Şimdi Ara

<<<EN İYİ RAPÇI>>> (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
775
Cevap
2
Favori
138.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Melik

quote:

Orjinalden alıntı: L5

bu tip bir topic açmaya gerek yok
    sagopa dan başkada adam akıllı rapci yok
    o zaman en iyi rapci kimdiye sormanın bir manasıda yok

@himmelmond, nasıl - ''kim'' ?

• Bu konuya ne olmuş böyle yahu?
  • turkce ceza ve sagopa kajmer
    yabanci dmx
  • bana göre en iyi rapper yok herkesin kendi best i olabilir ama hiçbir zaman dünyada 1 numara olamaz mutlaka onu sevmeyen biri çıkar he ben yinede söliim
    NAS,Jay-z,Sago,Killa Hakan
  • Tabikki
    Dj akman & Sago

Herkesin baska bi dusuncesi var bu da benim dusuncem :D

• Şu yukarıdaki adam 2pac in nesi var demiş;
    Benim buna cvp olarak tek lafım var rap erotik filmmişcesine klip yapıp, önüne gelen herkeze küfür edip onları kendine hısmetmek değildir.
    2pac düşüyor bi aralar dinlerdim şimdi yalvarsalar dinletemezler ve ben tek değilim.
    50cent rapper değil shower rap show değildir sanattir.

Yabancı rap anlayısı kafiyeyi uydur yeter.
    Ve unutmayınız ki türkçe dünyanın en zengin dillerinden biridir hiç bir cümle türkçedeki yaratılabilicek mantığı yansıtabilecek düzeyde değil asla.
    Ve Tr nin en iyisini Sago olarak kabul edenler(bende buna dahilim) Dünyanın en iyisi oldugunu soylememize hiç bir sakınca yok
    Biz bir ingilizceyi %100 aynı anlamla cevirebiliriz ama hiç bir profesor ''ay balam''(misal) kelimesini baska bir lisansa uygulayamaz

Sago numb3r 1
    Ceza anca tarzını yurt dısına anlamsız kelimeleri yanlızca sacma buldugum özenti tarzıyla sergileyebilir
    Buda eş zamanlı olarak Turkiyeyi sergiler Turkiye ise Rap'de sagonun ellerindedir.
    Cartel i sewerdim turkce rapi turkiyeye getirdiler fakat nedendir sago ya diss leri? Sagonun kimseye zararı yoktur Tokatta yemez Tokatta atmaz
    Fuat Yapmacık tamamen ozenti yorumsuz.
    Sahtiyan Eger dogru yolu bulursa biz sagocular onu affederiz cunku o da bir kalite ama sakın ha bilgin-çip e yanasma sagodan ozur dile Kuvvetmira sana acilabilir. Ve kesinlikle sende bir ışıltı oldugunu biliyorum senin iyi oldugunu biliyorum Sago ile tam bir BOMBA olursunuz aslında İhanetin en fazla bir özür borcudur unutma.
    Ayben o sadece Cezanın kız kardeşi olarak biliniyor! Ayben tatlı bir insan ve saygılı birazda utangac aslında severim ama bu iş duygularla ortaklık edemez malesef ve Kolo ve Sago ya soylediklerinden dolayı affedilemezsin yolununda fazla uzun olduguna inanmıyorum gercekleri soylemek gerekirse.
    Kolera pek sevmiyorum aslına bakarsanız. Fakat kolo bir pesimist o bir kuvvetmirali kalitesi kesinlikle ortada.
    Norm = Patates kızartması.
    Zet O bir kuvvetmirali pişmesi gerekiyor biraz daha yolu tamamıyla acık kuvvetmira ya baglı olanlar asla kaybetmez bunun bilincindedir Zet en iyilerden olacak inşallah.
    Leadri Kuvvetmirali. Kesinlikle mükemmel. Biraz daha zamana ihtiyacl var cok iyi düşünce ve yorumları cok iyi.
    Raffine Sesi cok guzel biraz daha basitlikten kacınması lazım saglam kaliteli sözler yazıp bir şarkı yapması gerekiyor. DTep de son 4 dakikada performansi guzeldi.
    Mozole Mirahc Bayıldıgım bir insan dehset eski bir kuvvetmirali o hala bir dost. Yolun açık olsun.
    Sitem Depresif Bazılarının sorunlu buldugu depresif mukemmeldir kimse laf soyleyemez. Eski bir kuvvetmirali Mozo ve Sitem dönebilirler.
    Abluka Alarm. En iyi cıkıs parcaları en azından ben onla tanıdım Gunluklerimde aylık olmus guzel parcaydı Mutlaka basarılı olacaktır Br kuvvetmirali
    Sansar. Rap dunyasını sallayabilecek bir isim aniden! dusmanlıgı yok kuvvetmira dahili olabilir.
    Medusa Bir bayan rapper bence rap e yakısmıyor ama guzel bir sesi oldugunu dusunuyorum uzun sureli dusunmuyorum.
    İstanbul Attack zamanında severdim nedense artık sewmiyorum bozdular umarım eskiye donerler
    Kadıkoy Attack kişilerden bahsettik grup olarak iyiler guzel işler cıkabiliyor bazen fakat sahısları bozuk insanlar war.
    Dr fucks O bir mukemmeliyet kesinlikle rap e liderlik edebilecek bir ruhu var iyimser tavırların umarım seni zora sokmaz Dr. Eski bir kuvvetmira.
    alaturka mavzer istanbul attack a benzetebilirz fakat daha iyi işler cıkıyor ellerinden kesinlikle.
    Pit10 Daha cok gelişmesi lazım ona mantıklı girişimler gerekli açıkcası begenmiyorum
    Miraç Taha(MT) severim ugrasırsa saglam dissler cıkarabilen bir arkadasımız. cok basarılı sözlerinde anlam bulamamak imkansız gercekten iyi kuvvetira adayı iken rapi bıraktı. dondumu bilmiyorum (BİLEN BİRİ DH DE BURDA ACIKLARSA SEVİNİRİM)
    ve Raziel Mükemmel. gercekten ck guzel kuvvetmira adayı herseyiyle iyi umarım yakında olur. biraz da geliştimmi tamamdır.
    Sirhot rap'in amerikadaki sesi o sessiz soluksuz kendi derdinde yakında cıkıs yapacaktır.
    Rapozof Çok iyi kolay kolay acıkları olmayan bir kişi biraz daha pişerse super olur. Kuvvetmira dahili olabilir.

Aklıma gelen herkezi yazdım bazılarıyla gorumuslugumde vardı neyse sizin aklınıza gelenlerede yorum yapabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi (CenGizHan) -- 14 Temmuz 2007; 16:50:01 >

• Türkiye'de Rap'in ilk adı Cartel...
    Ama bence CeZa(Bosphourus)
    En ii DJ ise Funky "C"
  • bana göre sagopa. okuyusu ceza gibi olmasada türkiyede henüz onun gibi lyric yazan birini daha görmedim

mevsimler ve yapraklar arası daim savaş barış war ölüm yahut yasam war suclularr ve merhumlar kimse birinin ruhunu ele geçiremez ilahtan baska insan parayla satın alma yoluna gider insanı ya baska bilmem neden diyaloglarınız bu derece laçka hiç ölmeyecekmiş gibi günü gün etmeniz saçma
  • Sonuna kadar Tek Kral hep Kral: SAGOPA KAJMER ...
  • sago ve dj_akman bana kro geliyo, arabeskin rap'e dönüşmüş hali
  • FOREVER EMİNEM
  • ***-MT-*** + SANSAR SALVO
  • Bence MT... Mozale de güzel söylüyor yani içli çocuk
  • iğrenç sınız ya ceza bebe işi gelıyor artık sago 1 numaraa geçende olmaz her halde
  • sago devri kapandı artık o eskidendi bence adam evlendi herşey bitti yeni albümündede adam gibi parça bulamadım seside bi garipleşmiş evlilik yaramadı ama güzel parçalarıda var ama eski dediğim gibi ceza ve sago devri kapandı daha iyi adamlar var piyasada
  • arakdslar herkes bişiler yazmıs okumadım ama turkce rapten anlayan ama gercektenanlayan bı rapcı yok tmm yabancı rapcılerı ornek alıola rbişler yapmaya calısıolar ama cok ii olamıolr ama ben yınede desteklerım turkce rpı bakın dıosnuz rapın babsı sagopa cok ii musık yapıo ama ben nedense o kadar ii goremeıorum ceza ondan cok daha ii kalıtesı olsun rapten anlayıs seklı lsun ama sız tutturmussnuz ceza sagoyu sattı bılmem ne adamın ozle haytı kısıseldawranıslaarı bızı ılgılendırmez yhanı yaptıı mzık cok iise otur kulaklıgı tak dınle kotuyse dınleme yorumda ypma ama dedıgım gıbı yabancı rapcıle rcok daha iiler tupac mesela cok swerım emınm faln ne akdr ozentı denılselerde bunları tartısmak cok ii deıl cunku herksın goruslerı farklı we saygı duymak lasım rap yasm tarzıdır bunu ruhuna ısletebılen gercekten laf olsun dıee rap yapmaanı dınlerıs saygıda duyarız nese ewy
  • 1.Chamillionaire
    2.Kanye West
    3.Nas
    4.Lil Wayne
    5.Eminem
    benim için sıralama böyledir...
  • 2Pac olduğunu tüm herkez kabul ediyor gerek yok bunu tartışmaya
  • quote:

Orjinalden alıntı: K1nG 0f R@P 2PAC

2Pac olduğunu tüm herkez kabul ediyor gerek yok bunu tartışmaya

Topic hortlatma günündesin herhalde

Fikrini kendine sakla 2pac saygı duyarızda en iyi rapçi keisn budur diyemezsin iyi olmak değişken bir kavramdır sana göre iyidir bana göre değil anlatabildim inşallah
  • Rap, (eminem özentisi) ceza ile başlanır, SaGoPa KaJMeR ile sonsuzlanır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thinq -- 12 Kasım 2007; 1:35:36 >
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.