Şimdi Ara

En İyi Kemal Sunal Filmleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet beyler bu ramazanda rahmetli Kemal Sunal abimizin filmlerini de izlemek istiyorum.

Ne yazık ki utanarak söylüyorum çocukluğumda 1-2 filmi hariç diğer filmlerini izlemedim (Hababam Sınıfı serisi hariç tabi.)

Sizlerden ricam en iyi Kemal Sunal, Şener Şen, Zeki Alasya-Metin Akpınar filmlerini söylerseniz izlemek istiyorum.

• sakar şakir bence en iyilerinden. gerçi hepsi iyi ama bu biraz daha ön planda.
  • Yok mu beyler yardım edeck.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çöpcüler kralı, hanzo,avanak apdi,gol kralı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arnold Schwarzenegger -- 9 Temmuz 2013; 21:19:27 >
  • Mukemmel üçlüyü izlemediysen hemen başla
    1. Tosun Paşa
    2. Süt Kardeşler
    3. Şabanoğlu Şaban
    Sonra Şener Şen klasikleri...
    Züğürt Ağa, Banker Bilo, Şekerpare, Kibar Feyzo, Muhsin Bey, Arabesk, Çiçek Abbas
    Sonra kadrosu müthiş filmler serisi...
    Gülen Gözler, Neşeli Günler, Aile Şerefi,
    Ve Kemal Sunal klasikleri...
    Çöpçüler Kralı, Kapicilar Kralı, Sakar Şakir, Atla Gel Şaban, Çarıklı Milyoner, Sahte Kabadayı, Korkusuz Korkak, Yedi Bela Hüsnü, Salako, Avanak Apdi, Şark Bülbülü, Zübük.. ve tabi ki Mavi Boncuk:)

• çocukken tokatçı ocean's eleven gibiydi
  • düttürü dünya izlemelisin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sahte kabadayı
  • Eyvallah arkadaşlar sağolun.

• Hazır Kemal Sunal konusu bulmuşken bir şey sorayım. Bir konunun harıl harıl tartışıldığı bir toplantının tam ortasına dalıyor sonra aniden baş koltuğa alkışlarla oturuyordu ya da böyle bir şeydi sanırım. Hangi filmi olduğunu hatırlayan var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.