Şimdi Ara

En iyi hız-fiyat veren operatör ve tarifeler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • internet kullanmak için bi sürü firmadan alternatifimiz var ama afişlere bakıp aldanırsak çoğu bizi yer arayıp bilgi aldığınızda bi sürü sürprizle karşılaşıyorsunuz ve fiyatları da hızlardı o reklamlarda gördüğünüz fiyattan değil aslında. ben biraz araştırma yaptım duyduğum ve gördüklerimi iletiyorum. yanlışım olanı düzeltip kendi kullandığınız ya da fikrinizi paylaşın ki doğru yolu bulalım en iyi hızı tariyefi bu başlık altında konuşalım

Türk telekomun internet tarifinde 12 ay boyunca 69.90 diyolar ama tarifeyi inceleyince kontrat aslında 2 yıllık ve bunun ilk 12 ayı 69.90 sonraki 12 ayı da 79.90 yapıyorlar fiyatı. resmen kandırmaca.
    ayrıca verdiği hızlarda da net bi hız veremiyor. sitesinde paketlerde net hız veriyo gibi yazıyo ama sekmeye tıklayınca bilmemkaç mbps’e kadar diyor.

—————————————————————————————————-
    gelelim vodafone’a. bunlar da limitsiz internet 59.90 diye ilan vermişler her tarafa ama bu limitsiz internet olayı sadece vodafone mobili olanlar için geçerli. onlar da 59.90’ı ilk 6 ay ödüyor sonra geri kalan 18 ay fiyat oluyor size 74.90. ha üstüne bi de aylık evet aylık 6.90 modem ücreti var. bunu da yazmamışlar ilana. vay arkadaş.

hız konusunda da vodafoneda aynı şekilde net bir hız veremiyo sekmeye tıklayınca görüyorsunuz bunu.
    —————————————————————————————————————-
    en net bilgiler de şu an superonlineda gözüküyor. taahhüt 12 aysa 12 ay. verdiği fiyat 12 ay boyunca geçerli diyorsa o kadar geçerli. yok efendim ilk 12 ay şu kadar kalan 8 ay bu kadar yok. internet sitesinde gördüğünüz rakam neyse onu ödüyorsunuz sürprizi yok adamlar gayet modem ücretini bile yazmış.

hız konusunda da kaç mbps’e kadar hizmet verebiliyorsa onu söylemişler bilmemkaç mbps’e kadar diye. veremedikleri hızdan bahsetmek yok.

şu anda fiber limitsiz internete giriş kampanyası 12 ay taahhütlü 79.90 hızı da 15 mbps

——————————————————————————————
    miillenicom denilen internette de 9 tllik modem kullanım bedeli var o da verilecek ücrete söylenmeden tanıtım yapıyor

———————————————————-

dsmartın da paketler pahalı aynı şekilde ücretlerini tanıtırken modem ücretinden bahsetmiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kulakver -- 21 Şubat 2019; 13:51:6 >

• superonline fiberi eve kadar getirdiği için dediği hızı net verdiği için mbps ye kadar muhabbeti yok o açıdan çok başarılı ama bana soracak olursan fiyat performans olarak en iyisi türksat. 100mbps akıllı sınırsız üst paket tv 81 lira modemdi receiverdı kiralarsan 89 diyor. 19-24 saatleri hızın 25 mbps. superonline da sadece 25mbps internet 90 lira olduğunu düşünürsek fiyatı gayet iyi.

hız konusunda da ben türksatta hiç sorun yaşamadım dediği hızı net veriyor. diyeceksin neden mbps ye kadar diye yazıyor, türksatın altyapısı çok eskilere dayanıyor mesela benim evimin olduğu yerdeki altyapı türktelekom özelleşmeden önce döşediği kablotv altyapısı ve full bakır kablo artı bina içi tesisattaki kablolar kötü oluyor eskimiş oluyor bu da ister istemez net hızı veremeyebiliyor işini garantiye almak için 'e kadar diye paylaşıyor.
  • ben bayadır superonline kullanıyorum hız kosunda hiç şikayetim olmadı. fiyat da benim için gayet iyi. şu anda 25 mbps kotasız interneti 89 lira. türk telekomda 24 mbps hıza 119 lira veriyosuz ve aynen bu rakamı net değil. ne zamana kadara 119? 12 ay bitiyo sonraki 12 ay fiyata bindiriyo
  • yuksektepe1 kullanıcısına yanıt
    millenicom sizin ödediğiniz ücrete 50 mbps veriyor sol altyapısında
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuksektepe1

ben bayadır superonline kullanıyorum hız kosunda hiç şikayetim olmadı. fiyat da benim için gayet iyi. şu anda 25 mbps kotasız interneti 89 lira. türk telekomda 24 mbps hıza 119 lira veriyosuz ve aynen bu rakamı net değil. ne zamana kadara 119? 12 ay bitiyo sonraki 12 ay fiyata bindiriyo
    nerde 89 lira hocam? az önce konuştum superoline 8mbps kotasiz 89 liraya satmaya calisiyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: twinzz

nerde 89 lira hocam? az önce konuştum superoline 8mbps kotasiz 89 liraya satmaya calisiyor bana.

Alıntıları Göster
    Bende aynı şekilde kullanıyorum 25 Mbps 89 tl + turbo 2 gb + tv plus = 134 TL

superonline.net ana sayfada halen aynı kampanya mevcut.En iyi hız-fiyat veren operatör ve tarifeler

• quote:

Orijinalden alıntı: meturas

Bende aynı şekilde kullanıyorum 25 Mbps 89 tl + turbo 2 gb + tv plus = 134 TL

superonline.net ana sayfada halen aynı kampanya mevcut.

Alıntıları Göster
    Bunu sordum ben fiber altyapım olmadığı için veremiyorlarmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En iyi hız-fiyat veren operatör ve tarifeler
    iyi günler 1×1 paket ne anlama geliyo bilen var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.