Şimdi Ara

En iyi Logo Tasarim Programi Bilen Varmi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
24.469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Çok iyi bir logo tasarim programi ariyorum bilenler yardimci olursa çok sevinirim

• Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Macromedia Freehand, CorelDraw

bunlar logo yapımında kullanılan programlardır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SaintEagle

Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Macromedia Freehand, CorelDraw

bunlar logo yapımında kullanılan programlardır.

+111111111111111
    en iyi diye bişi yoktur en iyi sen olmalısın hazır olan şeyleri kulanarak başarılı olamazsın baştan çizmeyerek geliştirmeyerek SaintEagle nında dediği gibi bu programlar Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Macromedia Freehand, CorelDraw da işini görmez
  • ama ben hazir olarak demistim yani programda hazir logolar olsun

• ama ben program dedim
  • quote:

Orjinalden alıntı: bayramxp

ama ben program dedim

Sana zaten arkadaşlar yardımcı olmak istemiş bir kaç logo hazırlayabileceğin programları yazmışlar...
    e tabi programda hazır logo olmaz yanlış bilgilendirmek istemem belki vardır ama internette PhotoShop için hazır psd uzantılı logolar bulabilirsin (belki)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MetaLiaZ -- 4 Kasım 2006; 17:46:51 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ama ben diyorumki hazir logo programi bende photoshop ta logo yapildigini biliyom ama çok vaktimi alir
  • Bu kadarda hazırcı olmayalım. Hem hazır logolar ne kadar tatmin eder ki insanı logo kendine has kendine özgü olmalı. o yüzden biraz çaba harcayarak kendin yapmaya çalışırsan daha memnun kalırsın en azından benim logom diyebileceğin birşey çıkar ortaya bu bile hazırladığın logo ne kadar kötü olursa olsun başkasında olmayacağı için ayrıcalıktır.
  • photoshop ve firewoks
  • Logo design studio
    Burda hazırlar da var kendin de guzel logolar hazırlayabilirsin....Kullanması ve işlevi çok olan bir program...
  • Logo design studio ya ek olarak AAA Logo yuda kullanabilirsin.
  • Photoshop dışında illustratörle yapılabilir. Ancak en iyi sonucu veren yöntem el çizimidir.

Freelance ajans hizmetlerihttp://www.zeuxcreative.com/tr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.