Şimdi Ara

En İyi Link Kısaltma Sitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Uzun zamandır link kısaltma sitelerden yüklü gelirler elde etmiş piyasadaki yerli yabancı neredeyse bütün link kısaltma siteleri kullanıp tecrübe edinmiş bir arkadaşınız olarak benim için en iyi link kısaltma sitesi / servisi olarak linkshrinkten bahsetmek istiyorum. Yıllardır edindiğim bilgi ve tecrübeyi sizlere aktarmak, hangi servisi kullanacağına karar veremeyenler için yol gösterici olacağını düşündüğüm kısa bir yazı yazmak istedim. Başından beri bu süreçte para birikince hesabımı kapatanlar, her gün düşen tıklama ücretleri, kısalttığım linke ziyaretçinin ulaşamaması, tek tıkta açılan onlarca pop-up, ziyaretçinin linke ulaşmakta zorlanması gibi bir sürü problemlerle uğraştım ve sonunda linkshrink link kısaltma servisiyle karşılaştım. Son iki üç aylık test sürecinde 2 kez ödeme aldım bundan sonrada bütün linklerimi linkshrinkle değiştirme kararı aldım. Verdiği ücret ortalamanın bir tık altında da olsa, süreklilik ve ödeme istikrarı sizi uzun vadede kazandıracağını düşünüyorum. [/FONT][/SIZE]

ÜYE OLMAK İÇİN TIKLAYIN KAZANMAYA HEMEN BAŞLAYIN
    http://linkshrink.net/ref=f6y5E

Bu yazıyı sürekli güncelleyeceğim siteyle alakalı bütün bilgileri buraya aktarmayı düşünüyorum. Türkiye için 1000 tekil/çoğul gösterime 0.85 dolar ödeme yapmakta. Xyz, warez izinlidir. Xyz ve warez link projelerinizde kullanabilirsiniz.

2014 yıldından beri faaliyette olan linkshrink link kısaltma servisini diğerlerinden ayıran özellikleri saymak istiyorum

Kolay ve basit link atlama

Ziyaretçinin hedefe ulaşma oranında yüksek verim

Farklı coinlerle ödeme yöntemi

Minimum ödeme 5 dolar

Gerçek zamanlı detaylı istatistik[/SIZE][/FONT][/CENTER]

ÖDEME KANITLARIM

[LEFT][CENTER]
    [/CENTER][/LEFT]

[CENTER]
    [/CENTER]

Refsiz üyelik için : linkshrink.net

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IvC -- 10 Nisan 2018; 22:10:36 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En İyi ve Güncel Debrid Siteleri
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.