Şimdi Ara

En iyi İngilizce kursu ? Parası mühim değil ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
382
Cevap
26
Favori
266.245
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    3. -Her açıdan Dilko derim hocam. Kasma hiç orası burası.Bir ara resmen kapı kapı gezdim hangisine gitsem etsem diye.Yok arkadaş nereye gidersen git Dilko'dan şaşma.Hele de iyi bir kurs olsun diyorsan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: olrich

Ankarada bir çok ingilizce kursuna gittim . Forumda da bu konu hakkında epey mesaj yazdım. Sonuç olarak yine tam istenildiği gibi bir kurs yok. Kent english konuşma açısından iyi, yabancı hocaları iyi, ama bir seviye 96 saat e denk geliyo bu bir seviye için yetersiz ,sınıflar fazla karma liseli de var 35 yaşına biri de. kitapları biraz çocuk veya yeni ergen seviyeye uygun bir kitap o yüzden okuma , kelime , deyim , konuşma ve yazma kalıplarını öğrenmek çok zor bunları öğretmeye de 96 saatte zaman kalmıyor bence.İelts veya YDS gibi sınavları düşünüyorsanız hiç yeterli olmaz. Active english kitabı ve sistemleri iyi ama bir iki hoca dışında benim beğenebileceğim bir hoca yoku yetersiz gibi geldiler. Ayrıca 1-2 öğreten dışında ana dili ingilizce olan kimse yoktu. Zaten artık yabancılara Türkçe öğretmeye yoğunlaşmışlar.

Tüm konuyu okudum herkes farklı bir kurs ismi söylemiş ama olrich in bu konudaki tespitlerini doğru buluyorum ve onun tecrübesine güvenerek language leader kitabı kullanılan bir kurs buldum. Karaca dil eğitim. Ama pek fazla yorum bulamadm bu kursla ilgili, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bilal_123

quote:

Orijinalden alıntı: olrich

Ankarada bir çok ingilizce kursuna gittim . Forumda da bu konu hakkında epey mesaj yazdım. Sonuç olarak yine tam istenildiği gibi bir kurs yok. Kent english konuşma açısından iyi, yabancı hocaları iyi, ama bir seviye 96 saat e denk geliyo bu bir seviye için yetersiz ,sınıflar fazla karma liseli de var 35 yaşına biri de. kitapları biraz çocuk veya yeni ergen seviyeye uygun bir kitap o yüzden okuma , kelime , deyim , konuşma ve yazma kalıplarını öğrenmek çok zor bunları öğretmeye de 96 saatte zaman kalmıyor bence.İelts veya YDS gibi sınavları düşünüyorsanız hiç yeterli olmaz. Active english kitabı ve sistemleri iyi ama bir iki hoca dışında benim beğenebileceğim bir hoca yoku yetersiz gibi geldiler. Ayrıca 1-2 öğreten dışında ana dili ingilizce olan kimse yoktu. Zaten artık yabancılara Türkçe öğretmeye yoğunlaşmışlar.

Tüm konuyu okudum herkes farklı bir kurs ismi söylemiş ama olrich in bu konudaki tespitlerini doğru buluyorum ve onun tecrübesine güvenerek language leader kitabı kullanılan bir kurs buldum. Karaca dil eğitim. Ama pek fazla yorum bulamadm bu kursla ilgili, bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    Ankara için öneri bekliyorum.

TOMER' e ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 13 Eylül 2013; 22:42:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Ankara için öneri bekliyorum.

TOMER' e ne dersiniz?

Alıntıları Göster
    Fono

Kendi Kendine Hızlı İngilizce setlerinden alın bakın keyfinize.

1 sette 2 kitap 2 cd var. Kendi Kendine Hızlı İngilizce 1 i bitirdikten sonra, koşarak 2. seti almaya gideceksiniz zaten. Toplam 4 set var. Kursların 1 kuruna verdiğiniz parayı düşünürseniz bu setlere vereceğiniz para adeta liranın yanında kuruş kalacak. Pişman olmazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Traxxas

Fono

Kendi Kendine Hızlı İngilizce setlerinden alın bakın keyfinize.

1 sette 2 kitap 2 cd var. Kendi Kendine Hızlı İngilizce 1 i bitirdikten sonra, koşarak 2. seti almaya gideceksiniz zaten. Toplam 4 set var. Kursların 1 kuruna verdiğiniz parayı düşünürseniz bu setlere vereceğiniz para adeta liranın yanında kuruş kalacak. Pişman olmazsınız.

Bende bunun 3 setlik hali var.Zamanında gazete vermişti bu sıralar bunlardan çalışıyorum fena değil.Yalnız telaffuzları ingiltere ingilizcesinden olduğundan konuşmalar anlaşılmayabiliyor.
  • bilal_123 B kullanıcısına yanıt
    Karaca eskiden iyi bir dil kursu idi ama şimdi gidenlerden dolayı pek tavsiye etmiyorlar. Yazın ucuz fiyat olan gruplara farklı hocalar giriyormuş . Daha genç ve yeni hocalar( anlayın işte) . Ama uygun fiyata kayıt olursanız deneyebilirsiniz. Bu arada karacada orta seviyeye gruplarına aslında language leadder ın pre-int yani orta altı seviye, orta üstü seviye seviye gruplarına ise aslında language leadder ın intermediate yani orta seviye kitabı okutuluyor. Şu an en iyi eğitim kitabı ise bence daha komplike olan odtü de bu kitabı görüyor oxford un Q successful skills diye bir kitap var listening writing reading ayrı kitap halinde. Sanırım bunu takip eden kurs yoktur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olrich -- 3 Ekim 2013; 16:20:44 >
  • abdi A kullanıcısına yanıt
    Doğuş Aydın language coachingin kurucusu Doğuş Hocadan özel ders almanı tavsiye ederim.Hem yer sorunun olmaz hemde ingilizceyi benim gibi sevmeye başlayabilirsin:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyagmurdemirr

Doğuş Aydın language coachingin kurucusu Doğuş Hocadan özel ders almanı tavsiye ederim.Hem yer sorunun olmaz hemde ingilizceyi benim gibi sevmeye başlayabilirsin:)
    Başka şehirlerdeki kursları bilmem ama Ankara için bence en iyisi ODTÜ. Ben toefl kursu için gitmiştim gayet memnun kaldım. Just english'in de ielts kursuna gittim (yine Ankarada tabi) memnun kalmadığım gibi birde kayıt gunu ücreti kredi kartımdan çektirdiğim halde kurs bittikten sonra sürekli ücretiniz ödenmemiştir şeklinde taciz edildim. Her seferinde durumu açıkladıktan sonra birdaha aranmayacaktır dedılersede mesajları bitmek bilmedi.
  • IELTS kursu için hedefIELTS

HEDEF İELTS HAKKINDA
    • Eğitimin amacı; IELTS sınavından ihtiyacınız olan skoru alabilmeniz için gerekli sınav ingilizce altyapısını, IELTS SINAV TEKNİĞİ, SINAV STRATEJİSİ ve SINAV PRATiĞİNE sahip olmanızı sağlamaktır.
    • Eğitime dahil olabilmek için temel seviyede (YDS’den 30 – 40 arası skor) İngilizce bilgisine ihtiyaç vardır. Seviyesi düşük olan adaylar kurs öncesinde 2 – 3 haftalık yoğun bir programla Temel Sıanv İngilizce eğitimi verilerek sınıflara dahil edilirler.
    • British Council tarafından akredite edilmiş 120 saatlik online IELTS eğitim Setine 3 aylık SINIRSIZ erişim
    • British Council Uzmanlarından eğitim videoları
    • 300 saati aşkın Test ve Alıştırmalar
    • 50 saat writing ve speaking Sınavı -Öğretmenlerimiz tarafından puanlamayapılma opsiyonları ile
    • Her konu için ekstra gramer ve kelime çalışmaları
    • Ayrıca toplam 20 saatlik 5-6 kişilik sınıflarda konusunda uzmaningilizce öğretmenleriyle online eğitim yapılacaktır.
    • Eğitim platformu olarak profesyonel Cisco WEBEX sistemi kullanılacak ve eğitimler yüksek HD kalitesinde çoklu video konferans şeklinde yapılacaktır.
    • Online derslerin sonrasında 2 saat 45 dakika (IELTS sınav süresi kadar) bire-bir özel sınıflarda ,ana dili ingilizce olan öğretmenlere deneme sınavı ve IELTS sınavına yönelik pratik çalışmaları yapılacaktır.
    NEDEN HEDEF İELTS
    Yukarda bahsedildiği gibi IELTS sınavı British Council tarafından yapılmaktadır. Hedef IELTS olarak kullanılan eğitim seti; British Council tarafından akredite edilmiş 120 saatlik online eğitim British Council Uzmanları tarafından verilmektedir.
    Hedef IELTS olarak hedefimiz ; online olarak en güncel konu anlatımları, alıştırma testleri, ve çalışma desteği ile IELTS sınavında istediğiniz puanı almanızı sağlamaktır.
    Eğitimimiz, konusunda uzman ingilizce öğretmenlerimizle 5-6 kişilik
    sınıflarda türkçe destekli olarak işlenecektir. Yepyeni ,farklı ve kaliteli eğitim yaklaşımımızla IELTS sınavından istediğiniz puanları kolaylıkla alabileceksiniz.
    Sizlere daha iyi bir eğitim ortamı sunabilmek için eğitim ve çözüm ortaklarımız özenle secildi
    ve en güncel eğitim setleri hazırlandı. Ayrıntılı bilgi için web sitemizi ziyaret ediniz:
    http://www.hedefielts.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: insica

Başka şehirlerdeki kursları bilmem ama Ankara için bence en iyisi ODTÜ. Ben toefl kursu için gitmiştim gayet memnun kaldım. Just english'in de ielts kursuna gittim (yine Ankarada tabi) memnun kalmadığım gibi birde kayıt gunu ücreti kredi kartımdan çektirdiğim halde kurs bittikten sonra sürekli ücretiniz ödenmemiştir şeklinde taciz edildim. Her seferinde durumu açıkladıktan sonra birdaha aranmayacaktır dedılersede mesajları bitmek bilmedi.

Uzun araştırmalarım sonrasında ODTÜ haftasonu ingilizce kurslarına kayıt yaptırdım.

Şu anda pre-intermediate kurundayım. Şu şekilde seviyeler var;

1-Beginner
    2-Elementary
    3-Pre-İntermediate
    4-İntermediate
    5-Upper İntermediate
    6-Advanced

Ben geçen yıl ekimde kayıt yaptırmıştım. Yaklaşık 1 yıldır, kurstayım. 3.kura geldim. Kurs eğitimi genel olarak iyi. 3 kurdur aynı hoca ile devam ediyoruz.
    Kursun tek sıkıntısı speaking. Yada bizim en büyük sıkıntımız diyelim.

Her kurda 3 quiz yapılıyor. Bunlardan en yüksek olan ikisinin notu toplanıyor. Bir de final sınavı var. Quizlerin %40'ı finalin %60'ı toplanıyor. 60 puan alabiliyorsanız üst kura geçiyorsunuz.
    Sınavlarda çok zorlama yok, zaten hocalar da çok kasmıyor, yani kurdan kalan pek olmuyor.

1 yıldır kurstayım. Çok fazla çaba sarfetmedim açıkcası ama doğru dürüst konuşamıyorum. Toplasan kendimi anca anlatabilirim, Şurda yaşıyorum, şurda çalışıyorum vs...
    Bu da sanıyorum bizim eksikliğimiz daha fazla önemseyip, bu kurda ortalama bir düzeye gelmek amacındayım.

Bir de, bu kurs diğerlerine nazaran oldukça pahalı. Şu anda bir kur için 1475-TL ödüyorum. Bunu kurs süresi boyunca 4 ayda toplam 4 taksitle ödüyorsunuz.
    Bir kur süresi 120 saat hafta sonu dersler 9.50'de başlayıp, 13.30'da bitiyor.
    Bu konuda bilgilenmek isteyenler, özel mesajla soru sorabilir.
    Yanıtlarım, memnuniyetle.

• Arkadaşlar ben Ankara Kızılay' daki İngiliz Kültür' e ( British Culture) gitmeyi düşüyorum da. O kurs nasıl acaba? Verimli mi? Kurs hakkında bilgisi olan arkadaşlar bir cevap verirse sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genel ingilizce icin ankarada kent english oneririm hocalarin hepsi yabanci ver her kur baska aksanli bir hoca geliyor. kurs icinde ingilizce disinda birsey konusmak yasak. Kurucusu Nekati super bi adam. Philip favori hocamdi cok komik :)

bana yds icin kurs lazim ankarada nereyi tavsiye edersiniz. ozellikle test taktikleri anlaminda fayda saglayacak bir yer ariyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: CONQUER.

genel ingilizce icin ankarada kent english oneririm hocalarin hepsi yabanci ver her kur baska aksanli bir hoca geliyor. kurs icinde ingilizce disinda birsey konusmak yasak. Kurucusu Nekati super bi adam. Philip favori hocamdi cok komik :)

bana yds icin kurs lazim ankarada nereyi tavsiye edersiniz. ozellikle test taktikleri anlaminda fayda saglayacak bir yer ariyorum
    Ben Dilko English diyorum.3 kez dil kursu değiştirdim en sonunda Dilko English’e bir tavsiye üzerine gittim ve memnun kaldım.Bunun sayesinde de üniversitede hazırlığı atladım.Kendi yayınlarını kullanıyorlar birde.Git muhakkak.Mecidiyeköy Dilko’ya gitmiştim ben ama Bakırköy’de de Taksim’de de var yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihto

PArası mühim değil ise en iyisi özel ders

Alıntıları Göster
    ankarada ingilizce kursuna happye gittim çok memnun kaldım 1 yıl süren egitimimde çok iyi ilgilendiler tavsiye debilirim.

http://www.happyenglishwithasg.com/

• quote:

Orijinalden alıntı: ecesultan

Ben Dilko English diyorum.3 kez dil kursu değiştirdim en sonunda Dilko English’e bir tavsiye üzerine gittim ve memnun kaldım.Bunun sayesinde de üniversitede hazırlığı atladım.Kendi yayınlarını kullanıyorlar birde.Git muhakkak.Mecidiyeköy Dilko’ya gitmiştim ben ama Bakırköy’de de Taksim’de de var yani.

reklam yapmak için konu hortlatmışsınız. ben de yazayım buradaki tecrübemi.

İki hocanın ikisi de Amerikalı diye kayıt olmuştum bu kursa. Evet Amerikalı oldukları doğruydu ama bildiğin restoran bulaşıkçısıydı biri (Kendi söyledi Amerika'da restoran'da çalıştığını)
    Biraz devam ettim, sonra bir tanesini değiştirdiler hocanın ve yerine Hintli olan ama ben Hintli değilim diyen biri geldi. dil bilgisi ve anlatımı gayet hoş bir adamdı.
    Sadece bu hocanın dersine giderek (5 dersten 2 sine) bitirdim kursu.

Dilko'dan uzak durun derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: senGitBenGeliyorum

quote:

Orijinalden alıntı: ecesultan

reklam yapmak için konu hortlatmışsınız. ben de yazayım buradaki tecrübemi.

İki hocanın ikisi de Amerikalı diye kayıt olmuştum bu kursa. Evet Amerikalı oldukları doğruydu ama bildiğin restoran bulaşıkçısıydı biri (Kendi söyledi Amerika'da restoran'da çalıştığını)
    Biraz devam ettim, sonra bir tanesini değiştirdiler hocanın ve yerine Hintli olan ama ben Hintli değilim diyen biri geldi. dil bilgisi ve anlatımı gayet hoş bir adamdı.
    Sadece bu hocanın dersine giderek (5 dersten 2 sine) bitirdim kursu.

Dilko'dan uzak durun derim.

Alıntıları Göster
    ne kadar çok foruma üye olup da sadece bu konuya tek bir mesaj atmış insan var. insan şüpheleniyor doğrusu. (:

size tavsiyem kendiniz dolaşın görün. bir iki ders gözlem amacıyla katılmaya çalışın, ilk gittiğiniz yere hemen kayıt olmayın. pazarlık yapın. aşırı pahalı kurslara boşuna para vermeyin. çok paranız varsa hoca tutun.

• quote:

Orijinalden alıntı: rockfatal

ne kadar çok foruma üye olup da sadece bu konuya tek bir mesaj atmış insan var. insan şüpheleniyor doğrusu. (:

size tavsiyem kendiniz dolaşın görün. bir iki ders gözlem amacıyla katılmaya çalışın, ilk gittiğiniz yere hemen kayıt olmayın. pazarlık yapın. aşırı pahalı kurslara boşuna para vermeyin. çok paranız varsa hoca tutun.

Alıntıları Göster
    Ankara'da "Just for speaking" İngilizce kursunu düşünüyorum. duyan, bilen var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akdenizinsanı

Ankara'da "Just for speaking" İngilizce kursunu düşünüyorum. duyan, bilen var mıdır?

Alıntıları Göster
    kent english iyidir gençler ama hiç bir zaman iyi bir hazırlık sınıfı olmayacaktır, sonuçta bunlar ticari kurumlar olduğu için bi yere kadar yeterli. eğer zamanınız varsa odtü'den düşük puanlı bir bölüm kazanıp ingilizce hazırlığa gidin

• quote:

Orijinalden alıntı: cöldeki kutup ayısı

kent english iyidir gençler ama hiç bir zaman iyi bir hazırlık sınıfı olmayacaktır, sonuçta bunlar ticari kurumlar olduğu için bi yere kadar yeterli. eğer zamanınız varsa odtü'den düşük puanlı bir bölüm kazanıp ingilizce hazırlığa gidin

Alıntıları Göster
    ya kafam daha cok corba oldu bunları okuyunca. reklamcı olmuş herkes.

ben de kendimi rahat ifade etmek istiyorum ama servet ve aylarımı vermek istemiyorum. herhalde zor...

4 sayfa sonunda aklımda kalan;
    *amerikan kültürle kültür amerikan farklı şeyler :)

*nlp ile 5 günde vaadeden de var hintli bulaşıkçı getiren de (bak orasını hiç anlamamışım. adam amerikalı bulaşıkçıydı hintli olan hintli değildi zaten)

*burayı okuduktan sonra halkeğitime karar veren var. bence en mantıklısı.

aman tanrım lanet olası federaller basmış forumu!

• quote:

Orijinalden alıntı: mikselina

ya kafam daha cok corba oldu bunları okuyunca. reklamcı olmuş herkes.

ben de kendimi rahat ifade etmek istiyorum ama servet ve aylarımı vermek istemiyorum. herhalde zor...

4 sayfa sonunda aklımda kalan;
    *amerikan kültürle kültür amerikan farklı şeyler :)

*nlp ile 5 günde vaadeden de var hintli bulaşıkçı getiren de (bak orasını hiç anlamamışım. adam amerikalı bulaşıkçıydı hintli olan hintli değildi zaten)

*burayı okuduktan sonra halkeğitime karar veren var. bence en mantıklısı.

aman tanrım lanet olası federaller basmış forumu!

Alıntıları Göster
    JUST ENGLİSH DİL KURSUNA GİTMEYİN

JUST ENGLISH DENİLEN KURUMUN BEŞİKTAŞ ŞUBESİNDE İELTS KURSUNA KAYDOLDUM. KURS BAŞLADI DERSE GİREN HOCA BİZE OKUMA PARÇASI VERDİ BİLGİSAYARIYLA OYNUYO. BİRŞEY SORMAYA GİTTİĞİMDE BİR DE BAKTIM FACEBOOKTA YAZIŞIYOR. BU İLK DERS DİYE BÖYLEDİR HERHALDE DEDİM. ERTESİ GÜN HOCA 30 DK GEÇ GELDİ 1 SAAT ERKEN BIRAKTI.

ÖSYM İELTS DENKLİĞİNİ KALDIRDI DAHA KURSUN BAŞLAMASINDAN 1 HAFTA SONRA. BEN DE DAHA 11 HAFTASI VAR DİYE GİDİP PARAMI GERİ İSTEDİM. İSTEMEZ OLAYDIM.

ŞUBEYE BİRİNİ KOYMUŞLAR. ARAMIZDAKİ DİALOG AYNEN ŞU

- PARAYI VERMEYİZ. TOEFL A YAZIL YA DA YDS
    -TOEFL A YAZILMAK İSTEMİYORUM. YDS YE DE 1 AY KALDI KURS NEYE YARAR
    -BEN BİLMEM YA YAZIL YA DA PARANI UNUT
    -YDS YE YAZILAYIM BARİ AMA YDS KURSU BAŞLAMIŞ. ONUN FİYATI 800TL BEN 1300 TL ÖDEDİM
    - BENİ İLGİLENDİRMEZ.
    -AMA BEYEFENDİ 500 LİRA FAZLADAN ÖDEYECEZ HAKSIZLIK.
    -İŞİNE GELİRSE.
    -MÜDÜRÜNÜZLE GÖRÜŞEBİLİR MİYİM?
    -SEN BANKADA DİREKT MÜDÜRLE Mİ GÖRÜŞÜYORSUN? EN YETKİLİ BENİM BURDA
    -AMA...

BU ŞEKİLDE DİALOGLARIN GEÇTİĞİ TAM BİR TİCARETHANE MANTIĞININ HÜKÜM SÜRDÜĞÜ BİR DİL KURSU. ELİNİ VEREN KOLUNU KAPTIRIR SAKIN AMA SAKIN GİTMEYİN. BEN VE 4 ARKADAŞIM KAZIKLANDIK SİZ KAZIKLANMAYIN!

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.