Şimdi Ara

En iyi Hazır Hamburger (Dana/Hindi) Markası ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
1.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Soru başlıkta. Lütfen denemediyseniz kulaktan dolma bilgiler yazmayın

• Pınar'ın kini denedim güzeldi
  • Bimde satılan gayet güzel.Fakat eridikten sonra köfteler yapışıyor.O yüzden aldığım gibi pişiriyorum
  • Pınar Dana Hamburger köftesi aldım.
    Tadı çok kötü.
    Et olduğuna dair hiçbir tat vermiyor..

Bunun yerine kasaptan kıyma çektirip dondurucuya atsaydım dedim.
    Siz de öyle yapın.
  • Söhüş eti yani karışmış etlerin içinde ne olduğu bilinmez toynakra cıkar tavuk gagasıda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

Söhüş eti yani karışmış etlerin içinde ne olduğu bilinmez toynakra cıkar tavuk gagasıda

Söhüş eti derken kasaptan aldığımız mı?
  • Hayır öyle değil . Karışık ete yani hindi ile tavuk etüni karıştırıp yüzde yüz hindi yada tavuk diyem markalar var kasabdan aldığınız kıymayı gözünüzle görmeden almayın yani makineye dolaptan kestiği eti atsın öyle kıyma yapsın

Ben gözümle bir müşteriye kıyma verirken makinenin içine tavuk derisi yan süper market gördüm yapan her hileyi yapıyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizlerin_umudu

Hayır öyle değil . Karışık ete yani hindi ile tavuk etüni karıştırıp yüzde yüz hindi yada tavuk diyem markalar var kasabdan aldığınız kıymayı gözünüzle görmeden almayın yani makineye dolaptan kestiği eti atsın öyle kıyma yapsın

Ben gözümle bir müşteriye kıyma verirken makinenin içine tavuk derisi yan süper market gördüm yapan her hileyi yapıyor

Haklısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: WWalker

Bimde satılan gayet güzel.Fakat eridikten sonra köfteler yapışıyor.O yüzden aldığım gibi pişiriyorum

Aynen.

• arkadaşlar konu takipte ayrıca genişletilebilir. örneğin çay, süt, kaşar peyniri vs. gastronomi ve mutfak sanatları mezunuyum. hamburger hayatta ağzıma koymayacağım bir şey olduğundan konu ile ilgili bilgim yok. yalnız isteyen olursa diğer gıdalar hakkında bilgilerimi paylaşabilirim. iyi forumlar...
  • erhan6110 kullanıcısına yanıt
    Hangi şehirdesiniz?
    İstanbul'da kaliteli tulum peyniri nereden bulunur:)
  • hocam memleket ankara ama izmirde yaşıyorum. kaliteli peynir için ankarada meşhur peynirci süpermarketleri tavsiye edebilirim ama istanbulda var mı o marketler bilemem. ama peynir muhtemelen tekirdağdan geliyodur. ve tekirdağın süt ürünleri iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.