Şimdi Ara

En iyi replikleri barındıran film..? (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
151
Cevap
0
Favori
20.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

- sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün?
    - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm.

neseli gunler

dünyanın bütün meşhurları bununla tras oluyor... ingiltere krali, rahmetli başkan kenedi, taçsız kral pele, bakenbauer, kaleci miyer, nadya komanacci, biricit bardo, fenerbahceli cemil... hepsi şöhretlerini bu bıçağa borçludurlar! evet denemesi bedava hem de hiç para vermeden

Neşeli günler nasıl unutulur ya
  • kahin; onun gücü bu diyarları aşar

morfiyus: bu soluduğunun gerçekten hava olduğunumu sanıyorsun
  • "ben yalnızca tanrının önünde diz çökerim. ve şu anda onu burada göremiyorum!"

john abruzzi pb de ölüm sahnesi
  • The Prestige
  • En sevdiğim film Forrest Gump'ta olsa bence replik açısından en iyi film; The Godfather ve Fight Club
  • Bu konu süper ya. Aklımda bi iki tane var ama bugün yazamayacağım. Yani şimdilik ap ap ap ap
  • Benjamin Button'un kızına mektup yazdıgı bır sahne vardı ınanılmaz etkılenmıstım ;

"Hiçbir şey için asla çok geç değildir ya da benim durumumda, istediğin kişi olmak için çok erken değil. Zaman sınırı yoktur, istediğin zaman başlayabilirsin. Değişebilir ya da aynı kalabilirsin. Bunun bir kuralı yoktur. En iyisini ya da en kötüsünü yapabiliriz. Umarım, sen en iyisini yaparsın. Umarım, seni şaşırtacak şeyler yaşarsın. Umarım, daha önce hiç hissetmediğin şeyler hissedersin. Umarım, değişik bakış açıları olan insanlarla tanışırsın. Umarım, gurur duyacağın bir hayatın olur. Öyle olmadığını anlarsan umarım, en baştan başlayacak gücü bulursun."
  • pezevenklik benim kanımda var. benim büyük babam pezevenkti, büyük büyük babam da pezevenkti. bu ülkede pezevenklik pezevenklik olduğundan beri pezevenklik yapan bir aileden geliyorum. sen ise sadece yardımcı pezevenksin.
    hey dostum paraya ihtiyacım var

süper ot'tan.
  • hatırlayan olmamış sanırım...

T2: Hasta La Vista, Baby!
  • Batman The Dark Knight'ta da güzel replikler vardı.
  • Saving Private Ryan

Capt. John H. Miller: - James ; Earn this...Earn it
  • Fight Club

Ötesi yok...
  • Fight Club, V.F.V. , The Thin Red Line biraz fazla oldu ama
  • Fight Club
  • Tesekkurler aerkadaslar.. verildimi bilmem ama bu da benden..

"Fanteziler gerçek dışı olmak zorundadır. Çünkü istediğiniz şeyi elde ettiğiniz anda, artık onu istememeye başlarsınız."
    Ölümle Yaşam Arasında - The Life of David Gale (2003)
  • Fight Club diyorum bende. Her filmin mutlaka iyi repligi vardır,ama f.c'da neredeyse bütün replikler iyi.

Inceptıon'da da mukemmel replikler vardı.

Bir tren bekliyorsun,
    Seni uzaklara götürecek bir tren.
    Seni nereye götüreceğini umduğunu bilirsin. Ama emin olamazsın.
    Ama farketmez, çünkü birlikte olacağız.
  • - onlardan kurtuldun mu?
    + hayır. hala duruyorlar. belkide asla kurtulamıycam ama onlara aldırmamayı ögrendim. sanırım bu yüzden onlarda eskisi kadar rahatsız etmiyorlar. rüyalarımız ve kabuslarımızda aynen onlar gibi degilmi martin? onları beslersek canlı kalırlar.
    - ama john onlar seni rahatsız ediyor öyle degil mi?
    + onlar geçmişimin parçası, geçmiş herkesi rahatsız eder...

john nash.

a beautiful mind
  • egonu sarsmak istemem ama yüzüme silah doğrultan ilk kişi değilsin

pulp fiction
  • Fight Club tabiki.
    Ayrıca V for Vendetta'da V'nin neredeyse bütün konuşmaları akılda kalacak replik niteliğinde yahu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilm-i yorum -- 10 Ekim 2010; 0:21:37 >
  • bu konuda kesinlikle fight club.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.