Şimdi Ara

En İyi Problemler Kitabını Seçiyoruz (!Anket!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
5
Favori
7.344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

En İyi Problemler Kitabını Seçiyoruz (!Anket!)

(En Son Oy Tarihi: 22.4.2024)
Giriş
  • Gençler merhabalar. Öncelikle iyiden kastım çok zor soruları olan, kasıntı kitaplar değil. Hiç bilmeyen birini geliştiren, gerçekten bilen birine ise hala bir şeyler katacak bir kitaptan bahsediyorum. Tabi bu biraz göreceli kavramdır.

Lütfen hangisine oy vereceğinizi bilmiyorsanız, bir fikriniz yoksa "Sonucu görmek istiyorum" a basın.

• Yapay Zekanın Yanıtı

En İyi Problem Kitabını Seçiyoruz (Anket)

Problem çözme, matematik eğitiminde ve günlük hayatımızda önemli bir beceridir. Doğru problem kitabını seçmek, bu beceriyi geliştirmenize ve matematik anlayışınızı derinleştirmenize yardımcı olabilir.

Bir problem kitabı seçerken dikkat etmeniz gereken faktörler şunlardır:

• Zorluk Seviyesi: Seviyenize uygun bir kitap seçin. Çok kolay bir kitap size meydan okumazken, çok zor bir kitap sizi caydırabilir.
    • Konu Kapsamı: Problem kitabının, öğrenmek istediğiniz belirli konuları kapsadığından emin olun.
    • Çözümler: Problem kitabında, her problem için ayrıntılı çözümler olup olmadığını kontrol edin. Bu, hatalarınızı anlamanıza ve öğrenme sürecinizi hızlandırmanıza yardımcı olacaktır.
    • Ek Özellikler: İnteraktif özellikler, örnekler ve alıştırmalar gibi ek özellikler içeren problem kitapları, öğrenme deneyiminizi daha ilgi çekici ve verimli hale getirebilir.

Piyasada çok sayıda problem kitabı mevcuttur, bu nedenle sizin için en iyi problem kitabını seçmek zor olabilir. Bu anketi doldurarak, ihtiyaçlarınıza en uygun kitabı bulmanıza yardımcı olmayı amaçlıyoruz.

Lütfen anketimizi doldurmak için birkaç dakikanızı ayırın ve matematik yolculuğunuzda başarılar dileriz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Genç adam apotemiden şaşma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

• Oradaki kitapların çoğu çok iyi kitaplar kişinin derecesine göre çap da en iyi olabilir apotemi de karekök de bana göre en iyi problem kitabı acilin problem kitabıydı

• Apotemiden sonra diye açılsaydı daha faydalı olurdu.

• Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    Hocam Apotemi'nin bu kadar oy alacağını bilmiyordum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kullanıcı_Adı_ -- 30 Haziran 2019; 18:36:36 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    en iyi bulmaca hangi gazetede
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Up! Daha fazla kişinin katılması için
  • 2010 soruda problemler

• Apotemi problemler aralarında en iyisi ama çözüm videosu yok. Bundan dolayı Çap iyi bir alternatif olabilir.
  • 13th Patronus kullanıcısına yanıt
    Hocam videosu yok ama çözümleri not şeklinde var. Yeterince açıklayıcı bence.

• yüzdeyüz yayıncılık ösym tadında problemler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5

yüzdeyüz yayıncılık ösym tadında problemler
    hocam zorluk seviyesi nedir yüzdeyüz'ün
  • Zor sayılabilecek bir kitaptı bence çaptan sonra 130 soru falan çözdüm gayet iyiydi. Hatta şimdi bakmak için elime aldım çözesim geldi valla bi tek bana mı özel bilmiyorum kitap çözme isteği uyandırmıştı bende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-1AB9A40D5

Zor sayılabilecek bir kitaptı bence çaptan sonra 130 soru falan çözdüm gayet iyiydi. Hatta şimdi bakmak için elime aldım çözesim geldi valla bi tek bana mı özel bilmiyorum kitap çözme isteği uyandırmıştı bende.
    endemik'ten sonra çözmek olabilir herhalde hocam?
  • endemik nasıl bilmiyorum ama bir kaynak bitirip çözersen iyi olur o yüzden endemik de neden olmasın.
  • Sonuçlar baya şaşırtıcı yalnız

• Oylamada birinci olan kitabı nerede bulabilirim

• Klasik sorular ve geliştirme,temel atma açısından çap.
    Sınav tarzı,özgün sorular >> apotemi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5CA6AEEDC -- 30 Haziran 2019; 22:46:10 >
  • Apotemi net. Bu kitabı hakkıyla çözen problemlerde hiçbir sorun yaşamaz. Özellikle maraton testleri çok sağlam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olmadıgitti -- 30 Haziran 2019; 23:6:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.