Şimdi Ara

En iyi saat markası ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
28.118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu an Timberland kullanıyorum ve gayet memnunum ancak TAG Heuer hayır demem...
  • Patek Philippe.Bence en iyi saat markasıdır gerisi gösterişten ibarettir...Önemli olan saatin içidir..Saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: be-kli

quote:

Orjinalden alıntı: kaplanmete

quote:

Orjinalden alıntı: be-kli

CASIO hem uygun fiyat hem süper

casio nun bi saati vardır her erkek çocuk

bunu kullanmıştır bilirseniz yani erkeklikte

3 kural var sünnet ol askere git vede o saatı tak

10 sene kullanmıştım vurdum çizdim neler neler geldi baaşina bişey olamdı pili bile azalmadı

ama belli yaştan sonra casio kullanılmaz bence ...

iyide arkadaşım casıo'nun yüz çeşit saati var bir tek sünnetlik degil ben 20 sene önce aldıgım (yurt dışından) casıomu dahalen kullanıyorum pusuladan saate,ısı ölçmeye kadar herşeyi yapıyor bir araştırın

Para çoksa hiç araştırmayın arkadaşların yazdıgından birini alın

zevkler tartışılmaz ama casio nun hiç bir saati hoşuma gitmiyor abi

• Formula1 Resmi saati 200 euro , çok memnunum acaip karizma

En iyi saat markası ?
  • momentus iyidir
  • quote:

Orjinalden alıntı: .::HANDSOME::.

momentus iyidir

hocam naaptn
  • bu tachymeter nedir bilen var mı?
  • fossil in de güzel saatleri var gibi. ama ben saat kullanmıyorum telefondaki yetiyo. nede olsa karizmam saat e kalmadı.
  • Rolex
  • Üst Sınıf
    Cartier
    Tag Hauer
    Longines
    Omega
    Rolex

Orta Sınıf
    Mont d Or
    RGM
    Rado
    Brequet
    Breitling
    Blancpain
    Glashuette
    Jacquet Droz

Giriş Sınıfı
    CK
    Tissot
    Seiko

Sınıf Dışı
    Swatch (Şaka)
  • ben pek anlamam ama iş yerinde birisi tutturdu şu saat nasıl bu saat nasıl diye ordan biliyorum, Nacar kaliteliymiş galiba
  • quote:

Orjinalden alıntı: blue_wind

ben pek anlamam ama iş yerinde birisi tutturdu şu saat nasıl bu saat nasıl diye ordan biliyorum, Nacar kaliteliymiş galiba

saatin nacar ı, kadının macarı da demiştir o kişi kesin. iğrenç saatleri var...
  • swatch un çok güzel saatleri var ama bu markada herkesin elinde. kimsede olmayan sende olacak ki karizma artsın. benim tavsiyem seiko
  • ya beyler ve bayanlar...

hatırlarsanız bir ara swatch'un flexible modelleri vardı...yaylı bilezik gibi takılıyordu kola...onların siyah yaylı olanı vardı...sadece bir arkadaşta gördüm, başka da göremedim gören veya bulan varsa söylesin...cidden çok arıyorum... lütfen birileri yardım etsin...

lütfen bir yardımcı olun...yardımınız karşılıksız kalmayacaktır emin olun...

• şu anda kullandığım saat, gittigidiyor.com'dan açık arttırmadan almıştım, çok memnunum

En iyi saat markası ?
  • En iyi saatler İsviçre saatleridir.

En kaliteli olarak da Patek Philippe 'dir.Makinası çok farklıdır.Kendi makinası dışında Lemmania da kullanır.1.000.000 dolarlık Platin versiyonları vardır.
    Bunun dışında Vacheron Constantin,Frank Müller,A lange Söhne (Alman -isviçre) ,Panerai /isviçre-italyan), gibi saatlerin üst sınıfı Tourbillon mekanizmalı olup elde üretim olarak yapılır.Saat içindeki değerli olan dişlilerin döndüğü Yakut(ruby) taşlardır.Bunların sayısı artınca kalite de artar.56 Jewels a kadar olanları vardır.Automatic saatler ile kurmalı olanlar dışında kalan tüm saatler hem ucuz hem de çok daha kalitesizdir.Seiko ,casio gibi firmalar pilli ya da bobinli quartz saatler üretir.Bunların dijital saat kadar anca değeri vardır.Saat konusunda sorusu olanlar Pm atsın.birkaç ay sadece saat üzerine araştırma yaptım.Tamamen merak.Mesela ben Cep saatlerini daha çok seviyorum.Omega ve singer isviçre cep saatlerim var.Bunlarda kullanılan taşlar sentetik değildir.
    Cep saati olarak İsviçre ile Amerikan eski üretimlerinin yanında İngiliz Prior saatleri vardır.Gerisini saat olarak saymayın zaten

• Aydın Saatin ithalatı yaptığı saat Seiko 10 numara diyebilirim...
    Günsal Saatin ithalatı yaptığı saat Lacoste altın kaplamasına bayılıyorum....
    karizma istiyorsan Tag Heuer, fosil, Timberland
    Dayanıklı bir saat istiyorsanız Rado'yu tavsiye ederim hem çok ince...Ama camına dikkat edin kırılırsa en az 150YTL....

Daha önceden Gonyalı Saatte çalışmışlığım var söyleyin bana şu saatin merkezini ben size nerde olduğunu belirtim
  • seiko
  • longiden çok memnunum hocam... tavsiye ederim ömür boyu kullanılacak bi saat. ama spor takılan biriysen tag heuer inde güzel saatleri var...
  • şu an swatch kullanıyorum..günlük kullanışlı oluyor..
    ama ilerde bir frank müller sahibi olmayı istiyorum..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.