< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
|

2 Mobil
|
|
Tivigo iptv kullanıyorum 3 senedir. Daha iyisini daha kalitelisini görmedim. adamların uygulamaları bile kendilerine özel. Macera aramayın 3-5g diye. Kaliteli iptv zaten kendini belli ediyor. Site adreslerini ben veremem google'dan yazın bulun. Özel mesaj atıpda durmayın. Söylediğimize pişman ettiniz be kardeşim. Ayrıca 5g dediğiniz adamda dolandırıcı. ⚠️ DOLANDIRICI 5G İPTV DİKKAT! ⚠️ - İade Edilmeyen Abonelik, Derbi Günü Çöküşü, Mağduriyetler ve Şikayetler https://5giptv.com.tr< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revexservtr -- 7 Haziran 2026; 23:46:52 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi herkül67 -- 14 Haziran 2026; 0:54:3 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
|
|
arkadaşlar...benim endişem şuki yakında hükümet tarafından iptv kısıtlaması çıkabilir yani illegal iptv yöntemlerine erişim temelli engellenebilir yüksek ihtimalle bence...!!!...işte o zaman hapı yutarız çünkü dünyadaki binlerce kanalı yasal abonelik haricinde illegal şekilde seyretmek imkansız hale gelebilir yakın gelecekte...!!!... |
|
hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
arkadaşım...vpn üzerinden şimdilik aşıyoz herşeyi ve yasaklı sitelere erişim sağlıyoz ancak korkarım hükümet vpn kısıtlaması çıkartabilir yakın gelecekte ve ükemizdeki illegal yayınların hepsi tarihe karışıp sonlanabilir endişem...!!!...youtube üzerinden vidyo izlemiştim paylaşan kişi vpn yasağı gelecek ilerleyen dönemde şeklinde sanki kulis bilgisi almış gibi bizi korkutuyo...!!!... |
|
hiremco zapper uydu ve iptv yayını...netmaster kablonet modem...schaub lorenz plazma televizyon...samsung laptop...samsung galaxy j-2 akıllı telefon...sony dream machine alarm radio clock...lg lcd tv...tv exe online world tv programı...next hc 12 teledünya settopbox üst paketi+vizyon paketi...canon video kamera...samsung dijital fotoğraf makinası...amazon prime...netflix...bmw 2017 model...opel 2020 model...
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|