Şimdi Ara

en iyi saç ekim merkezi neresidir (1214. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
41.252
Cevap
600
Favori
6.492.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12121213121412151216
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Savaş@55@

quote:

Orijinalden alıntı: Reciproc

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SümüklüSülo

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: winday

Kisisel görüşüm bu resimler fayk yada süre yanlis en erken sac cikisi 8inci haftadan sonra bssliyor genelde 10 haftadan sonra gozlemleniyor ve resimdeki sac telleri en az 3 santim 120 gunde cikip bu uzunluğa gelmesi imkansiz

Yaptığın hesaba katılıyorum ,yalnız ben bu sonuçlara bakarken şok dökülmenin çok az olduğunu düşündüm,bu tür ekim sonuçlarını daha önce çok gördüm,şok dökülme çok az olanlarda oluyor,tam olarak kaçıncı günde olduğunu yazarsa arkadaş belki daha sağlıklı yorum yaparız ,birde bu arkadaş aylar öncesinden yazıyordu forumda birazda o yüzden güvenilir geldi bana...

Sok dökülmeden kendini kurtaran Griftler hic dökülmeden yoluna devam mi ediyor?

Sok dökülme ne kadar az olursa o kadar iyi anlayisi dogru mu?

tabiki şok dökülmenin az olması her zaman için iyidir,şok dökülmeden kurtulan saç artık sürekli olarak yoluna devam eder,şok dökülmeye uğrayan saçlarında ne kadar fire vereceği belli olmaz,benim kişisel görüşüm kırık şeklinde dökülenler çıkıyor,L şeklinde kök kısmıyla beraber dökülen saç bir daha çıkmamak üzere mefta oluyor,veyahut mefta olmuyorlarsa eğer bu saçların çıkması döküldüğü andan itibaren 3 ayı bulur,keza dinlenme fazına geçmeleri gerekir yeni kök oluşması için,bu doğruysa eğer 4. ve 6. ay arası saç çıkışı efsanesi doğru olabilir,genede bu tezin çok doğru olduğunu sanmıyorum....

Yani L şeklinde dökülürse kötü diyorsun
    16 ıncı gündeyim şok dökülme başladı sanırım
    Amma saç kesilmiş gibi dökülüyor
    Şok dökülme için erken değilmi

Bence şok dökülmenin erken olması daha iyi,tabi seninde yazdığın gibi kırık şeklinde dökülüyorsa,sonuçta kırık şekline dökülenler aslında tamamen dökülmüyor,kökü kalıyor,hatta makro objektifi olan bir fotoğraf makinesiyle çeksen görürsün kökün orda durduğunu,bir iki hafta içerisinde yakından baktığın zaman siyah bir nokta şeklinde durduğunu görürsün,yani istediği kadar dökülsün o saç çıkıyor,bazen çok nadiren o saç 1 mm kadar olup uzamadığını duydum bazı arkadaşlardan,ne kadar doğru bilemem ama bendede şu an var o şekilde uzamayan,umarım uzarlar ama neyseki sayıları çok az,yüzde doksandan fazlası uzadı...
    L şeklinde dökülenler genelde şok dökülmenin ileri safhasında ,bitmeye yakın oluyor,o tip dökülme hafif kaşıntıyla beraber oluyor,bunların akıbeti gerçekten meçhul,tamda araştırma konusu olacak şey aslına,ama kimsenin bir şey bildiği yok,benim gibi gözlem yeteneği olan adamda az)))) çoğu kişi bakmıyor bile dökülenlere,ben öyle forumlarda yazılan şeyleride çoğu kişi gibi boş boşta okumuyorum,çoğu yazılanıda önemseyip gözlemliyorum,örneğin kimisi saçım çok kaşındı yazıyor şok dökülme esnasında,o tip adamın saçı çıkmıyor genelde,iki üç hafta kafasında kabuk duran adamın saçıda çıkmıyor,ekim günü fotosunda hiç kanama olmayan adamın saçıda çıkmıyor,şok dökülmeyi çok geç yaşayan adamın saçı ya çok az çıkıyor yada çok geç sonuç geliyor,çok az şok dökülme yaşayan adamında saçlar coşuyor,en iyi ekim sonucu onların oluyor,belkide şok dökülme kırık şeklindeki saçların dökülmesi bittiği anda sonlanıyordur,sonraki dökülenler şok dökülme değil gerçek dökülme olabilir.....
    Birde örnek vereyim forumdan))) gençtürkfransalı diye bir çocuk var forumda,bir ara elimi sürünce diken diken elime batan saçlar var diye yazdı ama uzamadıklarından şikayetçiydi,onlar ilk dökülen saçlarıydı,korktuğu gibi olmayacak,o saçlar geç uzayacak ama sonuçta er yada geç uzayacak,yalnız daha sonra bu çocuk sürekli saçlarının döküldüğünden bahsetmeye başladı,90. günü geçti galiba halen saçlarının döküldüğünden bahsediyor,işte bana göre onlar ekim olupta tutmayanlar ve kesin L şeklinde dökülüyorlar,sıklaştırma ekimi olduğu için beslenemeyip tutmayan saçlar onlar...

Çok tşk ederim
    Dediğin gibi ise bende durum ıyı gıdıyor demektir
    Tabi önümüzdeki aylarda en ince detayına kadar paylaşıcam süreci
    17 gündeyim ve 100/40 kırık şeklinde döküldü
    Özellikle banjo yaparken çok dökülüyor küvettteki suyu banjo bittikten sonra salıyorum
    Saçlar ın nekadar döküldüğünü anlamak için
    Kuru halinde tek tük dökülme oluyor amma hep kırık şeklinde L yok kök de yok dümdüz bi saç berber kesmiş gibi
    Birazda olsa rahatladım sayende . arkadaşlara bakarak / güvenerek girdim bu işlere
    Bilsem bukadar meşaketli olduğunu hayatta kalkmazdım bu işe
    Bir cerrah 2-3 hemşire 11 saatte ( 4100 ) greft ektiler benim kafaya 20 dakika öyle molası dahil
    Tepe ve ön kısma

Bilgilendirdiğin için gene tşk ederim

Benim onuncu günde başlamıştı şok dökülme,çoğu kişi bende şok dökülmenin çok erken başladığını saçlarımın çıkmayabileceğini söylemişti,saolsunlar onların sayesinde bu konuda oldukça araştırma yapmıştım,yabancı siteleri az taramadım )))) öyle bir şey yok kesinlikle,tam tersine o şok dökülmeye uğrayan saçlarım çok çabuk çıktı,makro objektifle çektiğim fotolardan biliyorum ,hemen diplerinde siyah noktalar oluyor,bir iki ay öyle kaldıktan sonra 1mm boyunda saça dönüşüyorlar,1 ay kadarda öylece kalıp üçüncü ay dolduktan sonra bir anda uzuyorlar,bilimsel olarakta bu olay böyle cereyan ediyor,yani sadece kendi gözlemlerim değil,bilimsel olarak şöyle anlatılıyor; saç deri seviyesinde kırıldıktan sonra tolojen faza geçiyor,3 ay sürüyor bu tolojen faz,sonrada uzuyor bu sürenin sonunda,yani öyle kökten falan dökülme şeklinde olmuyor,o şekilde şok dökülmesi olanlarda genelde kabuklarla beraber geliyor saçlar,yani sen rahat ol,gayet norma ilerliyor sürecin,birde saçlarını çok yıkıyorsan o yüzdende erken başlamış olabilir,su saçın daha çabuk uzamasını sağlıyor,zaten doktorlarda ilk dönemlerde saçın arada ıslatılmasını nemli tutulmasını tavsiye ediyorlar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada aklıma gelmişken şok dökülmenin az olması amacıyla yabancı sitelerde minoksidil ve finasteridin beraber kullanımı öneriliyor,nerdeyse yabancı doktorların hepsi bu öneride bulunuyor,tr de koray erdoğan haricinde öneren çok az ,koray erdoğanın eski hemşiresi nagehan koray hocanın ekim olan saça faydasından dolayı değil, ekim sonucunda daha iyi bir poz elde etmek için kullandırdığını söylemiş,ilk duyduğumda inanmıştım buna ama biraz araştırdıktan sonra öyle olmadığını gördüm,ekimden önceki bir ay ve sonrasında geçen 3 ay boyunca kullanılmasını tavsiye ediyor yabancılar,şok dökülmeyi azaltmada minoxidil ile beraber kullanıldığında çok etkiliymiş ,şimdiki aklım olsa bu şekilde bende kullanırdım,4 aylık kullanımının çok fazla yan etki riski olacağını sanmmıyorum,demekki koray hoca boşuna dımdızlak kel olan adamlara ekimden sonra boşuna şart koşmuyormuş bu ilacı...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selam millet, birkaç resim de ben atayım ilerleme var biraz kanımca, ama yeterli değil. şuan 95 gün falan oldu ekim yapılalı.. öncesini merak edenler profilimden bakabilirler. ektirmeden önce hangi doktora ektirsek diye o kadar araştırdık.. gel görki asıl mesele ektirdikten sonraymış lanet saçın birde çıkmama derdi var insan psikolojisini mahvediyor bu iş. uzun lafın kısası ben bu saç işinin ta amk!
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .CasanovA -- 8 Mayıs 2014; 0:48:57 >

Orijinalden alıntı: .CasanovA

Selam millet, birkaç resim de ben atayım ilerleme var biraz kanımca, ama yeterli değil. şuan 95 gün falan oldu ekim yapılalı.. öncesini merak edenler profilimden bakabilirler. ektirmeden önce hangi doktora ektirsek diye o kadar araştırdık.. gel görki asıl mesele ektirdikten sonraymış lanet saçın birde çıkmama derdi var insan psikolojisini mahvediyor bu iş. uzun lafın kısası ben bu saç işinin ta amk!
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

hocam ilerleme var illaki kendi saçın toparlamış ama ekilenlerin çıkması için daha çok erken 95. gün saç çizgin duruyor hala kanımca iyi olacak inşallah moralini yüksek tut bu iş sabır işi dediğin gibi forumdaki saç ektirenlerin %99 u bu kaygıyla yaşıyor "ya çıkmazsa" ?? minox filan kullanıyormusun acaba
  • araştırmaktan beynim sulandı, yanlardaki seyrelme için 1500 civarı ekim yaptırmak istiyorum, klinikler kaliteleri hakkında ortalama fikri olanların tavsiyesini bekliyorum. istanbuldayım ama değecekse ankarayada giderim izmirede başka bir şehrede. 5000 tl ye kadar para ayırdım bu iş için.

bi not daha buraya resim yükleyenlerin sonuçları doktorların sitelerindekilerle pek örtüşmüyor.
  • Reciproc kullanıcısına yanıt
    eskiye dönüş olaydı iyiydi özledim eski saçları ortaya ekim yapmadı zaten sadece önle arkayı bağlayan orta noktada seyreklik vardı oraya ekim yaptı kalan greftlerin hepsi sağ ve soldaki açıklıklara ekildi.https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1031037/d0061060-279b-4bd8-95d5-6c32d7a0783c.jpg daha önce siteye koymuştum ekimin ilk hali 2200 greft dendi bana ama oturup saymadım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canavarcafer -- 8 Mayıs 2014; 8:38:34 >

Orijinalden alıntı: xplm

araştırmaktan beynim sulandı, yanlardaki seyrelme için 1500 civarı ekim yaptırmak istiyorum, klinikler kaliteleri hakkında ortalama fikri olanların tavsiyesini bekliyorum. istanbuldayım ama değecekse ankarayada giderim izmirede başka bir şehrede. 5000 tl ye kadar para ayırdım bu iş için.

bi not daha buraya resim yükleyenlerin sonuçları doktorların sitelerindekilerle pek örtüşmüyor.

hocam ekim merkezlerinin koymuş olduğu sonuçların çoğu hileli.resim olayı tamamen tıraş yani.loş bir ortamda ön profilden çekiyorlar azcıkda kafaya topik sürüyorlar al sana on numara saç ekimi diyorlar forum geçmişine bak sonuçdan memnun olan 10 15 tane adam bulamassın.%90 ı hayal kırıklığına uğruyor.tabi bunlar fabrikasyon ekimi yapan merkezlerde yaptıranlar 3000 3500 tl veriyorlar paralar çöpe.sağlam ekim yapan yerlerede vatandaşın gücü yetmiyor (koray z.kul erkan demirsoy müttalip keser ) bunlarda bi ev araba parası kadar para istiyorlar el mahkum mecbur bir umut gidip ekimciyim diyen MEZBALAR daki KASAP lara gidiyorlar sonuç hüsran oluyor.greft az ekilsin ama kaliteli bir yer olsun.

Selam millet, birkaç resim de ben atayım ilerleme var biraz kanımca, ama yeterli değil. şuan 95 gün falan oldu ekim yapılalı.. öncesini merak edenler profilimden bakabilirler. ektirmeden önce hangi doktora ektirsek diye o kadar araştırdık.. gel görki asıl mesele ektirdikten sonraymış lanet saçın birde çıkmama derdi var insan psikolojisini mahvediyor bu iş. uzun lafın kısası ben bu saç işinin ta amk!

yanlış anlamanızı istemem ama sanki eski hali daha iyiymiş, profilinize baktım ve bence keşke ekim işine girmeyip 3 numara kullansaydınız en azından böyle çim adam gibi olmazdınız.

Orijinalden alıntı: avukatakın

quote:

yanlış anlamanızı istemem ama sanki eski hali daha iyiymiş, profilinize baktım ve bence keşke ekim işine girmeyip 3 numara kullansaydınız en azından böyle çim adam gibi olmazdınız.

Daha dur avukatakın
    95 gün diyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: miyawex

millet tutturmuş zekeriya kul diye, bu ne biçim ekim ben anlamadım adamın 8. ayıymış zekeriya kula ektirmiş
    hocam arkadaş neden paylaşmıyor fotolarını bide bu kafada ekim namına hiç bişey belli değil ne iz var ne alın çizgisi z.kulun ektiği saçlarda çıkmassa kimse ekimciyim diye dolaşmasın bana pek inandırıcı gelmedi resim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selenga_68 -- 8 Mayıs 2014; 16:09:36 >

Orijinalden alıntı: denizsu34

L şeklindeki kırılma nasıl oluyor anlamadım deri ile birlikte gelen mi

Bildiğin l harfi gibi oluyor saç

Orijinalden alıntı: canavarcafer

eskiye dönüş olaydı iyiydi özledim eski saçları ortaya ekim yapmadı zaten sadece önle arkayı bağlayan orta noktada seyreklik vardı oraya ekim yaptı kalan greftlerin hepsi sağ ve soldaki açıklıklara ekildi.https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1031037/d0061060-279b-4bd8-95d5-6c32d7a0783c.jpg daha önce siteye koymuştum ekimin ilk hali 2200 greft dendi bana ama oturup saymadım :D

Ekimin ilk haline baktım,ekim olan alan taş çatlasa 50 cm kare alan,kaldıki o kadar bile yok aslında ama genede 50 cm kare olduğunu varsayarak yorum yazarsak söylediği sayının olması için cm kareye 45 greft falan düşmesi lazım,ben tr de bir veya iki seansta henüz bu sayıya ulaşan ekimci ne gördüm ne duydum,sanada max 20 greft ekilmiştir cm karede,yani sende bence max 1000 greft var,oturup tek tek saymana gerek yok,hesap ortada,ya sen doktorunu yanlış anladın,yada doktorunda bir tuhaflık var,büyük ihtimalle 2200 saç telidir o rakam,greft değildir,bazı doktorlar başta sadece rakam konuşuyor,sen sorarsan greft değil saç teli diyor,sormazsan arada kaynayıp gidiyor,burda saç ekimi yaptırıpta sonuç paylaşanların çoğu hep gret diyor ama aslında öyle değil,çoğu ekim merkezi saç teli üzerinden hesap yapıyor,hatta çıkan greftleri sayıyorlar tekli,çoklu olduklarına göre....

millet tutturmuş zekeriya kul diye, bu ne biçim ekim ben anlamadım adamın 8. ayıymış zekeriya kula ektirmiş
     en iyi saç ekim merkezi neresidir

bu kadar çok açıklığı olan birinin zekeriya kulda ektirmesi doğru değil,savaş 11 e zekeriye hocayı tavsiye ettim ,yalnız onun tek atımlık kurşunu kalmıştı,döner alanı önceden geçirdiği bir ekimden dolayı oldukça çok kötü durumdaydı,zaten önceki ekiminden kalan biraz saçı vardı,onun için iyi bir tercihti,şu andaki durumuda çok iyi görünüyor.
    Bu vakaya gelince ,iğneli teknik bu kadar çok açıklığı olan biri için uygun değil,bu tür vakalarda en uygun teknik lateral yarık yöntemi,bir defa o kadar çok saç ekilmesi gerekiyorki,tek tek bütün ekim olacak saçın yönünü ve mesafesini ayarlamak lazım,oda çok zor,doktorun bıkmadan usanmadan o işe konsantre olması lazım,birde ekim olacak saçın döner bölgedeki saçın birbiriyle olan açısını ,yönlerini,dizilişini falan taklit etmesi lazım,bu kadar çok açıklığı olan birinde bu kontrolü ancak lateral slitle sağlamak mümkün olur,yukarda bir örnek paylaşım var ,bizazdan ona yorum yapacağım,ordan daha iyi anlaşılır...
    Zekeriya kul benim favorilerimden,yalnız çok açıklığı olanlara tavsiye etmem,ön çizgi ve şakak ekimi çok üst safhada başarılı,sık ekmeyi becerebilen biri,açıklığı çok olanlarda daha önce bir iki kötü sonucunu bende görmüştüm...
    yalnız bu mağdur arkadaş her kimse,dediğim yöntemlerle ekmiş olsaydı bile sonuç birazcık belki bundan daha iyi olrdu,gene çok iyi olacağını sanmam,adamda bir defa saç teli yok,tüy gibi bir şey saçları,greftler çokluda değil tahminim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Reciproc -- 8 Mayıs 2014; 16:37:21 >

Orijinalden alıntı: spiritaufe

quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

Orijinalden alıntı: sates9

8.gün arkadaşlar
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

avicenna hep aynı tarz ekiyor ademgündüz diye bir arkadaş vardı onun ekimide aynı sizinki gibiydi sonuç fevkalede oldu inşallah beklentinden daha iyi olur sonucun

Sen saçı korumuşsun gerekeni yapmışsın. Umarım ekilenlerin hepsi tutar.

Bahsettiğim ekim tarzı bu,lateral yarık yöntemi,ilk defa doktor wong yapmış,sonuçlar iyi olunca yaygınlaşmış,bu arkadaşın açılan lateral kanallarıda çok düzenli olmuş,alın çigisiyle paralele yakın,bazı kişilerde bu paralellik değilde daha çok dikeye yakın oluyor,dikey olduğu zaman ekim esnasında homojen bir dağıtım yapmak zor olduğu için ve ekilen gretler üst üste geldiği için gretlerin yaşama şansı azalıyor,bütün bu bilgiler doktor makalelerinden arkadaşlar,öyle trişkadan sallamıyorum)))))

quote:

Orijinalden alıntı: denizsu34

L şeklindeki kırılma nasıl oluyor anlamadım deri ile birlikte gelen mi

Bildiğin l harfi gibi oluyor saç

Kafana kibit çöpü ektiklerini düşün))) saç derisi seviyesinde kırılırsa normal ,ama kibritin tümüyle köküyle,yani yanıcı kısmıyla beraber gelirse işte o L şeklinde dediğimiz dökülme tipi...

quote:

Orijinalden alıntı: spiritaufe

quote:

Orijinalden alıntı: selenga_68

quote:

Orijinalden alıntı: sates9

8.gün arkadaşlar
     en iyi saç ekim merkezi neresidir en iyi saç ekim merkezi neresidir

avicenna hep aynı tarz ekiyor ademgündüz diye bir arkadaş vardı onun ekimide aynı sizinki gibiydi sonuç fevkalede oldu inşallah beklentinden daha iyi olur sonucun

Sen saçı korumuşsun gerekeni yapmışsın. Umarım ekilenlerin hepsi tutar.

Bahsettiğim ekim tarzı bu,lateral yarık yöntemi,ilk defa doktor wong yapmış,sonuçlar iyi olunca yaygınlaşmış,bu arkadaşın açılan lateral kanallarıda çok düzenli olmuş,alın çigisiyle paralele yakın,bazı kişilerde bu paralellik değilde daha çok dikeye yakın oluyor,dikey olduğu zaman ekim esnasında homojen bir dağıtım yapmak zor olduğu için ve ekilen gretler üst üste geldiği için gretlerin yaşama şansı azalıyor,bütün bu bilgiler doktor makalelerinden arkadaşlar,öyle trişkadan sallamıyorum)))))

sates9 hocam bu avicenna da ekimi kim yapıyor bir kaç doktormu var yoksa tek kişimi

en iyi saç ekim merkezi neresidir

Bu kimin ekimi? Nerden aldın? Kaynak göster. İspatla..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.