Deadside |
En İyi Oyun İçi Ekran Görüntüleriniz (SS GALERİSİ) (34. sayfa)
-
-
-
-
-
The Last of Us Part 2
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 7 Aralık 2022; 0:33:5 >
-
witcher 3 ray tracing muazzam olmuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 27 Aralık 2022; 13:55:23 >
-
Hocam öyle de 30 fps ile ps5'de nasıl oynuyorsunuz? Oyun kasıyor adeta, kamera çevirme hissi vs. berbat. Performans modu akıyor. Ben RT aldım ancak 10 saniye dayanabildim. Takıla takıla dönüyormuş hissi veriyor. Stabil mi değil yoksa benim ps5 ya da tv'de mi sorun var anlamadım.
-
ben pcde oynuyorum, şehirlerde 30-35, şehir dışı yerlerde 40-50 alıyorum, VRR açık vsync kapalı bu şekilde akıcı bir deneyim elde ettim
sabit 30 olsa aslında o da akıcı olur şu an oyunun sorunu konsollarda sabit 30 da veremiyor olması çözülmesi lazım ve kullandıkları frame limiter iyi değil muhtemelen
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaenerysStormborn -- 27 Aralık 2022; 17:40:6 > -
-
Tobey Spider-Man :)
-
MAFİA
-
TDPA: The Devil in Me
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanWinters -- 13 Ocak 2023; 0:12:12 >
-
The Witcher 3
-
-
-
-
-
Bismillahirrahmanirrahim
Millet 50 defa oynayıp bitirdi ben daha yeni başladım.
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X