Şimdi Ara

En iyi exp kasan char hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
1.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangisi bence magedir novası var diye ama

• priest ve magedir
  • 1.maqe
    2.priest
    3.roque
    4.warrior
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper_town

1.maqe
    2.priest
    3.roque
    4.warrior

Nokta.
  • mage novası var diye değil bir seyler aoe kesebiliryor diye kasar
    sıralama da snper town kesinlikle haklı
  • koxp warsa okçu
  • quote:

1.maqe
    2.priest
    3.roque
    4.warrior

bencede sniper
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En ii Nuker Build?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mage Ewil ve Falconda seri kasar.Ondan sonra Asas kasar cunku kolay party bulur.
  • 4Ever Prest :) Prestsiz Party Warmıdır Mageler Warriorların asasLarın Oldu Her Yerde Prest Wardır Bırakın Mageyi Np yide Exp ide Prest Kasar
  • Vallahi baydı bu konular.. Kasma yerini biliyorsan her job ile kasarsın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: YumuşakG

Vallahi baydı bu konular.. Kasma yerini biliyorsan her job ile kasarsın...

+1 Katılıyorum.Kasma Yerini Biliceksin..Priestler Her Partyede Yer Alır.Mageler Biraz İşi Zor Hergün Falcon Ve Ewil Doludur Ama Ancak Biri Dc Yerse Öle Partye Girebilirsin..Warior İse Kasması Zor Derler Çünkü Harpy,Zombi Vsvs...Gibi Partylere Giremezler AnCak Wariorun KaSılması Bence Kolaydır.Apostle,Deru..+60dan Sonrada BrahMan,Paramun,TC,TB Gib Ex Partylerine Girerler..Rogue'de Priest Gibi Her Partye Girer..Falcon,Brahman vsvs.. Gibi Her Partylere Girer..Ancak Bazı Pachtler Geldiğinde Koxp Vardı Herkes Koxp Yaparken Wariorların Koxpu Olmadığından Her Zaman Elle Ve En adil Şekilde Kastılar Amaa Wariorların Koxpuda Çıkınca Oyun İyice Gevşedi...Bence Her Job GüzeL Hepside Zevkli Hepsinin Ayrı Özellikleri Var...

Yeterki Sen Eğlendikten Sonra Hepside Güzeldir...!!

• n iyisi priest lvl 42 lduktan sonra zombi gelir 60 a kadart orada kasar sonra harpy veya eslanta gider
  • En iyi exp magelere aittir.
    Fakat sıralamada yanlıslık yapan arkadaşlar var.
    60+ için konusacağım
    bir falcon partye buff ve party heal bir priest yeterdir geri kalan 6 mage kasar ve birde swiftcı kasar.
    böylece bi partyden priestlere 1 ekmek düşer.
    Eslanta gidin paramun veya dk ds olarak bakın partylere genelde warrior aranır ihtiyacları yerine getirecek olan swiftci ve eğer sağlamsa tek bir priest idare eder ve 8 kişilik partyden prieste 1 ekmek düşer warriora 6 ekmek düşer.

Bu yüzden 60+ sıralamayı böyle düşünüyorum
    1-Mages
    2-Warriors
    3-Rogues
    4-Priests
  • DAIMA HER PARTYDE ROGUE VE PRIEST ŞARTTIR SONRA WARRIOR (ÖZELLİKLE BOSS VS ) SONRA MAGELER KENDİ ÖZEL SLOTLARINDA KASTIKLARI İÇİN

AMA EN HIZLI KASANLAR GENEDE MAGELER VE MAGE CLANINDAKİ ROGUELER VE PRIESTLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-66C1F2AA0 -- 22 Ağustos 2007; 13:10:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mertftceza

quote:

1.maqe
    2.priest
    3.roque
    4.warrior

Nokta.

Çok gereksiz birisin.

1.Priest [Her partyde yeri var]
    2.Roque[Her partyde yeri var]
    3.Maqe
    4.Warrior

@killforyou

Ancak şöyle bir şey var.
    Priest ve roque mage inde, roque unda, warrior unda partysine giriyor. Ama warrior ve mage için öyle değil. Fark burada oluşuyor işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Maiden -- 22 Ağustos 2007; 13:15:51 >

• 60+61 + a kadar en kolay mage kasılır bu bi gercek :D
  • 60+ dan sonra warriorlar paramunda süper kasar
    mageler fc ewil
    rogue hepsinde ama partyde 1 tane olduğundan zor girer partylere
    priest hepsine girer ama 1 yada 2 tane olur o yüzden erken girenler kasar diğerleri sıra bekler
    Mage
    warrior
    priest
    rogue
  • ya arkadaslar eslanta hiç gitmediniz heralde eslantta atack partylere bakın hep warrior arıyolar asas ve priest belli sayıda oluyortmm priest her partye girer ama maximum 2 tane olur ondan priestin kasması öyle kolay değildir bana göre warriorlar priestlerden daha kolay kasarroguelere gelince onlarda her partye girerler ama genelde max. 2 tane olur biri swleri verir diğeri wolf atarmagelere gelince mageler tmm aoe oldukca seri kasarlar ama sadece belli partylere girebilirler(örn:fc,cw vs. 70+ ise ew de olabilir)bundan dolayı bana kalırsa sıralama söle olmalı

1.Warrior
    2.Mage
    3.Rogue
    4.Priest

• genel olarak en iyi ex kasan char bence priest tir.Cunku her partyde her zaman yer alır ve bunun yanındagenelde priest sayısı istenen kadardır yani ihtiyacı karsılayacak kadardır.bunun nedeni ise str de olsa int te olsa bi sureden sonra sıkmaya baslamasıdır diyebiliriz.

2. olarak en iyi ex kasan char kendi gorusume gore magedir.Ve ben suana kadar butun karakterlerden en az iki tane kasmış bi insan olarak soyluyorum ki mage için kasmak zor olamaz(herzaman için sayılmasada) gibi bir durum soz konusudurhangi partylere girdiğini zatn onceden yazmıssınız bir daha yazmama gerek yok

3. olarak en hızlı kasan char ise roguedir koxp yoksa eğer bu durum genelde değismez.Sonucta priest gibi her partyde ihtiyac duyulan bir char olmasına rağmen serverlardaki rogue cokluğu bu acığı olduğunca fazla bi şekilde kapatmış ve taşırmıstır diyebiliriz.Bunun yanında gercekten fazla olmaları sebebiyle banane benden baskan rogue mı yok o versin sw yi gibi bir sonucta bunun yanında belirtilebilir

son olarakta bana gore en zor kasıldığını soylediğim karakterde (tahmın edebileceğiniz gibi) warriordur.Cunku warriorun party bulmak için mesela labiadan aposa doğru gittiğini düşünün o sırada arkadan gelen lf li bi rogue onu gecer ve eğer partysinde bos yeri olan biri onu gorurse muhtemelen onu alıcaktır(bundan soz etmemmin sebebi bana en az 10 defa olmasıdır).Bunun sonucunda da warriorumuz party siz kalmıs olacak ve tek basına sw siz wolfsuz buffsız ac sız str siz bişiy yapamacağı içinde üzgün bi şekilde dolasacaktır bunu yanında eslanta genelde rogue yerine warrior secilmesi tabikii normal karsılanır ama muhtemelen aynı örnek bunun içinde gecerli olacaktır diye dusunuyorum

umarım yeterince anlatabilmişimdir kendi goruslerimi

• mage
    priest
    rogue
    warrior
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.