Şimdi Ara

En iyi mentollü sigara [ANKET] (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
19.862
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git

En iyi mentollü sigara [ANKET]

(En Son Oy Tarihi: 11.8.2019)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • blue ice kesinlikle en kötüsü, aşırı mentollü. Benim tercihim aqua
  • West duo mu, ice mı? Mentollüde iki farklı çeşidi mi var West'in? West ice aldım geçende mentolden daha çok böyle maydonozumsu bir tat verdi beğenmedim dağıttım arkadaşlara. Ben Mentollüde Lucky Strike derim...
  • west geçen içmiştim kokusu bile vivident sakız gibi yani çöp. kent switch arada sigara içenler için ideal baya hafif tadı var, ama içimden sonra ağızda iğrenç bi tat bırakıyor bu eksi yanı. viceroy denemedim ama tahmin edebiliyorum vice çöp çünkü. parliament ve marlboro da par alır bence. bi de parliament reserve vardır yüksek nikotinli o da iyi. yine parliament in süper ince menthol vardı ama satılıyo mu hala bilmem

edit: üstte gördüm, lucky strike var bi de kent ten bile kötü ablamın favorisi ama beş para etmez sigara tadı yok çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ratso -- 12 Şubat 2014; 3:12:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

quote:

Orijinalden alıntı: illuminatidebufeci

quote:

Orijinalden alıntı: fenerliso

Sigaranın iyisi olmaz. Sigara sağlığa zararlıdır

Sanane arkadasim icen iciyor sen saglik bakanligimisin uyari yapiyosun ? ben o yaziya bile siyah bant cekerken hayirdir

oyum parliamente

fena ayar vermiş.d
  • Djarum menthol hepsini katlar geçer

• Buralarda yok ama Newport Menthol.. Zenciler ii bilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

Reis resim gözükmüyo

Edit: Bi keresinde yeşil marlboro içmiştim mükemmeldi yada sabah uyandığım gibi içirdikleri için güzel geldi. Acayip tatlıydı vallahi o tadı bulsam bırakmam bidaha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brad Pitt -- 12 Şubat 2014; 3:43:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: panter20

quote:

Orijinalden alıntı: Zımparasız Pinokyo

Parliament . Patlatmazsan normal, patlatırsan mentollü.

ben bulamadim parliamentte patlatacak yeri

Parkiamentte iki tane Aqua var. Beyaz paket değil de mavi paket mentollü

• Hasta iken iyi oluyor çiğerleri açıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Brad Pitt

quote:

Orijinalden alıntı: Djarum Black-

Reis resim gözükmüyo

Edit: Bi keresinde yeşil marlboro içmiştim mükemmeldi yada sabah uyandığım gibi içirdikleri için güzel geldi. Acayip tatlıydı vallahi o tadı bulsam bırakmam bidaha

şu yukardaki djarum blackten nerde buluruz? eskişehirde yok ondan anasını satayım.

soruya gelirsek vogue ve djarum eniyileri, bi de marlboro blue ice değil de yeşil paketli olanın da kokusu çok hoş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Owl City. -- 12 Şubat 2014; 14:11:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orcunsau

West duo mu, ice mı? Mentollüde iki farklı çeşidi mi var West'in? West ice aldım geçende mentolden daha çok böyle maydonozumsu bir tat verdi beğenmedim dağıttım arkadaşlara. Ben Mentollüde Lucky Strike derim...

ice olan buzlukta bekletilip iciliyo filtresinde pepper mint var yani bi tür aroma icince ferahlatir. duo ise filtrede mentol boncugu olan keskin naneli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdlbbr -- 12 Şubat 2014; 16:00:32 >
  • en iyi mentollü sigara SALEMdir ha şuan piyasada olanı soruyosan parliament hepsini siler atar
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.