Şimdi Ara

<<<EN İYİ RAPÇI>>> (19. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
775
Cevap
2
Favori
138.935
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bugun yarın bi topic acarım ben

bazı arkadaşlarda kendini buranın kralı sanıp yorumları ona göre yapıyor ya a çok sinirim bozuldu neyse bundan sonra cevaba cevap kardeşim

hade kendinize iyi bakın bugunluk benden bu kadar
  • tamam kardesim sen yaparsin ozman hadi kal salicakla
  • quote:

Orjinalden alıntı: outlawsinan

quote:

Orjinalden alıntı: GUnitGirl

quote:

Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim

50 cent çocuklara müzik yapıyor sanki

Ne diyosun ya sen?!! Gidip "50 Cent rapper değildir diyenler gelsin tartışalim" diye topic aciyorsun burada "50 cent cocuklara rap yapiyor" diyosun! Ne bicim bi celiski bu..?

Sen onun rapini anlamamissin, anlayamassin. Senin ağzinin suyu akarak dinlediğin eminem bile 50 sarkilari dinliyor, ona sarkilar veriyor. Sen hangi cocuk rapinden bahsediyosun?!
    Hangi sarkisini cocuk rapi olarak gordun, nasil bir mantikla yaziyorsun burada anlamiyorum. Tarzin ne senin ya?
    Ne bicim Eminem cisin onu da anlamis değilim.

50 nin yaptığı rap deil ztn rapini anlayalm sewgili bayan..Kndisi kadnlar ve paradn bşka hçbişeye söz yazamz..tmm çok mükemml eğlncli müzkleri var ama gerçk rap bu deil...sadece beat le bi yere varılmz ve arkda bişi bırakmz..50 cent günü birlk şarkı ypar in da club,p.i.m.p.,candy shop gbi...ama pac ömürlük şarkılar yapar changes,keep ya head up,life goes on gbi...

Ve yabancı rap forumlarna gir 50 nin mi yoksa game in mi daa çok saygı gördüğüne bak...ama adil ol...

Eminem i konşck kdar bile adam görmüyrm en azndn 50 cent herşey bi yana sağlm gangstadır...

G-G-G-G-G UNOT

THE BLACK WALLSTREET NIGGA!!!!GAME BROUGHT THE WESTCOAST BACK,WAT THE F**K YOU DO?

THE GAME STARTED AND WILL NEVER BE FINISHED!!!!

olm şu kısa bişi anlatmayın ya o kadarı beyni almıo iice bulandırcaksınıs

hala başka b yerlrde aynı şekilde aynı şeyleri savunun cahil diicem cahillere yasık olcak bu sıfattaki insanlar hala 50 centi öve öve bitiremiolar ...

50mi game mi sorusuna bu kızın verdii cevap 50 di

bi ara candy shopun in the clubın türkçelerini koyıyımda rapçi die tasfir ettinis adam neler söylüo tek derdi ne anlayın

Thuglove şarkısını bi dinleyin bide candyshop ı dinleyin aradaki farkı anlayın

TuPaC kraldır sokun kafanısa artk

• Komedi olmuş topic :)
  • Türiye'de rap dinleyen ve destekleyen kitle sağlam bir durumda, ama rap'i nasıl dinliyorlar orası belli değil.Kimi ooo müzik süper der kimi sözlere baksana dehşet der işte burdan sonra anlayana kelimesi işin içine giriyo.Tabi buda dinleyiciye kalmıştır.

ben kişisel olarak ceza diyorum çünkü caza hep en önde rap duyulsun istiyo herkes dinlesin istiyo böyle oluncada etrafta ceza konuşuluyo bu normal bişey ama diğerlerinin nasıl düşündüğüne bağlı olan bişey bu

başka rap desteklemeyin bizimki daha iyi biraz geniş baktığımız zaman onlarında eksiklerini görürsünüz [simage]

<<<EN İYİ RAPÇI>>>

<<<EN İYİ RAPÇI>>>

<<<EN İYİ RAPÇI>>>

<<<EN İYİ RAPÇI>>>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etki -- 31 Ocak 2007; 14:19:09 >

• İsmail YK tabikide
  • sen şahsen ceza dinle...diğeride şahsen ismail yk dinlesin...zaten ceza rap duyulsun istio...kafana sok olm Türkiye dekiler sadece para için yapıyor kandırmayın kendinizi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: much@cho

sen şahsen ceza dinle...diğeride şahsen ismail yk dinlesin...zaten ceza rap duyulsun istio...kafana sok olm Türkiye dekiler sadece para için yapıyor kandırmayın kendinizi...

hem para icin yapiyor zaten o da bi boka benzemiyor ama naeyse
  • kardeşim buraya gelmişsiniz hala ceza ceza deyip kendinizi millete güldürüyosunuz bşka bişi değil yani...Kafanıza sokun artık bu adamların yaptığı rap ten bşka herşeye benziyo...Dünyadan haberiniz olmadığı için ceza falan filan konuşuosunuz..Millet bu herifler yüzünden rap ten uzaklaşıyo zaten..Çnkü türkçe rap gerçekten berbat ötesi yaa amerikalı zencilerin yaptığı müziğin yanında...

nergis sanada sonuna kadar katılıyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: etki

Türiye'de rap dinleyen ve destekleyen kitle sağlam bir durumda, ama rap'i nasıl dinliyorlar orası belli değil.Kimi ooo müzik süper der kimi sözlere baksana dehşet der işte burdan sonra anlayana kelimesi işin içine giriyo.Tabi buda dinleyiciye kalmıştır.

ben kişisel olarak ceza diyorum çünkü caza hep en önde rap duyulsun istiyo herkes dinlesin istiyo böyle oluncada etrafta ceza konuşuluyo bu normal bişey ama diğerlerinin nasıl düşündüğüne bağlı olan bişey bu

başka rap desteklemeyin bizimki daha iyi biraz geniş baktığımız zaman onlarında eksiklerini görürsünüz [simage]

<<<EN İYİ RAPÇI>>>

<<<EN İYİ RAPÇI>>>

/>

<<<EN İYİ RAPÇI>>>

<<<EN İYİ RAPÇI>>>

/>

Iste bu iste bize en iyi CEZA diyen arkadasa ben 10 uzerinden 10 veriyorum !!!Tabike de ben cok gulduren adam olarak benden 10 puan aldin arkadasim bravo sana.Ama anla sana diyorlar CEZA rapci deyil sen yine o en buyuk falan en onde bilmem neyani ne desek yani bilmiyorum

• abi çoluk çocuğun arasında ne işiniz var sizin
  • quote:

Orjinalden alıntı: dmc_dmx_mim

abi çoluk çocuğun arasında ne işiniz var sizin

ya zaten bu sondu artik buraya sadece bir goz atip neler var neler yok bakip,yani oyle olacak biraz da gulmek icin bakarim
  • sagopa kajmer tek geçerim
  • sagopa kajmer'in yaptığı rap ise; sagopa kajmer..
  • Arkadaşlar ben size hi katılmıyorum bence siz sadece iki kişi üzerinde duruyorsunuz ama onlardan dah iyi rapcilerde var mesela istanbul attack Kerim Micrap Vs bence araştırın sizde anlıyacaksınız daha iyi rapcilerde var!
  • 50 cent
  • ulan siz ne diyosunuzz!!
  • 50 kraldır sen bunu kafaan sok lan gerizekalı hiç bi bok bilmiyosun waryaa sen rap muhabbet edilecek en son adamsınn amq salagı 50 e laf etirmmm anlıyomusun??? küçük beynin bunu algılayabiliyomu şimdi ? gunit girl bırak bnle ugraş lan g.t weren bn burdayım
  • kimi diyor rap iğrenç kimi diyor ceza kim rapçi mi kimi diyor bırakın bu boş işleri....

Yahu siz ne kadardır rap dinliyorsunuz? Kaç zamandır rap dinliyorsunuz? Ceza ve Sagopa Kajmer hakkında konuşulmasının nedeni, ikiside bu işi türkçe rap duyulsun ve dinlenilsin diye yapıyor. Biri demişki sırf türkçe rap için mi yapıyor. kandırmayın kendinizi. Maddiyat için yapıyor falan filan. UlaN be ahmak kafa tabiki maddiyatr için yapacak. Artık Ceza olsun Sago olsun bu işi meslek edinmiş insanlar. Bundan sonra ekmek parasını bu işten çıkartıyorlar. Ve bu işi meslek edindikleri içinde kaliteli ürünler ortaya çıkartıyorlar. Meslekleri rap olmayan ancak mükemmel rap yapan pek çok Undergroun MC var. rap deyince hemen Sago ya da ceza öne sürülür genelde buna da kızıyorum aslında. sadece ceza dinleyen çıkıyor ben rapçiyim ben en iyisiyim diyor. ulan defol git özenti bne...

ve bu arada rapin babası diye kavramalr kullanılıyor kimileri içn en büyük örnek 2pac. 2paci kesinlikle sevmem, rapin babasıymış yuh yani bunu dediğiniz için insanlar sanıyorki ilk rap müzğini yapan adam o. saçmalamayın rapin babası yok. herif öldürüldü diye herifi bu kadar başüstüne çıkartmanız nedendir.
    Ben türkçe rap savunucusuyum. Türkçe rapte en iyisi yoktur, en iyileri vardır. Sago, ceza, fuchs, sansar, selim, saian, rapozof, cashflow, pit10, emre, micrap, abluka alarm, raffine, mozole mirach, sitem depresif vs bu böyle gider.

Sakın olaki Türkçe Rapi küçüksemeye kalkmayın. Bize özenti gibi kelimelerde kullanmayın. Dünya da Rap adına baktığında önce Amerika, sonra Fransa ve sonra Türkiye gelmekte. Bir araştırın ve görün.

İsteyen yabancı rap dinler isteyen türkçe rap. hiç bir şekilde demeye hakkınız yoktur ki türkçe rap çok kötü siz yabancı rap dinleyin eminem 50 cent falan dinleyin. İsteyen her istediğini dinler. Bu topicde amaç En iyi Rapçiyi kendince yorumlamak. Bizim dinlediğimiz müzik tarzlarını, bizim zevkimizi yorumlamak size mi düştü??...

Ben yıllarca Türkçe Rap dinleyicisiyim, ancak Candan Erçetin, Sezen Aksu, Orhan Gencebay, Teoman, Duman, Zeki Müren, Müzeyyen Senar ve daha diğer kulağıma hoş gelen müzikleri dinlerim. Müzik dinlemek böyle bir şeydir zaten. Rapçiyim diye kendini raple kasıyorsanız bırakın yapmayın böyle bir şey. Lütfen çocukca davranmayın. Olgun olun. Olgunluğunuzu konuşturun. Önce saygı gösterinki sonra saygı göresiniz.

Hepinize saygılar ve selamlar

• aynen, isteyen istedigi müzigi dinler ama yaaln yanlış konuşrsan cewabınıda alırsın... millet sölesin tarzını onu bunu eleştirmesinn... bn o yazdıgım şeyiii yazılan 6 sayfalık yorumun hepsinn okudumda yazdım... bi sorunu olan warsa yazdıklarıma cewap werir...
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.