Şimdi Ara

en iyi jop hangisi acaba

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm millet lütfen ban faln yazmayın beyenmediğseniz çıkın topicten
    ben bir mageyim lvl 61 ama sıkıldım sizce takas etsemmi yoksa devammı etsem mageye exp görevlerinin bir çoğu yapılmamış ama yapacak adam olmadığı için yapamıyorum
    önerilerini bekliyorum

• Mage iyidir kasmaya devam et derim herkez oynadığı karakterden kolayca bıkabiliyor ben bile bıktım desem yeridir kac kere mage açmaya karar verdim ama hiç arkadas yok yane bence devam et derim benim göürşüme göre bu oyunda oynaması en zevkli bi karakter mage dir
  • en iyi jop polis jopudur, kafana yersen dünyan şasar.(baslikta jop yaziyor job olacak)

şaka bir yana bu senin oyun tarzina bagli.

mesela ben warrior oynarim hep neden rogulerin 30 tane skili var hangisine bascam paniklerim cz de, mage veya priest sprint skilleri olmadindan oynamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 8 Kasım 2006; 21:49:08 >
  • ilgilendiğin için teşekkür ederim saolasın
  • mpc yazım hataları olabilir bunlara kafanı yorma sen anlatılanı anladığsan ona bakcan ne insanlar varya
  • bence rogue veya mage
  • 4€v€r Rogue
  • priest forever
  • quote:

Orjinalden alıntı: mustafa2266454

mpc yazım hataları olabilir bunlara kafanı yorma sen anlatılanı anladığsan ona bakcan ne insanlar varya

hemen alınma yahu şaka yaptik,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mpc -- 8 Kasım 2006; 22:03:02 >
  • şuana kadar bütün charları oynadım
    63 warior
    61 priest
    62 rogue
    61 mage
    şuada mage ama magede çok korumasız czde asasa zor dayanıyo
  • bence asas kas en iyisi o yaparsın compoyu cz de de iyi iş görüyor bence
  • bence warior benim 61 lwl wariorum war hiç sıkılmıyom tabi ii itemlerin olsn benim 7 shell set bi parça 7 chitin
    7 raptor idare edio
  • her job'un kendine has özellikleri vardır.
    Deneyimlerime bakarak kısaca tarif etmek gerekirse

Mage: Fire drake ile beraber çok güzel yetenekler kazandırılmış, aoe özellikleri ile kasılması en zevkli ve en kolay kasılabilir charlar haline gelmiş (80 olan Kunt ve Aragorn44 mage partide kasıyordu). Cz yönü çok zevkli değil çok kolay ölüyor hatta öldürülmesi en kolay en zayıf karakter. Cz'de çok güçlü ve kalabalık partilerde işe yarıyorlar ancak iyi bir player'ın elinde asla ölmeyek bir karakteri var partidekileri iyi kullanıp tehlike anında yanına çeken mageler en tehlikeli ve akıllı oynayanlar (pazardan aldım birtane, eve geldim 8 tane). Hiç bir mageyi Boss keserken görmedim, normal yollarla değerli item yapmaları çok zor.

Priest: KO'daki en vazgeçilmez karakter. Onlarsız parti düşünemezsiniz. Int priestler karşı taraf için en sinir bozucu karakterlerdir, işleri sinir bozmak (malice, torment, parasite, massive) ve partiyi ayakta tutmaktır arkasında sağlam bir int priest olan parti kolay kolay devrilmez. Battle priest bence oyunun gereksiz karaktedir zayıftırlar defans ve atak olarak zayıf kalırlar, battle priest kullanmak için çok ama çok iyi iteme ihtiyacınız vardır yoksa hiç bir işe yaramaz. İtem yapmakta en başarılı karakterdir çünki onlarsız boss kesilmez, hiç bişey yapamazsa full heal skilini açıp pot yapar satar yineden yolunu bulur.

Warior: Oynaması en zevkli en kolay en güçlü ama en masraflı karakterdir çünki 8 silindirli araba gibi pot içerler. Tek başına hiçbirşey yapamaz bu yüzden masraflıdır. +60 a kadar çok zor ilerlerler ama +60 tan sonra çoşarlar. İtem yapmak warior için çok basittir, boss kovalamak, DM keserek item çıkarmak başlıca görevleridir. Cz partilerde iyi kullanılırsa partinin kalesi durumundadır sağlam defans ve yüksek atak gücü ile priest ve magenin marifetleriyle inanılmaz işler yapabilirsiniz ancak bana göre PK sırasında wariror un birinci görevi adam kovalamak değil partiyi korumak priest ve mage ye gelen saldırıları durdurmaktır. Eşit şartlar (item ve lvl) düşünüldüğünde KO nun en sağlam karakteridir. Fire drake ile birlikte bu şartlar biraz bozulmak istenmiş gibi görünmekte 70-80 skillerine bakınca diğer tüm karakterlere çok güzel skiller eklediğini ama warior için gerçekten işe yarar bir skill konulmadığını söyleyebilirim özelliklede tüm karalterlere 72 skili eklenip neden warior'a 72 skilinin konulmadığını halen anlamış değilim.

Rouge: En çok özelliği taşıyan karakter olması nedeniyle en çok tutulan karakterdir. Her türlü hile hurda ve dönme dolaba tasarlanmıştır. Saklanıp sizi arkadan bıçaklar, başarılı olamazsa dönüp kaçar hızlı olduğu için yakalanmayacağı sanar ve oturup kalkar, sizi kilometrelerce arkasından koşturmaya bayılır. 75 skili ile 5 saniye kör eder ve eli kolu bağlı adama vurur. Koxp açıp oyunu bırakmanıza sebep olur. Hain ve zalim bu karakter en çok yakışan isimlerdir.

• wariıor
  • Assassin ac derim her türlü iş yapar atackta var defansta cure de lıght feed de
  • mageye devam bence ...

iyi bi mage partysinin kastigi expin de np ninde önüne hicbi car gecemez.. bakin bütün wariorlar asalar priestler mage party lerinde kendiuni kastirmak icin sira bekliyor czde de eslantta da.. mageye devam ..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.