Bildirim
En iyi MP3 Download sitesi ve programı hangisi???
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
kazaa lite K++ -
ben yeni adsl aldım (128/32) "edonkey , emule, bittorent , dc++ " gibi programları kurdum. Hemen hemen hiç birinden doğru dürüst yararlanamadım. Eskilerden bildiğim "imesh" vardı. Halen daha "imesh" i kullanıyorum. Bence kullanması en basit program. Tavsiye ederim.. -
Ben DC++, Soulseek ve de Kazaa kullanıyorum.
Ama DC++ da elektronik muzik dinledigim icin kaynagım bol var da diğer genre leri bilemiyecegim.
www.mp3kutusu.net i tavsiye ederim.
Download Accelerator Plus da güzel programdır sitelerden bir şeyler indirmek için. -
DC++, Soulseek ve de Kazaa
abi kazaa lite kullanıyorum ve bişey anlamadım...sanırım indirime yaparken indirdigim kişi sayısında degisim oluyor...bunun mantıgını az bucuk anladım ama prog hakkında teferruatlı bilgi istiyorum...turkce yaması yok heraldeç..dorudurust kullanamıyorum anlamadıgımdan..diger bashedilen programlardan zaten hiç anlamıyorum...yok torenymiş yok bilmem neymiş...bunları nerden orencez...netten film program falan indirmek istiyorum...hadi program basşitte film nasıl indiririm....128 adsl var...zaman onemli degil... -
Bayağı bir araştırma yaptım ve BearShare'de karar kıldım. Gerçeten çok iyi... -
ne artıları var bhearshare nin -
[dkkat]Shareaza adlı program bearshare den daha iyi çünkü 1. adware programı ya da eklentisi demek daha doğru, yok ve habire takip edliip habire şaçma sapan reklam izlemek istemiyorum, 2.cisi edonkey ağına ulaşabiliyor ve segmenter download yapabiliyor. -
dc++ gercekten cok kullanisli ama hublarin share limitleri cok fazla olan hublar var ( 60gb vs ) bu kadar medya share etmek gercekten buyuk kulfet ... -
biras dah anlamıs gibiyim.. -
WinMX (http://www.winmx.com ) + Kazaa Lite (http://www.kazaa.com ) -
Kardeshim paylaşmayı öğrenmezseniz daha çok verim aklamazsınız...
kazaa da bir türk nickli birinden bişi indirmeye başliğim hemen bağlantımı kapatıp dosyaların yerinden başka bir klasöre taşıyor... -
En iyisi kazaa bence
Shareaza, çok yavaş bi dosya indircem 30 bayt ile geliyor 4kb görmedim. -
Darkzz dediğim yoksa ben miyim ne.
Napiim abi ADSL i aldık birisi upload yapınca bağlantıo güm.
Hemen çözüm buldum.
NETLIMITER. -
9 yıllık konuyu hortlatıyım :) _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: ARMADATURK
9 yıllık konuyu hortlatıyım :)
iyiymiş ben tarihe dikkat etmedim net hızına baktım direkt vay be halimize şükür dedim :D
_____________________________ Herkes Hak Ettiğini Yaşar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler