Şimdi Ara

EN İYİ PUAN HESAPLAMA SİTESİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
6.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler birey diyenler var sorubak diyenler var aranızda ilgili kişiler varsa söyleyin ona göre hesaplayalım

• sorubak.com %100 doğru sonuç kendi puanımdan biliyrom
  • kylm K kullanıcısına yanıt
    %100 doğru sonuç zaten imkansız bi durum. Ama şunu söyleyebilirim ki geçen sene netlerini ve sıralamalarını yazan arkadaşlarınkini kendi sitemde kontrol ettim, hepsinde sıralamada çok çok yakın sonuçlar aldım. Aynı netlerde sorubak 5 puan kayma yaptığı oldu. Bu arada benim sistemim de %100 doğru hesaplayamaz, bunların hepsi tahmini hesaplardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: puanza

%100 doğru sonuç zaten imkansız bi durum. Ama şunu söyleyebilirim ki geçen sene netlerini ve sıralamalarını yazan arkadaşlarınkini kendi sitemde kontrol ettim, hepsinde sıralamada çok çok yakın sonuçlar aldım. Aynı netlerde sorubak 5 puan kayma yaptığı oldu. Bu arada benim sistemim de %100 doğru hesaplayamaz, bunların hepsi tahmini hesaplardır.

bendeki aynısı çıktı dostum?
  • 35 bin 40 bin kaç puana denk gelir geçen seneden bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • puanza kullanıcısına yanıt
    kardeş senin site iyi ya sağolasın
  • huytergan kullanıcısına yanıt
    390-400 arası hocam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    siten?
  • kylm K kullanıcısına yanıt
    Tabi ki çıkabilir, ben sorubak'a çamur atma amaçlı yazmadım mesajımı. Benim sitede de oluyo bazen nerdeyse virgülüne kadar hesaplayıp başka net aralıklarında 2-3 puan kaydığı. Hatta belki daha fazla kaydığı bile olabilir düşük bi ihtimal olsa da. . Demek istediğim sadece %100 doğru hesaplama imkansızdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: puanza

Tabi ki çıkabilir, ben sorubak'a çamur atma amaçlı yazmadım mesajımı. Benim sitede de oluyo bazen nerdeyse virgülüne kadar hesaplayıp başka net aralıklarında 2-3 puan kaydığı. Hatta belki daha fazla kaydığı bile olabilir düşük bi ihtimal olsa da. . Demek istediğim sadece %100 doğru hesaplama imkansızdır

senin sitede 3k arkaya atıyor
  • Puan olarak : sorubak.com
    İşin içine sıralama da girince : puanza.com
  • @huytergan
    Hangi alanda onu belirtmen lazım ama kendin deneyerek bulmanı tavsiye ederim.

@sünbülzademehmet
    Teşekkür ederim, beğenmene sevindim.

@MDemirbas14
    www.puanza.com
  • Ygs1 veya ygs2 bu sene sence nolur 35-40 bine karsılık gelen puan düşermi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    eyvallah moralım duzeldı bıraz
  • @Gounard @kylm
    Bunlar arkadaşın netleri.

EN İYİ PUAN HESAPLAMA SİTESİ

Ygs1 için sorubak 352 hesaplarken benim site 347. Başka netlerde durum tersine dönebilir ama genel olarak baktığımda an itibariyle benimkisi daha yakın sonuçlar veriyor.
  • huytergan kullanıcısına yanıt
    Bu sene matematik daha çok zorladı sanki, belki ygs1 biraz daha düşebilir ama çok da bişey değişeceğini düşünmüyorum. Zaten siteden kontrol ettiğinizde son 3 sene sıralama çok da değişmiyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahn

Hocam önceki sınavlarda, okul puanı 60 tan fazla geliyor diye biliyorum.
    Senin site Puana göre sıralamaları verdiginde, bu puan farklılıgını dikkate alarak mı veriyor sıralamayı?

Onu oran orantıyla hesaplayacaksınız artık. Her sene için ayrı bölüm koymadım siteye. Ben hep 60 üzerinden hesaplıyorum.
    pmye baksan bi
  • http://www.puanza.com/
    buda çok iyi arkadaşlar tavsite ederim yıl yıl gösteriyo..
  • sorubak.com'u tavsiye ediyorlar ama sanırım o da bire bir çıkarmıyor.

Şu da çok iddialı, sıralama da gösteriyoruz diyorlar.

http://www.parlakbirgelecek.com/tr/puan-hesaplama

hatta böyle bir şey de yapmışlar örneklerden karşılaştırabiliyorsunuz

http://www.parlakbirgelecek.com/tr/faydali-bilgiler/siteyi-nasil-kullanacagim/iyi-bir-ygs-lys-hesap-makinesi-kullanmanin-onemi-uzerine

puanza senin örnek 2013 yılından mı? çünkü bu hesap makinesi de 352 diye hesaplıyor. Şu linkte de 4 tane örnek var seninkilerle bir karşılaştırır mısın?

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.