Şimdi Ara

En iyi ihtimalle 29 yaşında mezun olacağım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

95liyim üniversite bıraktım anadolu lisesinden atıldım arkama dönüp bakınca sadece ölü yaşadığımı görüyorum.

Bu kadar zaman nasıl geçti böyle? Ne yapacağımı bilmiyorum ingilizce bir bölüm ve en iyi ihtimalle 4 yıl okuyup 29 yaşında mezun oluyorum. oda bu sene kazanabilirsem

Hep bir şehir efsanesi vardır ya 3 senede üniversiteyi bitirdi diye var değil mi? beyler öyle insanlar.

Ailelerinizin değerini bilin sakın unutmayın ben babamı sokakta görsem tanımam mesela yıllardır görmedim.

Yıllarca serseri gibi gezdim kullanmadığım alkol uyuşturucu madde sigara çeşiti kalmadı.

Arkadaşlarım hala bataklıkta farkında değiller bazen diyorum ki keşke bende farkında olmasaydım.

Ciğerim çok acıyor resmen kendime nasıl bunu yapmışım.

1 yıldır sigara bile kullanmıyorum tertemizim ama son günlerde üstüme üstüme geliyor bütün her şey.

siz siz olun benim durumuma düşmeyin bir çoğunuzun sınavdan anlayan arkadaşları bu konuları konuşabileceğiniz topluluklarınız var benim en yakın arkadaşlarım bile hala kendilerini uyuşturuyor derdimi buraya karalayayım dedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yalnız değilsin hocam bende büyük ihtimal 28 yaşında mezun olacağım

Orijinalden alıntı: Louie-Andy Anderson

yalnız değilsin hocam bende büyük ihtimal 28 yaşında mezun olacağım
    tıp falan olsa insan kendini avutur da hocam bu şekilde harbiden zor.

Konuşma terapisi (ilaçsız) İzzet güllü gibi hocalardan.

YouTube daki videolarını da izleyebilirsiniz. Ve hocam uzmeyin kendinizi her şeyin bir çaresi bulunur.Siz ne yapacağıniza karar verin ve çaresini düşünün .

Part time bir işe gir, haftanın misal 3 günü çalışıyorsan diğer günleri okulunu sömür. Her türlü sosyal aktiviteye katıl, dağcılık vs.
    Kafan eserse WAT yap. 3 ay çalış, 1 ay Amerikayı gez. İngilizceni geliştir.

Üni. den çıkınca cebinde paran + deneyimin olsun. Ya sevdiğin işi yaparsın, ya sevdiğin işten para kazanırsın, ya da sadece para kazanırsın.
    Bence en iyisi ikincisi.
    Para kapitalist sistemin en değerli aleti ve bu alete ne kadar çok sahip isen istersen ilk okul mezunu ol hiç fark etmez.

https://www.youtube.com/watch?v=G4nI2V07X6k
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivo

temeliniz ne durum da hocam ne hedeflıyorsunuz ?
    merhaba temelim zayıf hocam mesleki olarak bir hedefim şuan için yok tek hedefim iyi bir puan yapıp tercih döneminde buna karar vermek böyle kendimi daha rahat hissediyorum açıkcası tabi ufak tefek planlar var ama hepsi zaten sınava endeksli olduğu için rahat ediyorum bu taktikle.

@cristiantroy

hocam öneriniz için teşekkür ederim psikoloji bilimininin gerçekten bir çok şeyi düzelttiğini kendi gözlerimle şahit olduğum için mutlaka bakacağım.Dediğiniz gibi olsun istiyorum önemli olan insanın bir şeyleri başarabilmek için yaptığı fedakarlıklar sadece kendim için okumaya çalışmıyorum annem ve kardeşim var kendim için 1 istiyorsam onlar için 10 istiyorum beni bu motive ediyor.

@KnownBoss

kesinlikle aynı şeyi düşünüyoruz hocam.İstanbulda okumak istememin en büyük nedeni ailemi yalnız bırakmamak daha sonrası ise masraflarımı kısıp en azından yüksek lisans için para biriktirmek.Wat kesinlikle yapacağım hatta Wat yaparak bile yüksek lisans parası biriktiren insanlar gördüm okudum baya gaza geldim bu konuda keşke şu dolarda biraz düşse kar marjı eskisi gibi olsa Wat da.Ünide ise kendi alanımda çalışmayı düşünüyorum ama part time ama staj önemli olan iş veren bana o yaşa kadar ne yaptın dediğinde elimde bir şeyler olabilmesi.

flood yapmamak için tek mesajda toplamak isterim hepinize ayrı ayrı önerileri için tekrardan çok teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.