Şimdi Ara

En iyi görüntü kalitesine sahip Media Player programı hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
390
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yeni vista 32bit bir laptop aldım. Makinanın performansının düşmemesi için yükleyeceğim programlar konusunda hasaas davranıyorum. Media Player konusunda tam anlamıyla seçimimi yapamadım. Çünkü artık neredeyse tüm ortam yürütücüler her uzantıyı çalıştırıyor ancak görüntü kalitesi ve ram ve cpu dan yeme olayında hesi aynı performansı gösteremiyor. Şu anda VLC player kullanıyorum ama en iyisi bu mudur bilmiyorum.

Ama sizin bu konuda önerinizi merak ediyorum. Ama tavsiyelerinizi yaparken "ben bunu kullanıyorum, o zaman en iyi o dur" dan ziyade bu konularda daha teknik-yazılımsal bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa bu konuda sıkıntısı olan herkese yön göstermiş oluruz.

• Bence görüntü kalitesi player dan cok codek le ilgili bir durum, görüntüyü decode eden codekler sonucta.. VLC iyidir, bende OSX de kullanıyorum, her hangi bir eksiğini görmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2smoke -- 21 Nisan 2008; 15:07:17 >
  • Görüntü kalitesi çok iyi olupta bazı codekleri oynatamayan programları(Windvd,Power dvd) kullanmak yerine Codekleri sağlam bir program kullanmak daha doğrudur....

Bu anlamda BS Playeri öneririm..(Hem altyazı uyumluluğu hemde HDTV de yüksek performans açısındsan)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.