Şimdi Ara

En İyi Fiyat / Performans Notebooklar (128. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.456
Cevap
245
Favori
1.052.078
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: binner

HP PVL LB821EA DV7-5000 i-2630 4GB 640GB 17.3''

HP PVL LB821EA DV7-5000 i7-2630QM İşlemci 4GB Ram 640GB 17.3'' HD+ Yüksek Çözünürlüklü LED HP BrightView Ekran ATI Mobility Radeon� HD 6570 Grafik kartı

ben casper ve HP arasında kaldım. HP ekranı 17.3 olduğundan dolayı cazip geliyor. Fakat casper RAM 8 GB ve hdd 720rpm olması çok daha cazip. Çünkü vmware ile farklı işletim sistemleri çalıştırmam gerekiyor. Aynı anda birkaç tane problemsiz olarak çalıştabileceğimi tahmin ediyorum. Fakat casper'da e-sata yok. Vmware image'leri harici diskime attım. Oda e-sata ile bağlanırsa problemsiz olarak kullanabilirim. Gerçi genelde 24" monitöre hdmi kablo ile bağlayıp kullanıyorum dizüstünü fakat 17.3 " olması da güzel. RAM ilavesi yaparak HP almakda bir seçenek olabilir.

6570 bildiğim kadarıyla 5650den biraz daha iyi bir kart. Öyle değil mi?
    Ekranın büyük olması da benim gibi çizim programlarıyla ilgilenenler için güzel olur.

Sonuç olarak bu bilgisayarı önerir misin? HP hakkında ısınma problemi çok fazla, ekranı kötü filan deniliyor da. Ben çok fazla da oyun oynayan biriyim yani o konuda kastırırım bilgisayarı.

• Arkadaşlar 1500-1600 lira civarında en iyi f/p oranına sahip Dell veya Sony notebook önerebilir misiniz? Diğer markalara pek için ısınmıyor da
  • quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

Arkadaşlar 1500-1600 lira civarında en iyi f/p oranına sahip Dell veya Sony notebook önerebilir misiniz? Diğer markalara pek için ısınmıyor da

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

quote:

Orijinalden alıntı: SSC Aero

Arkadaşlar 1500-1600 lira civarında en iyi f/p oranına sahip Dell veya Sony notebook önerebilir misiniz? Diğer markalara pek için ısınmıyor da

+1

• 500 GB 7200 rpm disk ile değiştiriyorlar. 640 veya 750 GB disk ile değişim için ekstra ücret ödeyebilirim diye casperturk'e eposta gönderdim.
    Stoklarda 500 GB dışındaki seçeneklerin olmadığını söylediler.

SSD disk takmak oldukça mantıklı görünüyor fakat tek sorun E-sata portunun olmaması..
    Dolayısıyla PCMCIA kartı ile E-sata portu sağlayabiliyorsak o zaman SSD 60 GB'lık bir disk takmak için çokda beklemeye gerek kalmadan yakın zamanda mümkün görünüyor. İçindeki diski ise E-sata ile bağlayabileceğim diske çevirebilirim.

Yoksa 250 GB'lık bir SSD ucuzlamasını beklemek çok zaman alacak .

hemen ebay'den böyle bir araştırma yaptım :
    NEW PCMCIA Cardbus to eSATA RAID Sil3112 chip Vista
    kargo dahil 10$ gibi bir fiyata PCMCIA E-sata portuna sahip olmak mümkün.
    fakat bu E-sata port hızı ne kadardır normalden yavaşmıdır o konuda bilgim yok.

biraz araştırma ile SSD ve PCMCI e-sata portu konusunu ciddi düşünebilirim.

quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

O zaman güle güle kullan diyelim (:

İleride o cihaza SSD takarsın, içindekini de harici disk olarak kullanırsın. Tadından yenmez, o kadar diyorum.

Gelince test sonuçların bekliyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi binner -- 27 Ocak 2011; 13:21:54 >

• guitar hero
    önderdiğin dell su anda pb lm98 ve yine yukarda önerilen bir i5 li casper ile birlikte önceliklerim arasında ayrıca bimeks 1550tl diye hatırlıyorum ama su anda bulamadım sitede stok bitmis galiba.

Aslında asus n53 alıcaktım ama 1650 lira i5 li bir laptopa cok gibi geldi.Marka olarak casper ve pb nin pek iyi olmadıklarını bilyirom ama dell in forumu da 5010 forumu olarak geciyor ve cok genis henuz bir bilgi alamadım bu üçü hangisini tercih edilmeli sizce?
  • quote:

Sonuç olarak bu bilgisayarı önerir misin? HP hakkında ısınma problemi çok fazla, ekranı kötü filan deniliyor da. Ben çok fazla da oyun oynayan biriyim yani o konuda kastırırım bilgisayarı.

eğer böyle bir düşüncen varsa çok az laptop buna dayanabilir o zaman monster ya da asus g serisi gibi seçeneklere yönelmen lazım

standart laptoplar senin yazdığın gibi bir oyun deneyimi için yapılandırılmamıştır
  • önerilerim:

www.sadecenotebook.com
    Notebook Laptop Fiyatları Dizüstü Kampanya Sadece Notebook
    http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3485

Lenovo B560 59-058647
    Core i3-380 2.53 Ghz 3 GB 500 GB 15.6 Free Dos
    900 TL civarı

www.sadecenotebook.com
    http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3291

LG C500-G.AAM3T
    Core i3-350 2.26 Ghz 3 GB 320 GB 15.6 Win 7 Basic
    970 TL civarı

www.sadecenotebook.com
    http://www.sadecenotebook.com/?pid=2&uid=3501

Dell 5030-45F22B
    Core Duo T4500 2.3 Ghz 2 GB 250 GB 15.6 FreeDos
    700 tl civarı

• Arkadaşlar kaç gündür karıştırıyorum forumu, başka siteleri ve açıkça söylemek gerekirse oldukça karışmış durumda kafam.

Benim düşüncelerim:
    Casper, Acer, PB istemiyorum.
    Dell konusunda klavye ve fan gürültüsü şikayetleri okudum. O yüzden pek emin değilim.
    Sony Vaio özellikleri kendisinden 200 lira aşağıdaki bilgisayarlara eşit olsa da kalitesi tartışılmaz.
    Lenovo hakkında pek birşey söyleyemeyeceğim açıkçası hiç kullanmadım.
    HP'den ise uzak durmam söyleniyor. Sıcaklık ve ekran problemleri çok fazla galiba.
    En İyi Fiyat / Performans Notebooklar

Bu 4 laptop arasından aşağıda yazdığım kriterlere göre birini seçebilir misiniz?

En az 3 yıl beni idare etsin istiyorum. Gerektiğinde 24 saat bilgisayarı kastırarak kullanmam gerekecektir.
    Grafik ve yazılım geliştirme programlarıyla çalışıyorum. Programların bazıları oldukça ağır.
    2k11, COD serisi, Metro 2033 vs. gibi oynamak istiyorum yüksek detayda.
    Servis kalitesi de önemli tabi ama bilgisayarına iyi bakan birisiyim. (5 yıldır Dell Inspiron 6000 kullanıyorum pil dışında 1 kere bile arıza çıkmadı)

Biliyorum burada bu konular çok geçti ama kafam çok karışmış olmasa sormazdım bu soruyu. Burada çok mantıklı ve değerli yorumlar var. Bu yüzden sizin fikrinizi almadan bilgisayarı almak istemiyorum. Buradan çıkan sonuca göre karar vereceğim desem hatta yeridir. Hangisini önerdiğinizi bir de açıklarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi air_jersey15 -- 27 Ocak 2011; 16:43:14 >

• quote:

Orijinalden alıntı: linksir
    önerilerim:

www.sadecenotebook.com

Lenovo B560 59-058647
    900 TL civarı

www.sadecenotebook.com

LG C500-G.AAM3T
    970 TL civarı

www.sadecenotebook.com

Dell 5030-45F22B
    700 tl civarı

Butçem kısıtlı burda hangisi iyi Lenovamı Lg mi, 1000 tl nin altında butçem i3 alamazsam , Ddr3 bellek modullu alacağım en azından.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdi34i

quote:

Orijinalden alıntı: linksir
    önerilerim:

www.sadecenotebook.com

Lenovo B560 59-058647
    900 TL civarı

www.sadecenotebook.com

LG C500-G.AAM3T
    970 TL civarı

www.sadecenotebook.com

Dell 5030-45F22B
    700 tl civarı

Butçem kısıtlı burda hangisi iyi Lenovamı Lg mi, 1000 tl nin altında butçem i3 alamazsam , Ddr3 bellek modullu alacağım en azından.

eğer ekran kartı lazım değilse lenovo gayet iyi bir seçenek

ya da bimekste p6200 işlemci ati 5470 ekran kartlı acer 5742 var 850 civarı şu anda ona da bakabilirsin bellek modülü ddr3 dür işlemci önbelleğide 3mb dır.

• Merhabalar biz arkadaşımla arkadasım için laptop bakıyorduk teknosa su iki ürünün fiyatı fena degildi sizce internetten sipariş mi versin yoksa alsın mı su ikisinden birini?
    1.si hp xr559ea 1300 tl
    2.si hp xr556ea 1400 tl civariydi

Arkadasın bütçesi 1300 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hükümran -- 27 Ocak 2011; 18:38:18 >
  • Arkadaşlar kaç gündür karıştırıyorum forumu, başka siteleri ve açıkça söylemek gerekirse oldukça karışmış durumda kafam.

Benim düşüncelerim:
    Casper, Acer, PB istemiyorum.
    Dell konusunda klavye ve fan gürültüsü şikayetleri okudum. O yüzden pek emin değilim.
    Sony Vaio özellikleri kendisinden 200 lira aşağıdaki bilgisayarlara eşit olsa da kalitesi tartışılmaz.
    Lenovo hakkında pek birşey söyleyemeyeceğim açıkçası hiç kullanmadım.
    HP'den ise uzak durmam söyleniyor. Sıcaklık ve ekran problemleri çok fazla galiba.
    En İyi Fiyat / Performans Notebooklar

Bu 4 laptop arasından aşağıda yazdığım kriterlere göre birini seçebilir misiniz?

En az 3 yıl beni idare etsin istiyorum. Gerektiğinde 24 saat bilgisayarı kastırarak kullanmam gerekecektir.
    Grafik ve yazılım geliştirme programlarıyla çalışıyorum. Programların bazıları oldukça ağır.
    2k11, COD serisi, Metro 2033 vs. gibi oynamak istiyorum yüksek detayda.
    Servis kalitesi de önemli tabi ama bilgisayarına iyi bakan birisiyim. (5 yıldır Dell Inspiron 6000 kullanıyorum pil dışında 1 kere bile arıza çıkmadı)

Biliyorum burada bu konular çok geçti ama kafam çok karışmış olmasa sormazdım bu soruyu. Burada çok mantıklı ve değerli yorumlar var. Bu yüzden sizin fikrinizi almadan bilgisayarı almak istemiyorum. Buradan çıkan sonuca göre karar vereceğim desem hatta yeridir. Hangisini önerdiğinizi bir de açıklarsanız çok sevinirim. Teşekkür ederim şimdiden.

• @air_jersey15

Lenovo'yu öneririm yazdıklarınızın içinden.Ayrıca asıl önerim de bu olur:

• quote:

Orijinalden alıntı: guitarhero

@air_jersey15

Lenovo'yu öneririm yazdıklarınızın içinden.Ayrıca asıl önerim de bu olur:

Lenovo'yu önermendeki sebepleri öğrenebilir miyim bir sakıncası yoksa?

Bu arada Asus'un bilgisayarları güzel ama ekran kartları radeon olmadığı için pek sıcak bakmıyorum. 540'ın 5650'den biraz daha üstün olduğunu ve benchmark puanlarında da daha iyi olduğunu biliyorum ama ne bileyim biraz önyargım var o konuda. Oyunlarda radeon önerilir ya hep

• @air_jersey15
    Pavillion'larda ekran ve ısı problemleri yaşayanlar var.Ayrıca 5730 biraz daha iyi,7200rpm hdd için önerdim.
  • gt540M mi hd5650 mi arkadaşlar hangi kart iyi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_ChaTLaK
    gt540M mi hd5650 mi arkadaşlar hangi kart iyi ?

GT540 daha iyi bir kart..
  • quote:

Orijinalden alıntı: JasoNBuraK

quote:

Orijinalden alıntı: By_ChaTLaK
    gt540M mi hd5650 mi arkadaşlar hangi kart iyi ?

GT540 daha iyi bir kart..

peki nvidianın sitesinde gt540 hakkında niye hiç bir bilgi driver vs yok anlamadım tedirgin ediyo bu durum beni

• oyunlardaki fps değerlerine bakabilirsin

• 
Sayfa: önceki 126127128129130
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.