküldü benimde
    Dr 1 ay daha az çok dökülür dedi ilaç kullanıyormusun ?

Proscar kullanıyorum..evet kişiden kişiye dökülme süresi değişebiliyor..en kötü tarafıda 3 ay sonra uzamaha başlayacak olması yaz tatilim kötü geçecek gibi

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.